|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
4.4.2008 13:54:13   
mama06
Tudi Žanu vse naj, naj ob prvi polovički leta!!!!!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
4.4.2008 14:01:56   
*kinnie*
hvala vsem za čestitke za Žanija user posted image ,

Lane31: Vidim te.....
he heh si splošno pogrešanauser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
4.4.2008 14:12:05   
lane31
Dober dan.......ja vem,da me vidite......mi je zjutraj uspelo le na brzino prebrat,pa še to vse na četrt,zdaj pa tudi ne vem kako bo....pišem z user posted image  v roki in se opravičujem za napake
Kot sem že zadnjič pisala je micena prava tečka ob popoldnevih,no danes pa kar od štarta user posted image  ,jedva da se mi je ratalo oblečti.....ne morem je sploh več odložiti...samo se nosiva in hodiva- HB je vsaj v vozičku ok
Protestira in protestira ,kjerkoli je,nič ji  ni zanimivo ....pa evo sva že predolgo na enem mestu in že štarta z alarmom

Dohodnina..........ja.....66 eu....user posted image user posted image user posted image  barabe

Ebay.........pojma nimam

Srečanje.......bom če bom le lahko- beri če bo sonce user posted image

Micla........vse najboljše user posted image

Žan........vse najboljše user posted image

Urban........bravo za zobka user posted image .........hm mogoče mojo tudi dajejo.......pojma nimam user posted image

Ploskanje........ja bravo mali mož user posted image

Klavdija..........hecno,ha kak je en cajt tak pol pa se vse na glavo obrne user posted image ......jaz upam, da je le prehodna faza user posted image

Majazarja.......ja porkaduš na dile....kaj ga sračkata vidve ptičice......pridita no enkrat user posted image

Mehurčica......Eni pa lepo papca.....je srečna zdaj,ne user posted image

Se pardoniram vsemostalim...ampak je hud alarm....grem šetat po flatu okrog

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
4.4.2008 14:23:46   
Alina_alin
Punce, pa kaj naj jaz zdaj? Ostala sem na tekočem do 49 strani. Ve pa pišete  trenutno 62. str!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne ga lomit, pišite manj, sicer vas ne dohajam.

Me smo brez atija vredu: prvi dve noči je imela malčica ponoči izbruhe s tuljenjem: ati pridi domov.... pa tako. Pestro. Pa ko je z njim skoz delavnik glih 15 min, potem pa gresta ajat (brat pravljico in ajat).  Sedaj je ponoči ok, pod pogojem,da spimo vse 3 skup. Punce na kupu user posted image  Meni sicer najbolj ne ustreza, ampak bo že, boljše to,kot pa laufanje iz spalnice v otroško od enega tuljenja k drugem stokanju.

In Tjaša spet že 1 t ni kakala. SEdaj sem ji dala sok namočenih sliv. GH še nimamo: oz. par žličk mlečne kašice je zadnjič pojedla. Kaj je še proti zaprtju: zjutraj kamilice sladkane? Sem si dobro zapomnila.
Upam, da bo sedaj to jamranje pomagalo in bo danes - jutri polna plenica (vsaj zadnjih 2krat mi je jamranje tu gor pomagalo)
NIč, grem sedaj zbudit malčico, ki spi že 2 uri, sicer mi zvečer ne bo zaspala.
pa ena mi naj napiše povzetek za zadnjih vaših 13 strani! Ktera se javi?

