|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
23.7.2008 8:37:28   
sayuri
Ojla vsem skupaj. Smo že od petka doma, pa sem čist pozabila tukile sporočit user posted image  PA nekako imam polne roke dela user posted image user posted image user posted image .

Vsi smo super user posted image , mala dva sta ful pridna, Filip je navdušen (predvsem, da je mami "za skoz doma" user posted image , mož se kar topi..... Super je user posted image

ČAkamo lepo vreme, da bomo šli kaj ven. user posted image  Za začetek pa sličica naših dveh žabcev user posted image  

user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 226
23.7.2008 13:30:22   
Nasy
Iiii, Sayuri, čestitam za taka lepa sončka!!! Kako mata lepe pajacke!!! Jst bi tudiuser posted image Komaj čakam, da te kje srečam! Na žalost pa vreme ni nič kaj prida.user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 227
23.7.2008 23:05:28   
dulcinea
ola bejbe.se zadja noc na swe, jutri jo mahava proti domu. Verjetno se enkrat prespiva v nemciji.
sayuri, kako sta lepa otrocka. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 228
24.7.2008 11:42:09   
Nasy
Dulči, srečno pot domov! Upam, da bosta imela kaj lepš vreme kakor mi! No, saj danes je še kr, če nebi tako mrzlo pihalo. Kdaj gremo spet na čevape? Mi tako dišijo, ko se mimo Ceneta šetamouser posted image

Je pa precej vozičkov ratalo po Ribnici, vseh barv in oblikuser posted image pa zgleda, da nobena od mamic ni na RR

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 229
25.7.2008 8:34:11   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Dulči, srečno pot domov! Upam, da bosta imela kaj lepš vreme kakor mi! No, saj danes je še kr, če nebi tako mrzlo pihalo. Kdaj gremo spet na čevape? Mi tako dišijo, ko se mimo Ceneta šetamouser posted image

Je pa precej vozičkov ratalo po Ribnici, vseh barv in oblikuser posted image pa zgleda, da nobena od mamic ni na RR

NAsy, počakaj, da še jst zalaufam voziček user posted image user posted image user posted image . Bova šli kdaj skupaj "vozičkat" user posted image user posted image user posted image . Sicer pa ena mamica iz Ribnice je z RRja, ki ima 3 mesece staro punčko - samo zdaj ni več tolk aktivna (pupa25 ). Pa zihr je še kje kakšna. Zdaj k Cenetu pa tud jst lahko pridem user posted image . Dulči bo kmalu doma, Smrka je še tukaj, a ne? Klepetka je doma al na morju? KAj pa srki? Kje se skriva?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 230
26.7.2008 16:32:46   
dulcinea
Evo, jaz sem doma. Za čevape pa sem takoj za. Kdaj se dobimo? Naslednji vikend?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 231
26.7.2008 18:41:48   
Nasy
WB Dulči! Mi pa čakamo kartico..pa nčuser posted image
Na čevape pa kadarkoli, tam so edini, k so mi dobri in se mi po njih ne dviguje, možek je pa tudi takoj zauser posted image
user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.7.2008 11:37:05   
dulcinea
No punce, zdaj se pa prosim kaj javite, ker drugače me bo pobralo od dolgčasa.

Joj, jaz sem v teh treh tednih ratala kot medo. Gor je blo namreč mraz in ni blo treba nog brit za kratke hlače. Pa še spala sva vedno pri nekomu v gostih in ne moreš bit glih v kopalnici dlje časa. Pol si pa predstavljajte kakšna sem. In včeraj sem trpela v dolgih hlačah, ko sva šla domov. Zdaj pa ne vem, če kozmetičarka Nina dela, da bi se šla kar k njej opavhat. Tuki ne vem za noben dober in poceni salon, z Nino sva pa že kar precej dnarja obrnili na račun mojih dlak. Pa še k frizerju moram it. To bom pa verjetno kar tle najdla kakšen frizeraj, čeprav bi šla najraje do Karmen, ker me je zmeraj super ostrigla.

Sayuri, tamala dva sta srčka, no Filip tudi. Sem mal poškilila v tvoj album, ker je glih na prvo stran RRja vrglo tvojo slikco, ko sem odprla.

Nasy, za čevape upam, da bo kaj cajta drug vikend, če tvoj ne dela. Tudi ostale ste dobrodošle. Recimo Srki bi blo res cajt da spoznam, vsaj dokler je še v enem kosu, ker pol bo verjetno nekaj časa bolj težko prišla v Ribnco. Saj mende ni ta cajt rodila a ne? Je še prehitro, če me spomin ne vara. Kje je Klepetka? Na morju? Smrka naj bi tud že zdaj enkrat prišla domov z morja se mi zdi.

