Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 9.7.2007 19:55:40
|
|
|
|
Barči78
|
Ups, zmotla sm se, voda je vn udarla, popila sem je 5 litrov. Da ne omenim, kolkrat sem šla na wc.
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 9.7.2007 19:57:38
|
|
|
|
Barči78
|
zaj pa eno vprašanje kaj lahko jemo jajčka z šunko? Najbrž ne, mene tud to ful moti, ker ne smem beljakovin med sabo kombinirat, npr. cordon blue. (šunka pa sir, pa mesek, pa jajčka, vse na kup)
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 9.7.2007 23:08:36
|
|
|
|
Sergia
|
ok.....imele ste vodni dan in jutri grem z vami na dieto. Čestitam vsem ki ste zdržale samo ob vodi, res je težko....In čestitam vam za vse izgubljene kilograme. Upam, da mi bo uspelo izgubiti vsaj še kakšnih 10 kg.
|
|
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 9.7.2007 23:10:11
|
|
|
|
tejčica
|
Bravo punce!
|
|
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 10.7.2007 10:51:28
|
|
|
|
Barči78
|
No, pa je mimo vodni dan, niti ni bila kriza. Nove mere: obseg stegen - 5 cm obseg riti - 6 cm obseg pasu - 6 cm obseg nadlahti - 1 cm teža - 7,5 kg, po vodnem dnevu pa - 8,6 kg. Nekaj je, se že bolje počutim, vsaj kakšne hlače lahko oblečem. Kako pa kaj vaše mere?
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 10.7.2007 13:13:25
|
|
|
|
malecka_mateja
|
OJLA! bravbo za nas ko smo zdržale! danes smo že meli kosilo! no barči jaz pa se nisem spomnila in se zmerla okoli pasu... tako da imam samo -kg!amapk se nisem vagala danes po vodnem dnevu ker če bi se še jutri bo ziher nekaj gor nazaj šlo tako da bi bila žalostna!sem se v pon zjutraj in je -8 kg do zdaj!tako da
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 10.7.2007 15:04:45
|
|
|
|
tejčica
|
Bravo za izgubljene kilograme. To so pa že velike številke. Komaj čakam da se bo tudi meni že kaj konkretno poznalo in bom lahko nase spravla kakšne stare hlače. Za zajtrk sem danes jedla jabolko, kosilo pomfri in fižolova solata, za večerjo pa še ne vem kaj bo.
|
|
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 10.7.2007 19:59:47
|
|
|
|
Barči78
|
evo mene za zajtrk sem pojedla lubenico za kosilo pečena piščančja prsa, polnozrnat kruh in mešana solata za večerjo sem pa po 100tih letih pojedla 2 koleščka ogerske salame, pa malo kruhka. vem, da kruha ni med večerjo, ampak pol sploh ne morem nikol jest sira in salame, hvala bogu, da mi zapaše samo 1x na dva mesca. no, jutri je nov dan, pa bo najbrž rižek.
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 10.7.2007 20:17:50
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! koslio puran večerja jajčka! jutri pa rižota ker je moj reko tako! njami!pa solatka!večerja pa bo jutri ista! no babe pridne bit pa čimmanj pregreškov!papa
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 10.7.2007 20:57:55
|
|
|
|
L & L
|
Evo še mene vodo sem uspešno prestala, kilce so vse skupaj - 6,1 , sem zadovoljna. Dones je biu mesek jutri pa še ne vem. Lep se mejte nočko.
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 11.7.2007 8:02:53
|
|
|
|
tejčica
|
L & L, tudi tebi za izgubljene kilograme. Jaz imam danes OH dan. Dopoldan bom jedla melono, za kosilo pa bodo makarončki, najbrž z gobicami, zraven pa solatka. Kaj si bom pa sladkega za večerjo privoščila, pa še ne vem. Mogoče kaj spečem.
|
|
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 11.7.2007 20:35:29
|
|
|
|
malecka_mateja
|
OJLA! rižek asmo jedli!Njami!pa solatko! jutri pa makarončke pa tortica pade če bom lahko jedla ker grem k zobarju! pridne bit!papa pa držte pesti da preživim zobarja
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 12.7.2007 8:10:36
|
|
|
|
tejčica
|
Jablolka, nektarine, melona, banane, to je moj današnji jedilnik. Jap, sadni dan je na vrsti. Ostale pa uživajte ob sladici.
|
|
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 12.7.2007 16:35:29
|
|
|
|
Barči78
|
Tejčica - kaj, če bi ti še jutri imela sadni dan, pa bomo pol skup meseka jedli, da ne boš jutri slin cedila Drugače pa, pekla sem pico, gor sm dala omako (paradižnikova mezga, ćesen, origano, peteršilj, ketchup), svežo papriko, gobe, olive, artičoke, pa gulfala sm, čist, ampak res čist mal sira. Me je premamila moževa polovica pleha V glavnem požrla sva vsak pol pleha, pomojem gresta jutri 2 kile gor. Večerja bo pa najbrž milka - hrana za moje možgane.
