|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
8.8.2007 21:59:42   
ancka1
Čer!

Juniorka, jaz tudi komaj čakam, da preguramo še ta mesec in mu bom lahko že kakšno žlico rižolinota zvečer v mleko vmešala, pa kakšnega korenčka,..
Kar se pa las tiče, bom pa glede na izpadanje v roku enega meseca plešasta. Bom tudi nadoknadila ne-izpadanje.

Kako sem vam fovš za ure spanja. To pa res že počasi pogrešam.

No, AjdaN za Zbilje sva že 2. Še katera? Če se pa nobena ne javi greva pa lahko tudi na Brione, ne?

Eca, vse najboljše!!!! Levčki smo the best!!! user posted image  Sem se tudi jaz pred kratkim malo postarala.

Naš Tevž se pa že too much dvega v sedeč položaj. Če je v vozičku, lupinici ali v naročju se skoraj čisto v sedeči položaj pririne. In čisto se razpištoli, ker ne more ostati tako. user posted image  Danes smo imeli pa kontrolo kolkov. Kako je tulil, ko ga je dohtar "razkrehnil". Po parih sekundah je naredil šobo v stilu "ja s čim sem si pa to zaslužil" in zatulil... user posted image

Sedaj grem pa spat. Noč!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 801
8.8.2007 22:36:58   
kaya2007
Eca, vse najboljše!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.8.2007 7:50:16   
Eca
Punce hvala za čestitke, samo imam šele jutri roj. danuser posted image .

Ancka1 katerega dne pa si ti praznovala? Vse najboljše z zamudo in nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in en velik user posted image zate!

Lp, ECa

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 803
9.8.2007 8:12:12   
Freycha
 Eca a zato se nisi hotela včeraj z nami dobiti, ker bi mogla častiti??user posted image user posted image user posted image  Sej nisem vedela, bi dobro čez prišla. Sedaj pa ne boš več user posted image user posted image user posted image

BTW lahko ti je žal, da nisi prišla v mesto. Dita je zdržala tri ure brez joka in stoka. Sva šla še celo v Sidro jest user posted image  pa full je bilo prijetno v mestuuser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 804
9.8.2007 8:12:57   
tejč
Ančka1 in Eca, vse lepo želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poslušte to, kva se mi je zgodila, tile dedci, pismu je cepec na kubik, jaz sem misla, da bom znorela....
Včeri zvečer sem bla z mojo super frizerko zmenjena, da pridem ob 21 se stričt in barvat. In seveda se zavleče tja do pol polnoči, preden sva končali.
Še prej je prišel moj iz službe in pravi: "Šit, cel šop ključev sem izgubil, tudi domače!" JAz ful paniko, pol pa kliče v službo in se najdejo. Hvalabogu. Potem smo imeli celo popoldne do večera obiske in zvečer mu rečem:"Ne zaklepaj, jaz nimam ključa s sabo, pridem pozno..."
Model si rukne slušalke na ušesa in gleda film (njegovi sveti filmiuser posted image user posted image user posted image user posted image ) in zadrnjoha, valda.
Jaz stojim ob pol polnoči pred vrati, se obešam na zvonec-grozen in močan zvok za umret!, kličem na mobitel, NIČ. Punce, mene je blo tok strah, cela sem se tresla, pomisla sem, d aje že kej narobe, pa kako da se punce ne zbudita, ker je zvonec res močan...Čist sem bla iz sebe, šla sem okrog bloka, vrata sem podložila, d ame ne bi še kdo ven zaprl, sem dirkala kot strgan pes...Šla pogledat, če bi se dalo kako na balkon splezat, ni variante, 3. štuk, previsoko brze lestve...Kot nalašč ej še deževalo, jaz pa v kratkih rokavih....Pa saj em ni skrbelo za sebe, za punce in zanj pa! Pa vedela sem, da se bo okrog 1.00 zbudila Maša za dojit...Kar srh me je spreletaval.
Po skoraj eni uri sem seveda zbudila oboje sosede-zagotovo me niso bili veseli. Potem so mi pomagali in je šla soseda tolčt po steni od spalnice, pol je pa še z metlo po šipi užgala, pa nič, ej...JAz sem karv jok planla, ker nisem več vedla, kako naj not pridem, da vidim moje pikice. Poslušala sem preko vrat, nobena se ni drla...Kaj če so se zadušili? PA take fore so mi šle po glavi,.. Obupno!user posted image

