|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se katera pridruži meni??
16.7.2007 8:47:14   
malecka_mateja
evo mene preživeli vse!
danes smo pri tači in jemo makarončke za večerjo pa domačo njeno pito!njami!

-kg nimam jih ta teden je isto kot prejšnji user posted image user posted image -8 še vedno! bom se malo bolj pozno zvagal da vidimo če bo kaj razlike!

mam pa problem ker sem ful zaprta in nevem zakaj???mogoče je malo tudi to

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 201
16.7.2007 12:28:50   
Barči78
No, zajtrk je za nami. Jaz sem pojedla eno nektarino in malo več kot pol banane, še banane mi ne privošči otrok moj, mi jo pol poje user posted image .

Kosilo: malo sem prebrala kaj vsebuje tortilla čips - koruzna moka, rastlinsko olje, sol, pšenična moka, zelišča, čebula, česen, začimbe. Glede na to, da je danes dovoljeno slano pecivo, mislim, da bo to kar v redu, pa seveda mehiška omakca zraven, komaj čakam. Mam dost makaronov. Samo kaj naj možeku skuham user posted image

Večerja: a bo spet čokolada, mogoče sladoled, ali žitna tablica, sladko sploh ni težko najti v naši hiši.

Kile: je šlo kar nekaj dekic nazaj gor, se pravi še vedno okoli 8 kg minusa. Res je tudi, da smo se prejšnji teden tehtali po sadnem dnevu, pa še vodni je bil vmes, ta teden pa po škrobnem, tko da ni panike. Bo že, važno, da se bolje počutim. Mi je pa tudi nekaj prebava zadnje dni zablokirala, sem se danes zjutraj zbudila čisto napihnjena po fižolu včeraj.user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 202
16.7.2007 21:01:22   
tejčica
Danes sem pa kar važna, saj mi je kljub temu, da je naša princeska imela rd in smo imeli torto, USPEL sadni dan!user posted image  Pa sploh ni bilo težko. Mala pa ni niti porajtala da ne jem. Še moj današnji jedilnik: 2 banane, 4 marelice, 1 CELA melona (vem da je preveč, ampak vseeno boljše kot torta), kos lubenice in dva paradižnika v solati. Hrane veliko, ampak vse po "reglcih".

Jutri pa konkretna hrana. Jeeeeee!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 203
16.7.2007 21:21:03   
L & L
Evo mene, vas bol poredko spremljam, ker sem začela s službo. No samo tok da povem, ta teden je šlo dol -1,6 kilce tako da sem zdej na 71,1, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Lep pozdrav, uživajte in čim manj grešite, ajde.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 204
17.7.2007 8:36:05   
tejčica
L & L, user posted image  za izgubljene kilograme. Ajoj, spet v službi.user posted image  No ja, na hrano pa tako nimaš časa mislit.user posted image

Jaz sem včeraj pozabila napisat da mi je šel v prejšnjem tednu dol še en kilogramček, tako da imam po dveh tednih diete 3.5 kg manj.user posted image  Kar dober začetek.

Danes bo za zajtrk domače grozdje (že!), za kosilo pohan sir, za večerjo pa najbrž kar jogurt.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 205
17.7.2007 8:45:25   
Barči78
Joj tejčica, pohan sir pa žal ne pride v poštev, ker ne smeš kombinirat beljakovin med sabo (jajce, sir). Žal, ker bi ja jaz tud jedla.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 206
17.7.2007 9:18:39   
tejčica
Ups, čist pozabila.user posted image  Sem pa potem že zadnjič napako naredila, ko sem jedla pohane puranje zrezke. Saj tudi zaradi maščobe ni ravno primerno pohanje za dieto, tako da bo treba nekaj drugega dati na jedilnik. Barči, hvala za opozorilo.user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 207
17.7.2007 12:06:18   
Barči78
No takole, zdej mam pa cajt pisat, ker se mi itak ne ljubi kuhat, če men ni treba jest user posted image .

