Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 10.1.2007 19:26:06
|
|
|
|
Ninika1
|
BRAVO BUŠKICA!!!!!!
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 11.1.2007 14:33:13
|
|
|
|
buškica
|
Hvala vse za lepe želje. Danes sem dala kri za beta hcg. Moja vrednost 15 dan po ET je 675. Tako, da je sedaj še uradno potrjena nosečnost. Sem pa dobila bolniško za celo nosečnost. lp
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 11.1.2007 17:10:53
|
|
|
|
kapica
|
Buskica, komaj sedaj sem prebrala cudovito novicko . CESTITAM, kako je to cudovito , a ne? Super, super, sedaj pa ne vem, ce nismo novembrke in decembrke podrle rekord, a? Cudovito!!! Uzivaj in se vsak dan posebej zavedaj, kaksna sreca nas je doletela. Naj ti bo lepo . Citroncica in Jesa, vama se drzim pestke, da bo ta cas cakanja cimbolj mirno in hitro minil. In seveda da boste sle po nasih stopinjah in zagledale plusek .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 11.1.2007 19:40:17
|
|
|
|
citrončica
|
Kapica,hvala za lepe želje, ja, res je zadnje dni veliko lepih novic, upam, da se zdaj ne ustavijo, zato pestke še za vse ostale
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.1.2007 9:38:50
|
|
|
|
JEŠA
|
No, da vam sporočim veselo novico......... Sem , kljub krvavitvi, ki je bila v četrtek za kakšno urco, se mi je v soboto pokazal ...... V ponedeljek sem šla dat kri , beta hcg. Moja vrednost 15 dan po ET je 1693....... Sem ful, ful vesela.......... Le to me moti, ker se vodi kot rizično in morem bit do konca na bolniški....... Malček mi je grave, ker sem bolj hiperaktivne narave in bit doma, in hodit le na sprehode,..... Ma naredim vse da se moje pikice al pikica obdrži. Držim pesti za ostale.... Še danes sem v službi in pol grem.... na počitek... SREČNO!!!!!!!11 LP JEŠA
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.1.2007 9:46:33
|
|
|
|
Saša27
|
Bravo JEŠA, čestitam ti iz vsega srca, lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.1.2007 11:47:03
|
|
|
|
citrončica
|
Ješa, bravo , zdaj pa srečno in veselo !!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.1.2007 13:18:04
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Ješa iskrene čestitke!!! In lepo nosečnost! Uf, tudi jaz sem med hiperaktivnimi, tako da te popolnoma razumem...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.1.2007 18:24:58
|
|
|
|
pika74
|
JEŠA čestitkeeeeeeeee (pomoje sva se midve v pondelk vidle )
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.1.2007 18:50:16
|
|
|
|
buškica
|
Bravo JEŠA, vidiš da je vse ok. Mogoče je bila pa vgnezditvena. Pazi nase in počivaj. Tudi jaz sem med tistimi, ki ne morejo biti pri miru. Ampak verjemi, da paše ko doma počivaš.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.1.2007 20:39:14
|
|
|
|
emaa
|
Čestitke Ješa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 16.1.2007 22:19:49
|
|
|
|
kapica
|
Jesa, cestitam . Super, me smo res prave carice ! Bos videla da ti bo pocitek dobro del, samo uzivaj vsak trenutek posebej, delo si bos tudi doma nasla .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 17.1.2007 11:40:59
|
|
|
|
citrončica
|
Ja, še tukaj sporočim, da je kljub nikakršnim znakom prišel rjav izcedek, ki nakazuje ..................... Izgleda, da bo treba v nov krog...........
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 12.4.2007 12:05:01
|
|
|
|
majda12
|
LP!Ko takole prebiram različne članke,ki jih napišete se spomnim kar nase,4leta sva delala na pikici in zdaj imava 5mesecev starega junaka.Dejstvo vsega neuspeha je psiha,večno razmišljanje kaj če ne bom mama,kaj če mi ni usojeno,vglavnem tako psihično obremenjena,da ne bi zanosila še sto let če si ne bi zadala cilja,da bo ratalo ,najprej sem šla do bioenergetika,da mi jih je malo napel me prečistil mi pokazal pot,gledati življenje s pozitivne strani,nič sekiranja prebrala sem tudi eno knjigo o pozitivnem mišlenju,to me je tako zbistrilo,da sem začela živeti kot druga oseba ,še zvečer,ko sem šla spat sem poslala negativne misli na oblaček in ga odpihnila iz glave,prav rekla sem si zaspala bom srečna,ker drvim proti zastavljenemu cilju in res se je obrestovalo,do zanositve sem porebovala samo 1 mesec,da sem se skulirala in pustila negativo ob strani,dobra volja je najbolja,probajte pa boste prišle do želenega cilja
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 13.4.2007 19:14:15
|
|
|
|
pika74
|
Draga majda12, lepo, da si se oglasila na temi, kjer se bodrimo in opogumljamo IVF-ovke in ICSIjevke. Vsaka podpora nam še kako prav pride. Hvala ti za to. Čeprav se čisto z vsem, kar si napisala, žal čisto v popolni meri ne strinjam. Praviš namreč, da je "dejstvo vsega neuspeha psiha". Ne vem, kakšno kalvarijo si ti dajala skozi in kaj točno je bil pri tebi razlog za neuspešna 4 leta, ko nisi zanosila. Sama zase vem, da mi odločitev o tem, ali bom psihično obremenjena ali ne - ne bo pomagalo. Moj problem neplodnosti je jasen. Jajcevodi so vrečkaste oblike (saktosalpinks) in to onemogoča semenčecu in jajčecu, da bi se sploh kdaj srečala in si podala roke. Žal. Sprijazniti se moram s tem. Moja edina možnost za zanositev je umetna oploditev. Pa sem lahko napsihirana do konca ali pa popolnoma sproščena. Nič ne de. Če so tu naravne ovire, potem jih tudi psiha ne more premagati. Jajčece in semenčece se morata srečati in si podati roki. To je to. Čisto preprosto. Vesela pa sem, da je tebi to pomagalo. Enim pomaga eno, drugim drugo. Smo si pač različni. In veselim se vsake novičke o novih nosečkah; še posebej tistih, ki dooooooolgo čakajo na ta čudež. Lep dan še naprej in uživaj s svojim sinkom. pika74
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 13.4.2007 21:37:52
|
|
|
|
majda12
|
LP!Se opravičujem,ker sem pisala bolj na splošno čisto razumem,da ima vsaka svoje težave in se ne rešujejo enako,želim ti veliko uspeha,ni važno kako prideš do bebe samo da prideš.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?