|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
4.4.2008 9:04:16   
Klaudia
mehurčica - kako lepo je user posted image . Lia pa zadnje par dni nekaj štrajka. Zvečer noče riževe kašice, se hoče samo dojit in posledično se zbudiže čez 2 uri. Kopat se pa tut noče že od takrat ko smo bli v dolenjskih toplicahuser posted image  Samo da sliši kako se toči voda je jok... user posted image  smo sprobal že z igračkami, pa skupaj sva se šli kopat, pa isto začne prav tulit

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
4.4.2008 9:13:47   
*kinnie*
Dobro jutro!
user posted image
Živa: Sem vedla, da bom kakšno neumnost napisala.user posted image
Micla: Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli glede na to, da je bovčkan, zelo mirno noč. Spat je šel okoli 22h, prvič se je zbudil ob 5h, sem mu dala svečko , najedel se je in potem smo spali do 8.30.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
4.4.2008 9:14:50   
mehurčica
Vse najboljše Micla!user posted image
user posted image

Vse najboljše za pol leta Žan!user posted image
user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
4.4.2008 9:22:40   
noa1
Žan: čestitke za pol letauser posted image

Micla: vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1504
4.4.2008 9:26:49   
*kinnie*
Mehurčica: Žani prau Hvalauser posted image
Jaz sem od ta prve očitno vse pozabila, kaj otrok pri določeni starosti zna. Zadnjič se je Žan naučil sam ploskat, in danes mu pravim daj plosk plosk in je zaploskal. Madonca, kako sem ponosna...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1505
4.4.2008 9:32:02   
drobižek
Dobro jutro!

sanosan - hvala za kavo! Vrnem ob priliki.

janja in urban - user posted image za zobek! Pri nas se še nič ne kaže.

dohodnina - še nisem dobila. Sem pa vedno plačala. Bomo videli kako bo zdaj, ko imam user posted image še na sebe.

osebna ali potni list - še nimamo. Bo pa treba počasi. Lahko tudi sam doma slikaš?

mama06 - ne se sekirat. Glavno, da je otroček zdrav! Jaz tudi nisem dojila....na začetku je bila kriza, potem pa sprejmeš to in se nekako sprijazniš s tem. Eni tako zrastejo, drugi drugače...če ne gre, pač ne gre...držim pesti, da bo še vse OK.user posted image .....Pa naj ti kar dajo blazino - kaj se pa grejo?!user posted image

mehurčica - mi imamo isti vrtiljak, pa tudi že vse dol cufa. Potegne in ne spusti in se obesi gor na tistega levčka ali zajčka...mislim, da bo počasi čas, da damo dol in da ostane samo tista glasbena skrinjica. Je pa fajn tista muzka gor, ker ni preveč popačena kot na večini teh vrtiljakov. Pridna Eni, ko vse tako lepo je. Sem gledala kdaj bo krožniček potegnila iz mize, pa je pridna in olikana puncauser posted image

Zdaj pa še lahko nekaj povem. Dolgo časa nisem mogla ločiti katera je Eni in katera je Neli. Zdaj vem - Neli je od jasne in najbolj napredna med oktoberčki, Eni je pa od mehurčice in ima brata Davidauser posted image

micla - user posted image user posted image user posted image user posted image

žan - vse najboljše!user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 9:34:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
4.4.2008 9:36:37   
drobižek
user posted image

Sonček čaka - gremo ven.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 9:42:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1509
4.4.2008 9:46:41   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

user posted image

Sonček čaka - gremo ven.....

Pri nas je tudi sonček, samo piha ko user posted image ,.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
4.4.2008 9:54:35   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

no to je to, in upam da me sprejemte nazaj in da bom prišla an tekoče.
glede ebaya bi pa res rabla pomoč ker mam zdej naročen vozek, in odprt okenček da moram plačat. vem pa ne kokuser posted image
pa-pa

Glede ebaya  ti res ne znam pomagati.

Welcome backuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1511
4.4.2008 9:56:35   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo
imam pa eno pomoč a mi lahko kera pomaga.
na ebayu sem naročila voziček

Žal sama še nisem naročala preko ebaya. Daj si malo oglej po zgodovini ali pa novo temo odpri;
npr. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=811839&mpage=1&key=ebay&#812066

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 1512
4.4.2008 10:14:56   
teka
dobro jutro!

kak lep sonček nas je zjutraj pozdravil, kljub slabšim napovedim user posted image seveda sva vstala že veliko bolj zgodaj (tako kot noa in ajša), zdaj pa je že na vrsti dopoldanski lepotni spanec (ja,ja, kaj čemo, tudi fantje bi radi bili lepi user posted image ). jaz pa že kuham jabolček in upam, da bo danes šel bolj v slast, npr. tako kot gre eni v slast kašica user posted image

"mestne punce", a se danes kaj dobimo? midva ga bova mahnila v mesto tam nekje okrog 12.00...

