|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
12.7.2006 22:06:07   
flecker1
user posted image

Hehe, sedaj mi je uspelo..user posted image . No, ugotovila sem, da pri mozilli ne morem kopirat, pri explorerju pa je za prilepit...
user posted image grem sedaj ajat. Nočko

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 12.7.2006 22:15:44 >

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 401
13.7.2006 9:09:12   
Marelica
Ojla!

Najbolj sveže dimenzije naše pupe so: 6430g in 61 cm. Seveda je dobila tudi pikeca, ki ga je pospremila z veliko joka. No, saj je bila že na samem pregledu oz. med čakanjem zelo nemirna, ker je bila že dobre 4 ure budna. Ne vem no, zakaj je povsod drugačna praksa okoli tega cepljenja. Mi smo po cepljenju kar takoj šli domov, dobili pa recept za CALPOL (sredstvo proti bolečinam in proti zvišani temperaturi v obliki sirupa) in smo ji ga morali takoj eno žličko dat. Potem se po potrebi da še čez 4 ure itd. Moram potrkat, da je drugi dan po cepljenju minil povsem običajno, samo jokec je bil malo bolj ječeč, kot da jo buba. Seveda sem ji potem redno dajala sirup, ki pa ga pljuva ven kot nora (meni pa tak diši, pa dober je tudi – okus po jagodi).

Aja, pa položaj nošenja smo zdaj menjali. Naša se je hotela na vsak način nosit pokonci s trebuhom na trebuh (kot se običajno podira kupček) in se je seveda tako navadila. Zdaj nam je zdravnica svetovala tako, kot opisuje Mojčika, obrnjeno naprej. Najprej se je otepala, zdaj smo se pa že na novo navadili in je res boljše, sploh za njeno hrbteničko.
Nam so že rekli naj začnemo po dopolnjenem 4. mesecu kašice dodajat: jabolko in korenček za začetek. Že po teh žličkah sirupa slutim, kakšne bodo njene reakcije na novo hrano :)) Verjetno bo kar hitro treba stene na novo belit.

A kaj gledate TV z malčki? Naša je prav fascinirana nad premikajočimi se slikami. Danes sva pred dnevnikom pogledali dve risanki in je tako z zanimanjem gledala...

Eya, ja, sem opazila prevlado punčk. Jaz sem takoj za kako srečanje, samo kaj, ko ste vse tako daleč... Tako da Idrija verjetno kar odpade. Nisem preveč rada dolgo na cesti s tamalo, ker prav zakuha v lupinici, pa še nerazpoložena postane. Jaz pa vas z veseljem vabim v naše konce, na sveži zrak pod Donačko goro, v dolino Winnetu na pečeno postrv...

Helena čestitke za obletnico!!!!!!

LP!

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.7.2006 9:45:00   
mojčika
user posted image  No vidim, da vam uspeva.

Joj, kaj smo res tako narazen, no midva se ne bojiva vožnje, tudi Mayo boma navadila nanjo, saj velikokrat kam greva. Če sem le jaz tako daleč, bom jaz skočila v avto, sicer pa imamo čas, ko bodo naši tamalčki eno leto stari, pa itak ne bo problem, moj se je javil, da organizira piknikuser posted image .

Razprodaje, adijo, mislila sem, da je vse znižano, ma je bilo samo to, kar je pasalo njim, zame nisem nič dobila, za tamalo pa nekaj bodyjev in dve kiklci
user posted image  Pa sem tako upala, da dobim kaj pametnega.

Nošenje, tudi naša se je najprej nosila le v polaožaju za podiranje kupčka, potem pa je ugotovila, da je svet lepši, če gledaš naprej user posted image , zdaj noče drugače,

naj vam sije sonce cel dan
user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
13.7.2006 10:14:05   
mojčika
user posted image  To pa je menda najboljše od vseh mojih nakupov, pravi naš ati, seveda na njej piše Italija, le zakaj...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 404
13.7.2006 11:27:26   
flecker1
user posted image
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.7.2006 11:29:04   
flecker1
Hehe, sedaj se učim, mi kar gre dobro od rok,user posted image . Maya je prisrčna s kapicami, ful luškana user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.7.2006 11:40:44   
mojčika
Joj kako ste luštni, babuške še ve kako slikco, da bomo na kupu...