Ja, sadni dan, pojedla sem že eno domačo breskev, pa pol banane, pa ene 3 ameriške borovnice, so tolk velke, da so že skor za en obrok user posted image .

Zdej bom pa najbrž še kakšen domač jabolček pojedla pa breskvo, ker so res sladke.

Tejčica - a na primorskem je pa že kar grozdje zrelo. Kje pa imaš starše na gorenjskem?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 208
17.7.2007 12:26:46   
tejčica
Barči, starše imam na Brezjah (pri Radovljici). Jedilno grozdje pa na Obali že pridno domače jemo, ja.

Ko imam jaz sadni dan pripravim kosilo za mojega (Taja ima kosilo že v vrtcu) že prejšnji dan, če se le da, tako da potem samo pogrejem. Je že tako preveč skušnjav.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 209
17.7.2007 21:14:24   
malecka_mateja
ojla!

jaz sem se danes kršil ain nisem mela sadneega dne amapk ni šlo ker sem bla ful azprta in sem mogla nekaj tekočega pojest da je šlo venker me je trebuh bolel že za  znoret!
tako da jutri dalje!
žal ni šlo drugače!ampak se ne sekiram ker zdravje je tud pomembno!

no to je to jutri pa mesek pa solatk ain sedaj vedno juhica po novem in po mojem neboi več zaprtja!ker juho sem redko jedla!

papa!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 210
18.7.2007 8:14:45   
tejčica
Mateja, super da se ti je prebava sedaj uredila. Ti kar lepo nadaljuj z dnevi po redu.

Jaz imam danes Š. Pojedla sem že jabolko, za kosilo bo zelenjavna rižotka, za večerjo pa še ne vem. Bi nekaj lahkega in ne spet rižoto ali krompir. Najbrž kakšna solatka, pa malo koruze notri.

Neposredna povezava do sporočila: 211
18.7.2007 8:17:29   
tejčica
Mateja, za prebavo so dobre suhe slive. Lahko jih tudi zvečer namočiš in jih potem zjutraj/dopoldan poješ. Pa suhe marelice prav tako pomagajo, vsaj meni.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 212
18.7.2007 9:54:28   
malecka_mateja
hvala tejčica!npakaj je bila tudi veliko banan ker jih obožujem!tako da sedaj bo več lubenice in grozdja pa tvoj nasvet sliva!zdaj se grem glih basat z lubenico!user posted image
kosilo bo pečena pipika in solatka in juha obvezno!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 213
18.7.2007 10:35:51   
Barči78
Ojla,

No, pojedla sem že eno breskvo, pa sej sploh nimam časa jest pri telih dveh otročkih, se mi zdi, da ju cel dan hranim, pol pa zase nimam časa. A ni to fino.

Za kosilo bom najbrž piščančji file, pa verjetno zelenjavo zraven, pa solato - zelena, paradižnik, za večerjo se mi pa lušta kuhano jajce + solata. Najbrž bo kar tako, če ne bo kaj vmes prišlo.

Čao

Neposredna povezava do sporočila: 214
18.7.2007 11:08:03   
malecka_mateja
punce mam eno fajn novico!kljub temu da sem včeraj grešila in sem se hvala bogu spucala sem zgubla eno kg torej -9 kg žeuser posted image user posted image user posted image je sem ful vesela!je res da me je to mantralo zato pa mi ni pokazalo -kg!user posted image user posted image user posted image je zdaj pa v nove boje!

meni pa se je sadje gor postvlo!sem hotla na lubenico navalit in user posted image  sem hotla na breskev in user posted image  sem hotla na  grozdje in user posted image user posted image user posted image user posted image  no tako da bo zajter do nadaljnega voda!samo da bo ostalo ok!

no to je to!
papa

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 215
18.7.2007 14:44:37   
tejčica
Sprememba plana, danes bom najbrž oz. kar sigurno grešila. Imava z mojim 10. obetnico in ker z dvemi majhnimi otroki pač ne moreva ven na večerjo, bom doma pripravila fondi in dala šampanjček na hladno. A mi je oproščeno?user posted image

