|
RE: Avgustovke, kje ste 11.7.2006 21:46:22
|
|
|
|
Jessy
|
Tia, full dobro zgleda Demi, ko hodi! Kar vidim jo, kako šiba! Je pa res pravi zamorček! Naša se je pa danes prvič skorajžila in na razdalji 30 cm zakorakala proti meni, seveda naredi le korak, dva ali včasih tudi tri, potem se pa prevaga naprej, tako da jo je treba loviti. Včeraj pa se je prijela ta velike nogometne žoge, jo prijela in dvignila, pa ni nič opazila, da je nihče ne drži, ampak je kar sama stala in držala tisto žogo. Zna biti, da bomo shodili kmalu po rojstnem dnevu, če ne že kak dan prej. Pustimo se presenetiti. Drugače sva pa današnje popoldne preživeli ob sladoledu in kavici, ko pa sva se vrnili domov (ob 17h), pa sem hitro naštimala bazenček, da se je šla malce ohladit notri. Se je prav videlo, kako ji paše! Sicer pa, komu ne bi ob 37 st. C, kolikor jih je danes kazal toplomer. A je kej čudnega, da mi je bilo tako vroče!?!? Tia, naša spravi le par koščkov hrenovke po grlu, paštete ne mara, banane ne mara, mlečnega riža in gresa ne mara, filane paprike ne mara....pa še bi se našlo. Jaz samo upam, da ne bo en zbirčen otrok in da bo z leti VSE jedla! Škoda, ker ti niso podaljšali porodniške! Bolniško pa le izkoristi in če si zavarovana za poškodbe, potem reci pri zdravniku, da ti je spodrsnilo in da ko si se lovila, da te je zagrabil križ in boš tako dobila še kak denarček od zavarovalnice, ker gre v tem primeru za poškodbo! Pa ne nobenmu povedat, da sem to povedala... Za darila za Nejo nisem nobenmu nič govorila, kaj bi radi. Nekaj daril je že dobila in sicer oblačila, kar nama čisto za prav pride. Mama mi je povedala, da ji je kupila neko igračo, vendar ne vem kakšno, midva sva ji pa eno gosenico kupila v soboto, ker ji je bila tako všeč. Je pa iz trde plastike in ima na svojih členkih dodatke (na prvem so kroglice, na drugem je piskalica, na tretjem pa stikalo), tako da lahko malce pošari po tistih zadevah, pa če pritisneš na piskalico, se premakne naprej, drugače ima pa tudi kratko vrvico, da se jo lahko tudi vleče. To vrvico bomo podaljšali, ko bo dobro hodila, da jo bo lahko vlekla za seboj, ko bo hodila. Zdaj grem pa TV gledat, pa kak čips prisneknit, da ne bom preveč suha v kopalkah !
|
|
|