pa pa

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
4.4.2008 14:29:53   
Alina_alin
zdaj vas berem še malce za nazaj,pa nekaj odgovorov:
pot - prideš na srečanje v mb, da ti postrezem z kg? ni blema, lahko komot 2 kg.user posted image  še gratis dodam 2 kg.
živa, ti bi mojega poslala kar k meni? user posted image   Hvala lepa, 1 ati dovolj pri hiši user posted image
lane 31, tisi prodala nosečniške cotke? presenečaš, sem sumila, da nas boš razveselila s kako fino novico v bližnji prihodnosti. saj veš, še v službo ne bi rabla it en čas...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
4.4.2008 14:39:13   
Pandica
Alina_alin    moja se skoraj vedno full pokaka po Hipp-ovem čaju - komarček, kamilice  pa bog ne daj, da ji dam, te pa je tak nea folgam previjat, ker ima HB dobro prebavo user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
4.4.2008 14:39:50   
Alina_alin
mehurčica,bravo Eni!!! Za plazenje, sem pogledala filmčka. Joj, ful dobro! Kaj pa naj jaz naši nastavim - ko nima dude - za vabo? user posted image  Zizo user posted image   Sem se ful nasmejala, ko sem videla, da ima zadi tako znucano lasišče - brez lask - naša ima tudi vedno večjo "plešo", ampak ne tako ko Špela...
alarm...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
4.4.2008 14:41:30   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
.ne morem je sploh več odložiti...samo se nosiva in hodiva- HB je vsaj v vozičku ok
Protestira in protestira ,kjerkoli je,nič ji  ni zanimivo ....pa evo sva že predolgo na enem mestu in že štarta z alarmom

Lane31 to pa me spominja na eno user posted image   
3x lahko ugibaš na katero user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
4.4.2008 15:02:35   
pingi
Hej hej!

Samo, da odgovorim glede fotk za potni list (ker smo ga ravno danes šli dat delatuser posted image )

Dva zelo uporabna linka:
- najprej, kakšna naj bi bila fotka za potni list (ker so zdaj novi, biometrični potni listi!)
http://www.mnz.gov.si/fileadmin/mnz.gov.si/pageuploads/SOJ/pdf/0813506_zlozenka2.pdf

- za tiste, ki želite prihraniti nekaj evrov in ustvariti še kakšne fotke za babice, tete... za spomin, pa je tule link, kako sam narediš zelo simpl 8 fotk, za katere daš za razvijanje samo 9 centov user posted image
http://www.e-fotografija.si/templates/?a=341&z=0

Lahko v mojem albumu pod Jaka osebna pogledate, kakšen zgleda naš fante (meni je kot en kriminalc - samo še wanted napis mu manjka user posted image ) po predelavi - še njegov čopek na vrhu glave smo mu zbrisali in lepo modro ozadje naredili.
Aja, pa bistveno je, da ima otrok zaprta ustauser posted image

Toliko zaenkrat; upam, da bo kateri prišlo prav.

Čau!

P.S: Naš je še zmeraj ves bogi user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
4.4.2008 15:03:55   
Kasija
user posted image
Micla vse najboljše za rojstni dan!

Dohodnine user posted image

Klaudia jaz sem pa osumila natakarico user posted image  Ma sploh ni panike, pozabi. Desetku Žigu pa hvala za prinešeno pizzo.

Janja Urbanu čestitke za zobek!

user posted image  Kinnie čestitke žanu za pol leta!

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
4.4.2008 15:58:34   
ditta
2ursae, tudi Zoja je za enkrat samo na mleku. Mene je vmes že zamikalo, da bi ji začela počasi dodajati...in sem kupila riževe kosmiče, pa umetno mleko... ampak noče ne enga ne drugega. Probala sem ji dati flaško, pa sploh ne zna povlečt, tako bomo uvedli kar tiste z livčkom, kot jo ima Lia,... ko bo enkrat čas za to. Po žlički pa tudi nič noče, razen mojega mleka. Pa sem ji naredila že jabolčni in korenčkov sok...pa vse samo vrže ven in se zraven smeji...če pa preveč vztrajam pa prične glasno jokati in je vsa užaljena. No, ja...pa saj je samo še tri teden do šestim mesecev,...bomo že zdržali ni hudič!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
4.4.2008 16:37:50   
maja zarja

pišem z user posted image  v roki in se opravičujem za napake
Kot sem že zadnjič pisala je micena prava tečka ob popoldnevih,no danes pa kar od štarta user posted image  ,jedva da se mi je ratalo oblečti.....ne morem je sploh več odložiti...samo se nosiva in hodiva

