|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
23.8.2008 19:29:54   
PikicaStonoga
Jolie, dej prosim razloži, kaj je to bilo s kreditom na CSD, nisem ravno razumela, me pa zanima, kaj je stem, in kaj je teta težila ...

Jaz sem že 14 dni tolk utrujena, ker sem bila oblna in  kar ne morem priti k sebi :( Pa še slabo vreme je in ne morem na sprehod, nikamor, sem že čist trda in tud na kilah se pozna ta dva tedna čist se počutim slabo :(
Drugače je pa konec dopusta, v ponedeljek pa v službo še malo, pa se mi sploh ne da :( Jaz bi že kr na porodniško šla, pa bom mogla še cel mesec počakat! No, lep vikend dekleta,paupam, da vas ni kje neurje ujelo!

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
23.8.2008 20:06:15   
jolie
pikicastonoga....kredit imam, ker sem kuhinjo kupila in so mi zaenkrat pri plači odtegovali obroke, sedaj bi pa CSD moral odtegovati...pa mi je ga. rekla, da bo videla, če se to sploh da oz., če se to ne bo dalo, da bom pač kar odplačala kredit. Me je kar zadelo, ker sva se z mojim dragim čisto skeširala, da sva se lahko preselila v svoje..ohja...upam, da bojo spedenal tako, da bo zame najlažje.
Upam, da sem ti odgovorila...user posted image

Sedaj grem pa samo še pod tuš pa ležečki...sem tudi jaz čisto brez energije...bemtiš tale dež me čisto uniči user posted image

Nočko!!!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
23.8.2008 22:15:18   
*talcy*
MBD0411 ojla ... rok imam 15.10.... ticketa pa si ne znam naredit ... akatera pove kako????? ma so res moreči s tem spolom otroka pa z imenom je skor isto da kaj z možem skrivava pa bla bla ... kaj ima koga brigat bodo že zvedeli ko bo prijokalo na svet a ni tako? mislim kak folk je totalno nerazumevajoč ... najraje ne srečam nobenega ker so sitni ko dr.. user posted image  
o ma ste pridne s temi torbami za v bolnico ... jaz sem si kupila vložke vir80 danes ma ne vem kako bodo ker imajo tisto mrežo ... pa če si šivan ? a se ne zatikajo v šive? bo pojma nimam ...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
23.8.2008 22:25:34   
B.M.
Pravijo da so sedaj boljši VIR NATURE so brez mrežice in prav tako bombažni VIR80 pa se res baje zatikajo s šivi

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
24.8.2008 9:02:32   
mbd0411
Janja 27!

Ti pa kar po krompirju?user posted image Super,da imaš že vse pripravljeno,tudi jaz končujem s pripravami,likanjem prelaganjem....
Ja,dojenček menda mora nekaj prinest,da je potem mir v hiši al pač nekaj.Mi bomo verjetno kupili kar lego kocke,saj je naš veliki fant drugošolec in ga veseli to sestavljanje,pa tako pazi na svoje stvari.Ne bom rekla,da je zlomil 3 igrače-sam ali jih izgubil.Za to so bili vedno drugi.Pa šolske stvari tako pazi,sem tako vesela.Gledam druge ko jim je vseeno kako pade torba ali še imajo kako barvico v peresnici....
Imam občutek,da bo drugi čisto drugačen.user posted image
Joj,glede imen sem že obupalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jolie!
Jaz vedno vse operem,ko je iz trgovine.Likam pa tudi vse kar je za malega.Vse!
Potem,ko je malo večji pa ne več kar ni treba.Tudi s prekuhavanjem ne bom pretiravala.
Je pa super zlagati te male bodije,pajacke....
Upam,da vam toča včeraj ni naredila prevelike škode,pri nas je malo oklestilo trto,pa ni sile.
Lepo nedeljo vsem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
24.8.2008 9:03:56   
jolly123
Joj janja si pa predstavljam, da se grozno počutiš. Samo nisi ti nič kriva niti tvoja mama. Gospa bi morala varovat svojega psa in pogledat kje je. user posted image

Ja folk je res tečen, me včasih presenetijo popolni neznanci, ki me v trgovinah, pri frizerju in ne vem kje vse sprašujejo kaj bo in kako mu bo ime. Pa halo no...user posted image

