|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
1.4.2008 9:18:09   
noa1
Dobro jutro!

Sem lih odložila Ajšo v posteljico na njen dopoldanski lepotni spanec. Jo moram še zmeraj jaz uspavat...sama ne zna zaspat, pa tudi če je full utrujena (no zeloooo redko).

Kaj velja datum za srečanje 8.4. ob 11.00? Sem mislila, da boste bolj zgoovrne. Torej:

Srečanje Maribor
8.4.2008 ob 11.00
Marpurghi
- Sanwebdra
- Noa1

Punce dajte povedat, katera pride. Ali pa še boljše...kar same se zraven napišite.

Mala jokauser posted image letim

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
1.4.2008 9:18:11   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Kinnie, ja Liza ima pediatra v Celju in tam ne dajejo floura, ker ima baje večjestranske učinke kot pa bi naredil pozitivnegauser posted image Pa ima Liza full lepe zobke, jo vsakič pohvalijo..sem ji kar fouš, ko ma tolk beleuser posted image

Jaz sem takrat pred cca 3 leti poslušala o tem flouru...edino kar se spomnim je, da sem šla na osnovi informacij brat stranske učinke in ji ga potem nisem dajala.

Neposredna povezava do sporočila: 1202
1.4.2008 9:25:38   
mehurčica
Tudi jaz nisem Davidu dajala fluorovih tabletk. Pa se ne spomnim več točno zakaj. Mislim da zaradi stranskih učinkov, tako kot pravi *kinnie*.

Noa1, jaz tudi morem skoraj vedno uspavat Eni. Včasih zaspi na ziziki, ponavadi pa jo morem čisto k sebi stisnit, ji dat moj obraz na njena lička in zdaj sem jo recimo še božala po laskih. In potem tako sladko zaspančka. Prav vidi se, da se počuti ljubljeno in varno.user posted image user posted image Kaj pa je sedaj Ajša hotela? Si ji prehitro ušla.user posted image Eni tudi zdaj spančka. Včeraj je skoraj 2 uri, danes pa se bo ziher prej zbudila, ker se grem jaz tudi zdaj vležt.

Srečanje Maribor
8.4.2008 ob 11.00
Marpurghi
- Sanwebdra
- Noa1
- Mehurčica

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
1.4.2008 9:31:07   
mehurčica
Popravek: fluorove tabletke sem mu najprej dajala, ampak mislim da mi je P sama rekla, naj jih ne dajem vsak dan. Mislim da ene 2-3 na teden. Potem pa sem jih nehala, ampak se ne spomnim točno kdaj.user posted image user posted image  

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1204
1.4.2008 9:32:22   
janja
Srečanje Ljubljana v četrtek  3.4. ob 11h - kraj še določimo.

Prijavljene:
  • janja
  • oktoberka
  • pingi
  • klaudia
  • suzanamai
  • Jenny Anny ?
  • pot?
  • kasija?
  • živa
skuštrana -hvala za info. Da pa je treba kamen očistiti in ponovno napolniti z energijo, pa velja načeloma za vse kamne. Itak je pa za zobe že prepozno. Jo bom pa jaz več nosila, če ima res toliko pozitivne energije. A za obesek iz jantarja velja isto? Po moje ni razlike.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1205
1.4.2008 10:07:02   
suzanamai
Samo toliko, da se na kratko javim. Zoji se je prehlad full poslabšal, tako da šibava čez eno uro k zdravnici. Se mi zdi, da je bolje se iti pokazati, kot nekaj pacat naprej. Vročine sicer nima, a iz noska teče kot za stavo, tako da briševa z robčkom, učke je imela zjutraj čisto zalimane pa še malo kašlja. Se mi prav smili, pa sem jezna kot hudič, ko ne moreš nič naredit, da bi ji bilo boljše.

Tako da je četrtkovo srečanje zaenkrat pod ?-em

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
1.4.2008 10:09:55   
skuštrana
Suzanamai user posted image user posted image za tamalčiko..Da bo čimprej ok. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
1.4.2008 10:16:30   
noa1
Mehurčica: eh, sem jo morala prej samo malo ponosit, pa je zaspala nazaj.

Sedaj pa je spet budna in je tu zraven mene na svojem vrtu. Nam je ta vrt res full prav prišel...je zelo veliko na njem. Jaz pa kuham korenček...bo ga danes prvič probala.user posted image user posted image user posted image  Upam, da ji bo všeč. Jaz imam rada zelenjavo, ampak bolj surovo kot kuhano. Bi še cvetačo surovo jedla, kuhana pa mi ni všeč. mmmmmm pa mladi surovi grah, ko je tako fajn sladek.

Nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolane, da se čim prej pozdravite!

Grem sedaj pupi korenček pripravit.

Neposredna povezava do sporočila: 1208
1.4.2008 10:17:31   
mehurčica
Ojej Suzanamai.user posted image Upam, da ni nič takega in da se čimprej pozdravi!user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem spet tukaj. Nisem mogla zaspat, ker me je spet kolk začel bolet.user posted image Sem se pa zato konkretno nasmejala, ker mi je dragi ta link pustil na mailu:
http://notpadu.24ur.com/notpadu_video_show.php?media_id=60114151
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A je Saška tako mala?? Ali sta onadva tako zelo velika?

