|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
10.8.2007 10:31:51   
felicia
Samo dobro jutro vam zaželim!

In ECA vse najboljše za tvoj rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.8.2007 10:41:06   
juniorka
Eca, vse naaaaajjjbbboooollljjjšššeeeeeeeeeeeeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za 25 pa nekajuser posted image ! Saj zgledaš glih za tukaj nekje, pod 30 v glavnem!

Midva sva že cel teden sama, ker je moj v Nemčiji, tako da sem malo bolj utrujena, pa še na preveze hodim vsak drug dan! Malo pomaga sestra-teta, da skočim pod tuš, dedi je bolan neki, babi pa tečna ko user posted image - mena ipd., tako da si ne morem kaj pomagat! Ampak imam srečo, da kar pančka, kot se šika- zdajle še pridno spi, jedel je ob 9ih, pa prej ob 5ih, prej pa dobi čaja, ker lačen verjetno ni, potegne 3krat in spi dalje!
Jaz pa imam zajtrk!

Tejč- jaz bi dobila živčni zlom, pa tudi vsa krivda bi bila na meni- kaj nisem vzela ključevuser posted image ... tako je pri nas!!
Bambina- lušni smile tisti z dudo- naš ima zdaj dudo samo 2 min za uspavanje, pol jo pa vn pljune, če mu jo dam kar tako, jo odnese tudi meter daleč, tako pljune user posted image

Lep dan vsem in lep dopust- pa dajte kakšno idejo, kam naj mi gremo- jaz bi nekam na toplo, pa ne predaleč user posted image - mislim, da sem malo poznauser posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.8.2007 10:43:32   
juniorka
tejč, banane sem samo enkrat delala, pa so ble bolj slaba varianta!
Moj nasvet- pejd do kitajske user posted image !

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.8.2007 11:09:47   
felicia
Ojla

juniorka- nimam pojma kam bi lahko šli na topleje pa da ni daleč, ker ta vreme je za znort sred avgusta!

A tvoj user posted image  pa kar čaj pije? Super ker naš ga niti poskusit noče. Kakšenn čaj pa daješ? A ga sladkaš?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.8.2007 11:28:45   
tejč
Eca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 830
10.8.2007 11:40:35   
petrazg
Oj ...

No zadnja dva dni, imam pa malo več časa zase (no za pospravljanje in službo). Je moja mami včeraj prišla k nam na dvodnevni dopust user posted image user posted image user posted image . Ona je čisto nora na svojega prvega vnučka in bi bila skoz  z njim. Samo škoda, ker je v Celju, pa ga vidi manj pogosto user posted image . Srečnice tiste, ki imate koga za pomoč z malčki... meni tako paše, da lahko kaj v miru naredim... saj takrat, ko je Anže buden nimam srca, da bi ga pustila samega... res se poskušam 100% takrat z njim ukvarjat. No, s 15 minutnimi premori za zajtrk, kosilo.

Anže pa zelo rad popije čajček. Včasih pa tudi samo dva požirka za žejo, pa je takoj spet vse ok. Dajem mu Milupin čaj brez sladkorja. Felicia, mogoče poskusi z Bebe čajem, ki ima malo sladkorja, pa potem preklopiš na čaj brez sladkorja.

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.8.2007 11:51:08   
petrazg
Felicia - naš mali je na morju spal v prenosni posteljci , brez problemov. Pa tudi spal je bolje kot doma, je bil pravi cukerček. Ga je to, da je bil cel dan na zraku čisto uničilo. Edino prvi dan smo imeli malo krize s spremembo okolja, nič hujšega, samo na zizi je bil vsakih 10 minut user posted image user posted image user posted image . Tako, da kar brez skrbi, boš videla da boste uživali sto na uro.

Bambina -  V Celju bova verjetno konec drugega tedna. Ti sigurno pošljem sms in zs. Se že veselim, da končno spoznam Griša.

