|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.4.2006 14:03:35   
Anonimen
Ojla

Punce, lepo to, da se dogovarjate za sprehod. Mi se ga žal ne moremo udeležiti, ker smo iz Zasavja in do LJ potrebujemo že eno uro z avtom. Sicer bomo itak v LJ, ker imamo kontrolo na Pediatrični. No, dovolj s tem.

Vam moram zaupati, da je naša princeska spet postavila rekord v spanju. Spala je od pol desetih do pol osmih - brez bujenja in hranjenja. Upam, da ne bo kmalu ritem zamenjala.

Drugače pa je pri nas tako, da bi si Klavdija najraje potisnila obe rokici, pa še dudo v usta. Pa slinimo se nenormalno. Se ji je prej tako zaletelo, da sploh revica ni prišla do sape.

Punce, kako ve dajete D3 kapljice (v čaj, vodo, mleko)? In kdaj jim dajete (po hranjenju, koliko minut)?

No, sedaj pa grem še malo diplomo pisat. Seveda če mi bo uspelo. Kajti pri nas je tako, da kadarkoli se jaz lotim kakšnega dela, se Klavdija zbudi in se dere. Potem se je pa treba spet z njo ukvarjati.

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
11.4.2006 14:44:18   
*hana*
Tudi meni bolj odgovarja dopoldne, morda okrog 11h, da se imava čas napokat iz Tržiča.

Še malo pa pride oči in prevzame "krmilo"user posted image , mami pa SAMA šiba mal v Kranj po "tavelko fasngo" v Mercator, Mueller, Mass.........

Fajn bodte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
11.4.2006 14:45:57   
*hana*
Aja nemsis jaz dajem kapljice (sicer Oleovit, pa vseeno) vsako jutro v prvi obrok, kar v mleko.
LP

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 803
11.4.2006 15:02:04   
lonja
Hojla,

za četrtek, midve bi lahko ob 12 uri bile tam, če boste prej štartale, se vam bova pač priključili v Portalu (he, he...) ali pa bova malo bolj hitro poganjale voziček, da vas dohitiva user posted image .

Zborno mesto je torej na končni postaji petke in devetke v Štepancu??? Pa ne pozabite na sončna očala user posted image , ker bo sončeeeeekkkkk!

Lp

lonja user posted image in Ajda user posted image

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 804
11.4.2006 15:13:45   
pikica*
Nemsis, jaz dajem AD3 in sicer takoj zjutraj, pred obrokom. Ponavadi si dam kar kapljico na prst, potem ga pa Zoja posesa. Dajala naj bi 4, ampak zaenkrat dajem samo 3, ker ima drugače težave s trebuščkom. Sčasoma bom pa prešla na 4.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
11.4.2006 15:18:15   
lonja
Hoj,

ja, še glede kapljic AD3, mi jih dajemo zjutraj na žlico, na katero si prej iztisnem nekaj kapljic mleka. Vsak dan dajemo 7 kapljic in nimamo z njimi oz.po njih nobenih problemov.

plp

lonja user posted image in ajda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
11.4.2006 15:52:05   
XXYY
Živjo!

Zopet jaz!

Bi bilo vredu okrog 11 - 12 uri v Štepanjskem naselju. Ajde rečmo okrog 12ih. Da bomo vsi prišli takrat? A bo takrat vredu?

Tudi nama bolj ustreza dopolne kot popoldne. Ker popoldne je naša Lara bolj sitna kot dopoldne. Res da ati ta teden dela popoldne in je dopoldne doma, pa ni problema. On bo tako ali tako potem na računalniku visel. Tako, da nama kar ustreza ta ura.

Pridite ne bo vam žal!

Aja PIKICA, Lonja ni iz Ljubljane, ona je iz Vrhnike, a ne Lonja? Sam midve sve se že prej zmenile, ker sve bile tudi skupaj v porodnišnici, zato se pa poznave. In sve šle na sprehod okrog Fužinskega gradu!
Ja po mojem smo se res že kje srečali na sprehodu, pa sve šle mimo druge. Če boš kje vidla našga "đipa" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  - to smo mi. Imamo od Chiccoota voziček, na 4 velika kolesa in sivo,modre barve z rumeno obrobo. Je kar ogromen voziček - kot kakšen "đip". Tudi midve greve skoraj vsak dan tja okrog.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 807
11.4.2006 18:56:41   
Anonimen
Huh...jz v Lj. znam samo na faks pridet (ok...pa do koloseja tut)...Sem šla ravno danes na faks po diplomo, pa sem bila čist živčna na cesti-grozna kakšna gužva...čisti kaos v križiščih..mislim, jz nisem navajena...Ko boste šle na Bled, me prosim kontaktirajte!

