|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
27.8.2008 14:57:48   
jana84
talcy, bris za streptokok pride 14,50EUR...Pa ti ga bo že jemala? Meni je namreč rekla, da se jemlje v 35-36 tednu... No, spet ne vem koliko si noseča...ne da bi pogledala, ne?!

Zdaj sem se končala učit, ker moram še po mojega možeka, ker sem mu danes avto "ukradla" za na pregled in k frizerki...Potem pa šibnemo v hribe. Sam mislim, da se bom morala malo bolj oblečt za tja gor...

Pa še nekaj za jolie in Jolly...Moja sestra je rodila cca. 10 dni pred rokom in nečakinja je tehtala nekaj manj kot 2500g, velika pa 47 cm...In nihče je ni plašil, da bo deklica manjša...Pa ni bilo popolnoma nobenih problemov. Tudi ponoči je niso zbujali namenoma za hranjenje, niti čez dan ne. Ko je bila lačna se je pač zbudila, se pošteno napapcala, potem pa nazaj spat...Saj tako najhitreje dobi kg, kaj ne? In v soboto bo imela 3 mesece, pa ima že čez 5 kg in je že prava "debeluščka". Tako da nobene panike zganjat!

Tako, sedaj pa res grem...
Lepo se imejte, se slišimo, tipkamo kaj jutri...
papa

< Sporočilo je popravil jana_k -- 27.8.2008 15:01:35 >

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
27.8.2008 15:24:07   
B.M.
Pozdravljene vse skupajuser posted image

Najprej čestitke user posted image user posted image user posted image sneskauser posted image user posted image user posted image tebi in tvoji mali borki,ki vidim da prav lepo napreduje.

Da se pohvalim da smo danes dobili paket in sem zelo presenečena saj sem ga naročila šele v ponedeljek in je danes že tu SUPER ! Ni mi pa prav nič žal da sem naročila paket saj sem si izbrala lupinico in je ravno takšne barve kot bomo imeli voziček. Seveda sem takoj pred vrati odprla škatlo tavlko in trikrat nesla v stanovanje prenosno posteljico bo pa moj user posted image ko pride iz službe. Bila sem čisto iz sebe kar na jok mi je šlo ko sem vse pregledovala in ko sem poklicala user posted image v službo je mislil da je kaj narobe. Ko sem mu povedala zakaj sem taka je rekel naj mu ne delam tega saj je še samo 38 dni do konca in je že mislil da gremo user posted image . Ga že stiska malouser posted image . Plenice sem že oprala,sedaj pa se perejo brisačke in majčke pa kapice... Joj kako sem veselauser posted image user posted image user posted image ...

Lepo bodite še naprej in se še kaj oglasim

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
27.8.2008 15:49:29   
janja 27
aloha

no jaz sem danes polna dela, najprej sem kuhala mineštro pa zraven še azdnji paket domačih klobas sedaj bo treba počakat do zime da bom okakega prašička kupli...pa še palačinke sem naredila no smo pojedli jaz pa sem vse še pomila in pospravlauser posted image user posted image se moram mal pohvalit, čeprav sem bila mal jezna na mojegauser posted image k mi stroj še vedno ni peljal na popravilouser posted image user posted image ma bo že...me pa danes spodaj kosti bolijo sramna in med korakom za znoret pa še naša pikica brca k  nora...no ne lih prov brca stegne nogice al premakne ritko pol pa pa prav mal boli..ma bo že ..sej bo kmalu v našem naročju...
bom naredila seznam spodaj pod nami za tiste k bodo že mamice....bom pol kaj spacala skupajuser posted image user posted image
jana_k sedaj si pol prav nobel z novo frizurco jaz se tud moram boparvat preden rodim sem že vsa siva lase si bom pa kar dolge pustila da jih potem dam v čop in mam čim manj dela....
remy hvala za spodbudne besede user posted image user posted image ne samo jolly in jolie ampak kar vsem k so mal v strahu kako bo z dojenčki če imajo manj kg..itak smo različni ljudje eni smo bolj debeli drugi suhceni..važno da smo zdravi
talcy meni je g rekel da mi bo vzel bris za streptokok na naslednjem pregledu ker je najboljš da je čim proti koncu...tko da morma počakat do 22.9. je pa pri nas cena 10 e