Dobrodošla v klubu....user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
4.4.2008 16:46:48   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

pišem z user posted image  v roki in se opravičujem za napake
Kot sem že zadnjič pisala je micena prava tečka ob popoldnevih,no danes pa kar od štarta user posted image  ,jedva da se mi je ratalo oblečti.....ne morem je sploh več odložiti...samo se nosiva in hodiva

Dobrodošla v klubu....user posted image user posted image

Se podpišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
4.4.2008 16:49:19   
Pandica
Jaz bi pa mogla  user posted image   in    user posted image    pa mi tak ni... user posted image

Kje pa ste vse?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
4.4.2008 17:01:56   
mehurčica
Pandica, sesamo in likamo...user posted image

Pingi, zdaj ti meni prilimaš te linke. Jaz pa sem glih danes dobila slike. In za boge 4 slike dala 9€user posted image . Mene je skoraj kap. Sem mislila, da bo največ 5€ in še to sem mojmu rekla, da verjetno ne bo toliko. Pa itak smo ves čas brez dnarja.user posted image Eh... Upam, da bomo zdaj prejšnji avto prodali, da lahko še nekaj dolgov odplačamo. 

Danes smo se s Teko, Noo1 in še z Ježek(ima novemberčka) zmenle, da si naredimo trakove za nosit bejbije. Jaz grem jutri verjetno do Hoč v izvidnico za blago.

Joj, nič še nisem jedla. Grem naredit špinačo in pire. Upam,m da ni mleka zmanjkalo...user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
4.4.2008 18:45:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Danes smo se s Teko, Noo1 in še z Ježek(ima novemberčka) zmenle, da si naredimo trakove za nosit bejbije. Jaz grem jutri verjetno do Hoč v izvidnico za blago.

Kaj pa sem jaz?  user posted image

Kakšne trakove to Mehurčica? Jaz bi tut to imela  user posted image     daj povej malo več prosim...
Kako pa to izgleda? Imaš kakšno slikico? Kak dolgo pa lahko nosiš user posted image   not? Do koliko kg?

Je uspela špinača in pire? Hmmm, jaz imam to full rada, pa še jajčko gor. Joj, si mi zdaj naredila lušte, to naredi moja mami najboljše  user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1541
4.4.2008 18:48:07   
Pandica
Aja, kaj mora biti kakšno "posebno" blago za to? Ker je drugače tut tu blizu mene, v Vili Magdaleni ena fajna trgovina z blagom. No, mislim vsaj, da še je. Moram pol pogledati, ko bom šla z user posted image   na sprehod. Bom šla tam mimo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
4.4.2008 19:06:47   
jasna
Sem ostala na 55. strani......

pa prebrala vse......

pa napisala cel roman.....

pa me je skenslaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se sploh ne bom več trudla......

Skratka: Čestitke vsem včeraj 6 mesečnikom in danes ploskavčkuuser posted image user posted image user posted image

Micla, vsee naaaaj buuuuuljšiiiii!!!! preživi lep dan user posted image

Zdej bo pa dost, me bojo socialni prjavl.....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
4.4.2008 19:19:17   
Klaudia
Se samo na hitrco javim. Hvala vsem za včerajšnje čestitke, pravi Lia user posted image . Pa rekla mi je naj objavim fotke z včerajšnjega praznovanja. Prvo ena za pokušino
user posted image

Tukaj pa še link do ostalih: http://klaudia.moj-album.com/album/11597515/

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 4.4.2008 19:20:50 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
4.4.2008 19:28:13   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

In za boge 4 slike dala 9€user posted image . Mene je skoraj kap. Sem mislila, da bo največ 5€ in še to sem mojmu rekla, da verjetno ne bo toliko.

Takole sem bila jaz šokirana prejšnji teden....sem dala slikat oba in 21 eur....sploh nisem mogla verjet, za bogih 8 slikc...jao jao...sem mislila, da se samo meni zdi preveč.
Pingi:  user posted image da bo čimprej bolje malemu       user posted image

Naš ima še kar vročino, samo bistveno manj...tako da zaenkrat ni dobil svečke. Pa še bolj se je na zizo navezal, tako da je zdaj spet skoraj polno dojenuser posted image .