LP z vroče Primorske

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 233
28.7.2008 12:37:18   
Nasy
O, dulči, končno doma, kaj? Karmen pa ne vem, če nima dopusta, nekam ful papirjev visi po vratihuser posted image sicer nisem šla nč gledat, ker čakam, da mi nehajo lasje izpadat, da se mal najavim spet, da bom za med ljudi.
Verjamem, da je toplo zdej dole, je naša mat včerej rekla, da ni za dihat, zato nas tud nč ne vleče dol. No, pa še zarad komarjev, k pr nas doma ima mama po vseh možnih loncih, teglcih, vedrih in naokoli vodo tako, da imamo neprestano zalogo komarjevuser posted image Tukaj bo pa spet dež? Naša mala je sitkana, bo sprememba vremena? No, če se temu lahko reče sprememba, saj je vsak dan dež. No, dokler me ne namoči, me ne moti, vsaj ni tko peklensko vroče. Jutri nam bodo označeval parkirne pred blokom,  se ne morjo zmenit, kolk široki sploh naj bodo, al po standardih ali manj, da bo več placauser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 234
28.7.2008 15:07:21   
sayuri
Zgleda, da je Klepetka na morju, Smrka tudi, Srki verjetno tudi - ali pa hiško ureja. user posted image  Rodila zihr še ni. Bi mi javila. user posted image
Jst sem tudi za "čevapčiče". Oz bom samo poželjivo gledala in vodo pila user posted image user posted image user posted image . Se kar orng pazim, kaj pojem zdajle. Tko da-določite dan in uro in se privozičkamo do Ceneta user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 235
28.7.2008 16:32:27   
klepetka
ojla ribnčanke

mi smo nazaj, tako da pripravljeni na  srečanje pri Centeu.
Sayuri , še enkart čestitke .AKk olepa čmrlja. Zadnjič, k osm obili na veselici v D.L. sta se dedi in babi kar topila od ponosa.user posted image

nasy, ja res je nekam dost vozičkov ratalo po Ribnici.
Smrka  pride iz morja nekje konec meseca , tako da nam pica ne uide.user posted image
dulči , super da sta nazja in sta se imela lepo.
Srki , kako pa ti?še v enem kosu?Da če lahko , prileti do poroda še kaj dol na kavo. Boš še kaj avto dala rihtat?

tako na hitrco.

lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 236
29.7.2008 13:45:07   
dulcinea
Sayuri velja. Če bo ta vikend miting na čevapih, ti sporočim tle gor, oz. če bo v zadnjem trenutku tudi prek SMS.

No, zdaj pa sporočite, al v soboto al v nedeljo in ob kateri uri najlažje pridete k Cenetu.

Klepetka, upam da si tudi ti za čevape user posted image . Smrka pa tud ne bo imela proti. Kdaj točno pride domov? Ker meni je rekla, pa sem pozabila.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 237
29.7.2008 15:37:53   
sonjah
Ojla, čveke ribnškeuser posted image
Evo meneuser posted image . Me je dulči že daaaaaavno povabila k vam, pauser posted image , pol pa kar neki ni bilo cajta. No, danes me je pa spomnila in omenila piknik. Tud jaz bi čevapeuser posted image , če le lahko pridem med vas in če bo čas seveda, ker mam mal natrpan vikend pred sabouser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 238
29.7.2008 15:42:45   
dulcinea
O sonjah, komaj čakam da te spoznam. user posted image  Upam, da boš lahko prišla. Jaz v soboto ali nedeljo lahko kadarkoli. Zato čakam, da ostale povejo. Ti kar napiši, kdaj lahko.

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 239
30.7.2008 20:56:39   
klepetka
ojla

pa kje ste vsi?! Nikjer nobengea.
Mi smo boljše oz.Lana.JE imela "poletno"virozo po besdah Maroltove ampak se stanje normalizira.Hvalabogu, ker je bilo kar napeto

sonjah, dobrodošlauser posted image .Prav nestrpno smo te že pričakovale.In tudi jaz komaj čakam, da se spoznamo tudi osebno(nazadnje se pa še kje videvamo vsak danuser posted image ).ME firbec matrauser posted image

dulči, meni je smrka rekla da pri de enkart konec meseca.tako da bo zdaj zdaj prišla.
Za Ceneta se pa strinjam.Samo ne vem , jaz v nedeljo ne bom mogla priti, ker nas ni, v soboto bi lahko,.Ampak, če večini bolj ustreza nedelja, sploh ni problem.SE bomo pa kdaj drugič dobile.user posted image

srki se pa nekam sumljivo dolgo ne oglasi?!Srki, stze dobro?Vse ok?

sayuri, kako ste pa vi?

Pa nasy in andrej77 vi? Vredu?SEm vas par dni nazaj videla po trgu z vozičkom , pa zdaj ne vem al me nista vidla ,ko sem šla mimo, al pa me nista hotela?user posted image

zdaj pa šibam dalje

lp

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 240
30.7.2008 21:34:11   
Nasy
Klepetka, res, kje si nas vidlauser posted image dej drugič se fajn zaderuser posted image sej veš imena, sori, res te nisva vidla,  ma veš, da bi te pozdravla!!!

