jolie
|
ohja...evo še mene s pregleda ...sem čisto depresivna, ker mi je g. rekla, da je otroček bolj kot ne suhcen, da je sicer velik ampak suhcen. Jaz se redim, otrok pa ne . In tako imam čez 14 dni spet UZ, da bo videla, če kaj napredujemo s težo. Zame to pomeni, da obvezno več počivam. Saj priznam, da sem čisto preveč leteča, ampak če mi pa toliko viška energije hodi in sploh mi je čisto predolg dan, če samo ležim ali se prelagam s stola na stol. Saj vem...sem morala doživet hladen tuš, da se bom skulirala in končno "spregla" in za našo punči bom naredila vse. Moj me je potolažil, da se ima bebi še dost časa poredit, da je bil on tud suhec pa naj ga sedaj pogledam, norčk Danes se je pa baje lepo videlo, da je , tako da sem takoj letela v eno trgovino, ki se pri nas zapira zaradi selitve na drugo lokacijo (in imajo 50% popust ) in veselo kupila nekaj v roza barvi, ker imam večino cunjic bl fantovskih barv (Šenkane stvari se ne gleda po barvi anede? ) Je pa naša deklica že lepo obrnjena na glavico in kot sem predvidevala ima telo na desni strani trebuha, ker me kar naprej tišči v desni del reber. Prav hecen občutek je, ko te otrok brca in dejansko vidiš na monitorju kako stegne nogico Ko takole prebiram vaše članke se sprašujem kako hudiča, da meni g. ni nič rekla koliko je otrok težek...da ne omenjam vseh tistih zaznamkov v materinski knjižici, ki mi bore malo povedo, ker ne vem v kakšnih merah naj bi bilo vse skupaj izraženo. Sicer, ko mi je omenila, da je otroček suhcen sem bila tako paf, da mi tud na pamet ni padlo, da bi še kaj spraševala Otrdevanje trebuha se tudi pri meni pojavlja. Enostavno se uležem ali usedem in poskušam predihati zadevo, čeprav včasih kar traja in zna tudi bolet. Da ne omenjam občasnih bolečin v predelu sramne kosti, ki so podobne menstrualnim krčem. Čeprav se vse skupaj skrije s tem, da me občasno kolki bolijo za znoret in se potem premikam kot, da bi bila stara 100 let. Vstajanje s postelje je pa itak razred zase. Ampak priznajte...smo pa mojstrice obračanja v postelji in podlaganja kovrtčkov, povštrčkov in ostalih pripomočkov. Moj pravi, da me kmalu sploh ne bo več našel v postelji tako sem zametana v kovtrih . Enega med noge, enega pod trebuh, en povštrček pod noge, enega dodatno pod glavo...in samo veselje je, ko se treba ponoči parkrat vstat za na wc ali enostavno obrniti na drugo stran...ohja...še 2 meseca Sem sedaj čisto prenovljena, ko sem se vam izpovedala...hvala Še podatki za seznamček: naslednji pregled 9.9. UZ
< Sporočilo je popravil jolie -- 26.8.2008 18:06:55 >
|