Drugače pa Anže, že od prvega dne v Ljubljani (star je bil 3 tedne) spi v svoji sobici. Pa je full priden. Ni niti prvič jokal. V Celju je pa druga pesem - tam pa spi z nama v sobi in še to samo do prvega dojenja, potem pa ne gre drugače kot da ga v najino posteljo vzamem. Ker sem parkrat to naredila , ko sva prišla iz bolnice, sedaj pa ni variante, da bi spal sam. No, pa naj kdo zdaj reče da tako mali otroci ne morejo biti razvajeni...user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj še malo pospravljat, preden prideta babi in Anže s sprehoda!

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.8.2007 14:15:38   
ancka1
Samo pozdravit sem vas na hitro prišla. Grem likat, mali je k sreči omagal.
Se moram pohvalit, da tehtnica že kaže 5 na prvem mestu.  user posted image  Sicer ravno, da je, ampak za motivacijo je pa super. Še majčkeno, pa bom lahko svoje stare hlače začela nosit!!! Ne me imet za kakšno obsedenko, ampak so mi te kile glede na moje prvotno stanje res kar težko padle.

No, za Zbilje samo še počakamo vremensko prognozo za naslednji teden, potem pa akcije. user posted image

Grem. LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.8.2007 15:16:16   
Eca
Hej!

Hvala vsem za čestitke. Danes dopoldan sem že imela gužvo čestitk, kaj bo šele sedaj popoldanuser posted image .

Zdajle sem se potepala po Evroparku in šla z najboljšo prijateljico na tortico. Za darilo sem dobila novi DVD Il Divouser posted image , mi že "laufa" televizija.

Škoda, da se danes ni nobena javila za torticouser posted image , pa drugič.

Lepo se imejte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.8.2007 15:37:14   
ajdaN
VSE NAJBOLJŠE ECAuser posted image .

Mi za en teden odhajamo na dopust, tako da nas na Zbilje naslednji teden ne bo. Če se boste kaj menile za kasneje pa pridemo.

Kakšno usrano vremeuser posted image ! Pri nas se je ravnokar zlilo! Upam,da bo popoldne še kaj sončka da šibamo ven, čeprav moram še vse spakiratuser posted image .

No reakcije na cepljenje ni bilo nobeneuser posted image . Ana je pridna, Lovro mal manjuser posted image , ampak bomo že.

V glavnem uživajte!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.8.2007 15:43:17   
felicia
jaz sem pa tok utrujena, mali že cel dan non stop po konc in sam po rokah bi bil. Ne morem verjet da ima take probleme za spanje.

petrazg- jaz sem mu probala dati čaj instant od hippa ki ima tudi malo sladkorja notr pa ga noče pit za nič na svetu! Ko je žejen se razburi in jaz mu ponudim čaj, ga noče pol mu naredim mleko to pa spije ampak kakšnih 30-40ml. Po tem sklepam da je žejen in ne lačen ampak on se hoče odžejat z mlekomuser posted image  A je to sploh možno?

Upam da si bom popoldne lahko vzela mal časa pa v center skočila, ker sem kot cunja.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 836
10.8.2007 19:53:00   
Cappy96
Eca, vse naj, naj!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image

Naši Lani pa očitno tole vreme prov paše. Dons je neverjetno velik spala, ko pa je budna, je pa toooolk pridna. Zjutraj smo se šli slikat za osebno, pa je komaj učke odprla, da je bla lepa na sliki. user posted image
Midve sva popoldne prišle k moji mami do jutri, ker ma naš ati nočno. petrazg, res je fajn, če ti lahko kdo mal popazi na sončka. Moja mami je tud čist nora na svojo prvo vnukinjo in jo tud jst prov z veseljem pripeljem k njej.
No, sem jo prekmal pohvalila....se že oglaša!
Čav

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 837
10.8.2007 20:19:33   
kjava
Eca, čestitke tudi od mene. Še na mnoga zdrava, srečna leta!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 838
10.8.2007 22:09:41   
petrinja
ECA VSEEEEE NAJLEPŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 839
10.8.2007 22:18:06   
petrinja
ma sem prehitra, mi je že odneslo sporočilo na forum, še preden so se mi sploh ogreli prstiuser posted image .

