|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

ČLANKI

image

»Ko sem pogledala spečega sina, nisem čutila ničesar drugega, kot veliko breme. Počutila sem se izgubljeno in izdano. Bila sem osamljena, nikjer ni bilo nikogar, ki bi mi podal roko in me potegnil na svetlo …«

VSE O DOJENJU

FOTO: Fascinantna slika anatomije ženskih dojk

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.5.2024
image

O dojenju se veliko govori, le redkim pa je poznano, kako ta pomemben sistem za dojenje v materinem telesu dejansko zgleda. Ta zelo popularna slika prikazuje, kako so videti ženske dojke. Fascinantno, kajne!?

MAMIN KOTIČEK

8 razlogov, zakaj si ne želim več kot enega otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.5.2024
image

Ko prvič postanete starš, od prijateljev in družine dobite veliko nasvetov, kako ga vzgajati, zraven pa pogosto slišite vprašanje - "kdaj pride dojenček številka dva?"

image

Nenadoma, prvič v mojem življenju, mi ni bilo pomembno, kaj si mislijo drugi. Ko sedaj gledam za nazaj, mislim da je to bil trenutek, ko sem začela razmišljati kot mama.

VZGOJA IN RAZVOJ

Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi prišla!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.5.2024
image

Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli jeziti. Ne vem, kaj se je zgodilo?

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

Le srečna ženska je srečna mama

Avtor: Alja Fabjan, psihoterapevtka | 11.5.2024
image

Ko ženska postane mama, se premalokrat govori o tem, da gre za prelomnico, ki je, podprta z močnim hormonskim nihanjem ter fizičnimi spremembami, lahko precej naporna.

MAMIN KOTIČEK

Ko imaš otroke, nisi nikoli bolna

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.5.2024
image

Ko nimaš otrok in si bolan, zboliš, ko jih imaš, stisneš zobe in se pretvarjaš, da se ni nič zgodilo.

MATERINSTVO

Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.5.2024
image

Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnosu do vzgoje ima pomembno vlogo tudi astrološko znamenje? V katerem znamenju ste rojene najbolj stroge mame in v katerem najmanj?

MAMIN KOTIČEK

Duhovito pismo nenaspane mame

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.5.2024
image

Kako ukrasti malo časa zase in se končno naspati, je težava mnogih staršev. Preberite pismo mame, katera je poskusila - in upajmo - našla rešitev.

DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Prvi rojstni dan: zakaj nam je tako težko?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.5.2024
image

Zakaj smo ob prvem otrokovem rojstnem dnevu tako čustveni, nekoliko žalostni? Čeprav bi želeli, da bi se čas kdaj ustavil ali pa vsaj malce upočasnil, je kruta resnica ta, da drvi in preden se enkrat obrnemo, so naši otroci odrasli.

STRAN 1 OD 30

Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?