|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
7.4.2006 11:59:36   
Nyah*
Dekleta, hvala za nasvete in tolazbo. Naja je drugace cisto zadovoljna, se smeji in klepeta, mislim, da ce bi bilo kaj hujsega, bi bila jokava ane? Tudi jedla je normalno, spala je sedaj sicer kar dve uri, kar je nenavadno, a je sedaj vsa vesela in zadovoljna pri meni.

Bom probala tisto s savno, pa z vlazno brisaco, pa seveda bom bolj pozorna na njeno dihanje. Hvala res! Fiziolosko bom pa tdi pridno uporabljali, pa cajcka veckrat dali.

Kaj pa kaselj? A vasi kaj kasljajo? Nasa vcasih po malo, pa ne vem, ce je to ok?

Nic, grem se igrat z mojo princesko! Upam, da mi ne zboli!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 751
7.4.2006 12:35:44   
XXYY
Živjo.

Pa zopet sem tukaj! Mam priložnost, ker Lara zdaj zopet spi user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Nyah: tudi naša je bila full, full zadovoljna. Je bila vesela, je vriskala, se smejčkala. Zdravnica se je prav čudila, kakšen dobrovoljček je bila, a ona pa brez kisika v seb. Res pa je da je bila full, full bleda, kot stena.
Zdaj če ti ne kašlja toliko, pol še ni panike. Ko boš pa res slišala male hrope zraven kašlja in težje ter hitrega dihanja. Pol se pa res pejta pokazat k doktorju.
Ti pa tudi jaz priporočam, velikokrat zrači sobo. Daj na radiator mokro brisačo ali karkoli. Zraven pojstlice daj lonec vrele vode oz. še najbolj da skuhaš kamilice notri (da ima mala malo sopare zraven, da to vdihava). Pa če imaš možnost, da cunje sušiti na stojalo (tako bo še več vlage v sobi). To je nam veliko pomagalo, pa seveda vzvišan vzglavnik naj ima, za lažje dihanje.

Pa veliko zdravja NAJI.

Joj, sem pa že prava tečnoba s tem. Se opravičujem vsem.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 752
7.4.2006 12:55:47   
Anonimen
Hoy Nyah!
Če je dobre volje in je, ter spi, pol še ni panike. Moja je imela iste probleme. Vendar so se ji pljučka ful napolnila s sluzom, še zdravnica je bila zaskrbljena. Pocajtale pa smo se tako, da smo inhalirale dvakrat do trikat na dan. Dala sem jo ležat na povštr na bok, jaz pa sem se vleglja za njo in sem naju pokrila z rjuho, pred njo pa sem postavla zavrete kamilce vroče. Pri tem rabiš pomoč, nekdo ti mora držat lonec. Tako sva biele kakšne 10 - 15 minut. Pol pa sem ji dala hitro gor kapico in pokrila, da se ni prehladila, ker je bila čisto mokra ot pare. Devala pa sem ji tudi pogrete kamilice na prsa. Naredi žakeljček, jaz sem naredila iz bombažne plenice, ter daj ga greti na termofor. Položi ji na prsa, na spodnji body, dokler se ne ohladijo, kar večkrat, samo pazi da ne bo prevroče. Ves čas pa sem ji devala tudi fiziološko raztopino. Ampak fiziološka od Nivee ji ni nič pomagala, je prešfoh. V lekarni kupi Fiziološko raztopino - kapljice za nos, dosti je ena da boš imela flaško, pa kaupi še Izotonično raztopino natrijevega klorida 0,9% Braun. To je taka flaška za infuzijo. To kupi zato, ker kapljice za nos so ful drage. Če kupiš sam eno še gre, porabiš pa eno v enem dnevu. Vzdigni vzglavje, ter obesi kakšno mokro cunjo na radiajator

Kar se pa kašlja tiče, mislim pa da je malo čisto vredu. Moja Lara tudi malo pokašlja, sem ter tja. Držim pesti, da se čim prej pocajtate.user posted image

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
7.4.2006 13:53:28   
Anonimen
Ojla

Punce mi smo pa danes šli kazat našo ritko. Pravzaprav je danes bila kar lepa. Je bila takšna, ker nismo včeraj nič kakali. Upam, da bo danes kakšna plenica polna.