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
24.8.2008 10:12:18   
janja 27
ojla

sem se tud jaz zbudila v lepo sončno jutro včeraj je pri nas sam full nalival dež , hvala bogu pri nas š eni bilo nič toče joj sem pa danes zjutraj slišala po radiu da je unim bogim k jih je že 15 avgusta napadla spet parala živce in jih odkivala folije k so imeli hiše zavarovane...joj sploh si ne predstavljam da se to meni zgodi, čeprav mi je moj razložil da če cegu razbije nam zamakalo ne bo ker imamo lepenko bolj je potem problem da ti steho vzameuser posted image user posted image joj joj kaj se dogaja sedaj v sloevniji pa baje da bo vedno hujše...
ja jaz kr po krompirju danes mam pa tak muskelfiber na stegnih user posted image user posted image ma bo že moj prai da se  mišice delajouser posted image user posted image
jaz tud vse cunje k jih privlečem iz trgovine operem in zlikam za manco in za nas in seveda tud za dojenčka, no meni še mankajo nekateri dodatki v torbi in ta teden pospravljanje kopalnice čeprav sem se lih ta trenutek odločila da bom predale pustila do drugega tedna k gre tamala nazaj v vrtec bom potem zdravila in te reči prestavlala in da dodam novo kozmetiko za našo novo bejbo....user posted image user posted image
mi gremo danes pa k moji mami na kosilo po dolgem času sedaj sem jaz par mesecev kuhala v nedeljo za vse moje in njegove, pa je včeri mama rekla da nas mal pogreša v njenem stanovanju...tko da šibamo tja na kosilo pooldan grem obiskat brata in ženo pol pa verjetno še kam na obisk..danes sem se odločla da en delam nič....edino postelje sem pospravla naredila zajtrk še posode ne bom pomila oz. bo danes mogoče moj se kaj spomnil..ma težko verjet.....user posted image user posted image
meni tud gre na živce folk k non stop sprašuje a sedaj bo pa fantek ne seveda si želite fantka po punčki..bla...bla.... pa še ena je rodila iz sosednje vasi tretjo punčkouser posted image user posted image pa vsi debatrirajo da kao je zdej full razočarana pa bi radi fantka bla bla....jaz pa ne pustim nobenega da me šlata po trebuhu....edino tamala in moj..drugi nimajo tam kaj počet kot je napisala jolie me bodo tud potem šlatali po trebuhu potem k dojenčka ne bo večuser posted image user posted image   aha pol bo sam debata lej ji je trebuh še ostal od poroda....
moram nehat tolk pisat....user posted image user posted image user posted image ja sem prava čveka...
lepo nedeljo
user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
24.8.2008 10:51:35   
PikicaStonoga
Jolie ni mi najbolj jasno, zakja bi ti moral zdej CSD trgat, od koga se pa dobi porodniška? Ker jaz mam tud kredit, sem redno zaposlena in bom imela porodniško, samo od koga? Države? CDSja? Meni to še ni najbolj janso ;) Mam pa kredit čist na novo avgusta sem plačala prvi obrok je pa hipotekarni na 15 let, ni špans, da poplačam user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
24.8.2008 11:22:33   
jolly123
janja jaz tudi ne pustim nikomur, da me šlata po trebuhu. Mislim, pa ne vem če me že prej niso in me tudi po porodu ne bodo, me tudi zdaj nimajo kaj. Pol pa kakšne neumesne ja bi rada dojenčka pobožala. Ja dojenčka boste božali ko ven pride in čisto nič prej. user posted image

Pikicastonoga denar dobiš od CSD, in CSD bi moral poskrbeti tudi za tvoj kredit v tem primeru. Ker prej so ti to trgali od plače, zdaj ko pa plače ni več bi pa morali od porodniške. Sicer pa če se ne bo dalo zmenit pejte na banko pa prosite za trajnik, je še najlažje pomoje.

Neposredna povezava do sporočila: 4109
24.8.2008 12:16:14   
janja 27
sem pozabila prej povedat da za kredit je najboljš da se greste zment na banko za trajnik meni pri manci ni nobeden nič povedal sem potem samo obvestilo od banke dobila da nisem obroka odplačala in sem se šla naknadno zment za trajnik sedaj sem pa vprašala pa mi je na cds povedala da je kao zapleten postopek in bla bla tko da grem drug mesec ( z okotobrom ) uredit tajnik ker pri plači mi bodo trgali še septembra porodniško začnem 15.9.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
24.8.2008 12:47:26   
PikicaStonoga
AHA zdaj mi je vse jasno. Se bom pozanimala, kako imam narejeno, ali je že trajnik ali ne ;) HVALA.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
24.8.2008 20:43:27   
janja 27
jutri ima pregled

