Anonimen
|
Ojla No, da se še jaz malo javim. Včeraj mi nikakor ni potegnilo, ker sem bila čisto zanič, ko smo prišli iz LJ. Smo se kar lepo načakali na UZ. Celo uro. Se je tamala potem že tako drla, ko je bila lačna. Jaz pa ji nisem smela dati nič. Smo ji potem dajali "čokolado", da je bila malce mirna. Drugače pa je pregled pokazal, da je vse v redu. No, saj tako je rekel zdravnik za jetra in žolčnik. Je rekel, da je po njegovem mnenju moj otrok zdrav. Glede ledvičk pa lahko povem to, da tista ledvička, ki je prej merila 65 mm, sedaj meri 57 mm. Druga pa 53 mm. Se je hvala bogu ena malo zmanjšala. Se mora pa seveda zdravnica posvetovati s svojo kolegico glede tega in nam bo javila po pošti kako naprej. Povedala je to, da če bo treba še nazaj, bomo morali iti v tisto bolnico, ki je pod gradom. Oba z dragim upava, da ne bo treba več nazaj. No, sedaj pa šibam pospravit, pa mal okna umit. Sem tamalo poslala ven z babico. Aja, kar se pa tiče - pri nas še vedno ni nič. Pa se ne dojiva polno, ampak si mleko stiskam in ji ga dajem po flaši. Pa še kakšen obrok mora dobiti adaptiranega včasih. So se nakajkrat pojavili takšni krvavi izcedki (ponavadi po , pa sem že mislila, da bo kaj. Pa še ni bilo nič. Tako, da jo še vedno čakam. No, sedaj pa res letim.
|