Aja, Ovčka, tisti sezamov napitek sem jz začela z mlekom (1,6mm) delat namesto z vodo, pa se mi zdi da je mleka več!!!user posted image Toliko v vednost. Ker vem, da rada svetuješ. Mogoče bo še kateri prav prišlo...

Glede pitja: Kadar Klara "pade" na čaj ali na vodo, to pomeni, da je zelo lačna. Drugače pa vode ali čaja niti pod razno ne mara. Se kar davit začne, če ji v usta tiščim flaško z vodo (ali čajem). Jo pa 1x na dan malo na finto: ko je lačna, ji pred dojenjem dam ene 10-20 ml vode.

Pa še to: Naši Klari počasi mleko ni več dovolj - ponoči se večkrat zbuja kot prej. Kdaj naj bi se smele dodati mleku žitne kašice?

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
12.4.2006 9:12:32   
LE&TA
Caffee, mislim da s temlahko začneš po 4. mesecu.

Naša pupa še kr spi, spet smo lepo spali od 22h do 5.30, mamica je vstala ob 8.30, pupa pa bo vsak čas. Pr nas je sonček,tko da gremo u akcijo na sprehod!

Vprašanje: Katere plenice uporabljate?
                  Kako jih dajete spat, na bok al na hrbet?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
12.4.2006 12:19:09   
XXYY
Živjo!

A ste vse na sončku? Mi tudi še gremo ven na sončka.

A potem pridete jutri v Štepanjsko naselje na sprehod in kavico (seveda brez kofeina) ter na sokec ob 12ih dopoldne?

Midve z Laro že komaj čakave, da se srečamo in da gremo na en sprehod pa tudi k temu sledi kakšna pijača.

No sproročte, a se dobimo jutri ali ne?

Uživajte na sončku in lep pozdrav!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 810
12.4.2006 12:24:46   
lonja
Hojla,

ja, midve z Ajdo prideva. Upam, da se ne bosta najini dve amici izkazali tako kot zadnjič (user posted image user posted image user posted image ), da bomo lahko v miru popile kakšno kavico.

Dejmo, punce, prijave se še zbirajo.....

pozdravček

lonja user posted image in Ajda user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 811
12.4.2006 14:01:16   
Anonimen
Živjo punce!

Jst tud pridem, če bo slučajno kaj vmes prišlo javim do 9.00 ure.

Mi smo danes junaško prenesli kar dve pikici. Pri taprvi v prstka nismo nič jokali, pri drugi v stegenčka pa smo malo zajokali, pol smo pa še mal bli hudi pa je blo.

Gosto hrano pa nam je sestra pri zdravnici svetovala naj začnemo šele 6. mesec, to pa zato ker imamo v družini alergijo. Moja sestra je alergična na cvetni prah.

LE&TA Jaz jo še vedno dajem spat na bok. Plenice pa uporabljam Mullerjeve čes dan, ponoči pa Pamperske ampak jih obvezno kupim samo v Muulerju.

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
12.4.2006 15:35:39   
pikica*
Ojla! Samo sporočam, da midve z Zojo prideva, pridruži pa nam se tudi *hana*. Me ne bomo hodile v Štepanjca, ampak vas ujamemo pri Fužinskem gradu. Vam bomo šle kar naproti. Pa se dobimo nekje na sprehajalni poti ob Ljubljanici na poti od Fužin do Štepanjca. Torej, *hana* in jaz vam pridemo naproti.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 813
12.4.2006 16:41:36   
Nannn
Hojla pupe,

Midim da se kar intenzivno pripravljate na sprehod...tudi jaz in Ela bi se vam pridruzile a zal imamo jutri posvetovalnico in cepljenje...se pa tam ob Ljubljanici pogosto sprehajava ker imam v Štepanjskem na Jakcevi tasco in tasta in je res lepa pot do gradu user posted image  mogoce smo se pa ze kdaj srecale a tega sploh ne vemo user posted image  drugice ce boste ponovile se zagotovo pridruziva saj ko greva v Lj.ostaneva tam kar cel dan in gremo z ocijem potem domov...zelo dobro pa poznam tudi Sisko saj sem tam stanovala 26 let tako da tudi tam ni problem...edino Tivoli je dopoldan problem parking...v glavnem imejte se lepo pa ne prevec cvekat da ne bo v petek dez saj bi sle ostale se na kaksen sprehod ob soncku user posted image user posted image

LP Nannn

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.4.2006 19:35:20   
AlenkaIST
Midve s Saro prideva!user posted image
Upam, da bo res sonček. Kavica al pa sokec morata bit pa obvezno na sporedu.

Zjutraj se ne bom nič javljala, ker grem prej še do naših. Če pride do spremembe me prosim OVČKA obvesti.

Zdaj bom pa nehala ker hoče naš sonček tudi po tipkovnici tolči. Torej   -<xeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy še en pozdrav od Sare.