Smo pa pri zdravniku čakali dve uri. In bi čakali še več, če ne bi začeli malo težit sestri. Sem na koncu rekla, da naj mi kar recepte za kremice napišejo in gremo. Ker da dve uri čakaš v napol prazni čakalnici z dojenčkom, je pa višek. No, potem nas je le poklicala in ko sem zdravnici to omenila je rekla, da ona naroča sestram, da dojenčke pokličejo takoj. Očitno deljajo pri nas vsak po svoje - sestra po svoje, zdravnica po svoje. No, pri zdravnici smo končali v parih minutah.

Potem sem jo pa še pri sestrah oblekla in ne boste verjele s kakšno naglico sem jo oblačila. To pa zato, ker je ena izmed sester rekla, da ima nekdo vodene koze in da ga bo zdravnica naslednjega pregledala. Vodenih koz pa red ne bi rabla ta trenutek. Smo jo zato kar hitro podurhale skozi vrata.

No, zdaj gre pa mami malo počivat. Smo bile maloprej s Klavdijo v lekarni in je lepo zaspančkala v vozičku. Saj bi še bili zunaj, a kaj ko tak mrzel veter piha. Pa sonček se tudi skriva.

Imate ve kaj več sreče s sončkom user posted image  ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
7.4.2006 14:52:01   
bobika
nyah: pri nas se je tudi začelo s suhim kašljem. Ker je bila dobre volje in je normalno jedla, nismo delali panike. Hropenja pa tudi nisem zasledila.Ker se stanje po dveh dneh ni izoljšalo smo šli na pregled. In ugotovili so, da ima virusni bronhitis. Če do ponedeljka ne bo vredu jo pelji k zdraviku. nočem te nič strašiti, saj veš, da je od otroka do otroka drugače in vsak pač drugače prenaša. Danes je že en teden od kar je začela kašljat, pa še ni čisto ok. Kašlja dosti majn kot je. Tudi mi smo greli špojšterček kamilic in so ji full pasale. Ponoči je čisto mirno spala.
Naj se tvoja pupika čimprej pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
7.4.2006 15:21:47   
KBM
Hello!!

Pri nas je pa tako lepo vreme in sonček sije že od jutra!!

Ja glede vodenih koz glih Tamara jih ima!

In kako kaj ritka?Upam da se bo pozdravila čist,veš velikokrat je dojenček alergičen na svoje blato ali urin (premočno za njegovo mehko kožco)

Naša Karin je pa ok zaenkrat,saj veš nikoli se ne ve pri dojenčkih!
Sedaj ima že dva zobeka - to je vse kar je novo!

Lp pozdrav pa oglasite se kaj!Drug vikend bomo v Hrastniku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
7.4.2006 16:00:39   
LE&TA
Tudi naša Tinkara včasih mal pokašlja, ponavadi se ji slina zaleti k si tlači roke u usta, dosti pa tudi kiha, sam mislim da ni nič takega!
Smo ble zunaj 2 uri, zdej pa mi še vedno spi v vozičku v garaži, mam pa vrata od stanovanja odprta in bo hmal alarm! More nadoknadit še za včerej ko nismo šle ven in ni nič spala čez dan!
Dans bo spala v posteljici ker je zibka že premajhna!user posted image
Jutri grem pa mal u šoping u Italijo, da ji kaj lepega kupim, pa morda še sebi kej, ker mi ne gre nič na rit, morm se mal u roke spravt in shujšat! Poletje je tu!!user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 757
7.4.2006 17:18:07   
pikica*
Še mi se oglašamo. Zoja trenutno ravno pančka. Zdaj smo jo nekako navadili, da tudi čez dan malo odspi. je potem precej lažje preživet večer, ker ni tako sitna. Tam nekje do devete zvečer pa itak vedno zaspi.

