M_mojca
|
Živjo punce! Sicer vas redno spremljam, a enostavno je preveč vsega vedno ko pogledam na forum, tako da ne vem kje naj bi začela pisat in ponavadi pol sploh nič ne napišem... jej jej jej...lena sem nosečnost me je čisto polenila in nič čudnega da kile gor letijo... mandek, jaz še nekako razmišljam in tehtam ali bi šla rodit v trbovlje ali celje...sploh se ne znam odločit.... slišim vsega in svašta bi se reklo o obeh porodnišnicah, tako da res ne vem... Rodila bom pa kar v klasičnem poliožaju - v bistvu nisem niti razmišljala o kakšnem drugem. jolie, držom pesti da bo z vašo vse ok! ti se probaj čim manj sekirat, saj boš tako naredila za vašo veliko dobrega! Tisto, ko maš napisano obseg trebuščka, je pa v mm! jolly123, enako tudi tebi, držim pesti za vašega ! čim manj sekiranja, boljše je za dojenčka!! VSEKAKOR VSEM, KI IMATE TEŽAVE V NOSEČNOSTI, ŽELIM VSE NAJ NAJBOLJŠE DO KONCA, TUDI VAŠIM IN !!! DA BO VSE UREDU IN DA BOSTE OB DNEVU, KO BOSTE DOBILE VAŠE V NAROČJE TOČILE LE SOLZICE SREČE!! Jaz sem ena izmed tistih srečnic, ki jo matra le zatekanje nog, pa še to se je pojavilo kaka 2 tedna nazaj. Nekatre ste bolj boge. Za otrdevanje trebuha bi se lahko reklo, da ga ne poznam, saj se mi je to zgodilo morda 2x do zdaj. Skratka, uživam v nosečnosti. No, matra me še vročina, saj mi je non-stop neznansko vroče in se nelagodno počutim kamorkoli grem, ker toliko "švicam"! Aja, kar se pa spanja tiče, sem pa obložena vsepovsod, kot vrjetno vse punce tule... Pač, nam paše Danes sva z dragim sobo zrihtala, obrnila,...., tako da imava zdaj tudi že posteljico sestavljeno (jogija še ni - čez kak teden greva kupit). Previjalna je nared za previjanje, z vsemi kremicami, mažami in ostalimi pripomočki Manjkajo mi še tamale cunjice, ki jih grem drug teden iskat k sestri (na izposojo), nekaj pa mamo tud kupljenega. To bi bilo to, vsem skupaj lep pozdravček, jana_k - tebi pa jutri čim več lepih novičk na pregledu!!
< Sporočilo je popravil M_mojca -- 26.8.2008 23:12:21 >