ajdaN
|
Dan! *Hana* fajn da lepo napredujete. Mene je že zdej strah kaj bo po cepljenju . Upam da ne bo hujšega. Pikica roloje prodajajo tudi v BC in v Pikapolonici. V BC ne vem točno od katere firme je, mislim da Safety 1st, v Pikapolonci imajo pa od Brevija. Samo zato se ti ne splača v Avstrijo. Ga morm pa še kupt pa sprobat. Zdej imamo tistega fiksnega pa ni nč fajn! JanjaE hvala za ponudbo cucljev, ampak sem jih že pred dobrim mesecem nabavila na zalogo za vse flaške. Tako da jih morm samo še zamenjat. Pa do zdaj je čist lepo pil po enkici, samo zadnjih par dni se mu nekak ne da. Pri meni hitrejš teče, ko enkrat fest potegne, samo kaj ko zvečer ni ni. Tako da dans zvečer probamo z dvema, pa bomo vidl kako bo. Alenkica odvisno kakšne cunje so ti všeč. Jaz ga npr. ne bi nikol dala v tiste načičkane smokinge in metuljčke in kaj podobnega. Ker mi preprosto ni všeč. Pri nas bo v čisto navadnih hlačah in majčki. Bom izbrala kaj lepega in nobega, ampak pretiravala pa ne bom. Cunje bojo take, da jih bo lahko še naprej ponosil. Drugače pa jaz tudi mislim, da je tvoj mali siten zato, ker je preveč utrujen. Sploh se mi zdi ob 11 čisto prepozno da tak mali zaspi. Ti ga kar probej že okrog osmih začet dajat v posteljo in ga ne dvigaj. Če bo jokal, pa veš da ni lačen pa pokakan, pa da res nima krčev, ga kar v posteljici božaj, pa se pogovarjaj z njim (bolj potiho), pa kej mu zapoj... Po mojem bi po kakšnem tednu moral zakapirat. Ampak če si res sigurna da mu nič ne manjka. Caffee pri nas smo tisti, ki nosimo cunje 74. Pa ne bi rekla da imamo velikana. Res mu ponavadi dajo enih 5-6 mesecev, ampak men se zdi lih ta pravi . Ga vsaj brez problema dvignem. Sej nosimo tud 68, ampak bomo ponosili tisto kar imamo potem pa direkt naprej. Za poletje mu kupujem 80, pa mislim da ne bo nič prevelika. Prej premala tam konec avgusta. Nyah jaz ga že cca. 1 teden na sprehodu mažem s kremo. Sem vzela eno v lekarni. Ga moram, ker še nimamo senčnika in mu sonček dostikrat sije direktno v obraz. In če pogledam svoje roke, ki imajo na zapestju konkretno črto - do tam kjer pride jakna so bele, naprej pa ful rjave, potem lahko veš, da taki nežni koži sonce sigurno ne koristi. Sploh pa ne v obrazek. Ti jo kar fajn namaž preden gresta ven. Jaz sem kar faktor 40 vzela - sej mogoče pretiravam, ampak zihr je zihr. Čaj mu pa občasno probam dat pa ni kej preveč navdušen. Razen če je res fejst žejen. Tako da ga ne matramo . Čeprav po mojem tisto o dojenih, ki ne rabijo tekočine in nedojenih, ki jo nujno rabijo ne drži. Bi prej rekla da je čisto odvisno od otroka. No tako, grem izkoristit dokler je mali še pri tašči v varstvu. Tako ali tako bo vsak čas privekal nazaj
|