Zobkov še niuser posted image , ima pa Zoja ves čas rokice v ustih. Slini se kot kakšen polž, zato ima ves čas okrog vratu slinček, saj je drugače mokra do popka in jo je treba ves čas preoblačit. Slina ji kar v potokih teče iz ust. Glavco že lep čas drži sama (od kakšnega meseca in pol), seveda pa noče ležat. Če je v ležečem položaju, se ves čas dviguje. Najbolj srečna je, če sedi ali pa je v naročju v pokončnem položaju. Pa kar pogovarjala bi se. Ves čas spušča razne glasove in nas poskuša oponašat (najraje pokaže jezičkauser posted image ). Prava smeška jeuser posted image .

Danes je zunaj spet sonček. Prav vroče je že zadnje čase, zato je Zoja doma kar v bodiju s kratkimi rokavčki. Pa je očitno nič ne zebe (je bolj toplokrvne sorte in ji je ves čas vroče).

Zdaj se je pa začel vikend in se bo treba it z očijem malo potepat.

Lepo izkoristite sončkauser posted image !!!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 758
7.4.2006 22:42:45   
Nyah*
Drage moje!

Samo na hitro se vam oglasam!

Hvala vam vsem za tolazbo in nasvete! Zlate ste!

V glavnem, midva sva Najo vseeno nesla pokazat zdravnici, ki je delala danes popoldan, ceprav ni bil nas zdravnik. Imela je namrec 37,8 vrocine, hropla je, pa sva rekla, da raje gremo za vsak slucaj. V glavnem, nima bronhitisauser posted image user posted image  hvala bogu, pljuca so cista, tudi useska so okuser posted image . Ima pa vnetje dihal oziroma virus dihal, ki se ga je nalezla od meneuser posted image . Jaz sem namrec ze od torka vsa narobe, pa sem okuzila se njo, revico, ful mi je hudo.

V glavnem, cimvec moramo uporabljat fiziolosko, dobili smo pa tudi svecke za v ritko, za zbijat vrocino, ce zraste do 39, bog ne daj.

Zdaj pikica spancka, a jo slisim kako tezko diha in kar malo pojokuje v spanju, meni je pa tako hudo zanjouser posted image . Grem malo pospravit, potem pa tudi jaz spat, ne vem kaka bo noc!

Aja, sem vprasala, ce je vredu, da tako veliko caja popije, pa mi je rekla, da ce toliko pije, pomeni da je lacna, naj ji raje jesti dam!

Ona pa danes cel dan ni hotela dojiti, se je ful drla, ko sem jo pristavljala, baje da ji nosek nagaja! Upam, da bo jutri bolje, se bojim da mi bo se tole malo mleka zmanjkalouser posted image . Huh, kasen danuser posted image !

Hvala vsem se enkrat, se pisemo jutri!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 759
8.4.2006 10:18:05   
MatMaj
Lepo pozdravljene!

Vidim, da smo januarčice prave srečke. Vsaj kar se tiče spanja našihuser posted image . Jaz moram tudi potrkat na les. Naš mali spi cele noči in tudi podnevi kar precej. Se samo dojima in zdaj noče več niti čajčka pit. Tako, da smo flaške kupovali povsem brez potrebe. Zdaj mi ležijo spravljene v omari že dva tedna. Ampak jih bomo že porabili kasneje.
Punce, želela sem vas vprašat, kakšne so vse reakcije lahko pri prvem cepljenju? Vem za vročino, ampak me zanima če je lahko še kaj drugega.

lp vsem skupaj

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 760
8.4.2006 15:38:46   
Anonimen
Klara je bila včeraj cepljena. Cepljenje je junaško prenesla, pravzaprav niti čutila ni, ker jo je zdravnica tako šarmirala, da se ji je še med cepljenjem smejala. Faca mala. Sem pričakovala, da bo celo noč prespala user posted image ....no, pa je bilo vse po starem. Vročine ni imela, bila pa je včeraj taakoooo sitna in danes tudi, da se mi že kar meša od njenega joka in nerganja....Groza! Upam, da ne bo še kakšnih drugih posledic cepljenja user posted image

