|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
4.4.2008 20:50:00   
mama06
*Lana* midva imava samo neoprenske hlačke in ne plavalnih pleničk. Se mi zdi bolje.

Punce, tudi letos ne bo primanjkovalo naraščaja. Noseča je sestrična od dragega in tudi mojauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
4.4.2008 20:56:17   
*Lana*
mama06, tud js se odločam za nakup neoprenskih hlač. Mali nosi št.68, pa mi je kolegica posodla neoprenske ravno št.68, pa mu niti približno niso prav, ker je ful močn. Pa mi je smotano, da bom mogla kupit mogoče 2 številki, saj traja plavanje 2 meseca??

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
4.4.2008 20:56:46   
*Lana*
mama06, kam pa hodita na plavanje?

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
4.4.2008 20:57:15   
skuštrana
Mehurčica, če boste same delale trak morate res fajn blago najti, ker je udobnost teh trakov full odvisna od materiala...Moja sosedaj je zamenjala ene 5 trakov, stalno menja firmeuser posted image in tega ko ga ima zdej je rekla da pa ne bi zamenjala za ničuser posted image da je super udoben, kot da nič ne nosiš....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
4.4.2008 21:02:56   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

2ursae: Ker ima Bor tudi zelo bogato "naglavno okrasje" me zanima, če ima kaj zadaj zguljene laske od ležanja? Dona ima eno tako mejhno jasico.user posted image  Sej se na vidi fajn. Ji moram prav laske odgrnit.

aha, ima user posted image , sam ni čista pleša, ampak jo pokrivajo laski, ki rastejo malo višje. Ima tak "comb over" user posted image .

micla, vse najboljše in najlepše user posted image
Žan, user posted image  za obmesečnico user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
4.4.2008 21:06:00   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mehurčica, če boste same delale trak morate res fajn blago najti, ker je udobnost teh trakov full odvisna od materiala...

Se strinjam. Jaz imam dva home-made, eden je prevroč, drugi pretrd. Je za nosit, ni pa tako udobno kot kupljeni trakovi.

Vsem slavljenčkom user posted image , Micla, tebi eno večjo in še kako user posted image , vsem bolanim user posted image , vsem mamicam s tečkastimi otroki (tudi jaz sem med njimi user posted image ) pa  user posted image  za srečo, da bo kmalu bolje.

Jaz sem zdajle tudi čisto crknjena, se bila cel dan v pogonu, na plavanju in fizioterapiji z malim, drugače pa sama z obema otrokoma do zdajle, ko sta itak oba že v postelji user posted image .

Lahko noč,

živa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
4.4.2008 21:27:10   
2ursae
in, živa, kaj je rekla terapevtka?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
4.4.2008 21:34:16   
janja
micla - vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žan vse najboljše za 6  mesecev  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klaudia - kakšen stolček imaš ti to za Lio? A je podoben trip trap, le da ima spredaj mizico?

slike za osebno - mi smo dali za 8 slik 7 EUR.

suzanamai - o EMŠO raje ne bi. Ja sva pa isti letnik, mislim, da naju šiša le teka.

Danes bom pa bolj kratka. Lahko noč.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
4.4.2008 21:34:19   
noa1
Končno malo mira...sem vmes že full napisala, pol pa je mala začela spet jokat in me je ven vrglouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skuštrana: a nam lahko kaj svetuješ glede trakov? Katero blago (mešanica) je najbolj primerno. Glede na to, da bomo blago kupile na kg in je baje poceni, bomo vseeno probale

Pandica: Seveda lahko trak naredim tudi zate...sploh ni panike. Me smo samo danes malo debatirale, da lahko iz 5m naredimo 4 trakove...pa lih 4 smo bile na sprehodu. Katero blago rabimo, pa ti jaz ne morem svetovat. Sem trak videla na mamici, ga pa nisem niti potipala, da bi vedela, kakšno je...je pa full dobro zgledalo in pupa v njem je zgledala zelo zadovoljno.

Vsem slavljencem čestitke,user posted image user posted image pa lepo paznujte

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
4.4.2008 21:45:39   
jasna
ukrivljenost hrbtenice, čisto normalna stvarca

prekratek jeziček, preden zarežejo omrtvijo predel. So piščenčki par dni malo bolj ubogi ampak ni hujšega.

večerni obrok dobi naša pred kopanjem, se potem še napoka z dojko. Mešam z mojim mlekom ampak samo zato, ker drugače ne je. Fanta sta brez problema jedla AM. Klaudia, katero kašico ti daješ? Mi je ušlo iz spomina. (Lia izgleda kot bi praznovala 1 letouser posted image )

pingi, upam, da bo Jaka kmalu bolje. Super slikcauser posted image

Samo toliko mi je ostalo v spominuuser posted image

tole pa je naš 3 letnikuser posted image  na novem skiroju:
user posted image

Tega pa ne dohajam več:

user posted image

Piška joka, se še tipkamo....

