|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
21.6.2008 23:23:05   
Nasy
Mmm, ma čevapi pa niso bili slabiuser posted image sam kelnarci bi mogli dat kako petardo pod rituser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 176
22.6.2008 9:06:49   
sayuri
Verjetno ste se imeli lepo.user posted image ŽAl se tudi prikotalit nisem mogla do tja - sem že Dulči povedala, da sem bila popoldne v gradu. Poročila se je moja sodelavka in sem mogla it pofirbcat. user posted image Je blo pa tko vroče, da  sem po pol ure komaj domov prišla - pa veste, da imam od gradu do doma mogoče 30 korakov user posted image Sem obležala nato v postelji in se dve uri tud premaknila nisem. user posted image  Jah, se vidi, da sem totalno bnrez kondicije in da me vsak napor totalno zdela. user posted image  Pa še Filip je bolan user posted image , tko da je bilo pestro.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 177
22.6.2008 11:59:42   
dulcinea
Ja Sayuri, prov fajn je blo. Sem vidla prvič Lano in Mašo. Kako pridne punce. Pa čevape smo jedli. Če jih je moj pohvalil, potem so res dobri. Sam kelnarca je bla pa res čudna.

Škoda, ker spet nisem spoznala Srki...  user posted image

Sayuri, nisem vedla, da se je Beti poročila.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 178
22.6.2008 20:35:01   
smrka
Sayuri, ti si se kar doma? Boga, se mi kar smilis.... sam bo pa to potem dvojno poplacano in bos hitr spet v kondiciji :)

Pri nas mamo pa dezevno vreme, je padal kot iz skafa, pa grmel je.. kar tle na Svedskem sploh niti ni navada. Kr neki. Tko da veste da bo Dulci k men prisla na Svedsko se mal....user posted image

Jest pa ze veselo odstevam dni do moje dezele.... se... 20 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 179
23.6.2008 11:34:37   
Nasy
Kje ste, pupe? Vas je vročina že zdelala? Nosečke verjamem, da je, se spomnem mene lani v tem cajtu, sam sem bla čisto na začetku in mi je vse smrdelo..uf..

Ej, ma kolko vozičkov je po Ribnici! Sva bili prej medve tudi na španciru in smo se kr gledaliuser posted image mašinerija vseh modelov, barv in velikosti. Mi je blo prav smešno, je ena mamica šla s košaro, mi smo pa v športnem delu že in se je prav zagledala v našo pupouser posted image

Smrka, v soboto naju je user posted image peljal malo naokoli, sva se peljala skozi Jurjevico-sej si ti od tam, če sem prav zastopla? No, sem prav nate mislilauser posted image pa na sv. gregor sva šla..je mala zaspala v avtu, pa smo nardili en kroguser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
23.6.2008 15:52:09   
smrka
Ja naty mi smo med sajevcem in jurjevco... poleti ko bosta sla okrog spancirat se boste pa kr k nam ustavli.... bomo imeli na vrtu in bazen, peskokovnik, tobogan, gugalnico, igrace... ni da ni!!! Vsaka druzba za naso Adriano bo zazeljenauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 181
23.6.2008 16:11:23   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

. Tko da veste da bo Dulci k men prisla na Svedsko se mal....user posted image

Komaj čakam. Tle je pa svinjsko vroče. No, saj smo hoteli mal sončka.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
24.6.2008 14:56:30   
srki
Evo mene, totalno prepotena, jaz ne bom nikoli več pozimi delala otrok, ampak poletiuser posted image .

Sayuri, me veseli, da si bila doma in da je vse OK, rožice pa so lepe, sem že ene par strani nazaj napisala. Pri meni bi bile verjetno že suhe, če bi moral moj skrbet za njihuser posted image .

Ja, škoda, nisem mogla. Poleg čuvanja nečaka smo imeli doma tudi košnjo in ko se pri nas zapne, pol se dela kot pri norcih. Pa nisem mogla, da bi še nečaka nečaka čuvali, je premajhen. Aljaža bi pa itak s sabo vzela.

Drugače pa uživam doma, kljub senci me obliva, kuha, cvre, imam občutek, da tudi dihati ne morem. Drugače pa imam 4. julija zopet pregled. Ma ni hudič, da se enkrat ne bomo dobile oz. dobili. Lepo, da se nam še fantje pridružijo, samo moj vem, da ni za kaj takegauser posted image .

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 183
24.6.2008 16:55:03   
Nasy
srki, nič hudega, ma ni vrag, da se ne vidmo, če ne zdaj pa enkrat potem, ko bomo v vrtcu ali v šoliuser posted image sočustvujem s tabo, si kr mislim, kako ti je, revica, k mene letos tud kuha obupno, pa me prej nikoli ni. No, boš pa potlej lahko takoj šla z naraščajem venuser posted image k ne bo mraza.

vam je kej vroče..uf..meni je bilo prejšnji teden bolj všeč, samo, da bi ne padalo skozi, pa bi blo ok-po stopinjah. naša miš je zaspala k top, jo je zmatrala tale vročina..

