Majchi
|
Ojla punce! Pri nas se je pa včeraj, po 4 celih prespanih nočeh (21-7), Lana spet zbudila ob 4.30. Ampak dons je pa spet celo noč prespala, in sicer od 21.30 do 8.30 . Punči naša pridkana, očitno se trudi. To, kar pa ve opisujete, kako so zadnje dni malo spali, imamo pri nas vsak dan. Opazila sem, da v vozičku in kje na terenu še spi, doma pa nikakor. Doma uspe zaspat samo enih 3x po 10-20 min. Edino zjutra ob 8ih nazaj zaspi za kakšno urco, če pa jaz čorim skupaj z njo v ta veliki postelji, potem pa lahko potegneva tudi do 11ih . Zdele mi je npr. na zizi zaspala, ampak bog ne daj, da jo dam iz naročja v posteljco . Je pa sedaj mal bolj pridna ratala, saj ne rabi biti non stop v naročju, ampak je v zadnjih treh tednih osvojila ležalnik in lok z igračkami . Ta je ponavadi v kuhinji, da jaz v miru kuham, ona se pa zraven igra. Drugače ima pa še igralni center oz. telovadnico v dnevni sobi na tleh. Tko da mi je včeraj npr. ratalo kosilo skuhat, potem sva z mojim pojedla, potem sem pa uspela še celo stanovanje pospravit. V bistvu se je sama zabavala več kot 2 uri. Potem sem imela pa že slabo vest, ker jo puščam, pa tud pogrešala sem že tole našo cvilčico . Dons sva ji pa kupila tisto vrvico, ki jo napneš prek vozička al pa koška in so gor igračke. Sem videla pri Putki in se mi je zdelo super. Aja, pa še tisti plastični odlitek za v banjico sva ji kupila, da otročka noter poležeš in ga ne rabiš tok držat pri kopanju. To mi je pa Petrazg priporočila, pa bomo dons sprobal. Potem smo šli pa še v Okaidija, pa nimajo nič kaj dosti izbire. Je gospa rekla, da dobijo do konca avgusta in v začetku septembra. Lana je dobila ene rdeče hlače in eno rdečo majčko. Drago pa kot . Potem sta pa oči in Lana mene doma ven iz avta vrgla (kosilo skuhat), onadva sta šla pa ta čas na kavo v lokal. He, he in Lana se je očiju posračkala dol do štumfkov . Mi je res smešno, ker vedno mami nabaše na to bombo . Punce, kakšne posteljce imajo kaj vaši lumpki? Midva morava Lano počasi ven iz koška, ker ji postaja premajhen. Sva dons v BC gledala posteljce in se nama je še najboljša zdela ena, ki ima možnost, da se ji odstrani enih par letvic, da otrok kasneje lahko sam ven leze. Potem se ji da pa še vse letvice dol, da se spremeni v mladinsko posteljico, ki naj bi bila nekje do 7. leta. Stane pa okrog 165 eur (40 jurčkov). Tejč, žal mi je . Še posebej me je pretreslo, ko si zadnjič povedala, kok je še mlada .
|