julam
|
ojla! Kakšno zatišje je tuki gor! Blagor tistim,ki so ta teden na morju. Mi gremo enkrat drugi teden, pa grem stavit, da bo jajc od vremena. No, uživajte še za nas!!! Ja, bazenčki so res super za naše škrate. Naša2 ful uživata. se čist meša. Sicer pa je pri nas novica, da smo zapustili klub brezzobih miši. Danes sem ga zašlatala, zobek namreč. Je še čisto mišken, ampak je pa. Hja, je prehitel brata in ga dobil pri 10,5 m. Smo ga po večerji tudi že umili s tistim naprstnikom. Na moje presenečenje je ful užival, ko sem mu dlesni krtačla ! Drugače pri nas BP. Je ta pravi jedec, naš očka pravi, da še dobro, da loči med hrano in čim drugim. Ker res poje čisto vse. Ampak sem realna in čakam na fazo, ko se bo začel zmišljevat - sklepam po bratcu. Tiste Tevice so res kjut, ampak tudi tisti copatki so lušni. Že razmišljam, da bi jih kupila - če ne za našega, pa za dva prihajajoča dojenčka (kot darilce ob rojstvu). Pa še tiste simpatične žabice brez podplatkov bi dala zraven, se mi zdijo kar uporabna zadeva. Glede prenosnih posteljic: mi jih ful prakticiramo. Tavelik jo itak ima vsak dan pri varuški, pa če gremo v hribe/na morje/k babici je tudi v funkciji. Mene šumenje ne gane preveč. Je pa res tist jogi pesek v oči, tudi če ga ne bi bilo. Mi ga obložimo s kakšno deko/kovterčkom, pa še rjuhico čez. Pa za darilo smo dobili še tisti dodatni jogi, ki tudi malo pripomore. No, mi smo se navadli - sicer pa spimo vsak v svoji sobi, če se le da. Tudi na morju bosta otroka zasedla tavelik šotor, da bosta lahko v poteljicah (jih ne mislim po blazinah, šotoru, kempu in še kje lovit). Mi2 se bova pa v iglu stlačila. No, tak je plan . No, uživajte. Grem malo brat, se moram počasi nazaj v študijske vode spravit!
|