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
27.8.2008 16:21:02   
janja 27

user posted image

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr.? user posted image 33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image     blanka1 (2user posted image ?user posted image )pr. 09.09.08 user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image    levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08  user posted image LJ user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image    nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.17.09.08 user posted image 23 let
       LJ
 user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image )pr.? user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image     laknerš(2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image  user posted image user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 05.09.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. in CTG 04.09.08  user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 10.09.08 user posted image user posted image   Vipava

user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) .pr.? user posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.05.09.08 user posted image user posted image Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ

31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )

user posted image     dajadada (2user posted image 1 user posted image ) pr. 15.09.08 user posted image user posted image user posted image  

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. 09.09.08 UZ 02.09.08

user posted image   KR  27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.09.08 user posted image Trbovlje
          24 let user posted image user posted image

12. oktober

user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 17.09.08  user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08 user posted image   CE user posted image 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image )pr.22.09.08 user posted image PO user posted image 30 let user posted image
user posted image    klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.03.09.08 user posted image user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr.  02.09.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let user posted image - Hanna
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )pr. ? user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr.28.08.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.16.09.08  user posted image 25 let  CE user posted image   user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ).pr. ? user posted image   27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) pr. 17.09.08 CTG- 04.09.08 user posted image  
         Pivka user posted image   31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image CE  user posted image

18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.02.09.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.09.09.08 user posted image   LJ user posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   Velenje

26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image 35 let user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image   33 let
         user posted image KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08 UZ 29.08.08
       user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.09.08
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 08.09.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. 09.09.08 user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.03.09.08 user posted image Vransko (INDIJA) 
         35 let  user posted image - Abhay (abaj)user posted image   ODLETI 30.08.08
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
user posted image - Zoja   user posted image   -  user posted image -Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr.10.09.08 user posted image
           LJ  user posted image 30 let
user posted image

30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. ?  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   user posted image user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image )pr. 05.09.08  user posted image 25 let user posted image

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  68 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 70 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    21
                user posted image    20
                user posted image   29

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico
plavalni obroč ( šlauf)

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

user posted image
user posted image

11.07.08  mamici SNESKA  ( 32 let, LJ ) user posted image   VITA  790 g in 35 cm

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
27.8.2008 16:23:06   
janja 27
ne vem če vam je všeč  pokomentirajte kaj ali pa dodajte svoje predloge kako bi imeli za nove mamice.....meni je tko ok.....pa še na koncu bom dodala razmerje med spoloma...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
27.8.2008 16:54:48   
rendi
 mbd0411 pdp imam na isti dan kot ti....13.10.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
27.8.2008 17:15:22   
sarcy21
Super je samo še nekaj komu bomo pa javlali o rojstvih?

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu rendi)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
27.8.2008 18:51:56   
janja 27
o tem sem že študirala lahko bi meni.....ampak se moram še en javit po moje najboljš s konca oktobra da bi tud njej potem sporočile....tko no če ste za to bi vam jaz na zs poslala moj mobitel pa si shrante noter pa sam sporočite in jaz vam vnesem pod forum rodili smo in seveda na nov seznamčekuser posted image user posted image

še sporočim da ima jutri pregled:

user posted image    talcy

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
27.8.2008 20:18:16   
mbd0411
Rendiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a pa boš v Celju rodila?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu rendi)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
27.8.2008 20:21:31   
mbd0411
Janja27,ti si pa tako naše srce.Res lepo,da tako skrbiš za nas,naše datume,pa zdaj še rojstvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Super,da nam boš zaupala svojo tel št,da se javimo iz porodnišnice.Se bomo morala zmenit še za kak shoduser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
27.8.2008 20:45:56   
*talcy*
ojla...spet sm tuki ... moj gleda NMK men j pa brez veze pa raje vas berem user posted image  

jana_k sem v dobrem 33t ma je rekla da vzame kar jutri ker se boji da ne bomo zdržali do PDP-ja in bomo verjetno mal prej prijokali na ta svet ... pa upam še na kakšen teden no ....

janja27 ti kar pošlji na ZS tvojo tel. št ... sicer imave zelo blizu PDP ma baje bo pr men itak prej kokr sem zgor povedla jani .....