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
4.4.2008 21:51:25   
suzanamai
Jasna a ti to resno, al je fotomontaža?user posted image user posted image user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
4.4.2008 21:53:13   
valči
Samo odgovorim Pandici o varuški,sem ujela vprašanje.
Kupila sem Ansmanovo in sem super zadovoljna,vleče v drugo hišo k tašči v njene vse prostore,ko mi Nina tu spi,lahko jaz tam nemoteno delam.Vleče na vrt,v rastlinjak,povsod,300 m dometa ima,dala sem 90 evrov.

Ostalim odgovorim po krstu,ker nisem vsega brala.Čaouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
4.4.2008 22:00:43   
lane31
Ja zgleda, da sem res prišla v klub user posted image ....no evo.....da ne bote skozi pravile da ne vem,da imam otročka user posted image
Zdaj panča in končno v miru pišem
Kera je že pisala o hiperaktivnosti user posted image  pa tako sem si hotela zapomniti.....namreč to je res zelo popularna beseda z katero kar hitro označijo otročka......je pa hiperaktivnosti na srečo kar malo in pomeni veliko več kot le dojenčka ,ki ne zdrži na miru

Štajerke........a ve bote kar biznis delale....pa babylegs,pa trakovi....ma carice ste user posted image  .....rabite manengerja -se javim user posted image

Klavdija....toste pa prav lepo naredili Lii...pa a je smela malo potapkat tortico user posted image

AlinnaAlin...........bravo mami...kapo dol user posted image  si predstavljam da je daleč od lahkega biti sam z dvema čmrloma user posted image ....pa čim bolj polne plenice Tjaši user posted image
A pol sem te presenetila user posted image ...pa saj sem rekla ,da nama res ne gre ven še en...prostorsko bi bila kar stiska

Mama06......lepo ste to poskrbeli v familiji, da bo vsake toliko nekaj mičkenega user posted image

Pingi.....hvala za linke -zelo uporabno user posted image .....pikec pa je čist vredi,saj mora bolj resno zgledat za legitimacijo user posted image

Kinnie.......jaz tudi pregledam Mon ,da ne rabim časopisov brat ,pa da vem kaj bo čez kakih 14 dni na preverjeno user posted image  so pa babnice tam res čist out

Možek že kinka z glavo tu zraven mene user posted image , ga je zgleda tipkanje uspavalo....nič grem jaz tudi v krpe...lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
4.4.2008 22:02:21   
drobižek
jasna - pa ne mi rečt, da Neli stoji????? Prav vidim???

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
4.4.2008 22:05:19   
lane31
Jasna......mož se je čisto prebudil ob pogledu na sliko........pa a je to čisto resno???????????
Pa jaz nimam besed nouser posted image
Bravo Neli......no zdaj si že skoraj vse od motorike osvojila....zdaj pa svinčnik v roke pa se uči pisat user posted image
Ne resno......na kahlico pa bi menda že lahko probavala user posted image
Res nimam besed

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
4.4.2008 22:06:59   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: janja
Klaudia - kakšen stolček imaš ti to za Lio? A je podoben trip trap, le da ima spredaj mizico?

To sta ga moja brat in sestra kupila za Lio ob rojstvu. Je kupljen na sončku, posebej imaš pa tudi mizico...
stolček: http://soncek.si/si/stolcek-za-hranjenje-soncek-slovenski-proizvod-i3754.shtml
mizica: http://soncek.si/si/mizica-za-stolcek-soncek-i3756.shtml

IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Klavdija....toste pa prav lepo naredili Lii...pa a je smela malo potapkat tortico user posted image

Uf veš kaj je nardila z njo. Prijela je z celo roko in stisnila. Sem komaj sčistla vse drobtine z nje user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
4.4.2008 22:11:15   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Klaudia, katero kašico ti daješ? Mi je ušlo iz spomina. (Lia izgleda kot bi praznovala 1 letouser posted image )

Tega pa ne dohajam več:

user posted image  

Kašice ji menjam. Imam navadno riževo z mlekom od milupe, rižev gres od alete, pa piškot od alete.

Neli - a nas ti malo hecaš? Ko sem vidla tole je blo samo
user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
4.4.2008 22:19:59   
jasna
Ja, včeraj sem dajala posodo prat, pa z enim učem čekiram malo in se nekaj čudno postavlja na kolena in eno nogo. Sem ko nora iskala fotkič, da jo ujamem. Pol sem pa še posnela spust na ritouser posted image .

Me je Laneuser posted image  spomnila še na par stvari, ki sem jih pisala v mojem izgubljenem eseju...

Hiperaktivnost - po  moje je še čist prehitro za sodit o takšnih stvareh. Motenj koncentracije pa res še ne moreš videt...

