Anonimen
|
Dan Mi smo danes spet spali do pol osmih. Ko bi bilo vsaj vsak dan tako. Kornelija, upam, da se bo vse dobro razrešilo. Drugače so tudi mene morali po porodu šivati v nožnici in zunaj. Vendar mi G na pregledu ni rekel nič, da bi bilo narobe. Vendar se nikoli ne ve. ajdaN tudi naša Klavdija brca 100 na uro. Ko je na previjalni ali v posteljici so noge ves čas v pogonu. Včasih tako udari z njimi, da se že jaz vprašam če je nič ne boli. Ko je na rokah in ima flašo pa mi z rokami tolče po njej. Aja, med previjanjem pa tudi jaz dobim kakšne brce v trebuh, ki včasih res bolijo. Punce, sem malce premišljevala zadevo z babico in sem se odločila, da vam jo zaupam. Pa potem ve povejte ali sem čudna ali kaj. Naj pa že na začetku povem, da nisem materialistka. No, takole gre: Že med nosečnostjo, se mama mojega dragega ni preveč zanimala kako je z mano in bodočim . Pa čeprav je vedela za vsak pregled pri G. Skratka vprašala ni niti enkrat kako smo, kako se počutim. Na koncu nosečnosti sva z dragim seveda začela kupovati stvari za . In kaj je prijavila bodoča babica? Ali sta vidva sploh sigurna, da bosta potrebovala posteljico? Alo... No, v razlago je povedala, da njen starejši sin ni nikoli spal v posteljici, ampak v vozičku (dragi ima starejšega brata in mlajšo sestro. oba sta brez ) . Seveda je imela še pripombe glede drugih stvari. Midva z dragim pa sva si rekla, če midva nisva tega imela, bo vsaj Klavdija imela. No, po porodu je seveda takoj naslednji dan priletela v bolnico. Ko pa sva z prišle iz Lj je prišla naslednji dan na obisk. Od takrat naprej pa niti enkrat, pa smo samo par metrov oddaljeni. Nekje mesec in pol po rojstvu je celo mojemu dragemu rekla, da mečeva denar za plenice v luft. V kaj pa naj jo povijam? V tetra plenice. Če na koncu zračunaš stroške elektrike in vode, pa še čas za likanje, si na istem ali pa še dražjem. No, za krst ji je sicer kupila darilo, vendar verjetno s težkim srcem. Skratka, na obisk je prišla samo enkrat, svoji prvi vnukinji ne kupi nič (tudi nobene malenkosti), da bi jo pazila - kje pa, v rokah pa jo noče imeti ker pravi, da je pretežka, na sprehod ni šla niti enkrat še z nami. Pa ne zahtevam od nje, da bi ji sedaj morala nekakšne dragocenosti kupovati. Jaz grem recimo v trgovino Jurčka, kjer imajo oblačila po 1000 tolarjev in Klavdiji kupim tam. Itak hitro prerastejo. Ona pa si niti tega stroška na mesec ne more privoščiti. Naj pa vam povem še to (glede tega, da je ne more niti v rokah imeti ali paziti), da na kmetiji starejšega sina pa lahko dela vse. Vse lahko dviguje (pa sem sigurna, da je kakšna stvar težja od Klavdije). Moj dragi ji je rekel, da če bosta njegova brat in sestra kdaj imela , naj samo gleda, da bo ravnala isto kot ravna in dela pri Klavdiji. No, punce, sedaj mi pa povejte, kdo je čuden tu - jaz ali ona. Itak mi je že dragi rekel, naj se ne obremenjujem več s tem. Hvala bogu ima Klavdija mojo mamo, babico ki ji posveča ves svoj čas, mi jo popazi brez težav, gre ven sama z njo. Aja še to, a mogoče ve katera kako naj napišem prošnjo za stanovanje Ker živimo pri moji mami v majhnem stanovanju, sva se z dragim odločila, da tako ne gre več in da si poiščeva stanovanje. No, zdaj je pa res dovolj. Se oglasim še potem Čao
|