IN potem_CEPEC_ mirno pride odpret vrata, vse zaspan, v gatah in jaz vsa frapirana mirno rečem:"Ej, jaz zvonim in trkam tukaj že eno uro, poglej, vsi sosedje so pokonci, opraviči se jim kar sam!" On pa:"Se grem oblečt!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . POjma ni mel, kot da je v deveti deželi, kot da jaz sploh nisem jaz, da sem eno tele, ki je prišlo-kaj?!!! popisovat stanovanja, madona?'??!!!! Ne morem verjet, kako je lahko tako trdno zaspal, da ni slišal tistih pokov in zvonjenja in tolčenja in mahanja in mobitela....
NA hitro sem se opravičila sosedom, zaprla vrata, se naslonila na rob omarice in zajokala, malo od sreče, da ni z nikmoer nič, malo od jeze, da se nam je to zgodilo.

NIsem se kregala, nisem tip, da bi kričala in padala ven. Sem mu pa povedala, na kaj sem vse pomislila, kaj da je s puncami, da se ne morem zanest nanj, kaj če bi se tamala dušila, je ne bi rešil po bogu, ker je ne bi slišal, d aje nevarno in to...Jaz mrdnem za vsak prdec v bajti, on pa spi flegma kot klada! Tega ne razumem pri teh dedcih!user posted image

NO, zjutraj nisva nič spregovorila. On je zrihtal Ajšo za v vrtec, gledal je ves čas v tla, ker sem mu naročila, d aje njegova skrb, da se opraviči sosedom, jaz pa sem previla in dojila Mašo.

Res neljub dogodek, kajne?

No, dopoldne imam kolegico na obisku, za popoldan pa še ne vem-kako bo sploh vreme?

lp

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 805
9.8.2007 9:04:18   
felicia
Dobro jutro

tejč- ti si pa mela celo burko ponoči. ja sam te naši deci so pa resuser posted image . Moj tudi spi trdno sam ne spet tako kot tvoj. Hvala bogu je bilo vse vredu. Nam se je enkrat  (ko sem še dojila) zgodilo, da sem ga ruknila za kupček podret pa je začel šraufat nočno lučko in ga jaz vprašam kaj dela? On pa: "Ja otroka iščem!" In pol ko sem mu povedala da je Uroš pri meni se je pa streznu od spanca! Še pred tem je pa lučko skor čist razmontiru in še jezil se je nanjo ker se ni hotla odšraufat!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 806
9.8.2007 9:11:34   
tejč
user posted image user posted image user posted image felicia, ta je pa dobra! user posted image user posted image user posted image  Obupni so tile dedci, ampak brez njih pa tud ne gre.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.8.2007 9:27:13   
kaya2007
joj, moj ni nič boljši! preden smo zgoraj prenovili, smo vsi spali v eni sobici in takrat (prva 2 tedna) se je tamala ponoči včasih zbudila in se seveda drla...no, on se tudi slučajno ni zbudil!! ko ga pa jaz zbudim (že zvečer, ko zaspi na kavču pred tv user posted image ) pa sploh ne ve kaj se dogaja okoli njega in ves paničen skače, naredi pa samo kakšno neumnost! Groooozni so!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 808
9.8.2007 11:38:50   
petrazg
Eca vse naj naj... user posted image user posted image user posted image Pa veliko veselja z urejanjem novega domeka! Jutri si pa s tvojim le privoščita malo časa zase in naj te pelje nakam na user posted image !