[/link][link=http://ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=54729&asortType=6&apage=1#]user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 407
13.7.2006 11:46:17   
Nenya
Živijo!

Glede nošenja, naša pikica je bla že zmeri tko firbčna, da še zdaj ne mara da ni obrnjena v svet. V kengurujčku se stalno obrača levo desno,na rokah pa mora skoz vse videt (jaz sem jo kar avtomatično tko nosila kot pišete da priporočajo pediatri). Zdaj pa je postala tud nevarna ker z glavico opleta in me je ene dvakrat udarila v usta, tko da smo zdaj bolj previdni.

Glede AD3 jest ji jih že neki časa ne dajem, dobi nekaj v aptamilu tko da se mi ne zdi potrebno.

Res bi bilo faj če bi se dobile, a iskanje lokacije bo po moje nemogoče, vsaka od nas bi najraje čim bližje svojemu domu, sicer midva nisva proti, da bi se peljali kam, ampak 2,3 ure vožnje pa ne ker tudi najina švica v lupinci. Morda res ko bodo malo starejši.

Marelica, tudi midva jo bova dala krstiti, a šele septembra, ker prej ne gre. A boš dala oblekico delat al jo kje dobiš?

Aja, cepljenje, nama so dali datum ko bo stara že skoraj 4 mesece, res je da ni pri najbolj težkih, je bolj drobna. Takoaltko sem razmišljala, da je ne bi cepla, tko se mi smili, pa strah me je cepiva. A me bojo verjetno prisilili.

Halena, lepo, da Ajdo navajata na samostojnost in svojo sobo, a po pravici povedano jaz si ne morem predstavljat, da moje ne bi imela pri sebi v sobi. Je pa res, da vajina ful pridno spi celo noč, najina pa se še zbuja.

Eya  res je fantkov aprilčkov dosti manj kot punčk, bosta mela na izbiro, a ne?

Še glede  kopanja  najina postaja prevelika za otroško banjo, a je že kera začela kopati v tavelki kadi?

Živ Žav

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.7.2006 11:55:10   
mojčika
Nenya, samo toliko, mislim, da sem jih videla v katalogu Laredoute in v Neckermannu za dojenčke, poglej.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.7.2006 12:28:00   
flecker1
Nenya, moja ni imela kakšnih reakcij po cepljenju, je dobro prenašala, niti vročine ni imela. Ni rečeno, da bodo vsi dobili kakšne reakcije po cepljenju, bolje če je cepljen in zaščiten kljub reakcij kot pa ne. Sicer kolko je tvoja user posted image težka? Moja je mislim lažja med nami, 5740g...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.7.2006 16:15:44   
halena
Ojla,sve na obisku pri noni in nonotu,ker je naš ati šel v Nemčijo in sva sami in malo špancirava..no,zdaj se je vsul dež pa sem vas šla malo pokukat..

Smeškoti mi ne grejo in ne grejo..Sem poskušala na e.explorer+kliknila na ikonco na desno stran z miško,tam je pisalo 'kopiraj' ipd variante(ni pisalo 'prilepi') in odprta sem imela oba okna( RR+smeškote)---in nič...user posted image Na!Tukaj na tem računalniku mi pa niti tej osnovni smeškoti ne primejo..:(

Nenya,nič ni groznega ali nepredstavljivega,kadar daš otroka v svojo sobico..Meni se je kvečjem čudno zdelo ta prvo noč,ko ni bila ob meni..sem malo cvikala,da je ponoči ne bom slišala,če bi kaj bilo..-verjemi mi-slišim jo tut dihat!!Zdaj se mi zdi pa povsem normalno,ko jo zvečer nesem spančkat.Ona lepo pridno spi in je točna kot ura-zjutraj se zbudi ob 8.30 vsak dan!Ni fajn,če pri otroku kompliciraš ali paničariš,pač probaš,če se obnese je OK,če pa se ne-pa ne rineš v zid.Tudi glede cepljenja,saj več ali manj vsi otroci jočejo in vsem mamam je to hudo poslušat in prenašat njihovo bolečino-pa daš to pač skozi,ker verjetno bolj koristi kot pa škodi otroku.Če pa se ti res zdi nesmiselno,pa otroka ne cepit-nihče ti tega ne more preprečit!Verjetno moraš podpisat kako izjavo,da temu nasprotuješ in je zadeva rešena(ali pa še tega ne!)
Jooj,kako sem namorila,Nenya,oprosti,ne razumi me narobe.Jaz sem dokaj svobodnega mišljenja in rada prepuščam stvarem prosto pot.Ne maram komplicirat.