user posted image    Veki222

Neposredna povezava do sporočila: 4112
24.8.2008 21:01:15   
*talcy*
pupe kje ste .. a vse gledate na pop film od nosečke ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
25.8.2008 7:33:41   
jolly123
Jaz se učim še za zadnje izpite, potem pa kar možu prepustim daljinca, ke rvem da bo gledal nekaj takega kar me ne zanima in ne bom buljila v tv user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
25.8.2008 8:23:13   
afnica mala
Dobro jutro

pa sem nazaj z dopusta. Sem vas kar pogrešala! Vidim, da bom morala veliko nadoknadit za teh 14 dni.
Morje mi je ful sedlo, ker edino tam mi trebuh ne otredva in ne vleče navzdol.
Na zadnjem pregledu je bil user posted image  za 9 dni večji, pa še vedno je v medenični legi. Naslednji pregled imam 09.09.- to pa je tudi zadnji dan službe.  Genikologinja mi je rekla naj veliko počivam in jemljem Buscopan. Poskušam čim več počivat in čim manj tabletov jest. Še dober mesec moramo zdržat, potem pa tudi če malo prej rodimo.

Do kdaj lahko plavamo v morju? Kak dan bi še šla na plavanje, ker to je moje edino razgibavanje, še na sprehod grem zelo redko, samo , ko ne vleče preveč navzol.

Vas tekom dneva malo preberem, pa kaj počvekam. Aja, ta teden bom ŠELE uredila CSD- sem hotela za začetku avgusta, pa je rekla, da je prezgodaj????
Pa za našo bebico tudi še nisem nič štimala. Ta teden bom pripravila torbo za porodnišnico, če glih kaj preseneti, cunjice bomo prali čez 2 tedna.

Da se pohvalim, danes se ponoči sploh nisem zbudila, niti za wc. Pa grem vedno vsaj 1x ponoči, tudi kot nenosečka. Drugače pa grem 2x na noč.

Pozdravčki

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
25.8.2008 8:57:15   
Dajadada
Janja 27, pri meni lahko popraviš PDP, ker imam sedaj prestavljenega na 9.10., naslednji pregled pa 15.9.

Zdaj se pa k zobarju odpravljam...user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
25.8.2008 9:45:39   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Na zadnjem pregledu je bil user posted image  za 9 dni večji, pa še vedno je v medenični legi. Naslednji pregled imam 09.09.- to pa je tudi zadnji dan službe.  Genikologinja mi je rekla naj veliko počivam in jemljem Buscopan. Poskušam čim več počivat in čim manj tabletov jest. Še dober mesec moramo zdržat, potem pa tudi če malo prej rodimo.

Kot da bi sebe brala. Tudi naš miško je še vedno v medenični legi in je zelo velik fant saj bi po "meritvah" lahko imela rok že v začetku meseca;  Že na zadnjem pregledu mi je namignil, da bom imela verjetno carski rez (medenična vstava + velik otrok za mojo konstrukcijo) .  Tudi meni je moj g. rekel da naj do 17.09. zdržim potem pa tudi če malo prej rodimo. Imam pa tudi jaz predpisan buscopan pa sem po njem taaakooo slaba, da ga jamljem res po potrebi. Jaz imam že tako "po naravi" zelo hiter pulz (brez kakršnega koli naprezanja ) okoli 90 tud več. Po buscopanu pa mi naraste tudi na 120.

Za vikend sem bila po počutju zelo slaba. Vse me je bolelo, vročina, močno mi je otrdeval trebuh, bolečine v križu.... danes se počutim zeelo boljše (že trkam), saj me je bilo kar malo strah.

talcy jaz sem gledala sedaj tale film že 2x skupaj z mojim in nama je bil zelo všeč. Zelo čustven na koncu filma ko glavna junakinja rodi.... so mi prišle kar solze na oči. Prvič ko sem gledala sem pa tulila kot dež. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4117
25.8.2008 9:57:05   
vianne
Spraševale ste glede kreditov in CSD. Jaz sem si mojega zrihtala kar na trajnik in so mi že sedaj v avgustu "preklopili" iz plače na trajnik. Pa potem tudi po porodniški imaš tole že porihtano in ti ni treba več skrbeti in klicariti ter pisariti na firmo naj ti spet začnejo odtegovati...