Danes je bil pa čisti kaos, mali ni in ni hotel zaspati, jokal non stop, učke čist rdeče, malo zaprl oči, pa spet jovo na novo; sem čisto zbita. zdej pa ne vem a je blo kej v zraku. user posted image  ma sem prav vesela da je že noč, da je malo zaspal, in da bo ponoči malo nadoknadil. tko al tko pa ko se zjutraj zbudi ( seveda ves spočit) mi podarja najlepše nasmeške in me osvaja 100 na uro z raznimi grulečimi poklončkiuser posted image . kok hitr rastejo!!!!

zdej grem  pa malo ajat-upam. vsem maqmicam pa želim lepo prespane nočke in obilo jutranjih širokih nasmehovuser posted image user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 840
11.8.2007 9:34:58   
BAMBINA_

Dobro jutro  user posted image
ja, očitno je bilo včeraj nekaj v zraku. Tudi Griša je cel dan vztrajal pokonci. Ampak ga je pa zato zvečer že ob pol osmih zmanjkalo. 

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 841
11.8.2007 10:53:01   
petrazg
Dobro jutro...

Potem je pa res bilo nekaj v zraku... Mi smo včeraj tudi spali samo 1 urco  čez dan (drugače spimo čez dan cca. 5 ur). Pa še to s presledki... Zvečeraj je bil pa potem eno urco tako sitenuser posted image ... očke so se mu kar same zapirale,spat pa ni hotel.  No po kopanju in hranjenju je pa ob 9 končno zaspal. In spal vse do 6.20 user posted image user posted image user posted image . Revček je moral cel dan nadoknadit, tako da še za jest ni imel časa. Zdajle sem ga pa ravnokar dala v ležalnik spančkat... upam, da bo danes kaj bolje spal čez dan. Je tolk boljš volje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 842
11.8.2007 11:02:32   
tejč
user posted image tako sem žalostna te dni....user posted image
teta je na morfiju... pripravljamo se...user posted image  no, psihično, vsaj jaz vem, d arabim fuuuuul časa, da se pripravim...user posted image

mi pa krst 18.8.! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 843
11.8.2007 11:14:36   
petrazg
ojoj Tejč... ne vem kaj naj ti napišem, da bo lažje... Najdi moč v sebi in si poskušaj dopovedati, da je za teto to odrešitev... kot si zadnjič sama rekla, da še samo trpi... Bodi močna, saj te bosta njeni hčerki zdaj najbolj potrebovali...

Drži se!  

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 844
11.8.2007 15:26:03   
Majchi
Ojla punce!

Pri nas se je pa včeraj, po 4 celih prespanih nočeh (21-7), Lana spet zbudila ob 4.30. Ampak dons je pa spet celo noč prespala, in sicer od 21.30 do 8.30user posted image . Punči naša pridkana, očitno se trudi.

To, kar pa ve opisujete, kako so zadnje dni malo spali, imamo pri nas vsak dan. Opazila sem, da v vozičku in kje na terenu še spi, doma pa nikakor. Doma uspe zaspat samo enih 3x po 10-20 min. Edino zjutra ob 8ih nazaj zaspi za kakšno urco, če pa jaz čorim skupaj z njo v ta veliki postelji, potem pa lahko potegneva tudi do 11ihuser posted image . Zdele mi je npr. na zizi zaspala, ampak bog ne daj, da jo dam iz naročja v posteljcouser posted image .