Včeraj zvečer, torej po laufanju, sem imela tako polno desno dojko, da sem si morala it črpat. Me je preveč bolelo in zatrdline so se mi naredile. Sem se pa matrala skoraj pol ure za tistih 40ml, da sem si olajšala bolečino. No, sem pa zato še napolnila 4 mini jabolke za v zamrzovalnik.user posted image Ma sej ne vem sploh kako jih bom uporabila. Mogoče zraven kakega pireja zelenjavnega, ko bomo začeli z GH.

Zdaj pa morem it na hitrco nov album naredit in par slikic novih not dat, da tetka v ZDA vidi kako rastemo.

Neposredna povezava do sporočila: 1209
1.4.2008 10:21:13   
drobižek
Dobro jutro, dober dan!

Zdaj si je pa treba že kar nekaj časa vzet, da vse preberem...

valči - jaz te čist razumem. Smo bili lani na enem pikniku, ko sem bila jaz še user posted image , pa je bil tam en otrok s celiakijo. Mi smo pojedli sladico, za otroke so pa prinesli celo škatlo lizik. In je ta otrok vprašal mamico:"Mami, a lahko jaz tudi eno?" .....vsi ostali so se pa zakadili v tisto škatlo...on je pa revček zraven gledal. Star pa tri leta....nikoli ne bom tega pozabila. Res žalostno. Mama je pustila službo, da skrbi za njega. Imajo še dva otroka, ampak vseeno...v dno duše se ti zasmili otročekuser posted image

jantarjeva verižica - zakaj je to dobro, da user posted image nosijo? Da nimajo večjih težav pri zobkih? Mogoče smešno, da vprašam, ampak res ne vem...

No, drugače se pa včeraj nisem nič javila, ker sem imela čistilno akcijo doma - okna...še eno me čaka danes. Čez vikend smo se potepali, v naslednjih dneh pa gora perila za zlikat...

jasna - ko gledam Neli, pa kar obstanem...sem včeraj tudi mojemu pokazala, pa je rekel, da bo hodila kmalu...

Pri nas se veselo obračamo, tudi na kolena se postavi in se že kam premakne. Je pa najbolj zdaj moderno, da je na trebuščku in da roke in noge v luft in mmmmmmmmmmmmm, dokler ne pride mama...

Pa še to! Zadnje dni opažam, da odklanja flaško. Prave borbe imamo. Dobi za kosilo sadje ali zelenjavo na žlico in zvečer riževo kašico na žlico, zjutraj in popoldne pa še flaško.user posted image A je možno, da se je tako navadila na žlico???Da flaške ne bo več hotela?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
1.4.2008 10:26:32   
skuštrana
Jao, vi svoje že dajete na dopoldanski spanec, naš lenuh se pa še od nočnega ni zbudil  user posted image user posted image Ga grem zdejle dvignit, da bomo imeli še kaj od dneva...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
1.4.2008 10:33:08   
Alina_alin
Pandica, sem se nasmejala ob tvojem smailiju z zlatim zobom. user posted image Da ne bo pomote, moj (zaenkrat) nima zlatih zobov. user posted image Ja, saj bomo že, itak smo dosti same, tak da smo navajene. Res pa je, da ima ta večja fazo ati ati. Pa jo bo že minilo. In ti bi kar njo na počitnice? Pa ti veš kako živo srebro je to? vprašaj Teko.user posted image
Plavanje dojenčkov  v mb se začne sedaj na Fontani - nasl. teden v torek.  Ta teden je info sestanek. Midve s Teko sva prijavljene.
Valči,ojej, Lara ima tako alergijo, ubogica. Nimam izkušenj s tem, ampak sem pomislila, kar si napisala, kaj če bi se pri babici dogovorila, da  ne ponujajo takih stvari, ko jih ona ne sme, takrat ko je Lara tam. Saj otroku prepovedat, kar vidi, ja, je hudo. Za vse. Pa držim pesti, da bo kmalu bolje.
pot, jaz ti z veseljem podarim kak kg, ko praviš, da se moraš zredit: da ne boš rabila kruha pečt user posted image
fluoarove tablete:kot sem že omenila, nam jih je predpisala P, vendar jih pri ta starejši nismo jedli, ravno zaradi stranskih učinkov. Eni rečejo ja, drugi ne. Pa ne veš, kaj je bolje.
Srečanje 8.4. -
v MB je plavanje dojenčkov ob torkih
suzanamai, upam,da Zoja ni preveč prehlajena. Pa javi kaj pravi P. Tudi jaz raje peljem otroka prej k zdravniku, kot pa doma pacam, pa šele po 3 dnevih grem tja.