... a ja pa dodatno zdravstveno če imate slučajno tudi pri plači si zrihtajte npr. na trajnik.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
25.8.2008 10:10:07   
jana84
živjo tudi od naju!
Mi smo imeli kar pester vikend. V petek smo šli na vikend, v soboto smo (so) pobirali krompir - jaz sem bla bolj za varuško, ko t sem predvidevala. Potem smo šli še k svkinji na rojstni dan, zvečer pa sem mojega prepričala da sva sestavila posteljico in previjalno mizo...In sva že vse lepo na svoje mesto postavila, tako da sedaj zgleda že kar fajn...Previjalna je prišla super na svoje mesto, posteljica pa tudi. Sem že nekaj stavri spravila v previjalno mizo, zdej moram samo še tetra plenice oprati, pa brisače, pa kompletek, v katerem bomo našega dojenčka iz porodnišnice prinesli...Druge stvari pa dobim sveže oprane in pospravljene od sestrice... user posted image
Sem pa pridobila malce kg, sedaj ko ne hodim več toliko naokrog...od prejšnjega pregleda pa do danes (torej skoraj 3 tedne) sem se zredila za 1kg...Se prav nič ne počutim fajn...Če bo šlo tako naprej, bom ratala ko balon...Pa tudi počutim se dosti bolj fajn če se malo sprehodim...Včeraj smo šli vsi trije (jaz, mož in naš dojenček) do svakinje kar lepo peš (cca.2km). Je bil tak fajn zrak...dež je ponoči vse lepo opral, burja pa prepihala dolino, tako da je prav svež zrak zunaj)...Upam, da bomo tudi danes naredili podoben podvig...Mogoče do sestre, ki živi cca.3km stran...Bomo videli...Sam mi res paše hodit. Sicer moram malo bolj počasi in bolj po ravnini, vendar ful paše. Cele dneve doma samo sedim ali ležim in bulim v knjigo, potem pa paše malo premigat noge, roke, predvsem pa hrbet...pa tudi oči in glava se zelo spočijejo v naravi...

Se mi pa zadnje čase pojavlja "problemček". Moji joški so začeli puščati mleko...In moram že sedaj nositi prsne blazinice, ker drugače lahko vsak dan operem vse kar imam na sebi, ponoči pa poflekam vse rjuhe. Tako, da sedaj tudi ponoči nosim modrček (sicer športni, da me ne tišči) s prsnimi blazinicami...Čez dan pa sploh...Sem kar naročila sestri, ki gre jutri v Baby center naj mi jih kupi še en paket, ker bom do rojstva verjetno pokurila tistega, ki sem si ga kupila...Sej po eni strani je to fajn, ker se človek navadi na blazinice...Pa lahko ugotovi, če mu pašejo tiste, ki si jih je kupil. Jaz sem kupila od Fixies, pa so čisto fajn.

talcy, od naše občine dobiš 250EUR. Se mi zdi da moraš na Novi KMB odpreti knjižico za otroka (ob odprtju ti banka da 40EUR), kamor ti občina nakaže denar. Kolikor vem, hitro po rojstu, torej po prijavi otroka, ti občina pošlje pismo in v njem je vse lepo razloženo kako in kaj. Zaradi tega se nisem pretirano informirala kakšne appirje je treba izpolnit, ker ti z občine vse lepo razložijo...

Imam eno vprašanje: a kdo pozna ta baby phone?
http://www.tomy.co.uk/products/walkabout-classic-advance/ 
ga imajo sedaj v pikapolonici, pa me zanima če kdo pozna kako funkcionira...

< Sporočilo je popravil jana_k -- 25.8.2008 10:36:44 >

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
25.8.2008 10:31:19   
afnica mala
vianne- meni g. še ni nič omenila carskega reza, le da je user posted image  večji za 9 dni. Zdaj zadnji mesec je pospešil. Ampak, če bo ostal še v medenični legi- potem vem, da je to praksa.
Jaz pa učinkov buscopana sploh ne čutim- vsaj zdi se mi. 