(odgovor članu MatMaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
8.4.2006 21:31:01   
Anonimen
Hoj!
Mi smo pa danes maksimalno izkoristili sončka. Ji je tok pasal, da otkar sva notri sam še spi. Se mi je tako pokakala, da je bila umazana čez popek. Začela pa se mi je bati vode. Sploh ne vem zakaj, se mi tut ni še nikoli ustrašla v vodi.user posted image

Nyah in Bobika
Kako kaj vajini user posted image , upam da sta že boljše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
8.4.2006 22:51:23   
Nyah*
Aloooo!

Evo, spet eno hitro javljanje pred spanjem.

Nasa princeska je ze boljeuser posted image , fizioloska ji pomaga, kiha manj, kaslja skoraj nic vec, le ko joka, se ji zakaslja, pa se to je slisat bolj kot crkljanje kot kaj drugega. Manj hrope, iz noska ji se tece, a bo, upam, tudi to kmalu dobro.

Danes sva se dopoldan potepali 3 ure, bili na terasi na kavici (niti mrdnila ni, pa bil vozek pri miruuser posted image ), potem pa sva sle domov po ocija in na kosilo, pa spet za dve urici ven, je prav pasalo na soncku bit, Naja je tako lepo spala, pa sem mislila, da bo zvecer tezje zaspala, pa evo jo, po kopanju je komaj pojedla (160ml PRVICuser posted image ), pa takoj dol padla in sedaj lepo spancka.

Zdaj pa jaz malo forum preberem, pa tut jaz spat, sem tut jaz kar zmatrana.

Lepo, mirno nocko vsem,

papa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 763
9.4.2006 17:12:54   
alenkica
Zivjo!

Mene pa zanima, če ste imele kaj problemov, ko ste privajali vaše male na pitje iz stekleničke.
Malega samo dojim, ampak sem se odločila, da mu dodam še čajček, ker ga po žlički kar rad pije.

Sem dala čaj v steklleničko in mu ponudim, on pa nič, kot da ne bi znal vlečt, dudo igračko pa cuza kot dabo priteklo zlato ven! user posted image user posted image

Kaj naj naredim?

Hvala pa L.p.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 764
9.4.2006 18:16:23   
Anonimen
Alenkica
Poskušaj še, lahko, da mu glih takrat ni pasal piti.Če pa še ne bo hotel, pa mu kar devaj po žlički, se bo prej navadil jesti po žlički.
Samo pazi, da ne bo potem hotel samo po flaški piti.
Moja ni jedla v porodnišnici skoraj nič, pa so ji dali po flaški malo. Po treh tednih vstrajanja, da bi se dojila, sem začela ji dajati flaško. Od tistega dne je samo po flaški.

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
9.4.2006 20:48:58   
bobika
Pozdravček!

Manca je že zdrava. Malo še sicer kašlja, samo je ne moti več tako. Smo včeraj in danes bili na sprehodu in je zelo uživala. Danes niti ni rabila jes na 3 ure, je kr 4 ure zdržala.
Ponoči spimo kar vredu. Dojimo se enkrat na noč. Nocoj je spala od 12.00 - 7.00. Podnevi pa tudi še kar veliko spi. Pokonci zdrži max eno uro in pol. zbudi se malo pred dojenjem , med malo zadrema pol pa še malo bedi in zaspi do naslednjega dojenja.
Kaj vaši še imajo kaj krčev? Pri nas počasi zginjajo.

