sazi
|
Dan, kako paše v pisarni s klimo - edini del dneva, ko lahko normalno diham in se premikam, ne da bi takoj začelo teči z mene. Za nami je spet ena hudo slaba noč. Najprej nisem mogla zaspati ker mi je bilo tako vroče (včeraj pa me je zeblo ) in še preden sem zaspala, me je ob pol dveh začel klicat Lev. Malo je klical, malo pil, malo jokcal... Vse to do nekje treh zjutraj, potem se se pa zbudila ob šestih, ko so nalagali smeti. Ko se je zbudil Lev, sem odkrila verjetni razklog za njegovo jokcanje. Zelo se je praskal po nogah (stegnih) in imel čisto rdeča. Pojma nimam, od česa, namazala sem ga s Fenistilom in upam, da se kmalu umiri koža. Včeraj popoldne smo se dobili na hiši s še enimi prijatelji. Najprej smo pokosili travo, potem pa vklopili zalivalko - Levu se je spet čisto zmešalo. Komaj sem mu uspela sleči majčko (nisem imela nič za preoblečt s sabo) in je skakal okoli zalivalke, da mu je v trenutku teklo z las in hlač. Tudi prijateljičina hči se mu je pridružila in to je bilo enega vriskanja na kubik. So pa sosedom v treh mesecih odkar tam živijo že 2x vdrli v hišo. Imajo sicer alarm, pa takrat zaradi dela v hiši njihovih sosedov (torej druga polovica dvojčka) alarm ni bil vklopljen, ker bi se sprožal zaradi tresljajev - za znoret. No, saj alarm imamo v planu, ampak kot kaže, bo verjetno potrebno skleniti tudi pogodbo za varovanje, kar pa precej stane , najini denarnici sta pa že sedaj precej bogi. No, bomo že. Naša hiša pa v notranjosti počasi dobiva svojo podobo. Položene so že ploščice v dveh kopalnicah in res zelo lepo zgleda. Imajo pa sosedje v naši hiši spet neke čudne ideje. Najprej so odkrili streho in naredili frčado, kar zgleda skrajno grdo, pa striktno je bilo rečeno, da uzgleda hiš ne smemo spreminjat, ker so 3 enake (meni ful lepe) hiše, potem so imeli idejo, da bi nad skupnimi parkirišči naredili palto, ki bi bil potem njihov povečan atrij (spodaj pa bi od štirih izgubili vsaj 1 parking, pa še kamioni ne bi mogli obračat, da o velikosti in zahtevnosti posega ne govorim, zdaj so pa za svojo polovico hiše odkopali pol hriba (očitno niso opustili misli na širjenje svojega vrta) in zdaj zeva ogromen usek, nad njim pa starejša hiša. Raje ne pomislim, kaj bi bilo, če bi prišlo do kakšnega hujšega deževja in plazenja. Za popi..... Kaj so sploh kupili to hišo, če očitno nima niti dovolj notranje kvadrature za njih, niti dovolj vrta. AH. Mami, mami - no, včeraj je bilo malo bolje. Sem mu dosledno za vsako stvar, ko je bil zraven ati in je zahteval, da nekaj naredim jaz razložila, da bo ati, da tudi on zna. No, pa se je vedno malo ustavil, pomislil, potem pa le šel do atija - seveda razen za večerno mleko. Pa je kar šlo. Upam, da bo šlo tako na bolje. Včerajšnja nesreča - res kruto. Nepremišljeno ampak od koga. Jaz čisto razumem, da če se tam nekdo, ki nima pojma o čolnih in veslanju usede v kanu in ga peljejo čez preliv, da zaupa tistim, ki ga vodijo. Ni mi jasno, kako lahko kdo sploh dopusti kaj takega. Ubogi ljudje - mrtvi in njihovi svojci. Tale oranžna je meni ful všeč. Tinkatonka, super, da je bilo tako fajn na koncertu. Kakšen koncert je pa bil? No, toliko zaenkrat. Bodite fajn, pa se beremo.
|