nimanorwen
|
oho solis, bravo za novo temo a da ena še nš seznamček zravn? jest ne znam, itak mi pa šteka use na polno. zdele Zoja "aja" po južnini, majhen jo čuva, jest pa čuvam njiju mož kuha rižoto, tk da se na hitr javim. smo rahlo bolje. zvija jo še zmer ful, ampak ful manj joka in manj intenzivno. kdr vidm, da jo matra, jo mam kr v naročju in prou vidm, da je mirna, pol se pa spači, prdne, zajoka in pol se spet počas umiri.aja pa patronažna bi mogla pridt in je kr ni blu in to je že tadrugič nrdila. kuk mi gre tu na jetra ej. aja - spimo pa tko od pounoči do ene 4-5 in pol do 8-9. dons npr. smo spal od 1 do 6, kar je supeeer spacebaby - ja, kdr joka po 5 ur skp, jo midva okul nosva, da vsaj najino bližino čuti. sm kk bo pa pol, da jo prime ta hudo, moj bo u službo šu v čet ... pa ob 5 mora ustajat, kdr ma dop izmeno k umaknt se nima km, v dnevni mava premejhn kavč, da bi se naspau (ubistvu je celotna bajta premejhna ampak ok ). mayci - bravo za izlet dobri ste ej. jest še sama nism nikamr še šla, kaj šele z ...gremo v ned na rodbinski familjarni piknik od mojga, me zanima, kk bo tu izpadl. upam, da ne bo napada zverinjenja dobila. pa še šoping? uh sm ti fovš tinky - a sta najini kej v žlahti mogoče? ker zelo podobno funkcionirata. a si zihr, da je Maja na mlek alergična? k zdej si pa že tuk cajta na dieti, da bi mogl bit bul ane? pa še lačna. boga. vem kk je, ker to je story of my life, jest sm tut skus lačna skor sm jest sm za 2 tebe skor upam, da bo Maji hmal bolš pa pazi nase, da ne boš fasala kej od izčrpanosti, tk k sm jest. se je pa moji tut uček vneu in ga lepo zdravim s kamilcami in mlekom. hermy1 - joj kako lepaaaaaa pa golažk je? mislim, rdeče laske ma? men je tu TUK LEPU sm mou upala, da se bojo najini geni prou poklopil, da i mela golažka, sm se niso previjanje ponoči - previjem jo med 23-24 in pa pol šele zutrej, razn če zavoham vmes, da je full posrana. oblačenje - dons jo mam v dveh dolgih rokavih, žabicah, rokavičkah in copatkih. rokavičke mora nujno met, ker ma ful ostre kremplčke, pa še rokce ji greje. aisha86 - mrde so ga pa začimbe, k so v paprikah mou zmahale?k od paprike kot take, dvomim. kašno si pa omako zravn jedla? paradajzovo? k Zojo po paradajzu še bl matra kot sicer. kai1 - super za spanje, redenje in kopanje jest bi tut tko žabica13 - jest mam pa svojo čez noč skus pr seb. in spiva obe k top. to pa zato, ker če je nemirna, da jo sm mou po betičci počohljam in je kul. sm jo že v p navadla, da laži zaspi, če ji požam od noska proti čelu glavico in ji full paše usaj neki, da jo pomiri in jo u zibko dajem sm čez dan. pa še to ne zmer. bomo pol lepu počas prešli. k zdej se itak tuk zbuja, da se mi ne da ustajat ponoč skus. pa še tuk je mejhna, mi jo je full fajn met pr seb ponoč pa jo vohat kaj je z lumpo6? pa full mislim na ledenko in njeno punčko ... upam, da je vse kul zdej... joj kaj je Majhen faca. čim se tamala premakne, prec ušesa pokonc tedva mi bosta še dala vetra, že vidm grem južnat, pol pa ajat. sm bla prej na vrtu 15 min, sm čist ponosna in zmatrana
|