|
RE: Avgustovke, kje ste 18.7.2006 23:44:21
|
|
|
|
miševi
|
Čer! Da se še jaz "na hitro" javim... V nedeljo zvečer smo prišli z morja, v petek spet potujemo - večino stvari imam še napol razpa/zapakiranih in lahko si predstavljate, kako se premikamo po stanovanju . V glavnem, na Pagu je bilo super, Jure je bil priden in zdrav, Nika je nekaj pokašljevala, pa je tudi to morje pozdravilo. Jure je naravnost oboževal vodo. Ni se menil za kamenčke, pesek, mivko,... ko je zagledal morje, je čez vse po kolenih odbrzel v vodo. Ker je vsaka plaža imela malce hribčka, se je vedno ustavil z glavo, skoraj potopljeno v vodo . Potem pa dalje.... Zdej pa še malce pokomentiram vaše teme. Sem bila pridna in vse za nazaj prebrala . Violinski, nič kaj fine niso tele angine, sama sem jih kot otrok prebolevala vsako poletje . sem pa danes videla, da si že v pogonu, ker sem te z možekom in Aljošo zasledila pri najboljšem sosedu. Edinole Lane nisem nikjer videla... Tina, čestitam za dobljeno pripravništvo, zate natasaxy, pa držim pesti, da ti uspe najti kaj pametnega. Dobrodošle ery, Seven in sjug!!! Seven, sem zelo, zelo vesela, da Ema tako napreduje . Sjug, tudi jaz se pridružujem klubu tistih, ki smo izredno "mlade" in imamo (bom imela) 33 let. za vse tiste male nagajivčke/nagajivke, ki že veselo koracajo. Kaj ste še pisale... Služba se tudi meni nevzdržno približuje. Ne vem, če se bom tekom delovnika lahko kaj oglašala, ker so nam določene vsebine zablokirali . Buške trenutno Nika bolj nabira, zato vas "potolažim" da ne bo bolje in se z leti še stopnjuje . Nika je imela tako ranjen komolec, da je morala plavati brez rokavčkov, potolčeno ima še koleno, popraskan nos in pobuškano čelo. Kar se previjanja tiče, še vedno previjamo na previjalni in kar gre. Mi ne pade na pamet, da bi mu kam pustila. Poskusil je enkrat, pa sem mu ostro rekla ne in sedaj je mir. Tudi pri odpiranju predalov se ustavi, če mu rečem ne. Zgleda, da se ga je že prijelo. No, upam... Kakamo različno - 2 - 4 x na dan. Jessy, če boš brala poste za nazaj: tisti napihljiv "grad" oz igralnica je res iz BC in stane približno toliko, kot si napisala (v akciji je bilo za 5 tisoč ceneje). Pa še "tolažba" - Nika še sedaj ne mara njokov, cmokov, štrukljev,... O tem, kako sva se z mojim spoznala, ne bom danes, ker sem že dovolj nakladala. Je pa štorija še bolj "kruta" kot pri violinski. Pri meni sta praznih rok ostala 2 fanta . Na, pa me je "ven vrglo" in je spet vse zamaknjeno . V glavnem, grem spat, ve se pa mučite z branjem mojega romana ...
|
|
|