jana84
|
živjo tudi od naju! Mi smo imeli kar pester vikend. V petek smo šli na vikend, v soboto smo (so) pobirali krompir - jaz sem bla bolj za varuško, ko t sem predvidevala. Potem smo šli še k svkinji na rojstni dan, zvečer pa sem mojega prepričala da sva sestavila posteljico in previjalno mizo...In sva že vse lepo na svoje mesto postavila, tako da sedaj zgleda že kar fajn...Previjalna je prišla super na svoje mesto, posteljica pa tudi. Sem že nekaj stavri spravila v previjalno mizo, zdej moram samo še tetra plenice oprati, pa brisače, pa kompletek, v katerem bomo našega dojenčka iz porodnišnice prinesli...Druge stvari pa dobim sveže oprane in pospravljene od sestrice... Sem pa pridobila malce kg, sedaj ko ne hodim več toliko naokrog...od prejšnjega pregleda pa do danes (torej skoraj 3 tedne) sem se zredila za 1kg...Se prav nič ne počutim fajn...Če bo šlo tako naprej, bom ratala ko balon...Pa tudi počutim se dosti bolj fajn če se malo sprehodim...Včeraj smo šli vsi trije (jaz, mož in naš dojenček) do svakinje kar lepo peš (cca.2km). Je bil tak fajn zrak...dež je ponoči vse lepo opral, burja pa prepihala dolino, tako da je prav svež zrak zunaj)...Upam, da bomo tudi danes naredili podoben podvig...Mogoče do sestre, ki živi cca.3km stran...Bomo videli...Sam mi res paše hodit. Sicer moram malo bolj počasi in bolj po ravnini, vendar ful paše. Cele dneve doma samo sedim ali ležim in bulim v knjigo, potem pa paše malo premigat noge, roke, predvsem pa hrbet...pa tudi oči in glava se zelo spočijejo v naravi... Se mi pa zadnje čase pojavlja "problemček". Moji joški so začeli puščati mleko...In moram že sedaj nositi prsne blazinice, ker drugače lahko vsak dan operem vse kar imam na sebi, ponoči pa poflekam vse rjuhe. Tako, da sedaj tudi ponoči nosim modrček (sicer športni, da me ne tišči) s prsnimi blazinicami...Čez dan pa sploh...Sem kar naročila sestri, ki gre jutri v Baby center naj mi jih kupi še en paket, ker bom do rojstva verjetno pokurila tistega, ki sem si ga kupila...Sej po eni strani je to fajn, ker se človek navadi na blazinice...Pa lahko ugotovi, če mu pašejo tiste, ki si jih je kupil. Jaz sem kupila od Fixies, pa so čisto fajn. talcy, od naše občine dobiš 250EUR. Se mi zdi da moraš na Novi KMB odpreti knjižico za otroka (ob odprtju ti banka da 40EUR), kamor ti občina nakaže denar. Kolikor vem, hitro po rojstu, torej po prijavi otroka, ti občina pošlje pismo in v njem je vse lepo razloženo kako in kaj. Zaradi tega se nisem pretirano informirala kakšne appirje je treba izpolnit, ker ti z občine vse lepo razložijo... Imam eno vprašanje: a kdo pozna ta baby phone? http://www.tomy.co.uk/products/walkabout-classic-advance/ ga imajo sedaj v pikapolonici, pa me zanima če kdo pozna kako funkcionira...
< Sporočilo je popravil jana_k -- 25.8.2008 10:36:44 >
|