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 809
9.8.2007 11:47:27   
petrazg
Tejč - si kar predstavljam... Moj tudi velikokrat gleda tv s slušalkami (drugače je vse preveč glasno) in bog ne daj , da mi kaj takega naredi... ne bi bilo dobro za moj srce user posted image user posted image user posted image . Sam frizurca je pa sigurno huda, a ne?

Sicer so pa vsi enaki (se moramo malo tolažit). Tudi mojega Anže nikoli ne zbudi... spi lepo naprej... potem pa še včasih zjutraj vpraša, če smo prespali celo noč user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem kako mu to uspe? Mene zbudi vsak najmanjši šum, pa že grem pogledat v sobico kaj se dogaja. Ti moški... No, včeraj me je, ko sva šla   spat vprašal, če se on zbudi in da Anžetu flaško (sem si prej sčrpala)... GeSTA je bila lepa, saj kaj ko se potem ni zbudil user posted image user posted image user posted image

papa

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 810
9.8.2007 12:14:31   
tejč
Petrazg, hvala za skrbuser posted image , ma, frizura je tko tko, sem hotla mal drgač, pa nisem znala povedat. No, ja, ni slabo vseeno. Še vedno sem blond.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 811
9.8.2007 12:23:38   
petrazg
Tejč, pošlji mi mail na zs... ti pošljem še tvojo staro izvedbo iz Mosteca...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 812
9.8.2007 13:34:15   
BAMBINA_
Jao, babnice, jaz vas niti slučajno ne folgam več čitati. Malo sem na hitro preletela, pa sem se ob temle fino nasmejala:

IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

KČe našemu falotu ni kaj prav, tako šobo naredi in ustnice čisto na dol obrne, kot bi narisala "ta žalostnega" smily-ja.

tega, ane: user posted image . Ja, Griša je čisto takšen user posted image user posted image

Majchi, juniorka lepi avatarji user posted image user posted image user posted image
Eca vse najboljše
user posted image

petrazg, ko boš vedela, kdaj boš prišla v Celje, mi pls pošlji ZS, ker res ne uspem tukaj pri majčicah vsega prečitati, pa da naum kaj zgrešila...

Pri nas enako dajemo dudo ven, kot Nel. Pa rokico si porine pred nos, pa s prstki miga, on pa škilavo buli vanjo user posted image . Pa nogico tudi že opazuje. Vedno bolj je fajni za opazovati. Meni včasih krokodilje solze tečejo, ko ga gledam, tako je posrečen.

tejč sper, da ste se pozdravili user posted image user posted image

Punce, kako pogosto kaj kakate pri vas? Jaz vsako jutro, moj dragi zjutraj ali popoldan, ko pride iz šihta.... user posted image user posted image user posted image user posted image No, resno! Griša vsake štiri dni kaka, zdaj že kakšne 3 tedne tako. A mislite da je to ok?

Čez dan ponavadi, poleg onih par 15 - 20 minutnih dremežev, v enem kosu spi dve do tri ure, ampak zadnje čase mu moram vsakih 15 minut dudo tiščati v usta.  user posted image
Pa nevem, a ma kakšne krče ali kaj user posted image

Lepo se imejte! Grem jaz malo mojega pomanjšanega user posted image počekirat. user posted image Ampak čisto zares, Griša je tak pomanjšani ati. Čisto mu je podoben, ga definitivno ne bi mogel zatajiti. Potem pa moj vedno reče: "Joj, Griša je tako leeepi. Pa čisto meni je podoben. user posted image "

Čau bau!
user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 9.8.2007 13:44:23 >