Mateja, super za kg.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
18.7.2007 21:09:17   
malecka_mateja
tejčica seveda ti je oproščeno!
pa čestitke ob 10 obletniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pa mam moj za kosilo mlečni riž si ga je zaželel jaz pa z zelenjavouser posted image user posted image
pridne bit!papa

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 217
19.7.2007 13:17:13   
Barči78
evo mene

zajtrk: breskva, pa še pol breskve, pa kakšna borovnička
kosilo: ravno si kuham krompirjevo juhico z lisičkami in korenčkom.
večerja: prosim predloge na list, rabim idejo, ker gobova juha ne pride v poštev zvečer. Mogoče pa bo kromprijeva solata s kumarami, ali samo kumarična, mogoče zelena s paradižnikom. Kaj pa lahko toplega jem. user posted image  ker telih solat sem se mal prenajedla.

Neposredna povezava do sporočila: 218
19.7.2007 13:23:02   
Barči78
O tejčica 10 let je blo, čestitke. user posted image user posted image user posted image  Zdej ti pa res že pripadal šampanjec, pa sladica. Upam, da ste uživali ob praznovanju. user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 219
19.7.2007 13:45:27   
malecka_mateja
barči kaj pa v pečici pečen krompir in solata!ali pa krompirjeva solata!ali pa rižek!krompirjevi svalji popečeni več se trenutno ne spomnim!

zgleda je je bilo pestro praznovanje tejčica kr se še ni javila mogoče še zdaj spijo so odtrujeni od čaganjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 220
19.7.2007 14:12:05   
Barči78
svaljke bi pa ful rada jedla, jih imam še v skrinji, pa ne pride v poštev, ker so notri jajca.user posted image  Najbrž bo res kakšna solatka padla, ker je itak tolk vroče, da se mi ne ljubi kuhat, pa jest tud ne preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 221
20.7.2007 11:14:51   
tejčica
Hvala a čestitke.user posted image

V sredo sem potem za večerjo res grešila in jedla fondi. Včeraj sem imela OH dan in sem dopoldan jedla melono, za kosilo polento in solato, za večerjo pa je bilo sladkega kar preveč.user posted image  Ampak jaz pravim da bolje takrat ko je dovoljeno malo več, kot pa na kateri drug dan.

Danes pa imam sadje. Jabolka, banane in melona.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 20.7.2007 11:15:02 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 222
20.7.2007 11:19:23   
tejčica
Barči, na Š dan lahko ješ tudi krompirjev golaž ali pa prebranec. Prebranca jaz ne delam sama, ampak ga kar kupim od Ete. Meni je ful dober.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 223
20.7.2007 12:23:08   
petrinja
pozdravljene frajerke!

Na hitro sem vas preletela, in vam iskreno čestitam za vsak izgubljeni kilogramuser posted image user posted image user posted image . sama sem sedaj 3 mesece po porodu, in polno dojim, a bi vseeno rada ''malo'' zgubila teže, saj sem se med nosečnostjo zredila 26 kg, na plus 20kg podlageuser posted image , hitro sem po porodu šla dol 20 kg, sedaj pa me čaka še -26 kg. ma sem zakompliciralauser posted image .
v glavnem, ne bi rada čakala do 6 meseca, ko bom lahko že manj dojila in več GH, a vseeno ne bi sedaj rada izgubila mleka zaradi diete. 
kakšne imate kaj izkušnje? 

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 224
20.7.2007 13:10:15   
tejčica
Petrinja pozdravljena!

Kaj nisi bila tudi ti na začetku med marčevkami? Čestitke za user posted image .

Jaz ne dojim več user posted image , tako da lastnih izkušenj kako je z mlekom med to dieto nimam. So pa nekatere pravile, da ta dieta ni primerna za med dojenjem. Že samo če pogledaš, da je pri tej dieti vsak četrti dan sadni. Bolj naj bi bilo ustrezno prehranjevanje po Montignacu. 

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?