Nyah*
|
Drage moje! Samo na hitro se vam oglasam! Hvala vam vsem za tolazbo in nasvete! Zlate ste! V glavnem, midva sva Najo vseeno nesla pokazat zdravnici, ki je delala danes popoldan, ceprav ni bil nas zdravnik. Imela je namrec 37,8 vrocine, hropla je, pa sva rekla, da raje gremo za vsak slucaj. V glavnem, nima bronhitisa hvala bogu, pljuca so cista, tudi useska so ok . Ima pa vnetje dihal oziroma virus dihal, ki se ga je nalezla od mene . Jaz sem namrec ze od torka vsa narobe, pa sem okuzila se njo, revico, ful mi je hudo. V glavnem, cimvec moramo uporabljat fiziolosko, dobili smo pa tudi svecke za v ritko, za zbijat vrocino, ce zraste do 39, bog ne daj. Zdaj pikica spancka, a jo slisim kako tezko diha in kar malo pojokuje v spanju, meni je pa tako hudo zanjo . Grem malo pospravit, potem pa tudi jaz spat, ne vem kaka bo noc! Aja, sem vprasala, ce je vredu, da tako veliko caja popije, pa mi je rekla, da ce toliko pije, pomeni da je lacna, naj ji raje jesti dam! Ona pa danes cel dan ni hotela dojiti, se je ful drla, ko sem jo pristavljala, baje da ji nosek nagaja! Upam, da bo jutri bolje, se bojim da mi bo se tole malo mleka zmanjkalo . Huh, kasen dan ! Hvala vsem se enkrat, se pisemo jutri!
|