Moram povedati kak sem jo v petek uspavala. No, sploh ni zgledala zaspana. Pripravila sem si sesalec, da posesam stanovanje. Manco pa sem nabasala v kengoruja in začela sesati. Mala je zaspala po dveh minutah. In to tak močno, da je pol spala še kakšno urco. user posted image user posted image user posted image

Alenkica:Tudi Manca najprej ni hotela čaja, pa sem še parkrat poskusila in zdaj zelo rada pije. Dam ji ga pa vmes med dojenjem (kakšno uro in pol po dojenju).

Lep večer in še lepši jutrišnji dan!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
9.4.2006 21:10:48   
XXYY
Lep dober večer!

Za NAJO in MANCO en velik user posted image , ker sta že skoraj zdravi. No, saj bo kmalu hitro bolje.

Mi smo vredu. Lara spi že od pol 8 zvečer. Moram jo kar lepo pohvaliti, da mi zopet spi celo noč, tako kot je spala že od rojstva. No, včasih se kdaj pa kdaj zbudi ponoči, ampak mi ni težko vstati.

Je prav živahna. Prej, preden smo zaspali, smo jo kopali in ko je bila naga na pralnem stroju, se je kakšne 5 minut (brez heca) full naglas smejala atiju. Sam da je omenu kopanje in čofotanje, se je takoj naglas zasmejala. Mislim, da prav čusti, da se bo pla takrat kopat. Saj se kopamo vsak dan, potem verjetno že ve ko jo damo na pralni stroj in jo slečemo. V vodi prav lepo uživa. Zdaj že vse šprica naokoli in kopalnica je potem prava "drsalnica".

A je katera za to, da bi se kje dobili v Ljubljani na kakšnem sprehodu z našimi sončki?

Magar naredimo eno turo sprehoda od Tivolija pa do Mosteca. Je prav lepa gozdna pot user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Mogoče nas še kje srečajo kakšni medvedi v gozu user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Je katera ZA? Povejte! Zdaj prihajajo lepi dnevi s toplimi user posted image .

Ali pa ve predlagite, kje vam najbolj ustreza v Ljubljani? Bove z Laro probale priti do tja z busom!

No, premislite in sporočite. Se se slišimo.

Čao.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 767
9.4.2006 21:43:12   
*hana*
Čer punce,
pa je vikend pri koncu, no saj za nas je za enkrat vikend vsak danuser posted image . Pa vendar je drugače, če je še oči doma, a ne?
Pri nas je bil bolj delaven, smo bili pri mojih in smo družinsko urejali okolico hiše, tako da je bila Hana veeeeliko na svežem zraku, je tudi veliko več spala in jedla.
Danes pa se je prvič obrnila sama iz trebuščka na hrbet, kdaj so se pa kaj vaši, če so se že?
Ovčka, a Lara uživa tudi, ko jo vzamete iz vode? Pri nas je kopanje spet en samuser posted image , pa v vodi je kar OK, čeprav izraz na obrazku ni ne vem kako navdušen, ko pa jo vzamem ven in nadaljnje urejanje.....groza, pri mazanju z oljčkom pa ponori!!!!Tudi mazanje po obrazku (saj ponavadi jo nič ne mažem, samo zdaj z zaščitno kremco za sonček) je prava groza.user posted image user posted image

Midve se prijaviva za tale sprehod od Tivolija do Mosteca, čeprav sva iz drugega konca SLO. Ko bo res en lep dan ni problema...prideva!!!
Nočka 

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 768
9.4.2006 21:51:23   
*hana*
Aja, MatMaj pri nas je na cepljenju poleg možne vročine kot stranski učinek opozorila še na bolečo nogico in rdečico in otrdlino na mestu vboda in pa to, da so nekateri otroci bolj tečke, drugi pa bolj zaspani. Drugega pa ne. Pa do teh možnih učinkov pride (če) v 48urah, kasneje ne.
Pri nas je bil učinek........več spanja!user posted image user posted image user posted image
Sem pa nekje zasledila, da naj bi bilo veliko bolj problematično drugo ceplenje pri 4-4,5 mesecih, čeprav mi ni jasno zakaj, ker gre za enako cepljenje (proti enakim boleznim)user posted image

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 769
10.4.2006 8:47:31   
LE&TA
Jutrooooo!
Za mano je ena ful naspana noč, Tinkaro sm nafutrala ob 19h, ob 21h sva jo skopala, pol je zaspala in še vedno spi. user posted image  Mi je ful čudno, najraj bi jo kar zbudila! Sej bo prespala 12 ur skupaj.