drgač pa upam da bo jutri vse ok z našim user posted image  

lep pozdrav

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
27.8.2008 20:48:20   
sarcy21
Jaz bi tudi prosila za številko 

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
27.8.2008 20:51:47   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Janja27,ti si pa tako naše srce.Res lepo,da tako skrbiš za nas,naše datume,pa zdaj še rojstvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Super,da nam boš zaupala svojo tel št,da se javimo iz porodnišnice.Se bomo morala zmenit še za kak shoduser posted image

Tole se pa res strinjam res janja hvala

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
27.8.2008 22:03:41   
sneska
Punce, hvala za čestitke. Moja Vita je res prava borka in pravi sonček. Zdaj ji dajejo že po cuclju malo in baje ji gre zelo dobro. Po gestacijski starosti smo v 34 tednu in sesalni refleks ji očitno že dela.

Imam pa eno vprašanje predvsem za tiste, ki imate že otroke  - kako pridem do zdravstvene kartice za Vito. Igra kakšno vlogo, če nisem zaposlena za nedoločen čas? Kaj pa če nimam urejenega dodatnega zavarovanja? Saj jaz ga imam, ampak moj bimbo ga nima. Je res, da je treba najprej na Zavod za zdravstveno zavarovanje (je to tisti na Miklošičevi, za Ljubljano)? Kaj pa potem? Hvala za odgovor!

Pazite nase in vse bo ok!

LP

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
27.8.2008 22:19:42   
jolie

Drage moje punce....hvala vsem, ki tako lepo vzpodbujate ne samo mene ampak vse, ki smo preplašene in zaskrbljene s takimi in drugačnimi težavami s katerimi se srečujemo nosečke. Pravi sončki ste...in nisem si mislila, da mi bojo lahko vaše besede tako pomagale.
Seveda sem pridna in upoštevam nasvet g. in vaše nasvete in danes že cel dan prijetno poležavam in predelujem vse kar se da prebrati pri hiši. Še reklame sem pregledala do drobnega tiska user posted image .
Je pa super stvar tole prisilno počivanje; če se mi ne lušta kaj narediti enostavno rečem, da moram počivati pa je že vse narejeno user posted image
Janja27...ti si pravi multipraktik user posted image ...vse imaš pod kontrolo, spedenano do zadnje pikice...in za nameček si še na forumu tako pridna, da smo vedno na tekočem s svežimi informacijami. Srečne smo, da te imamo...carica si!!!user posted image
Meni osebno je delček seznama z mamicami blazno všeč in kar težko si je zamisliti, da smo mičken nazaj še seznam nosečk spremljale, sedaj pa že mamice user posted image .
Snežka...čestitke in držim pesti za tvojo pikico.

Želim vam lepo nočko...čimmanj vstajanja zaradi tiščanja na wc user posted image . Jaz pa samo upam, da me ne bo zgaga spet morila celo noč user posted image user posted image user posted image . A ima še katera težave z zgago???

(odgovor članu sneska)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
27.8.2008 22:33:12   
janja 27
he he he punce hvala za pohvale ja en mora bit tak multipraktikuser posted image user posted image mi boste že vrnile user posted image user posted image
sneska joj glede zavarovanja ti ne znam pomagat ker midva sva oba zavarovana in manco je moj zavaroval ( še delava na isti firmi ) je nesel gor v tajnišvo sam podatke...po moje najbojš da kar na forum vprašaš...tam je vse sorte ljudi ti bodo več pomagaliuser posted image user posted image bravo za vito da pije že na cucelj, kako se pa ti počutiš....

no jaz jutri peljem taščo na pregled na polikliniko k nevrologu....gremo že zjutraj ob 7 h zato šibam počasi spat...lepo noč in čimmanj iskanja ugodnega položaja in obiskov wc jauser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
28.8.2008 7:57:26   
mbd0411
Sneska!
Glede zavarovanja pa ni važno če si za določen ali nedoločen čas.Moraš imeti rojstni list pa neseš v firmo in ti tam vse uredijo.Če pa bi bila nezaposlena in bi bil otrok po tebi zavarovan,potem to urejaš na upravni enoti-obvezno zavarovanje.Če kaj ni prav me popravite.user posted image