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 184
24.6.2008 18:31:49   
srki
Joj, tale vročina je res en obup. Še pri nas, na podeželju, je katastrofa. Blagor zjutraj, zjutraj je 15 stopinj, ponoči se fajn shladi, tako da človek vsaj spi normalno. Jaz sem pa še v mansardi, pa ni izolacije, pol si lahko misliš. Si rajši ne predstavljam, da imam pa zdaj, v tej vročini čisto majčkenega dojenčka, res ne vem, kam bi se šla hladit, najbrž kar v gozd.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 185
24.6.2008 20:36:09   
Nasy
No, smo mi tudi pod streho ma s to razliko, da v mestuuser posted image tako da je bilo prejle v spalnici 25 stopinj. Zdej pa na veliko luftam, je že malo bolje. Je bla prej mala tečna, sem jo mislila peljat na sprehod pa vidim, da zeha na veliko..noter je nisem mogla uspavat, sva šli na balkon čičat, sem jo malo zazibala, parkrat zapela ajatutaja, pa jo je zmanjkalo. Zdej panča v posteljici. Kaj so revčki taki mali polhki, je njim tudi vroče.

No, sej bo. Drug teden bo baje mal hladneje al kdaj? Upam..No, kje ste zdej, ribnčankeuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 186
24.6.2008 23:51:27   
klepetka
čer

evo mene po kratkem mrku.

se moram pofočkat, preden grem spat.Čeprav sem zmatrana u nulo.
Meni pa očitno vročina škodi, ker sem danes v največji vročini šla zapravljat.Sem novauser posted image .Kupila sem si 2 kapri hlače, 2 majici in  kopalke.

Drugače smo ok; po staremuser posted image .

srki, ti bogica nosečka, prav predstavlajm si te v tej vročini.Se še spomnim, kako sem se jaz lani tak čas  sama sebi smilila, pa sem bila še brez trebuha ; no vsaj brez nosečniškegauser posted image user posted image
Daj probaj za v začetku julija res planirat na hitrco kakšen kofe, če te ne bo Raid spet predolgo mučiluser posted image

dulči, pa je najhiuši šiht za tabo, zaenkartuser posted image
nasy in Andrej, vesela sem da sm ose spoznali.user posted image
sayuri, še malo ...pa bo dan D tukaj.Za zadnjič pa je čisto razumljivo, da si zmatrana .Saj se bomo pa z vozički potem kaj dobile, ko bo vse a tabo, kajne.

smrka, že odštevaš do odhoda domov, kajne?user posted image Z veseljem bomo spet malo počvekale.user posted image

nasy, si  za kakšen krog vozičkanja,ko se temperature normalizirajo?

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 24.6.2008 23:53:43 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 187
25.6.2008 12:31:02   
Nasy
Klepetka, ni problema, ko se temperature malo umirijo, k zdej itak vsi lovimo malo hlada in takrat dirkamo ven za kako urico. Našo miš zdej orng matra tale vročina in kr pančka, pa mal na zizo, pa spet pančka. Zvečer pa tudi ne utegneva vsak dan ven, ker je zaspana pa sva kar na balkonu in tudi zaspi za pol urice, pol je pa že pozno. Naju tudi veseli, da smo se spoznali!
Vroče je..ob pol enajstih je bilo v Kočevju 29 stopinjuser posted image Komaj čakam, da se malo ohladi, sinoči se je v daljavi oblačilo, ma je šlo vse skupaj nekam mimo, je pa nekaj časa prav prijetno hladno pihljalo, sva se hladili na balkonu. Ampak je kmalu nehalo in je blo spet vročeuser posted image Zdejle bi verjetno bilo fajn bit kje na gorenjskem, kak bohinj, v senčki..

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
26.6.2008 9:32:19   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

dulči, pa je najhiuši šiht za tabo, zaenkartuser posted image

Ja kar misli si... Najhuše se zdaj začne. Evo, že pol ure sem pred računalnikom pa se ne morem spravit pisat eno poročilo... Grrr, kako to sovražim. Ja, otročke bom pa pogrešala. So bili tko fajn. Pa punce so mi pripravile ples, pa voščilnico za RD so mi skrili in sem jo mogla poiskat.... Pa par učnecev je prišlo še po pouku se od mene poslovit.

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy
Vroče je..ob pol enajstih je bilo v Kočevju 29 stopinjuser posted image

Hehe, ti temu praviš temepratura. Jaz sem morala danes ob pol osmih že klimo prižgat. Kam to pelje...

Včeraj sva bila pa z mojim v Gardalandu. Sem se spravila celo na vlak smrti... ojejuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
26.6.2008 9:44:05   
Nasy
Dulči, dobra si, v tej vročini sta šla v gardaland-je bla gužva? Mi smo pred leti crkavali v vrstah, sem rekla, da nikdar več ne grem od maja naprej do avgusta. No, sej zdej res nekaj let ne bomo šliuser posted image Vlak smrti..to je pa nekaj, kar mene ne spraviš, vsaj žive ne. Sploh se mi zdi, da iz leta v leto slabše prenašam višino, hitrost...ni kej, staram se.
Medve sva danes že s sprehoda, mala spi 40 minut, ker je ponoči bolj slabo spala, zjutraj pa je rogovilila okoli sedmih. Upam, da se bo še kaj ohladilo, ma vsaj da piha malo, je že bolje. K včeraj in sinoči je bilo pa groza..