Se ful rada kopa, ampak nikoli se ne smeje u banjici, je vedno resna, problem rata pol ko je treba dat kapco gor, to je vedno, tudi ko gremo ven. Se mal pojezi pa je hitro dobro.

Glede flašk: priporočam NUKove, majo ene nove (jih uporabljam tudi sama) in majo večji cucelj, ki je tudi bolj podoben bradavici. Alenkica, probaj flaško zamenjat. Ne vem katero maš sedaj!

Grem, naša pupa se zbuja, pa jo tko rada gledam, pa še mal se morm z njo pogovarjat, ko se ona preteguje!! A ni res lepo ko se zbudijo, so ful pri volji!?user posted image

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 770
10.4.2006 8:55:25   
ajdaN
No dobro jutro vsem skupaj!

Se na hitrco mal oglasim, preden grem po 12h spanja mulca pokonc vržtuser posted image . Danes bo še mogoče vreme za en hiter sprehodek, jutr bova pa tečnarla domauser posted image . Jooooooj kolk bo spet dolg dan!

Pri nas uživa v kopanju, zdej počasi že ugotavlja, da je fino špricat okrog. Edin včerej je imel ene ideje, se z nogami odrivat iz čebra - sem ga komej ulovila ene parkratuser posted image . Edino ko dajeva gor kapo, je pa fertik! Takrat pa taaaaaaaaak jok, da ni res! Še dobr da je to samo 1x na teden.

Midva tudi lahko prirajžava enkrat v LJ vas malo pogledat. Naš itak uživa v vožnji.

*Hana* naš se še ne obrne naokrog. Rata mu edino s hrbta da bok se postavit. Za kej drugega je pa zgleda še pretežekuser posted image . Sej bo počas, še kakšen mesec po mojem pol bo pa kot vrtavka. Se pa že premika po tleh - in sicer nekak dvigne rit in se z nogam odrine. Zadnjič se je premaknil že za ene pol metra.

No ne da se mi več pisat, še ostale forume na hitr preletim pol pa ven. Čau.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
10.4.2006 9:01:49   
ajdaN
Joj LE&TA res je fajn ga zjutrej gledat ko se zbuja. Pri nas ko ga ogovorim kar brca in maha od veselja, usta ima pa itak do ušesuser posted image . Pol pa kr mal jokca med smehom, da bi ga ja čimprej v naročje vzela.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 772
10.4.2006 9:39:37   
Anonimen
Hoj!
Ja res so luštni zjutraj, ko se prebujajo. Naša se tako preteguje ko jo dvignem.
Dva dni nazaj, ko se je začela prebujat, sem ji rekla dobrojutro ljubica, je na hitr odprla oči, tako fest pogledala, sledil pa je tak nasmeh, kok je bla posrečena.

Malo pa se naša punca že obrača, iz hrbta na bok ji že skoraj rata. Iz boka na hrbet pa že ko je bla stara 2 tedna, tako da jo moram ful podkladat, pa mi še zleze na hrbet, ko spi.

Midve sva tudi za sprehod. user posted image

A se vaši user posted image kdej kaj prestrašijo, ko so budni. Lara se je včeraj dvakrat. Kar na lepem je začela tako jokat, pa sploh je nisem mogla potolažit.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
10.4.2006 9:46:32   
bobika
Dobro jutro!
Mi se tudi pozno vstajamo. Jaz sem zjutraj zaspanka, Manca pa tudi. Že v trebuhu je bilo tako, da sem jo zjutraj mogla čakati. Najbolj nam je povzročala težave mesec dni na jutranjem ctgju v bolnici. Vsakič sma mogli hodit na ponovitve, ker gospodično nismo mogli zbuditi. Dohtare je pa pri vsaki viziti skrbelo zakaj je tak mirna. Po dveh tednih so ugotovili, da ji je prezgodaj, saj je po zajterku bila full živahna.
Včeraj je bila že ob osmih full utrujena in se je najedla in na zizi zaspala. Mislila sem, da bo kar hitro budnica, pa se je komaj ob pol šestih zjutraj zbudila. Več kot 9 ur je spala user posted image . Okoli šestih je zaspala in spi še sedaj.