žan in micla: vse najlepše in najboljše danes user posted image user posted image user posted image   !!!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
4.4.2008 10:26:26   
mehurčica
Teka, midve bova že malo prej zunaj, ampak se lahko kaj vidimo. Sicer ne vem na katerem koncu bom ob 12h, ampak vseeno.

Zivepo, po moje je boljše, če odpreš temo na splošnem čvekanju. Tam so nonstop kakšne punce gor.

Drobižek, tistega filmčka, ko potegne krožnik in potisne rokico v kašico, nisem dala na youtube.user posted image Itak da je mogla krožnik potegnit, čeprav je na vakum narejen.

*Kinnie*, super za ploskanje. user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
4.4.2008 10:40:47   
teka
mehurčica, ziher te najdem na štartu, a ne? user posted image user posted image user posted image ti pošljem ZS z gsm št., pa se kaj slišiva.

*kinnie*, a že ploskate? bravo, to je pa hitro, glede na našega vsaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1515
4.4.2008 11:28:42   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Maja Zarja  škoda, da vaju z user posted image   spet nebo na srečanje. Na naslednje pa ziher prideta, ne?  user posted image

Ja srčno upam,da res.user posted image Zadnje čase mi ta srečanja res niso sojenauser posted image pa tako bi rada spoznala punce in user posted image s katerimi se še ne poznamo.Pa videla  vse user posted image in mamice ki jih že poznam....saj bo upam da naslednjičuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
4.4.2008 11:28:49   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Majazarja: lepa hvala za informacije o laboratoriju. K komu pa hodita? Ajša ima dr. Melinkovo.
Midve pa imava dr. Vizovišek,pa mi je user posted image .Všeč mi je ker si full vzame čas in se vsakemu user posted image res max.posveti.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
4.4.2008 11:35:10   
maja zarja
No danes pa sem malo prej uspela priti do računalnika. Ups pozdrav pa kar spustila;dober dan....ja lepo vrema samo piha ko user posted image .Malecka pa že spi 30 min seveda v najini postelji.user posted image Zopet imamo težave z zaprtjem pa sem ji skuhala suhe slive in jabolko pa je bilo njammiii...pa tudi produkt je že proizvedlauser posted image user posted image user posted image ...deluje,če ima še kateriuser posted image podobne težave.

Žan in micla vse naj najuser posted image user posted image

No zdaj pa ji grem še za kosilo nekaj pripraviti...mi včasih kar zmanjka idej......

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
4.4.2008 11:59:38   
sanwebdra
teka in mehurčica - SoNcE !?!?!? user posted image  Kaj je to? Jaz sem tudi iz MB, pa vidim samo velike oblake, zunaj pa piha ko user posted image !!!

MICLA, user posted image  zate in vse najlepše.

"Moj" Žan, lubčka in vse naj, pa bravo za ploskanje!user posted image

No, naša šefica, pa je zdaj na dopoldanskem lepotnem spancu, ker je danes celo potegnila spanje do 9.00, kar je seveda normalno, ko pa smo imeli nočno telovadbo od 01.00-02.00, ker se je zbudila vsa prepotena, potem pa preoblačenje in hrana, pa ne zaspat v svoji postelji. Tak da, koma.user posted image

Menda se bo zdaj prehlad končno popravil - samo sem jaz zdaj taka, da nisem za nikamor ... Že 4 dni nisva bile zunaj - no, vsaj Julija.

AJA, zivepo - dobrodošla nazaj, sem se spraševala, kje si?

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 4.4.2008 12:02:05 >

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
4.4.2008 12:07:07   
*kinnie*
No, z Anjo sva user posted image ogromno piškotov in user posted image   in jih v Žanovem imenu pošiljava vsem vam.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
4.4.2008 13:02:52   
mišk
Vrtiljak: Mi imamo tudi istega kot mehurčica in kinnie, ampak naša še nič ne vleče za igračke. Res pa je, da je zelo visoko naštiman, in bi se mogla prav na noge postavit, da bi kaj dosegla.user posted image

2ursae: Ker ima Bor tudi zelo bogato "naglavno okrasje" me zanima, če ima kaj zadaj zguljene laske od ležanja? Dona ima eno tako mejhno jasico.user posted image  Sej se na vidi fajn. Ji moram prav laske odgrnit.