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 813
9.8.2007 13:35:47   
BAMBINA_
Ej, petrazg, a Anže že v svoji sobci pančka?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 814
9.8.2007 15:20:47   
iwa
Bambina in ostale tud mi že obvladamo user posted image sploh kadar je crknjena pa bi se še kar igrala namesto da bi šla pančkatuser posted image user posted image user posted image
grugače glede kakanja, naša še vedno po 3-4x na dan, pa pravijo da je to za samo dojene otroke cool, da pa tud če bi blas en tedn zaprta ne bi blo panike, sam mislim da bi naša znorela, je ful rada spucanauser posted image user posted image user posted image tko da nč sekirat če mu tko paše...
pr nas se je zej noooro zlilo, pa hitim z južno, user posted image bo kmal doma

Eca sm ti mislila jutri čestitat, a ker vse hitijo tud jest dodajam vse naj naj in veliko lepegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no se tipkamo kasnej...user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 815
9.8.2007 15:57:13   
felicia
Kakanje- 1x na dan odkar je hranjen z aptamilom, prej je pa pri vsakem hranjenju bil pokakan.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 816
9.8.2007 17:51:03   
raglja1
Da se na hitro malo javim - Vse naaaaaaajboljše levinje!!!!!!!
Meni je bil najboljši RD (sem julijka) najbrž kar lani, ko mi je dragi naredil resnično presenečenje. Pri kosilu smo kot normalno praznovali v krogu najožje družine, še tortica je bila kupljena, čeprav on dela sam odlične, za darilo se je zelo domiselno potrudil in mislila sem zadovoljno, da je to to. Ampak potem se slučajno mimo pripeljejo eni prijatelji iz Ljubljane, pa malo kasneje še eni, pa potem se avtomobili kar vrstijo. In čeprav smo se s starši slišali dopoldne in je bilo rečeno, da se pač vidimo čez kak teden, no se pripeljeta še onadva... Dobesedno takole sem izgledala od presenečenja, sreče.... Saj je bilo za 35 let, a vseeno...
In dragi iz kleti že nosi zaloge pijače, hrane, žar gori, v kuhinji režejo zelenjavo... meni se je pa le smejalo ob pogledu na tistih okoli 30 ljudi, ki so si sredi tedna vzeli čas in se pripeljali. Res lepo.

Tudi vama želim, da bi se lepo imeli skupaj, ta dan in vse ostale.

raglja

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 817
9.8.2007 21:11:33   
lex
ECA vse najboljše za te, vse najboljše za te............................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 818
9.8.2007 21:47:17   
Majchi
Ojla punce!

Tejč, tole pa je zgodba! Si sploh ne predstavljam sebe v takšni situaciji. Verjetno bi bla čist isto živčna.
Drugače pa je moj dec isti, kar se spanja tiče. Ne sam da nič ne sliši, ampak se tako grdo valja in premetava, da sem včasih v resni nevarnosti. Tud po nosu sem jih že dobila od njega. Ko sem bla še noseča sem se najbolj bala za svoj trebuh. Včasih sem ga ponoči prov na grdo odrinla stran od sebe. Model se je cel name zavaliluser posted image . Grozen feeling, ko se zbudiš z nekom na sebi, ampak on tud približno ne ve, kaj dela.
Zdej me je pa najbolj strah, če kakšno soboto ali nedeljo vzamem Lano k sebi v posteljo. Ponavadi jo dam rajši na rob postelje, pa s povštri založim, kot pa na sredino.

Ančka, jaz sem tud za Zbilje. Men se res ni panike kam zapeljat. Če bom le lahko, ker nekaj dopust planiramo naslednji teden.

Bambina, glede kakanja je meni pediatrinja rekla, da je za dojene otročke dovoljeno vse: kakanje 6x na dan ali pa 1x na 6 dni. Tako da po mojem ni panike. Saj Griša je samo dojen, a ne? A imaš kakšne slikice od Griše? Ne vem, če vaju bom kdaj osebno spoznala, razen če tisti jesenski date na sredini med Lj. in Mb. uspeuser posted image .
Aja, glede podobnosti. Naša punči je izrezan oči in on je isto tok ponosen na to. Ko se dere, pa pravi, no vidiš, to ima pa po mamiciuser posted image . Pa scrkljanost ima po mamici, pa histerične izpade ima po mamici,...user posted image user posted image  Vidte, kam pes taco moliuser posted image .