Glede kredita- meni je na CSD rekla, da bodo zrihtali, več vam pa povem v sredo. Na banki mi je rekla naj dam na trajnik, ampak zakaj bi plačevala provizijo še za eno stvar več. Itak pokličem računovodstvo, pa zrihtajo. Treba bo samo pazit pri septembrski plači- izplačilo imam 5 oktober, da bo kredit trgan v službi in ne na CSD. Da ne bodo trgali 2x ali pa nikoli. Bom točno dopisala na list in oddala CSD.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
25.8.2008 11:53:27   
timnala
Ojla!
Sem jezna ko user posted image !!!!! Prosneti majstri.. da znoris! Menjali so nama okna v stanovanju (dobila eno ugodno varianto, ker je moj z lastnikom firme kolega), zdej pa mormo se itak vse zadelat pa pokitat pa prebelit (sicer kolkr sem se okoli menila, naj bi to tisti, ki okna montirajo nardili vse do beleza..pa dobro, bomo ze). Mava pa pvc bela okna pa bele police pa slonokoscene zaluzije, ki jih se sicer niso montirali, ker bomo nardili do konca vse, da ne bodo umazane ze prej...in zdej..mal prejle sem opazila, da so dali take svetlo zelene vrvice notr...da ZNORIS..vsaj jst sem zelo obcutljiva na barvne kombinacije.. user posted image user posted image user posted image ! Pa stanovanje mava v marelicnih, rumenih, bez tonih..on da pa zelene vrvice gor..mislim halo?!? In sem mojga klicala in hocm, da zamenjajo pa me klinc briga, kaj si mislijo o meni..ene dve leti nazaj bi se rekla pa dobro ok..zdej pa ne..itak bova midva placala in hocm met, tak da mi bo vsec! Sm sitna, a? user posted image

Glede CSDja pa jst se tud nisem urihtala, ker cakam se na avgustovsko placo in sva se s tisti na CSDju zmenili, da pridem v zacetku septembra (da mi bodo obracunali vsaj 5 plac, ker sem se zaposlila sele aprila)..pa tud jst mam kredit in morm urihtat na trajnik, da mi ne bodo srackali pol kej..

No, tak zdej grem pa kej koristnega pocet, da ne bom na zaluzije mislila user posted image

Ah, bo ze.. drugace pa z user posted image  sva super..se vedno aktivna in fit in caka naju se ogromno dela, da stanovanjce pripravim za novega clana..pa mi kr pase, mi hitreje gredo dnevi, ker zdaj bi ga pa ze kr imela in cartala user posted image

pozdravcek,
D.

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 4121
25.8.2008 12:49:25   
jana84
Ha, glede teh kreditov in CSD-ja. A komplicirajo tud slučajno kaj pri očetovskem dopustu? Ker moj odplačuje kredit za avto, pa me zanima al mora kaj uredit na banki al kaj?

Zdej sem se malce napapcala: je mami skuhala špinačno juho, zraven pa špagete z morskimi sadeži - mljask. Sicer sem zaenkrat samo juho jedla, špagete bom pa ko pride moj možiček domov...Ko se človek enkrat navadi jest bolj pozno (tam okorg 15.30), je pa kosilo ob 12h absolutno prezgodnje. To je bolj čas za malico user posted image .

Tako, sedaj pa se moram kar naprej it učit...upam da bom speljala ta izpit skozi, da ga nardim...Ker se mi res ne ljubi delat večkrat izpitov...Je pa rekla kolegica, ki je bila sedaj na tem izpitu (tisti rok, k isem ga odjavila), da je kar pikolovski profesor...Upam da bo malce skozi prsteke pogledal, taki nosečnici...Upam! Saj nočem računat na to, ampak nikol ne pride slabo, kaj ne, če je na izpitu profesor malce popustljivejši user posted image

papa

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
25.8.2008 13:57:53   
PikicaStonoga
Pozdravljena,dakleta!

Danes sem šla spet v službo po končanem dopustu, vendar drug teden nastopim bolniško, potem pa porodniško.
PO 14 dnevni bolezni, jemanju antibiotikov, ležanju v postelji sem enostavno prešibka, da bi delala še cel mesec. Nimam energije, utrujena sem, križ me boli, nisem ta prava :( Zdaj počasi grem tudi ven na kak sprehod in se potem odlično počutim, samo me potem spet vse boli. Teh 14 dni mi je vse pokvarilo in sem kot okamenela. Upam, da hitro spet pridem k sebi, se v bolniški res spočijem in potem spočita pričakam najinega malčka. Za vikend greva  z dragim še v Rim na izlet, imava že plačano in komaj čakam :)

Nekaj me zanima: koliko je plačana bolniška, 90 ali 80% plače?

Kako ste drugače? Imate vse pripravljeno? Jaz bom dejansko začela stanovanje pripravljati naslednji teden. Ker živiva v garsonjerci, bo treba celo preureditev naredit. Računanik in miza gresta ven (kupila sva prenosnega), treba bo vse knjige spakirat in v klet, in tja pripravit oblačilca :) Bom imela kr nekaj dela, ampk bo že, se že veselim ...

