|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

ČLANKI

image

»Ko sem pogledala spečega sina, nisem čutila ničesar drugega, kot veliko breme. Počutila sem se izgubljeno in izdano. Bila sem osamljena, nikjer ni bilo nikogar, ki bi mi podal roko in me potegnil na svetlo …«

MAMICA PO PORODU

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega sinčka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.5.2024
image

Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela najtežjo odločitev: posvojitev. Ob slovesu od sina je posnela ta ganljiv video, ki se je dotaknil ljudi po vsem svetu.

image

Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štiri dni čez rok. Takrat si niti predstavljala nisem, da se bo sončna nedelja končala tako temno, da bo začetek najhujšega obdobja …

image

Nenadoma, prvič v mojem življenju, mi ni bilo pomembno, kaj si mislijo drugi. Ko sedaj gledam za nazaj, mislim da je to bil trenutek, ko sem začela razmišljati kot mama.

RESNIČNE ZGODBE

Ali ste prepričani, da bom rodila?

Avtor: Porodne zgodbe | 8.5.2024
image

Sedmi dan po predvidenem roku poroda se je naša princeska Pia odločila, da bo mamici in atiju delala drugačno družbo, kot dosedaj.

POROD

Babice se trudimo delati v prid matere in otroka

Avtor: Irena Ovter, dipl. Babica, Ljubljanska porodnišnica | 7.5.2024
image

Ko uspemo porod speljati varno do konca, se skupaj s porodnico in partnerjem počutimo kot pravi zmagovalci, pravi babica Irena Ovter iz ljubljanske porodnišnice, ki nam je zaupala več o pomenu babice, porodu, bolečinah, porodnih položajih ...

POROD

VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.5.2024
image

Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.

BLOGERJI

BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega življenja

Avtor: Špela Slovša, Inštitut Umbilica | 6.5.2024
image

Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ravni. Vsaka je v moje življenje prinesla nekaj čisto posebnega.

POROD

Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 6.5.2024
image

Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami delimo nekaj zapisov.

POROD

Preveč potiskanja krivo za raztrganine

Avtor: Helena Primic | 5.5.2024
image

V Veliki Britaniji aktualen projekt babic dosega odlične rezultate pri zmanjšanju raztrganin pri porodu zgolj s tem, da porodnic ne silijo v to, da med porodom potiskajo.

STRAN 1 OD 51

Hormonska kontracepcija - maternični vložek
Maternični vložek je izjemno primerna oblika zaščite za ženske, ki so že rodile in so starejše od 35. leta, tiste, ki im...
Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?