SE VIDIMO!!!        

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 815
12.4.2006 20:44:51   
XXYY
Ahoj!

Lep pozdrav vsem!

Z Laro že komaj čakave na jutri. In sam molim boga, da bo Lara jutri pridno pančkala v vozičku. Da se ne bo kaj začela user posted image  , ker se ji ne da biti kaj preveč dolgo v vozičku. Še posebej takrat, ko je voziček pri miru. Ker ponavadi spi samo pol ure in ma dost. Tako je tudi v vozičku.

Danes sve šle malo za probo do Fužinskega gradu in se je glih pri gostilni Portal začela user posted image  , tako da sve se malo ustavle in je malo čajčka pipila. Saj je bila danes res malo preveč tečka.

No, upam da ne bo še kaj hujšega vplivalo nanjo, ker jutri je POLNA LUNA baje. user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Se vidimo jutri ob 12ih na parkirišču v Štepanjskem naselju.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 816
13.4.2006 8:06:45   
Anonimen
Mi pa danes odhajamo v Lj na pregled, na UZ. Držite pesti, da bo vse v redu in da nam ne bo treba iti še v kakšno bolnico.

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
13.4.2006 8:33:10   
Nyah*
Jutro!

Kako lep dan se obetauser posted image user posted image !

Tiste, ki se dobite v LJ, lepo se imejte, sprehodite se se za nas malouser posted image , pa dajmo se cimprej tudi na Bledu zmenit, da se spoznamo in kaksno recemo, ane Gorenjkeuser posted image .

Nemsis, dobro opravite, drzim pesti za vas!

Uzivajte, pa lupcka od Naje za vse vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 818
13.4.2006 9:16:36   
XXYY
Živjo!

Pikica in *hana* : pejta potem mimo gostilne Babnik in Totre. Mi bomo prišle do Fužinskega gradu mimo tih dveh in potem gremo do Fužinskega gradu. Pa se nekje na sredi poti srečamo.

Se vidimo in upam, da bo prišel še kakšen FANTIČ - januarček, da ne bomo samo "babnice" tam, potem se lahko zgodi, da bomo še laufale domov, k se bo samo ulilo na nas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Se vidimo.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 819
13.4.2006 19:53:15   
alenkica
Kako lepo, da greste vse pohajat. Mi pa bomo kar noter, ker Jure malo kašlja in kiha, pa raje čakam v hiši, da se pozdravimo. Kajti drugi teden imamo cepljenje in ne bi rada, da bo bolan.

Drugače je pa ful priden. samo spi in je. Zadnje čase mi zelo lepo spi v košku, ker prej, ko sem ga dala v košek, se je zbudil, zdaj pa spi naprej, važno da ga na začetku vsaj malo cingam in spi po eno uro.

Včeraj pa ga je njegova nona dala spat v košek, je bil še zbujen in je jokal, ga je malo cingala in je zaspal. Potem je ona še šla nekam pohajat in ko je prišla domov, se kar ni mogla načudit, da spi toliko časa. Je spal 2,5 uri popoldan ko top. Potem se je zbudil in dobil svojo papico, pa se je tako lepo smejal.

a se vaši user posted image  že precej smejejo? Naš se ogromno smeje, samo da malo govorš z njim, pa je že srečen.

OK, imejte se lepo!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 820
14.4.2006 8:02:15   
ajdaN
No dobro jutro!

Včerej je pa bla žalost z Januarčicam. A ste se vse tko zmatrale na sprehodu in čvekuuser posted image . Dejmo hitr ena mal poročat kako je blo in koliko se vas je zbral. Dežja ni blo, tko da pretiravale nisteuser posted image . Naslednjič se vam pridruživa, da bo naš mali mal moško stran podpiral. A ste sploh imele kakšnega mulčka?

Caffee kašice nej bi se začele dodajat po 4. mesecu. Ampak nekatere so začele tudi pri 3,5. Tko da če se ti res zdi, da ji tvoje mleko ni več dovolj, ji probej mal dat zvečer v flašo. Če bo prehuda reakcija pa pač nehaš za nekej časa ane.

D3 kaplice mu jaz tudi kr s prsta dam polizat. Pa se mu tko fajn zdi, da bi še kr enih 5 minut moj prst cucaluser posted image .

LE&TA jaz se s polaganjem na bok ne matram že ene 2 meseca. Kakorkoli sem ga založila se je zbrcal na hrbet, tako da sm nehala. Ko je šel v svojo sobico pa sploh. Ga dam na hrbet pa spi ko angelček. Itak se pa zdej že tko premetava pa glavo obrača, da nima kej narobe bit.

Nemsis kako je bilo na pregledu? Upam, da ni bilo hujšega in da ne bo treba res v bolnico, ker se nisi nič oglasila.