Tudi naša obožuje kopanje, pri oblačenju kapice pa je enako, kot ste ve pisale - jok.

Prekotali se še ne iz nobene strani. Dviguje pa glavo in jo drži lep čas pokonci. Glavo je za par sekund že v bolnici držala pokonci in so se ji vsi dohteri čudli, kak je močna.

Mi pa danes ne gremo na sprehod, ker full veter piha. Peljali se boma le, do babice.

Ovčka: najlepša hvala za tvoj post z lupčkom. Tak mi je bil všeč, da mi je kr malo na jok šlo. user posted image user posted image user posted image
Te animacije sem včeraj prvič videla, pred novim letom še tega ni bilo. Kje jih pa dobite in kak jih vstavite? Malo sem to prespala.

Lep dan !

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 774
10.4.2006 10:48:46   
XXYY
Živjo in dobro jutro vsem JANUARKAM in vašim user posted image .

Danes je pa v Ljubljani prav grdo vreme. Je prav oblačno in sploh ne ve kaj bi ali bi se usčal ali pa samo tako bolj črno. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kje je ta lepi in topli user posted image . Upam, da bo ta muhasti in deževni april hitro minil. No, saj mi je tudi april zelo všeč! Alenka IST, a tebi tudi. Saj veš zakaj.

A ima katera Januarka tudi aprila rojstni dan? Dve sta že, ki imata ta mesec rojstni dan. No, pa me zanima za vse: kdaj praznujete oz. imate rojstne dneve- mamice? Ajde hitro na plano.

Tudi naša Lara zdaj kar nekaj dni spi celo noč. Od prejšnje srede, ko sve imele prvo cepljenje. Zaspi okrog pol 8 zvečer in spi do 8 zjutraj. Včasih se zbudi že ob 7ih zjutraj. Ampak tudi to je dovolj. Potem se napaca in zadrema še za kakšno uro na moji pojstli.

A ste že kaj premišljevale, kdaj boste začele z gosto hrano? Midve z Laro bove probale proti koncu mesca, ko bo dopolnila 4 mesece. Majčkeno za okus bove prvo probale s kakšnim sokcem (korenčkovim), pol bomo pa videli.

Bobika: tukaj imaš par linkov kjer se dobijo še nekaj drugačnih smeškotov:

http://www.clicksmilies.com/
http://brain.hastypastry.net/forums/misc.php?do=showsmilies
http://www.smiling-faces.com/php/moresmilies.php?lan=en&subpageid=25&catid=44
http://www.mysmilies.info/smilies/work

To je enih par linkov, verjetno so še, samo meni je najboljši prvi link (tam imaš skoraj vse) .
Deluje pa tako (vsaj prvi je tak, k ga največkrat uporabljam): izbereš tistega smeškota, katerega hočeš dati na odgovor. Pritisneš z levo tipko nanj in se spodaj pod slikcami vidi koda (ena velika dolga koda, katero ima vsaka slika drugo številko). In to kodo kopiraj in jo prilepi na sporočilo oz. odgovor. In potem ti bo poslal tako slikco na forum.
Pa veliko smeškotov.

Tudi naša se potem dere, ko je treba kapco dati gor na glavo po kopanju. Potem je pa veselja takoj mimo. In dobi za papcat in že nina nana user posted image

Ok, zdaj sem se pa res full napisala. In se se še slišimo. Bodite pridni in lep pozdrav.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?