Zdej grem pa kopalnico pospravit. Ne da se mi, ampak je treba.

Nočko.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 819
9.8.2007 21:57:19   
felicia
Čer

No jaz od danes naprej ne bom več hvalila svojga uroša ker se resnično vedno mi vrne kot obratno. Danes sem rekla da sam zaspi v svoji posteljci in zdej je bil vik in  krik ker ni hotel spat v postelji ampak pri mamici vv naročju in sem ga tako morala uspavat! Pa še mojga je v hrbtu neki zaštekal tako da ni mogel pomagat pa sem ga zdej zmaserala in spravla spat tako da zdaj moški spijo, mamica pa na računalniku visi.

Kje so pa vaši user posted image  spali na dopustu? A ste mele kakšno posteljco zložljivo ali pa kar v teh torbah oz. trdih kosšarah?

No jaz se bom počasi tudi odpravila spat tja do enih dveh pol pa budnica!

lahko noč

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 820
9.8.2007 22:02:33   
Majchi
Felicia, naša še kar v košku spi in sva ga s sabo na morje vzela. Namerno tud posteljnine nisem menjala, da je svoj vonj "s sabo vzela", da ga ne bi kaj sračkala ponoči. Moram rečt, da je uspelo.
Če bomo šli ta teden spet na morje, bom isto naredila, potem bo pa zadnji čas, da naša dolginka dobi posteljicouser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 821
9.8.2007 22:11:11   
felicia
Mene je malo strah kako bo ponoči na morju ker mali doma spi kar v "veliki" postelji. Na morje bom vzela pa njegovo košaro in upam da se bo obneslo!

Kam pa greste na morje?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 822
10.8.2007 9:16:39   
tejč
Jutro!
Mi2 sva bili že zunaj, sva šli do Špara za mamico po sadje in rozine. Boljš že kot da se bašem s kako čokolado, tako kot včeraj in imam zdaj dva sadno-zelenjavna dneva za kazen.user posted image

Maša bo odspala eno rundo še na balkonu, potem greva pa ven.
user posted image Men je zuni res fino, ni nikjer nič praha za pucat.user posted image

lp

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 823
10.8.2007 9:17:50   
tejč
aja, kako naj nardim karseda okusne, a ne grenke pečene banane?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 824
10.8.2007 9:42:01   
BAMBINA_
Majchi imam neko načelo, da na netu ne objavljam fotk oseb, ki se s tem ne strinjajo. Griša še zaenkrat ne more povedati, samo mogoče mu bo kot 20-letniku zoprno, da imajo praktično vsi dostop do njegovih dojenčkastih slik. Saj vem, da sem čudna. Ti pa povem, da me včasih ful matra, da bi to svoje načelo prekršila, pa da objavim kakšno slikico, ko je tako leeepiiii, jaz pa sem tako ponosna nanj user posted image No, zaenkrat sem se še uspela zadržati. user posted image Sicer pa se gotovo vidimo na vseslovenskem srečanju majčic, ane? Joj, komaj čakam.

Še na brzino: Griša se je danes dojil ob pol štirih, nato pa ni hotel zaspati, pač pa se je hotel pogovarjati. Ni pomagalo, da sem ga nosila, pela, nič... Zmanjkalo ga je šele nekaj čez 5. user posted image Upam, da mu nau to v kri prišlo. Ja, pa zjutraj sem se odločila, da ga bom nosila pokonci, dokler ne podere kupčka, ker zdaj je pa že too much, kako ga matra. In to po moje samo zato, ker nikakor ne rigne. No, točno ena ura je minila, da je vendarle bil en mičkani rigec. user posted image Sem že skoraj po kolenih hodila, tako me je križ bolel. Ampak rignil pa je. user posted image Pa vam povem, da zaenknrat res izgleda, da mu je bolje.

Imejte lep petek!!
Čau!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?