Punce uživajte lep dan, napoved  ni glih brilijantna:http://www.pro-vreme.net/index.php?ID=4

Neposredna povezava do sporočila: 1212
1.4.2008 10:48:08   
noa1
Alina_alin: joj nisem vedela za torke. Kaj pa v sredo? In ostale...a ste za? Mehurčica in sanwebdra...povejta
se kasneje kaj javim...imam malo na roki pa z levo pišemuser posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
1.4.2008 10:49:59   
noa1
pa korenček naši pupi baje ni dober.....mi je sedaj to nazorno pokazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bomo jutri poskusili zmešat z jabolkom

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
1.4.2008 10:52:49   
mehurčica
Srečanje Maribor
9.4.2008(sreda) ob 11.00
Marpurghi
- Sanwebdra
- Noa1
- Mehurčica

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
1.4.2008 10:56:14   
Alina_alin
Noa, midve imava v sredo posvetovalnico, ampak mislim, da bi se nama izšlo, greva iz srečanja direkt v ZD. V četrek imava tudi čas. Od petka do ponedeljka pa smo v Čatežu. Jupi. Ta malčica bo spet norela po toboganih - vodnih. Lani se sploh ni hotela kopati v bazenu, ko pa sm prišli v Čatež, pa se je najprej vozila z atijem po vodnih toboganih,  za 15 min pa že sama. Ne bi verjela, kako hitro je vzljubila spet nazaj kopanje v bazenih - samo da je tobogan.
A Ajši pa ni všeč korenček, pa ji daj surovega user posted image tak kot imaš ti najrajeuser posted image (nasl. leto)

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
1.4.2008 11:06:12   
noa1
Evo...malecka je tako sitna da jo grem kar popokat in ven..upam, da bo vsaj kaj odspala in bo potem boljše volje.
Grema spotoma še po kake copatke oz. čeveljčke zanjo.

spet sem jo morala v roke vzet...greva midve raje na sveži zrak

Neposredna povezava do sporočila: 1217
1.4.2008 11:20:30   
drobižek
user posted image A so dovolj samo plavalne pleničke za na bazen? 

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
1.4.2008 11:28:08   
Alina_alin
Včeraj sem dala prvič mlečno kašico - je pojedla skupaj glih za 5 žličk. Jeziček še potiska malo ven. Sem pa imela strokovno pomoč prvorojenke. To je bilo tako veselje:
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.4.2008 20:27:36 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
1.4.2008 11:29:39   
Alina_alin
ups, sem verjetno malo premalo pomanjšala sliko. Še se učim. se opravičujem.
Noa,zdaj vem, zakaj jo hočeš na počitnice, da bi dajala jesti Ajši.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1220
1.4.2008 11:40:02   
mama06
Pa ve ste čisto zmešane!!!!Koliko ste naklofale, pa samo en dan me ni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam časa odgovarjat, ker sem vas 1,5 ure brala za nazaj.

Hvala vsem za odgovore glede ogledala za v avto.

Se beremo zvečer.

< Sporočilo je popravil mama06 -- 1.4.2008 11:44:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1221
1.4.2008 11:56:50   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: noa1
Sedaj pa je spet budna in je tu zraven mene na svojem vrtu. Nam je ta vrt res full prav prišel...je zelo veliko na njem.

Ok, Noa1, prosim pojasni, kaj je to VRT???

Aja pa user posted image  za bolne otročiče.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
1.4.2008 12:10:24   
*kinnie*
Evo mi smo pa nazaj s sprehoda. Je bilo krasno, ni nič pihalo. Zraven smo še regrat nabrali njamiiiuser posted image .

Drobižek: v Čatežu je bila dovolj pleničkauser posted image user posted image user posted image . Da ne boš huda nouser posted image
Akina_alin: Joj kolk sta luštne user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa hitro huhatuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
1.4.2008 12:21:45   
pot
Alina_alin, vsaj 1 dober kg bi rabila, če ne 2. Moj pa bi še več imel. Ti kar daj sem.user posted image

Jaz sem pa prejšnji teden prišla na idejo jesti suhe salame, skupaj s piščančjo posebno salamo (pa mi je uspelo brez reklameuser posted image ) in sedaj že tri dni jeva z mojim sendviče kot zmešana, na srečo Oskarju ne delajo težave kot kakšna šunka ali mortadela. A sem naredila lušte mami06?user posted image

Katera že bere Harry Potterja? Jaz sem šele na okoli 345. strani, nama gre počasi z Oskarjem. Malo berem sama, ko mi med dojenjem zaspi zjutraj na postelji, malo pa mu berem na glas, ko se zbudi. Imam pa angleško verzijo, tako da gre branje še zato malo bolj počasi.

Ne morem verjet, da je včeraj sam zaspal v posteljici v manj kot pol ure in da je sedaj že več kot pol ure na igralni blazini. user posted image Sploh se ne pusti motit.user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
1.4.2008 12:47:07   
jasna
drobižek, jupijaja za dosežkeuser posted image

suzanamai, je težko gledat take pikce bolneuser posted image . Upam, da bosta hitro na starih tirih. 

Alina, kako lepo tvoja tavelika skrbi za sestricouser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?