Kinnie, mi zaupaš tvoj nick iz MONa na zs? Valda, baba firbčnauser posted image

Mehurčica.zakaj rabiš trak? Sta prov fejst v slinguuser posted image . Kam pa ti misliš zgubit še 5 kg?  V jezik?user posted image  Kako je Eni prevrnila posodico bi pa rada videla...user posted image

Aja pa Lane, a ti si kr svojo telovadno blazino žrtvovala? Kje boš pa zdej telovadla?user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 4.4.2008 22:22:13 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
4.4.2008 22:22:30   
mehurčica
Ej Klaudia, jaz se zdaj tak režim ob toti mački....

user posted image
user posted image

user posted image

Neli, ne hecaj več mamice. Lepo se spravi na trebušček ali hrbet in se igraj z ropotuljico.
user posted image
Ne morem verjet.. Sploh.. A-A... Ne-ne..

Morem pa povedat, da mi je mama od punce, ki me je učila plesat hip hop, povedala, da je shodila pri 7m! Ampak mislim, da jo bo Neli šibnila. Verjetno se bosta na srečanju v CE že sprehajali za rokico.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
4.4.2008 22:24:20   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

in, živa, kaj je rekla terapevtka?

Se izogibam razmišljanju o tem, ker ne vem, ali naj vse skupaj pustim ali zakompliciram in vztrajam in iščem druge rešitve.

Skratka, rekla je, da ima ona le polletno pogodbo z ZD in da nikoli ne ve, ali jo bodo podaljšali, in da se ji izteče sredi avgusta, da ima vse polno in da je čakalna vrsta zavajanje staršev, ker za otroke tega sploh ne bi smelo biti (pa itak ne vem, kaj mi bo avgusta še koristila). Da mali ni kritičen, je pa na meji, da ima težave, se zelo zateguje v ramenih, ima trde roke, jih ne rotira, se usločuje, da bi v normalnih razmerah (dovolj prostih terminov) dobil fizioterapijo na napotnico. Ko sem vprašala, kaj naj torej rečem v razvojni, je rekla, da naj zdravnica poišče neko drugo rešitev, ker ona me ne more vzeti.  

Rekla je, naj pridem z malim nazaj čez en teden, če ne bo bolje, sicer konec meseca.

In meni denar raste na drevesu user posted image .

Ma ne vem. Sem tolk utrujena zaradi vsega tega. Ali prelagata dogovornost in odločitev druga na drugo ali sta iskreni? Ali naj prenesem napotnico nekam, kjer imajo termine za NFTh, če to sploh kje je, ali hodim samoplačniško?

Vem pa, da grem zdajle v posteljo.

Lahko noč!

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.4.2008 22:28:21   
tyna79
ojla,

sem šele zdej uspela prit pred računalnik. Mamo celo štalo v bajt, moj user posted image je že par dni smrkast, pol je tašča od včeri čist boga, so jo prej na urgenco pelal in jih še ni nazaj, potem je še naš kuža neki bolan, menda ima klopni meningitis. Pa tamala je dons tud čist out - skoz neki joka. Jst se pa živciram zarad službe. Ma dost jamranja.

Morm rečt, da sem ful vesela, da sem vas včeraj spoznala, in sigurno se še kej vidmo.

Živa še enkrat hvala za prevoz in upam, da tvoj user posted image ni bil preveč hud, ker si zamudila.

Janja čestitke Urbanu za zobka.

In pa vse naj, naj vsem slavljencem za roj. dan in obmesečnico.

nočko

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
4.4.2008 22:30:25   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Mehurčica.zakaj rabiš trak? Sta prov fejst v slinguuser posted image . Kam pa ti misliš zgubit še 5 kg?  V jezik?user posted image  Kako je Eni prevrnila posodico bi pa rada videla...user posted image

Trak ali mei tai(skuštrana!?-me firbec matra!!!) bi rada imela da bom lažje hodila z Eni na malo daljše ture - na Pohorje recimo. Pa da si jo lahko gor grede dam na hrbet, dol grede pa mogoče na trebuh. Sicer imamo rukzak, ampak ne morem it sama z njim, ker mi postane pretežko.

Eni ni čisto prevrnila posode, je pa namočila rokico not in je moj kar hitro prenehal snemat. Sva pa Davida in Eni danes snemala kako se skupaj kopata v veliki bani. Če David kaj razlaga, se mu Eni ful reži.user posted image Tudi ko greva ponj v vrtec se potem do doma z njim pogovarja in se mu smeji. Če pa je ne šmirgla, pa začne na silo kašlat.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.4.2008 22:31:23   
drobižek

Grem zdajuser posted image    , pol pa user posted image .

Lepo spite in lahko noč!

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.4.2008 22:46:30   
mišk
JasnA: Mene je tud skor kap!! Če ne bi tolk informacij o razvoju dojenčka vsrkavala po raznorazni literaturi in internetu, bi mislila, da je z Dono kaj hudoooo narobe!!user posted image  Bravo Neli!! Ne morem verjet...user posted image user posted image user posted image
Ja, pa hvala ti Jasna glede odgovora o hrbtenički. Nama z možem se je je res zdela tako preveč ukrivljena!
Še to povej, a so bili vsi tvoji otroci tako napredni?

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.4.2008 22:48:10   
mišk
Klaudia: Lia je pravi cukrček!user posted image  Dobra ideja, tale s tortico!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?