No drugač pri nas lahko začnemo malčku delat sestricouser posted image - prišla je tetauser posted image ! Pa tkooooo je blo luštno celo leto brez. Moj dragi sicer skorej pade v nezavest ob takih predlogihuser posted image , ampak počas bo že. Sicer ne še takoj, ker me mali še tko rabi, da si ne morm privoščit kakšnih nosečniških težav.

Zdajle pa upam še na kakšno urico miru, potem se pa napraviva pa šibava mal do naših, potem popoldne pa v LJ mal v šoping. Jutri zjutraj pa spet na pot v Prlekijo za praznike. A je drugač katera iz tistega konca? Da bi imela še tam malo družbe?

Punce kdaj pade Bled? Naslednji teden bi se pa počas lahko kej zmenile ane? Sončka bo skoz več. Pa da še kakšno mamico spoznam.

Lonja pleničk mi še ni uspel sprobat - ti javim kako se nam bojo obnesle.

No jaz grem uživat v miru in tišini, dokler trajauser posted image . Lep dan vsem skupej.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 821
14.4.2006 10:32:47   
Anonimen
Ojla

No, da se še jaz malo javim. Včeraj mi nikakor ni potegnilo, ker sem bila čisto zanič, ko smo prišli iz LJ.

Smo se kar lepo načakali na UZ. Celo uro. Se je tamala potem že tako drla, ko je bila lačna. Jaz pa ji nisem smela dati nič. Smo ji potem dajali "čokolado", da je bila malce mirna. Drugače pa je pregled pokazal, da je vse v redu. No, saj tako je rekel zdravnik za jetra in žolčnik. Je rekel, da je po njegovem mnenju moj otrok zdrav. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede ledvičk pa lahko povem to, da tista ledvička, ki je prej merila 65 mm, sedaj meri 57 mm. Druga pa 53 mm. Se je hvala bogu ena malo zmanjšala. Se mora pa seveda zdravnica posvetovati s svojo kolegico glede tega in nam bo javila po pošti kako naprej. Povedala je to, da če bo treba še nazaj, bomo morali iti v tisto bolnico, ki je pod gradom.

Oba z dragim upava, da ne bo treba več nazaj.

No, sedaj pa šibam pospravit, pa mal okna umit. Sem tamalo poslala ven z babico.

Aja, kar se pa tiče user posted image  - pri nas še vedno ni nič. Pa se ne dojiva polno, ampak si mleko stiskam in ji ga dajem po flaši. Pa še kakšen obrok mora dobiti adaptiranega včasih. So se nakajkrat pojavili takšni krvavi izcedki (ponavadi po user posted image , pa sem že mislila, da bo kaj. Pa še ni bilo nič. Tako, da jo še vedno čakam.

No, sedaj pa res letim.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
14.4.2006 21:29:42   
Anonimen
Blagor tebi. Jz sem user posted image imela že 2x kljub dojenju, čeprav sem (skoraj) polno dojila.

< Sporočilo je popravil caffee -- 14.4.2006 21:31:02 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
15.4.2006 8:28:12   
AlenkaIST
heeeeloooo

Mene je zmatranost še včeraj držala user posted image . No, ni bilo tako hudo. Je blo pa luštno. Res bo treba na Bled!

Imam eno vprašanje. Vse tiste, ki ste že dobile user posted image . Jo imate redno vsak mesec? user posted image  Me zelo zanima, ker pri meni štrajka, zdaj pa ne vem ali je to normalno ali ne.

ŽELIM VELIKO PIRHOV IN VESELJA!!!!

< Sporočilo je popravil AlenkaIST -- 15.4.2006 8:29:35 >

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 824
15.4.2006 9:33:34   
XXYY
Živjo tudi od nas!

Tudi nas je še včeraj dajala utrujenost od četrtkovega sprehoda user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .   Saj ni bilo tako hudo za sprehajat.

Sam, kot sem že prej napovedala, da me je malo strah če bo Lara zdržala celo pot v spanju. Pa tudi na četrtkovem sprehodu ni uživala v sprehodu in se je jokcala. Zato se še enkrat vsem 5 mamicam in njihovim 5 sončicam iskreno opravičujeve, ker ste morale samo naju dostikrat čakat. Naša gospa bi se rada nosila, da malo opazuje okolico za mano. Majčkeno sem jaz vztrajala, da je bila v vozičku, samo ne za dolgo. Sam je potem mami popustila, da sem jo vzela v naročje. Kolk hitr nas lahko naši kozorogci pritegnejo.

Bilo mi je kar malo nerodno, ker so skos naju čakal. Res upam, da bo na naslednjem srečanju naša Lara pridno pančkala. Do takrat se mora pa še poboljšati.

Lep pozdrav in veliko pisanih pirhov vam želive.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?