Je pa sedaj mal bolj pridna ratala, saj ne rabi biti non stop v naročju, ampak je v zadnjih treh tednih osvojila ležalnik in lok z igračkamiuser posted image . Ta je ponavadi v kuhinji, da jaz v miru kuham, ona se pa zraven igra. Drugače ima pa še igralni center oz. telovadnico v dnevni sobi na tleh.
Tko da mi je včeraj npr. ratalo kosilo skuhat, potem sva z mojim pojedla, potem sem pa uspela še celo stanovanje pospravit. V bistvu se je sama zabavala več kot 2 uri. Potem sem imela pa že slabo vest, ker jo puščam, pa tud pogrešala sem že tole našo cvilčicouser posted image .

Dons sva ji pa kupila tisto vrvico, ki jo napneš prek vozička al pa koška in so gor igračke. Sem videla pri Putki in se mi je zdelo super.
Aja, pa še tisti plastični odlitek za v banjico sva ji kupila, da otročka noter poležeš in ga ne rabiš tok držat pri kopanju. To mi je pa Petrazg priporočila, pa bomo dons sprobal.
Potem smo šli pa še v Okaidija, pa nimajo nič kaj dosti izbire. Je gospa rekla, da dobijo do konca avgusta in v začetku septembra. Lana je dobila ene rdeče hlače in eno rdečo majčko. Drago pa kot user posted image .

Potem sta pa oči in Lana mene doma ven iz avta vrgla (kosilo skuhat), onadva sta šla pa ta čas na kavo v lokal. He, he in Lana se je očiju posračkala dol do štumfkovuser posted image user posted image . Mi je res smešno, ker vedno mami nabaše na to bombouser posted image user posted image .

Punce, kakšne posteljce imajo kaj vaši lumpki? Midva morava Lano počasi ven iz koška, ker ji postaja premajhen. Sva dons v BC gledala posteljce in se nama je še najboljša zdela ena, ki ima možnost, da se ji odstrani enih par letvic, da otrok kasneje lahko sam ven leze. Potem se ji da pa še vse letvice dol, da se spremeni v mladinsko posteljico, ki naj bi bila nekje do 7. leta. Stane pa okrog 165 eur (40 jurčkov).

Tejč, žal mi jeuser posted image . Še posebej me je pretreslo, ko si zadnjič povedala, kok je še mladauser posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 845
11.8.2007 16:22:46   
ancka1
Eca, sem ti pozabila odgovorit. 26.7. sem se postarala na pičlih četrt stoletja.
Tejč, drži se. Ti se kar nam tu na RR "skašljaj", če ti bo hudo. user posted image
Majchi, Tevž je ravno preteklo noč spal v novi posteljici. Do sedaj je imel košek. Ni bilo nobene večje drame zanj, le jaz sem ga sedaj malo nasankala. Prej je bil košek na koleščkih in sem ga čisto k svoji postelji zapeljala in sem jaz lahko ležala/napol spala in mu podajala dudo, ga masirala,...sedaj moram pa za vsako izpljunjeno dudo vstat. user posted image  Ampak bo že.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 846
11.8.2007 18:56:41   
rožica81
ECA, vse najboljše user posted image  Sicer z zamudo, ampak iz srca. Smo ravno iz Bohinja danes prišli, pa sem samo to ujela, da si imela r.d. Ančka, tebi pa čestitke za 5 nas prvem mestu user posted image  user posted image  user posted image

Zdej pa še malo pojest, pol pa Naceta kopat user posted image

Pa pa

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 847
11.8.2007 19:08:04   
rožica81
Tejč, zate pa en velik user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 848
11.8.2007 21:06:26   
kaya2007
Prej je bil košek na koleščkih in sem ga čisto k svoji postelji zapeljala in sem jaz lahko ležala/napol spala in mu podajala dudo

sicer ne vem, če tvoj user posted image  celo noč spi ali se itak zbujate, ampak odkar naša spi v svoji sobi, ne teži več ponoči za dudo-prej je pa vedno!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 849
11.8.2007 22:31:37   
ancka1
Kaya2007, jp, itak se zbujamo. user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?