Piknik?Srečanje?-Seveda!Samo povejte kje in kdaj!

Našo Ajdo imamo bolj malo po rokah.Kadar pa je,je pa s svojim hrbtom oprta na naš trebuh in ona lepo opazuje in raziskuje svet..Kontra jo imam le jaz kadar podirave kupčke.

Lep dan-sem se odločila,da jo z Ajdo mahneve domov,ker se vreme vedno bolj kisa..Čau

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.7.2006 16:16:54   
halena
Pa je primlo tistega hudička..?-meni ga ni prikazalo..

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.7.2006 19:52:53   
flecker1
V slikico-smajle pritisni na kopiraj, potem pa v sporočilo pritisneš na prilepi. user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.7.2006 21:48:36   
eya
Jaz smeškote prilepim takole:
Na strani www.smeski.com kliknem na smeškota, na dnu se mi izpišeta 2 kodi, kliknem na spodnjo-na napis Kopiraj v odložišče, potem pa grem nazaj na RR in z desno miškino tipko kliknem na polje za odgovor in izberem prilepi. Halena, probaj naredit tako, če še nisi...user posted image
Če želiš videt, če ti je prav prilepil, pa pogledaš Predogled in se ti mora narisat...
Pa upam, da bo šlo...user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.7.2006 21:56:30   
kaja29
danes smo pa prvič kopali v ta veliki banjiuser posted image

mala je ful uživala, prostora za brcat je blo dovolj, pa še mene ni blo strah da bi kam z glavico udarla
samo malo težje jo je držati, ampak se potrpi

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.7.2006 22:44:23   
halena
žal,mi ne uspe..hvala vsem za podporo in dobro voljo-ampak ne gre.Sem že prej naredila tako kot ste mi svetovale,pa mi sploh ne izpiše variante 'prilepi',kar se mi zdi čudno in tako ne vem kje ga 'userjem'..A na smeškota kliknete z levo ali desno tipko na miški?Sicer pa sem tako probala tudi obe varianti in tut ni šlo..user posted image Tako,da mi ostane peščica teh patetičnih smeškotov,ker mi preostalih 'več smeškotov'tut ne vrže ven..mogoče je pa z mojo škatlo kaj fejst narobe..Al pa z mojo glavo..user posted image user posted image

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.7.2006 22:57:45   
flecker1
Verjetno imaš mozillo, pri meni je bilo tud tako pri mozilli nisem imela varianto prilepit. Pri explorerju pa je. Upam da ti bo tokrat uspelo, user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.7.2006 8:45:20   
kaja29
rajši se nehimo ubadat s smeškoti in jih pustimo genijem

user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.7.2006 8:47:04   
kaja29
a bi vam tud zdele pasala user posted image

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 419
14.7.2006 9:33:20   
flecker1
Hehe, seveda bi meni to ful pasalo. OB 14h je moja naročena na UZ kolkov, so nam včeraj poklicali. Pa fajn bodite ob tem vremenu, papa

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.7.2006 10:25:42   
Marelica
Vidim, da so vas smeški čisto obsedli... Jaz na žalost pišem samo v dolgočasnem Wordu in ne morem nič prispevat. Naj da katera še kakega namesto mene ;)

Nenya, mislim, da pri cepljenju nimaš izbire. Sicer pa se ne sekiraj preveč. Jaz sem bila tudi precej zaskrbljena, pa je naša celo odlično prenesla...