Janja27! Hvala lepa.Sem shranila.
Jolie,to je super,ko res to rečemo,da moramo počivat,pa nam nihče nič ne moreuser posted image
Vsaj zdaj,potem bo pa tako druga pesem.Še malo pa konec takih privilegijevuser posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
28.8.2008 8:11:23   
laknerš
Dobro jutro nosečke! Jest že zeloooooo dolgo nisem nič napisala. Berem vsak dan napišem pa bolj malo mi zmanjkuje časa.
Snežka za zavarovanje ti vse v službi uredijo. Če tvoj bimbo ni zavarovan je potem najbolje da greš k sebi v službo, v tajništvo in ti oni vse uredijo. To da si zaposlena za določen čas nima nobene veze samo lažje je ker ti ni treba tega non stop urejati. Če je tvoj zaposlen za nedoločen čas je bolje če vse skupaj zase in za Vito uredi on.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
28.8.2008 8:23:47   
rendi
mbd0411 žal ne. Sem iz obale pa je malo dolga do Celja user posted image .
Rodila bom v Postojni, ker imam tudi gin gor pa primerjava z Izolo menim da je boljša....

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
28.8.2008 8:38:14   
Mandek
Jutro!

mbd0411, pa se res zna zgodit, da se vidiva v porodnišnici, veš? Mi imamo pdp 15.10., ampak jaz pravim, da bo prejuser posted image .

Torej, 2 porodni sobi sta novi, ena pa je še stara (tista, kjer lahko rojeva tri naenkrat). ta novi dve sta pa res zelo lepi, ena je v roza-lila odtenkih, ena pa v zelenem. Notri maš še blazine, fotelje in nikjer sledu o tem, da si v bolnišnici...pa svojo glasbo maš lahk zraven, če je le umirjenauser posted image .

Aja, Sneška, najiskrenejše čestitke in pohvala za pogum in prebrodenouser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
28.8.2008 9:23:07   
*talcy*
ojla punce jaz sem pa s pregleda ... naš user posted image  je super razvija se dobro ima pa skoraj dve kili ... ne ni po mamici in tatiju ker midva sva oba okrogla user posted image  ... v glavnem da je z njim/njo vse ok ... zredili pa smo se manj kot kg user posted image  ...
naslednji pregled imam 19.9.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
28.8.2008 9:52:01   
sončnica24
Sneska čestitke za Vito in verjamem da bo sedaj vse v najlepšem redu verjetno pa si res prestala kar nekaj neprespanih noči.

Jaz pa sem danes neka utrujena se vidi da se moram zjutraj vstajat z pomočjo budilke ker imam vsako jutro nekaj za rihtat.

Pogovajate se o porodnišnicah, jaz bom rodila kar v Mariboru, je pa res da ti tukaj user posted image ne odnesejo in je 24 ur na dan pri tebi, saj se mi zdi da je to kar vredu saj doma bo tudi 24 ur pri meni je pa verjetno utrujajoče. Rodila bom pa jaz tudi po naravni poti brez epiduralne ali ultive pa upam da s svojimi popadki.

Punce imate že vse imena izbrana? Midva sva se zdaj odločla da boma na list papirja napisala svoja najljubša pa potem nekaj izbrala kar je obema všeč. Sicer pa imam jaz probleme z imeni za fante mi nič ni všeč kar pa mi je pa že ima kdo od poznanih.

Pa še to, kako boste s priimki tiste ki niste poročene?

Sem se razpisala sedaj pa grem imena izbirat ve pa uživajte in čuvajte svoje pikice.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
28.8.2008 10:02:13   
jana84
Talcy super za fajn pregled...A pol ti je vzela bris za streptokok?
No, jaz sem danes klicala k njim v ambulanto, ker očitno me daje nosečniška pozabljivost ali nekaj podobnega. Mi je včeraj predpisala tiste Canesten 3 vaginalne tablete in kolikor sem se jaz spomnila, mi je rekla naj uporabim eno na vsake tri dni, da se mi sčisti porodna pot. No, v lekarni so mi rekli da se jemlje tri dni vsak dan eno. Potem sem prebrala še tista nmavodila v škatlici in tam je tudi pisalo kot so mi rekli v lekarni. Pa sem bila tako zmedena, da nisem vedala kako in kaj in sem kar poklicala. Pa mi je sestra Marta lepo vse razložila: torej kot sem se jaz pravilno spominjala moram vsake tri dni eno tableto zvečer vstaviti v nožnico in to z namenom da se lepo sčisto porodna pot, da ni potem kakšnih zapletov pri dojenčku in mamici seveda. Popolnoma preventivno. Pa sem malo pomirjena. Ker mi ni bilo jasno zakaj bi mi G predpisala canesten tablete, ki se jih jemlje ob glivičnih vnetjih, ne da bi mi kaj rekla, da imam kakšno glivično vnetje. No, zdaj mi je pa vse lepo jasno.

