|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?

ČLANKI

TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

Po spontanem splavu ni treba odlagati zanositve

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.5.2024
image

Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zanositev znotraj teh treh mesecev naj bi celo pomenila uspešnejšo donositev.

MAMIN KOTIČEK

8 razlogov, zakaj si ne želim več kot enega otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.5.2024
image

Ko prvič postanete starš, od prijateljev in družine dobite veliko nasvetov, kako ga vzgajati, zraven pa pogosto slišite vprašanje - "kdaj pride dojenček številka dva?"

image

Nosečniški trebušček, zaobljene telesne krivulje, polne prsi … le nekaj razlogov, ki potrjujejo, da so tudi nosečnice lahko pošteno seksi. Za vas smo zbrali pet razlogov, ki jih najpogosteje navajajo moški. Ženske, presenečene boste!

OČKA BOM!

Kako bodočemu očku razkriti veselo novico?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.5.2024
image

Preverite osem romantičnih in zabavnih idej, kako partnerju razkriti, da ste noseči. Tudi, če ne gre za prvo nosečnost, je presenečenje lahko posebno in nepozabno.

MATERINSTVO

Odprto pismo lenim mamicam

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.5.2024
image

Številne matere pri izbiri, ali bodo opravljale gospodinjska opravila ali bodo sedele in uživale s svojimi otroki, izrečejo besede "samo enkrat so majhni". Vsi vemo, da je to le izgovor za odlaganje gospodinjskih opravil.

PARTNERSTVO IN ODNOSI

Kaj način spanja v postelji pove o partnerstvu?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.4.2024
image

Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom drug proti drugemu? Ste vedeli, da poza v spanju nekaj pove o vajini partnerski vezi?

SPOLNOST

8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere niste vedeli

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.4.2024
image

Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko ljudi z močnim spolnim nagonom. Preveč spolne aktivnosti ima lahko določene stranske učinke. Preverite, katere.

SPOLNOST

V teh okoliščinah ne seksajte

Avtor: Helena Primic | 25.4.2024
image

Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.

SPOLNOST

"Delanje otroka" je lahko stresno

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.4.2024
image

Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, to je lahko zelo stresno.

STRAN 1 OD 16

Luteinizirajoči hormon (LH) in pomen vredn...
Luteinizirajoči hormon proizvaja hipofiza in je izjemno pomemben za pravilno delovanje reproduktivnega sistema. Pri žens...
Vgnezditev ali splav?
Preverite, kakšna je krvavitev pri splavu, da je ne boste zamenjali za tako imenovano vgnezditveno ali implantacijsko kr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?