Lep dan, jazgrem pa malo gledat TV!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
25.8.2008 16:54:31   
janja 27

user posted image

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr.? user posted image 33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image     blanka1 (2user posted image ?user posted image )pr. 09.09.08 user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image    levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08  user posted image LJ user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image    nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.26.08.08 user posted image 23 let
       LJ
 user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image )pr.? user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image     laknerš(2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image  user posted image user posted image

3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 05.09.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. in CTG 04.09.08  user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 27.08.08 user posted image user posted image   Vipava

user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) .pr.? user posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.05.09.08 user posted image user posted image Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ

31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )

dajadada (2 1 ) pr. 15.09.08  

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   KR
         27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.09.08 user posted image Trbovlje
          24 let user posted image user posted image

12. oktober

user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr  user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08 user posted image   CE user posted image 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image )pr.22.09.08 user posted image PO user posted image 30 let user posted image
user posted image    klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.03.09.08 user posted image user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr.  02.09.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let user posted image - Hanna
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )pr. ? user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr.28.08.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.26.08.08  user posted image 25 let  CE user posted image   user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ).pr. ? user posted image   27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) pr. 17.09.08 CTG- 04.09.08 user posted image  
       Pivka user posted image   31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.08.08 user posted image CE  user posted image

18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.02.09.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.09.09.08 user posted image   LJ user posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   Velenje

26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image 35 let user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image   33 let
         user posted image KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08 UZ 29.08.08
       user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.09.08
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 26.08.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. 26.08.08 user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.03.09.08 user posted image Vransko (INDIJA) 
         35 let  user posted image - Abhay (abaj)user posted image   ODLETI 30.08.08
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
user posted image - Zoja   user posted image   -  user posted image -Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr.10.09.08 user posted image
           LJ  user posted image 30 let
user posted image

30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. ?  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   user posted image user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image )pr. ?  user posted image 25 let user posted image

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  68 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 70 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    21
                user posted image    20
                user posted image   29

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico
plavalni obroč ( šlauf)

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
25.8.2008 17:14:53   
jolie

Ojla, punce.

Evo mene iz še enega uspešnega šopinga user posted image . Kmal bom več zapravla v enem tednu kot zaslužim v enmu mescu...ampak bo že boljš.
Za v porodnišnico za sebe imam skoraj vse že kupljeno, sedaj moram samo še kompletek za dojenčka kupit, nekaj kozmetike in sem fertik s to skrbjo. Danes sem kupila še banjico. Vzela sem tudi stojalo, ker nimam nobenega pravega prostora v kopalnici kjer bi banjica lahko stala za čas kopanja. Previjalna miza bo pa itak zasedena. Naši sosedje so ustvarjali nekaj z raznimi stoli...meni se zdi to čisto nestabilna zadeva. Stojalo je narejeno tako, da se banjica zahakla in bi bila stabilna.
Ko sem bila pridna čez vikend in vse zlikala za našega bebija, sem ugotovila, da sploh nimam cunjic manjših od 68 številke user posted image , tako, da sem danes že kupila še nekaj pajackov in bodijev 62 št. Vseeno bo treba še v šoping...kar sploh ne bo težko, ko pa imajo tako kjutkane cunjice anede? user posted image user posted image user posted image  Se moram kar po prstih tepst, ko pridem v trgovino user posted image

Jutri imam pregled in že komaj čakam...prav vleče se mi tole. Sem se odločila, da bom še enkrat za spol vprašala, ker je naš user posted image  zadnjič imel take dirke, da ni bila čisto 100%. Čeprav dvomim, da se bo jutri dalo kaj bolj videti, ker prav ponori  v čakalnici in brca in se prelaga po trebuščku kot za stavo. Ko da bi vedel kje se mora izkazati user posted image user posted image .

Sem vesela, da ste podebatirale o kreditu glede CSD-ja. Bom tudi jaz probala preko trajnika si spedenat tole, da ne bo tak problem. Grem prec jutri uredit te zadeve.

Še eno vprašanje. Zasledila sem, da si pakirate za v porodnišnico tudi kakšne revije. Meni pa kolegica pravi, da po porodu ni priporočljivo brati in gledati tv-ja. A imate kakšne informacije o tem? Jaz bi z veseljem kaj prebrala, če mi bo seveda čas dopuščal. Čeprav se mi zdi, da bom imela sama s sabo dost dela, dojenček bo pa lepo stopnjeval mojo zaposlenost user posted image user posted image user posted image .

Lep popoldan...grem mičkeno na sončka, k je pravkar pokukal izza oblakov...papa

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?