Kar se pa tiče oblekice za krst je pa nastala cela štorija. Naprošena botrca je že svoja 2 fantka imela pri krstu in ima luštkan čisto bel kompletek in vrečo. Jaz sem vedela, da vreča pri nas tako odpade, ker noče več ležati na rokah. Prejšnji teden sem kompletek dobila in zgrožena ugotovila, da ji je vse že premalo. In sem klicala mojo mamo, če mi lahko preko žlahte kaj drugega posodijo. Je rekla, da bo poklicala, no, pa je potem eno luštkano belo oblekco kar kupila v Alladinu za 8 čukov, zraven je pa še klobuček (pazi, št. 80, hehe). Tako da zdaj imamo svojo. Čisto mičkeno ji je prevelika, ampak je v njej prava princeska. Edino hecno jo je tako oblečeno na rokah imet. Kako bo pa izpadlo, bom pa v ponedeljek napisala...

Naša je svojo kad na previjalni tudi prerasla in bo treba od babice prinest mojo bivšo ta veliko.

Mojčika, če ti je vožnja v tako veselje, pa pridite k nam na en piknik, da spoznam tvojo luštkano čupiko! Je takooo krasna s čepico in velikim nasmeškom.

Flecker, daj, ujami kak Melissin nasmešek. Se mi zdi kar malo naši podobna, samo, da je Katarica bolj okroglolična...ja, a nismo mi celo isto stari po trakcu sodeč??

Mojčika, ugotavljam, da si pravi računalniški freak, ker maš vse tako tipi topi poštimano, celo bljižnice in to. Bravo!

LP!

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 421
14.7.2006 10:43:18   
mojčika
user posted image  No jaz pa sem bila ponoči take volje, od klime, ko sem šla v LJ, se me je lotil suh kašelj, nič nisem spala, tamalo in lubija pa sem celo noč budila.

No meni MM ne bi bilo težko pustiti v svoji sobi, a sem se tako navadila, da po prvem hranjenju spančkava skupaj, da bi kar pogrešala to. No danes sem raje spala pri dragem, no ločeno spiva, ker imamo dve

user posted image
in ju nisva mogla dati stran, sva pa sobo uredila za MM, v dnevni pa sva midva, no komaj čakam, da se preselimo. Moj dragi je sam hotel, da jaz spim v njeni sobici, meni je tako tudi prav, saj ima moj možek hudo sladkorno in mora imeti dovolj spanja, Je bolje, če mi pomaga čez dan.
No hotela sem to, v dnevni sem spala zaradi kašlja,  a sem oba zbujala, potem pa sem šla k tamali, a ji nisem dala jesti, ker še ni bila ura za papico, no ko pa je bila, sem ji spet dala dudko in še enkrat, pa smo spali do 6.00, takrat sem ji dala jest, potem pa spanje do 9.30. No vprašala sem se, koliko je to nočno papcanje postalo navada, če bi ji samo zjutraj dala, bi jaz po tem tako vstala in bi bilo prav fajn.
Drugo pa je to, da bi potem zgubili en obrok, jemo malo, čeprav se super redimo, a po kalkulaciji http://www.feltna.com/mleko/, dosegava samo tričetrt, 6 obrokov po približno 80-120 ml, bilo bi naj pa tako
Prehrana z mlekom:
maya marina rabi dnevno 600 kcal.
V celem dnevu mora maya marina popiti 857 ml mleka.
Pri vsakem obroku mora tako popiti povprecno 143 ml mleka.

Kako pa vaši kaj jedo, no a sva edini, ki je sva samo na adaptiranem mleku?

Nisem navdušena nad spremembami, ki te lahko tudi fajn razočarajo, probala bom, a ne vem, če se potem ne bom morala vstajati pa še večkrat pa za dudico.

Kaj pa previjanje, pri nas tako lovimo že to našo rito, da je veselje?

Včeraj sem kupovala še za jesen 50% znižane izdelke Muca Maca in moram reči, da so zelo kvalitetni, ko pa so neznižani, pa so dragi.

Halena, bolje ti ne morem razložiti, kot so ti že, sicer pa me pokliči na Skype, pa bova tako probali rešit...