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1545
4.4.2008 19:33:43   
*kinnie*
Pingi: Joj kolk je srčkan, kakšen čopek imauser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
4.4.2008 19:41:56   
suzanamai
Micla vse najnaj user posted image  user posted image . Pa seveda tudi za Žana ena user posted image user posted image

Klaudia full luštne fotke, pa še lupčka si dobilauser posted image user posted image user posted image . Pri nas pa ni bilo torticeuser posted image , bo pa zato tista v oktobru toliko večjauser posted image .

Janja user posted image user posted image user posted image  za zobka. Sem pa gledala roj. dneve. A veš da sva sva matoreuser posted image .

Kinnie upam da se tvoj pikec čimprej pozdravi. Pri nas je že dva dni enako, nekako se noče nosek popravit. Pa je rekla, da bo že po 3 dneh okuser posted image .

A mislite da je lahko kaj narobe, ko še sedaj nisva dali skozi 2. cepljenja, pa bi morali imeti za sabo že tretjegauser posted image . Joj upam da bo kmalu ok, da se lahko cepiva.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
4.4.2008 19:49:08   
Jenny Anny
Čestitke današnjim slavljencem za obmesečnico in tebi Micla za malo več mesecev, ter Urbanu za zobek.

Vidim, da vas je kar veliko ubogih (user posted image za čimprejšnjo ozdravitev) no naša je bolj živahna kot je bila, sam ima pa gladovno stavko. Na obrok več kot 60 sploh ne poje, GH pa pljuva ven kot lama.user posted image Upam da se ji apetit čim prej popravi. Prav pogrešam dneve, ko sva se le dojili, ko se je priklopla na zizo in vlekla kot norauser posted image user posted image

Pingi Jaka je pa res kot iz tiralice, sicer se mi pa bolj ali manj zdi, da so vsi user posted image , ko jih tako slikajouser posted image user posted image

Klaudija Lia je pa vsa navdušena nad svečko, al ne? Je prava pozerka.

No naša je obnemogla že ob šestih, se ji pozna da ni še čisto taprava, upam da se ne bo zbudila prav kmalu, ampak ob njeni npičli večerji???
Kot zgleda bom tud jaz počasi podlegla, me čedalje bolj boli glava in grlo.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
4.4.2008 20:22:36   
majoli
Pozdravljene, tri dni sem bila brez neta in sem malo out.

Vse najboljše vsem slavljencem  user posted image !!!!!!!!!!

Vsi bolni naj se čimprej pozdravijo user posted image . Urban, bravo za zobek! Klaudia, Lia, ful sta lušni.

Maksu tale GH tudi ne gre in ne gre. Pa tako se revček trudi in navdušeno sprejema žlico, potem pa gre veliko več ven kot noter. Tolaži me, da s sadjem še nismo probali in mu bo to najbrž bolj pasalo.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
4.4.2008 20:26:45   
*Lana*
Čer!

najprej vse naj naj vsem, ki danes praznujejo...

mali že veselo spi, js pa sem si vzela mal časa zase. sem pa danes ful utrujena, smo meli popoldan smotano vreme. upam, da bo jutr več sončka, da me malo razvedri user posted image
mi2 sva pa danes 4.dan na gh, sva začela s korenčkom, pa mali ful uživa , ko je. ni čudno, da je tak debelušček user posted image  ( skor 9 kg , pa samo dojen )

komaj čakam, da začneva v tork hodit na plavanje, me zanima odziv. doma ful uživa, ko se kopamo, bomo vidli, kak se mu bo dopadlo na bazenu user posted image
grem jutr kupit plavalne pleničke, katere so najbolš?
nč, grem zdaj pripravit vse za jutri ( za malega ), ker sva cel vikend sama in greva na kosilo k mojim.

se beremo user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?