Barči78
|
Evo mene, mam tako gužvo, gremo jutri na morje, pa mam tooolk za spakirat, groza, dost mam. Takole: včeraj je bilo za kosilo: telečji zrezek, paradižnikova solata, zelenjava: bučke, por, kruh Večerja: ena pest lešnikov, ni blo časa. Kaj pa danes: zajtrk: breskev Katastrofa od kosila : skuhala riž, pa čez polila omako od unga strica Benza a kva je, groza, možu se je kar pahnilo, sem mu pol hitro hrenovko dala , sama sem se pa pošteno namučila za par žlic. Fuuuul je sladka omaka, obup. Sam k mam res gužvo z letanjem, pa ni blo časa packat nekaj. Večerja: najbrž tale rižota, če verjameš Tejčica: ful sem vesela, da nisi obupala, sej bo, pri men gre isto en dan kakšna kilca gor, drug dan spet dol, sej bo. Upam, da ti čimprej mine tale naporen vikend, sadno voden, da nav vode zmanjkal na gorenjskem Mateja: naj ti teknejo makarončki jutri, jest jih bom tud jedla, samo na morju , komej čakam. V glavne, pridno hujšajte, jaz upam, da bom tudi, pa se slišimo čez teden dni Čao. jest bom še telovadla zraven tale teden in to tukole.