Halena, če kaki vikend imate lušt, pridite kaj v Idrijo, se gremo kopat v Belo, malo popapcamo in vozičkamo do Klavž, no če ne vesta, kako tam zgleda, super, kot bi bili na taborjenju v naravi, naredili so v kristalni vodi naravni jez, gozdiček s kamp barčkom, vozičkanje v senci, hlad... Tudi druge dobrodošle, če je morje še daleč. Sicer pa če jutri gremo v Postojno, ti javim, če boš kaj tam, gremo na rojstni dan, a da mi bo spala, bom morala malo vozičkati.

Do pozdrav vsem, danes z manj slikcami.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 422
14.7.2006 11:35:36   
mojčika
Eh Marelica, ne bo tako, samo naša MM je preveč pridna in ima mami preveč cajta, pa tega ni navajena, saj ko sem v službi, v šoli, učiteljica, hi hi, nikakor ni dovolj časa, ker si nosim gore materiala domov, tako je, če poučuješ slovenščino. user posted image

No zdaj sem videla, da si iz Stoperc, včasih sem se veliko vozila tam naokrog, med študijem sem delala v komercijali, in sem hodila po šolah tam okoli, a ni tudi pri vas ena majčkena...
Konec poletja planiram, da bi šli malo do kolegov v MB, če bomo ostali kaj tam, mogoče pa res priletimo, malo med indijančke, sem videla vašo dolinico, sem bila navdušena.

Vožnjo obožujeva z možem, res se veliko voziva, imela sem službo, no tisto komercijalo, ko sem delala po 300km na dan, potem pa sem živela v MB z bivšim in delala v Novi Gorici, pa ti bo vse jasno, koliko kilometrov naredim v enem letu, moj možek pa je prevozil z avtom bolj kot ne celo Evropo, no Maya Marina bomo pa videli, koliko bo prenesla, zaenkrat super, le klima nam nagaja s prehladi.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 423
14.7.2006 11:52:37   
mojčika
Ne naj rečem raje tako, zakaj imam cajt, če ne bi bilo tako vroče, bi šli ven, doma pa MM spi dve uri in dve uri je budna, v tem času, ko spi, omejeno pospravljam, ker tudi jaz, ko počivam, nimam rada lih hudega hrupa. Kuhamo pri nas kot za dojenčke, samo tinstano zelenjavo, moj možek je namreč na dieti, jaz pa zase ne naredi  več, tako sem včeraj za kosilo naredila bučke v omaki, stvar 15 min. Druga opravila pa naredim skupaj z MM, klepetava in se zabavava, dam jo na posteljo in bolj kot ne vse delam tam in nama je lepo. Kakega hudega dela v stanovanju 50 m2, pa tudi ni. Če bi imeli hišo, ko bi jo le, bi bilo seveda drugače, z veseljem bi delala okrog hiše, malo vrta, s tamalo bi bila zunaj,... sanje, a nedosegljive za najine denarnice, zunaj pred blokom pa je betonsko vroče, v gozd pa nočem it nabirat klope, sem ga jaz zadnjič fasala takega mikroskopsko majhnega... Pa stanovanje še najino ni, da bi ga kaj renovirala ali kaj podobnega, sva pa že kupila novega pol, drugo leto pa še pol, ko greva noter.

Ko pride možek domov, mora nujno počivati urco dve, oba naša user posted image  damo spat user posted image , mamica pa tiho surfa...user posted image

Lep danuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 424
15.7.2006 12:12:57   
halena
&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/147.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=49 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/147.gif" width=110>JA ITAK!!Pri Mozilli sem zgubila 3dni življenja!!HVALA,HVALA,HVALA!

No,da se res ne bomo začeli o smeškotih pogovarjat-zdaj je tut meni ratalo in ne bom več morila s tem.Čeprav me je že prej vse minilo..pa sem kljub vsemu sprobala še mimo Mozille.

Bom napisala kaj več zvečer,ker me zdaj čakajo druga opravila&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/opravila/6574.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=46 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/opravila/6574.gif" width=41>&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/opravila/waesche.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=38 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/opravila/waesche.gif" width=63>

&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/prehrana/672.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=65 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/prehrana/672.gif" width=60>

možek pa veselo švica na vrtu..&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/opravila/cutgrass.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=22 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/opravila/cutgrass.gif" width=51>

Lep dan vsem!&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/laola02.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=31 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/laola02.gif" width=255>

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?