živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae in, živa, kaj je rekla terapevtka? Se izogibam razmišljanju o tem, ker ne vem, ali naj vse skupaj pustim ali zakompliciram in vztrajam in iščem druge rešitve. Skratka, rekla je, da ima ona le polletno pogodbo z ZD in da nikoli ne ve, ali jo bodo podaljšali, in da se ji izteče sredi avgusta, da ima vse polno in da je čakalna vrsta zavajanje staršev, ker za otroke tega sploh ne bi smelo biti (pa itak ne vem, kaj mi bo avgusta še koristila). Da mali ni kritičen, je pa na meji, da ima težave, se zelo zateguje v ramenih, ima trde roke, jih ne rotira, se usločuje, da bi v normalnih razmerah (dovolj prostih terminov) dobil fizioterapijo na napotnico. Ko sem vprašala, kaj naj torej rečem v razvojni, je rekla, da naj zdravnica poišče neko drugo rešitev, ker ona me ne more vzeti. Rekla je, naj pridem z malim nazaj čez en teden, če ne bo bolje, sicer konec meseca. In meni denar raste na drevesu . Ma ne vem. Sem tolk utrujena zaradi vsega tega. Ali prelagata dogovornost in odločitev druga na drugo ali sta iskreni? Ali naj prenesem napotnico nekam, kjer imajo termine za NFTh, če to sploh kje je, ali hodim samoplačniško? Vem pa, da grem zdajle v posteljo. Lahko noč! živa
|