*hana*
|
Jutroooooo, danes sem pa jaz prva! Berem tukaj gor, pijem in čakam da se naša Hana zbudi. danes bo sigurno potegnila, ko morava malo čez 9h od doma......imava cepljenje , upam da ni po očiju, ker se še zdaj boji cepit . Mami je bolj junak . Najprej dobrodošlica dvem novim mamicam zabici in bobiki !!!Bobika, tudi mene je punči presenetila za 1 mesec in ko sem gledala podatke tvoje, skoraj popolnoma enako napredujeta, le v štartu je bila Manca lažja. Caffee, nemsis in JanjaE vaši so tudi pokakani do........a ste poskusile Muellerjeve plenice. Meni so OK in že dvakrat je vse notri ostalo , res smo trenutno še na 2, ampak verjetno tudi 3 niso slabe. Tolk v info.: meni je bil Mueller vedno "od rok", ko je bil v centru Kranja, zdaj po novem pa je v Supernovi in večkrat zaidem tja. lonja, verjetno si mislila, da ste prerasli št.62, ali pač 68 . Jaz namreč 68 kupujem za poleti, upam, da ne bo premajhno Glede oblačenja imamo zelo podobno, kakor druge (v stanovanju še vedno dvojne rokavčke+žabice+nogavičke ali copatke, zunaj na vse to še ene hlačke+podloženo jopico+bombažno kapico+od jopice kapuco). Se pa strinjam s caffee, da oblačimo malo več kot sebe. Čaja gre pri nas zelo malo, morda 50ml v celem dnevu. Ovčka jaz imam šampon od Bubchen, verjetno je ok, če nimamo težav z suho kožo oz. kaj drugega. Glede plavanja sem malo že razmišljala, že ker se povsod toliko govori o tem, samo verjetno ne bova šli. Res je večinoma se je povsod začelo zdaj aprila, za naše to ne pride v poštev, ker morajo dopolniti 4 mesece, potem pa je že poletje in pravo morje. Lonja je pa tudi v Snoviku, Kranju in na Bledu, samo verjetno ti je to predaleč. Več poglej na internetu (na strani od plavalne zveze SLO). Nič, zdaj moram pa punči kar dvignit , če ne bova zamudili. Poročam, ko prideva nazaj, koliko je bilo joka in seveda mere za tabelco....ovčka delo kliče. Čau
|