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 190
26.6.2008 18:29:07   
sayuri
Oj punce in fant user posted image . Tudi jaz v Postojni se kuham. user posted image DAnes imam že skoz pred očmi ledeno kavo user posted image , ampak kaj, ko je samo pred očmi user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem seveda še 3 v 1 user posted image . Zdaj itak ne bom rodila do 13.7., ker ni mojega G user posted image . Sem pa tko okorna s tem trebuhom, da je za znort user posted image
ZA vikend grem domov. Umrla mi je stara mama in bi jo šla vsaj pokropit radauser posted image .

Toliko na hitro. Pozdravček vsem skupaj.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 191
26.6.2008 20:11:22   
dulcinea
Ojej Sayuri. Moje sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 192
26.6.2008 21:43:20   
smrka
Sozalje Sayuri

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 193
26.6.2008 22:56:59   
klepetka
dober večer
sayuri, iskreno sožalje.

nasy, drug teden naj bi bile bolj znosne temperature, pa se bova kaj zmenili za kakšen giro, ok?

dulči, to kar pišeš o svojih zdaj že bivših učencih(njihova dejanja pa to) , kaže samo na to, da kako super učiteljica si jim bilauser posted image user posted image

lahko noč
LIkam, pa mi  je vroče in sem se prišla sem  shladituser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
27.6.2008 17:36:47   
Nasy
Sayuri iskreno sožalje!user posted image

klepetka, ma misliš, da bo res kaj bolje drugi teden? napovedujejo dež a dežja nikjer.. jst upam no, da se kmalu vsaj malo ohladi..ker tole je pa obup, saj smo kot
zadeti v tej vročini, mala kar spi in je tečkica, k ji je vroče. No, sej se bomo zmenile!
Če bo šlo tako naprej, bomo vstajali ob zori, da ujamemo malo hladu, čez dan bomo pa spali.
Boste šle kaj na dopust? Mi letos ne, morda za kak dan na morje, da ne pozabim plavatuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
29.6.2008 17:17:29   
smrka
Kje ste punce, a se hladite od vrocine? Mene ce malo glava bolet, pa glas mam kukr da mutiram :)

Smo bli pr tasci na kosilu in tamala je zdaj vidla gugalnice in noce se dol spravit, zdaj jo grem nazicat da bo dobila kinder jajcek ce bo prisla v hiso... kersem zmatrana kot nevem kaj :)

Lepo se mejte!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 196
30.6.2008 11:47:16   
dulcinea
Jst sem tle, na šihtu spet. Včeraj sem praznovala. No, navsezgodaj sem dobila user posted image , pri kosilu sem se opekla po roki... kaj čš lepšega za rojstni dan. Danes komaj čakam, da bo ura ena, pa da spokam...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
1.7.2008 12:49:31   
srki
Evo mene, sem se prikotalila do tega računalnila. Sem imela malo čistile akcije danes, no, postelje sem preoblekla pa Aljaževe stvari, ki jih je prerastel, posortirala. Zdaj pa kakšno škatlo v štacuno čakat.

Drugače sem OK, v četrtek pridem v Ribnico, tako da, akcija. Bom šla pa že kar zgodaj zjutraj, da bom ob 7.00 že tam, da bom ja prva na vrstiuser posted image , pa te pokličem, Klepetka, lahko tudi ostale, če katera lahko pride. Pa še k eni prijateljici moram, ima tudi punčko Hano, v Ribnici živijo, mož dela na Inotermu, mogoče jo katera pozna.

Sayuri, moje sožaljeuser posted image .

Ti še kar bodi v enem kosu, vsaj dokler ni Likarjauser posted image .

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.7.2008 12:59:46   
klepetka
srki, super.Jaz pridem zdaj ta teden vsak dan ob 9 uri v Ribico z Lano,ker gre Maruša na oratorij, pa se lahko zmenimo.JAvi kako in kaj in če, potem kdajuser posted image

Nasy, ti  bi tudi lahko?

PUnce, zadnjič  sva se s sayuri srečale in vam povem da super zgleda in sploh ne tako zelo ogromno kot je ona rekla.Sploh glede na to, da nosi dva, se meni sploh ne zdi takooo široka(proti mojemu trebuhu v nosečnosti).Drugače je pa suhec ,sam trebuh je je.user posted image

smrka, si že nestrpna, a?user posted image

dulči, ti pa še vedno na šihtu?! Pejta hitro na Švedsko , da vama prej smrka ne pobegneuser posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.7.2008 15:04:29   
srki
Super, Klepetka, računam da do 9.00 bi pa že morala biti fertik, v glavnem, ko bom konc, te pokličem, računaj pa kar na eno to uro, saj boš itak v Ribnici.

No, saj Sayuri sem tudi jaz videla na slikcah in je prav fletna nosečka, Klepetka, ko me boš videla, se boš pa takoj nase spomnilauser posted image .

Uživajte, punceuser posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?