Videz hrbtenice pri user posted image : A se tud vam zdi, da imajo vaši user posted image  takšen "grebenček" na hrbtenički? Kot da bi bila malo ven usločena? Sploh bolj v sredinskem delu? Je to normalno?user posted image  Jst se tolažim, da menda že, če jo pa pediatrinja vedno pretipa in nič ne reče.

Obračanje: Naš Donč je še zmeri velik pasivec. Se ne obrača. Sedaj jo imam veliko na tleh, kjer se zelo zamoti z igračami, a obrne se le na bok. Mislim, da njej bolj deluje "govor", smeh in fina motorika. Klada pa bo po mamici!user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
4.4.2008 13:34:58   
mama06
micla vse najboljše za rojstni dan !!!!

Upam, da častiš s kakšno tortouser posted image

Midva sva bila danes na NFTh in sem rekla za blazino in upam, da v ponedeljek dobim naročilnico.

noa1 ja naš poba pa že prav telovadi, samo utrujen zelo hitro postane.

Kje pa hodi lane31???? A se je zgubila v Rušah?user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
4.4.2008 13:36:48   
Pandica
Zdravo

Moja miška pa ima zdaj lepotni spanec, jaz pa seveda na RR user posted image

Micla  vse najboljše  user posted image

*Kinnie* tut Žanu vse najboljše za pol leta in seveda za ploskanje user posted image
Pa tebi, ker si se naučila uporabljati smeškote  user posted image

Zivepo   vav, Pia pa je že orung punca, kakšne mere ima in to pri 5 mesecih, bravo user posted image    
Glede ebaya pa ti žal ne znam pomagati. A si že ugotovila in lahko plačala?
Upam, da ti je uspelo.  Kakšen voziček pa si to naročila?
Ker jaz bi tut še enga kupila Zali pa ne vem kakšnega točno. Tega, ki bi jaz imela so čez 400 eur to pa mi je malo veliko dat za drugi voziček, ki bo v uporabi kot "marela"
Pa še ostale punce mi lahko daste kakšne nasvete glede vozičkov, marel, bom zelo vesela user posted image

user posted image    Aja, pa zdaj sem se še spomnila. Vem, da ste že enkrat pisale o tem pa takrat nisem bila pozorna, ker še v stanovanju nisem rabila baby varuške .
Zdaj pa, ko bomo v hiški bom jo tut jaz morala kupiti pa me zanima katere imate in kako ste zadovoljne? Bi pa imela tako, ki vleče kar daleč, da bom seveda slišala mojo piško, če bom mogoče zunaj pred bajto user posted image   Hvala vam...

Kje pa ste ostale mariborčanke Alina_alin, Lane31 ?

Teka  škoda nisem vedela, da bosta prišla v mesto. Potem bi tut mi2 prišli, ker bi mi pač mala spala v vozičku namesto zdaj v svoji posteljici. No, pa drugič. Lahko ti tut jaz pošljem na ZS mojo tel. št. , da naju pokličeš, ko bosta naslednjič se potepala tukaj, ok?
A sta šla spet zapravljati? user posted image user posted image

Joj, zunaj je tak lep sonček, jaz pa doma, ker moja user posted image   spi, škoda. No, pa saj zdaj bo vedno lepše in toplejše vreme, jeee, komaj čakam, ker ne maram, ko je zunaj mrzlo. Imam najraje poletje in čas, ko smo na morju  user posted image
Letos pa itak, da se ga še posebaj veselim, ker bo prvič Zala tut šla na morje, jupi  user posted image

Maja zarja  ko imamo Štajerke naslednje srečanje nimaš nobenega izgovora, nebomo opravičle izostanka   user posted image

Mišk 
moja nima veliko laskov pa ima vseeno odzadaj plešo od ležanja user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
4.4.2008 13:38:16   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Kje pa hodi lane31???? A se je zgubila v Rušah?user posted image user posted image

To se jaz tut sprašujem, ker je včasih full veliko čvekala a ne.... user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
4.4.2008 13:51:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Moja miška pa ima zdaj lepotni spanec, jaz pa seveda na RR user posted image

Pri meni isto....ko mali zaspi, hitro RR pregledat. Pa sploh nisem bila taka odvisnica, prej sem bila ful na MON-u, pa se babe tam samo kregajo, jaz imam pa raje prijazne ljudiuser posted image
user posted image .
Vidim, da si ravno na RR: evo user posted image

Mišk: Naš je tudi en dobrovoljen pasivček. Kotalit se zna,  se mu pa ne da.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?