Barči78
|
No, hvala bogu je dopustov konec, ker žal tudi sama nisem bila najbolj pridna na zadnjem dopustu. SIcer po dnevih sem se vsaj pri kosilo držala, edino sadni dnevi so mi ušli iz rok, za zajtrk mal bureka, za večerjo sladoled , prov žalostna sem bla sama sebe pa vseh okrog mene, ker so me očitno zavajali, a ne. Tko, da se kriza tud doma še ni zaključila, ker sem očitno preutrujena in sem uničila kar nekaj čokolade, ja, prov ji je, kaj pa dela dren v omari. V glavnem, nisem se upala stehtat do danes. Pol pa res začudenje, tehtnica mi je pokazala še - 300 g od zadnjega VODNEGA dneva, se pravi - 1,2 kg od dneva po vodnem. Skupaj - 13,6 kg. SPet sem motivirana, grem dalje, probala bom bit pridna, čeprav danes je že bla čokolada na jedilniku, za kosilo bom pa v pečic mal zapekla tisto česnovo štručko, pa solata. Večerja bo pa mogoče sladoled, čokolada ne bo. Mateja: tisti dve kilci sta pa najbrž voda, k si jo pila , bo šlo hitro dol, pa WB. Tejčica: samo da si se pozdravila, zdej gremo pa skupaj dalje.