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 12.7.2007 22:55:45
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! najprej novica dneva!preživela zobarja ful sem vesela sploh ni bolelo jedli makrončke večerja je pa bla mali kos tortice in malo smokijev ker se mi jih je ful zluštalo! no to je to!grem ajat! jutri pa sadje!njami!
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 12.7.2007 23:40:10
|
|
|
|
tejčica
|
Sadni dan uspešno za mano! Barči, je dost en sadni dan. Da bi bil pa še jutri se mi pa skisa od lubenice. Je danes sploh nisem imela plana jest, pol sem pa tooolk dobro dobila, da sem jo mogla vzet. Popoldan pa je tašča tud imela ful dobro, tako da danes plavam v lubenici. Mateja, ekola, vidiš da si še živa. (ta prava se oglaša , me je groza zobraja k hudiča ) Jutri pa mesek! Če bo mesek. Mogoče spet naredim sataraž z jajčki. Bom še videla. Je še dolga do kosila.
|
|
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 13.7.2007 13:03:21
|
|
|
|
Barči78
|
No sadje, zaenkrat sem spravila vase polovico breskve, ker je bla že gnila , tri majhne marelice, zdej pa dalje, v planu imam mogoče lubenico, a ne tejčica, pa banane, da ne bom lačna, če bo pa kriza, sem si pa kupla študentsko hrano, sej baje lahko oreščke ješ. Pa ful mi je dobr un tortila mehiški čips, z njihovo paradižnikovo omakco, to bom naslednjič namesto pice in makaronov jedla, sej lahko, a ne?
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 13.7.2007 14:54:57
|
|
|
|
tejčica
|
Zajtrk 4 marelice, kosilo pohan puranji zrezek in kumare, večerja paradižnikova solata s tuno. Lubenica pa čaka na jutri, danes ni šlo. Barči, ne poznam sestavin za tortilo, tako da ne vem.
|
|
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 13.7.2007 17:39:32
|
|
|
|
tejčica
|
Mam eno težavo čez vikend. V nedeljo gremo na kosilo k tašči, jaz pa imam takrat OH dan, torej testenine. In ker vem da testenin ne bo na jedilniku (imajo ob nedeljah vedno govejo župco, pečen krompir, meska in tisoč zelenjavnih prilog) bi zamenjala dneve. Torej bi OH imela jutri, v nedeljo Š in v ponedeljek po redu sadje. Bi bilo ok?
|
|
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 13.7.2007 21:46:34
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! evo preživeli še ne sadno dan!kosilo je bilo malo sadne solate ker nisem imela nekega apatita!večerja p asolatka! tejčica ti kar menjaj dneve ni blema ni to taka panika! jaz bom jih tudi ko mamo krst avgusta tak da se ne sekiraj! no zdaj pa grem gledat dalje melodije morje in sonca!
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 14.7.2007 12:29:08
|
|
|
|
Barči78
|
hoj, No takole, moja goveja juhica je skuhana, tko lepo diši, samo kaj ko jo moram pa samo popit na koncu, jaz bi jo rajši z gresovimi knedelčki jedla. Zajtrk: lubenica kosilo: pleskavice, pa solata + kruh, pa ajvar, pa senf večerja: najbrž bo kar ukisano goveje meso iz moje juhice, brez jajčka Tejčica: drugače pravi ta dieta, da naj ne bi menjal dnevov, samo, pomojem pa nima kaj bit narobe, ti kar uživaj jutri meseka. Sam glej, sem ti rekla, da imej še en sadni dan, pa bi jutri lahko pri taščici krompirčka jedla.
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 14.7.2007 13:08:18
|
|
|
|
Barči78
|
Aja, pa seveda juhica po glavni jedi. Grem jest, že diši.
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 15.7.2007 9:33:22
|
|
|
|
tejčica
|
Jaz ne vem kako bom te dneve skombinirala. Sem zamenjala, tako da sem včeraj imela OH in imam danes Š, da se mi poklapa zaradi kosila. Jutri pa ima Taja 5 let in imamo kosilo in seveda torto, jaz pa na sadju. Barči, očitno bi zadnjič res tebe morala poslušat, pa bi se mi vse poklapalo. Vem da bo Taja imela nos do tal in še nižje, če ne bom jedla njene torte. Bom že nekako, čeprav najbrž ne brez greha.
|
|
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 15.7.2007 12:05:44
|
|
|
|
Barči78
|
glej tejčica, jaz ti svetujem takole, ti imej danes škrob, tako da kar normalno nadaljuješ z nami, se pravi jutri OH, boš pri mišiki jedla tortico, v torek pa imamo skupaj sadje, pa pozabimo na tvoje prekrške.
|
|
RE: Se katera pridruži meni?? 15.7.2007 18:23:49
|
|
|
|
Barči78
|
Evo, hranjenje pri meni se je za danes končalo. Zajtrk: jabolko Kosilo: prebranec, un iz konzerve od ETE + kruh večerja: pol kosila, pa kruha tud pol Jutri je nov dan, zdaj pa grem v boje s hranjenjem Žana. Čao
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?