Tako. Sedaj pa sem res opravila vse potrebno kar opravim ponavadi vsakop jutro (dopoldne): torej vstala, se lepo namzala s kremo po telesu, da mi ne bo koža popokala in ratale strije (sicer nekaj mi jih je ravno v zadnjih 14 dneh ratalo, malo po tsegnih malo pa pri strani trebuščka, tako nekako na nivoju bokov). No potem sem pa lepo si kavico skuhala in zajtrk pojedla, pospravla posodo, šla na vrt jagode pobrat (mljask, nekaj sem jih tudi že pojedla), pa po časopis v nabiralnik. Potem sem šla za računalnik, pregledala mejl in seveda našo rubriko na forumu. Vmes sem pa še zavese iz strešnega okna nad računalnikom pobrala in jih nesla otrest ker so bile tako polne praha in tistih "padalcev" od lipe, ker jih nosi skozi okno...In nato seveda zavese nazaj pritrdila. Sedaj pa se bom počasi začela učit...

Včeraj smo bili pa pridni in lepo prebrali vsa krompir, ki so ga v soboto pobrali. Sem tudi jaz sodelovala in sem se prav fajn koristno počutila. Sicer sem se vsake toliko malce usedla in oddahnila, da nisem konstantno 3 ure stala zraven prikolice...

Janja, seznamček je super, kar tako naprej...
Glede tel.številke, pa mislim, da bom raje kar na forum sporočila, ker bom verjetno z mobitelom pozabla, v vsej tisti evforiji...Ko pa pridemo iz porodnišnice pa bom zagotovo sporočila...Torej ko me tri dni ne bo na forumu lahko samo ugibate kaj smo rodili ali punčko ali fantka user posted image ...

zdaj pa učit! O ko bi me vsaj še kdo preganjal!

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
28.8.2008 10:08:49   
vianne
Najprej bi rada čestitala naši prvi mamici snezki za njeno Vito!!!Sem presrečna, da se je vse super izteklo in da se sedaj cartate!!!

janja27 super za seznam in še bolj super za idejo glede izmenjave tvoje tel. številke. Tudi jaz bi prosila za tvoj GSM, pa mojega ti bom tudi poslala na ZS. Evo user posted image zate!!!

zvezda17 a si mogoče bila na materinski šoli? Kako je bilo?

Drugače se pa jaz danes po dolgem času neverjetno dobro počutim. Imam občutek kot, da ne bi imela trebuha. Neverjetno! Moram izkoristiti sedaj to dobro počutje in in kaj speglati... se mi je kar nabralo.

(odgovor članu sneska)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
28.8.2008 12:04:15   
jana84
Pa mi je skenslalo kar sem napisala user posted image .
Bom pa sedaj bolj na kratko...

Sem hotla samo en zanimiv dogodek opisat...
Ko sem prej božala trebuščka in našemu user posted image  govorila, da je danes nekam zelo miren, saj me niti pozdravil ni zjutraj ko sem vstala, je začel s tako akrobacijo v trebuhu, da ni za verjet...Očitno me posluša intudi nekaj malega uboga...Edino pravilno. Da bo vedno tako!

Pa še to sem hotela napisat: Vianne, nikar ne pretiravaj z delom, če se sedaj super počutiš, da se ne boš slučajno zvečer počutila zanič...V mejah normale...Pa kaj ti pravim ,saj veš...

lepo se imejte, zdaj grem še malo sadja in en jogurt popapcat, potem pa nazaj k učenju...
papa

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?