Pri Cenetu može, naju v soboto ni, k peljeva mojo sestrico domov, sva v nedeljo nazaj..no, sej če imate vse čas v soboto, ni panike, se že  dobimo pa enkrat drugič.

Jao, kaj je soparno danesuser posted image smo bili popoldan  v LJ, je parkrat zagrmelo in se ulilo, malo je ohladilo, tle pa koteluser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 241
30.7.2008 21:43:56   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy
Klepetka, res, kje si nas vidlauser posted image dej drugič se fajn zaderuser posted image sej veš imena, sori, res te nisva vidla,  ma veš, da bi te pozdravla!!!

saj sem se hecala , da me nista hotela videtiuser posted image ,ker sem videla da me nista videla

.Jaz sem bila pred bambijem, vidva pa nasprti čez cesto.Sta se z nekom pogovarjala.

Soparno pa je, ja.Saj ni čudno , da so otroci sitni,saj si revčki sami nimajo kaj  pomagat

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 242
31.7.2008 9:59:03   
dulcinea
No končno se je nekdo oglasil.

A v našem koncu je soparno? NO, saj tle je tudi, s tem da se vsako popoldne vlije. V ponedljek sva šla z mojim v GO in za nazaj grede se je v Vrtovinu taka toča vsula, da sem mogla pod eno drevo zapeljat, pa je še nabijalo. Na avtu se zaenkrat nič ne pozna. Bomo videli kaj bo, ko ga operem. Ma še dobro, da nimam vinjete in sva šla po stari cesti. Na AC ne vem, kaj bi naredila.

Škoda k ena ne more v nedeljo, ena pa ne v soboto. Aja, moj bi tud rad prišel na čevape, pa sem rekla, da se bo mogu najprej na RR včlanit. user posted image  

A čmo Srki kak SMS poslat? K men se zdi, da je enrkat rekla, da če je doma, da se ji nč ne da na internet. Ko bi jst imela tako voljo. Jst pa sam na netu visim. Bi me mogu nekdo orng v rit sunit al pa net izklopit.

Ajde, oglasite se.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
1.8.2008 12:10:54   
Nasy
Kje se skrivate, ribnčankeuser posted image
Mi se zdej, k je tko vroče, kar v parku včasih stacioniramo in mala zaspančkauser posted image
Sayuri, kakšne barve voziček imaš? Ker eno mamico z dvojčki smo danes videli, pa ni bla tista, ki jo ponavadi srečamo. No, nisem si glih upala dret čez trguser posted image že tko nas včasih čukasto gledajo, k ma naša prinčipesa arije v vozičkuuser posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 244
1.8.2008 12:52:46   
sayuri
NAsy, ornažžen voziček imamo. Smo bili danes dopoldne zunaj. Še Filip je bil zraven na kolesu. Drugič pa kar vpij. Bom jaz malo bolj pozorna zdajle. Ti imaš tak voziček, kot klepetka, a ne? Bo dala oči na peclje user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 245
1.8.2008 12:56:24   
dulcinea
Punce, kaj je pol s čevapi? Kdaj pol? V nedeljo al v soboto. Da vem naprej urnik si delat, ker grem k dvema kolegicama na obisk. Je že cajt.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 246
1.8.2008 16:50:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Punce, kaj je pol s čevapi? Kdaj pol? V nedeljo al v soboto. Da vem naprej urnik si delat, ker grem k dvema kolegicama na obisk. Je že cajt.

JAz lahko v soboto in v nedeljo.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 247
1.8.2008 17:01:40   
klepetka
jaz lahko samo v soboto, ampak glede na to, da v nedeljo lažje tako srki (zarad formuleuser posted image )kot nasy in andrej 77, in ker srki nima več dosti časa, predlagam, da je  najbolje, da se dobite kar v nedeljo.Saj bo še proiložnosti , da se bom tud jaz zraven prištulilauser posted image

lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 248
1.8.2008 17:30:13   
andrej77
če smo se, smo se videli na Gallusovem nabrežju, dvo-voziček z "voznico" je šel nato proti Mercator tehniki, mi pa čez mostiček proti Ambrožiču

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 249
1.8.2008 18:37:48   
Nasy
Sayuri, pol si bla zihr ti, mamica z blond lasmi, spetimi v čop pa en mali navihanček je bicikliral okoli tebe in za tabouser posted image Jst sem tudi blond, le da mam zdej krajše lase, pa tud v čopek speteuser posted image
No, torej nedelja? Kdaj, tako, kot zadnjič? Zadnjič smo se ob 18 zmenili, če me spomin ne vara? Samo nas boste verjetno čakali, ker smo začeli popoldan spančkat do šestih, potem pa še previt in jest..no, sej veste, kako je. Pa zdejle je še nekam vroče?Ampak sej tam je senčka, ne? No, mi bomo prišli skoraj 100%, ker andrej čaka na čevapeuser posted image
Dulči, itak, da kr prpelji tvojga! Da ne bo moj glih tko blažen med ženamiuser posted image

No, pa zasedte kako fajn mizo, verjetno bo treba dat še kar eno zraven.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?