Acjom1
|
Živjo! Sneska, najprej tebi iskrene čestitke za Vito. Mi je prav hudo, da sta mogle it čez vse to, ampak zdaj je važno, da lepo napreduje in se je vse dobro izteklo. Midva z našim tamalim se dobro počutiva. Jutri moram poklicat za test za streptokok, pa še za izvide od toksoplazme bom vprašala, čeprav kolikor vem te itak pokličejo, če kaj ni ok. Jaz sem ginekologinjo vprašala za test in mi je rekla, da je ta test, ki ga delajo samo presejalni, tako da ni 100%, da nisem okužena, če je negativen. Tisti drugi test, pa naj bi bil precej drag. A so tudi vam naredili takšen test, ali "tapravega"? Je pa ginekologinja rekla, da oni pri njih malo pogoljufajo in uradno naredijo kot da so vzeli bris grla, zato nisem rabila nič plačati. Sončnica 24 - midva se še nisva zmenla glede imena. Meni so všeč bolj kratka, kot na primer Žan, Jan, Nejc. Njemu pa je zelo všeč Klemen. Ma bi blo tudi nama dosti lažje zbrat za punčko. No, vse kaže, da bo na koncu kar Klemen, ker si ga moj res zelo želi, jaz sem se pa tudi že kar navadla. No, bomo še videli. Priimek bova pa midva dala njegov. Sem malo razmišljala o tem, če bi mogoče rajši mojega, nekateri dajo tudi oba, ampak na koncu se mi zdi najbolj enostavno, da ima kar njegov priimek. Saj konec koncev je tudi njegov otrok isto kot moj, pa ker se itak v nekaj letih imava namen poročit, bo tako še najbolj praktično. Glede seznamčka rodili so se, mi je zelo všeč. Pa tudi jaz bi prosila za telefonsko številko, da bom sporočila veselo novico.
|