mirijam
|
Jutro! No, majčken časa imam, ker sem si ga tako zgodaj vzela vsaj napišem lahko kaj. Tobija je že vstal in veselo se atijem igra. Jaz pa grem pospravljat. Še zdaleč nimam vseh stvari v sobi, ampak če ne grem pospravit, bo bomba ostala, mi pa na morju Viroze ni. Je včeraj vedno boljši bil, zvečer že ok. Kaj je bilo to, ne vem, ker zobki poganjajo, ampak ven pokukal še nobeden ni. Imamo pa "šele" dva zobka, no tretji je predrl, ampak še ni pokukal ven. Je pa vsaj začel spet jesti. Imamo namreč problem, da fantič ne je. Posledično se ne redimo po normativih. Pa pediatrinja ne vedela točno zakaj, pa smo šli na preizkave in bla, bla. V glavnem, če naš poba je normalno smo zeelooo veseli. Imamo pa kar dolgo kartoteko bolezni tako da... Vzgoja: ja, jaz sem te knjige tudi že prebrala, pa kakšen nasvet, pri kateremu deluje, pri kakšnemu pa nič. Se kar občutka držimo. Sem ugotovila, da je še najboljše delati po občutku. Je lih zadnjič tašča rekla, da že nekajkrat je samo opazovala in bila preoričana, da nam tako ne bo uspel, pa nam je. Sicer pa ja. S štirimi imam kar nekaj dela. Ampak saj to tudi dalin ve, a ne? Koliko razlike pa imaš v letih? Pri nas se je Luka po Mateju najavil predvsem nepričakovano, tako smo imeli majhno razliko. Potem sem pa rekla, če že dve ritke previjam, mi je vseeno, če še tretjo. Pa sva rekla tri otroke, pa dost. Ampak, ker se zarečenega kruha največ poje, sploh jaz se lahko z njim redim, sem čez čas si želela še Moj je bil paf, če se mi meša. Pa sem rekla ok, pa ne. No, ampak čez 2 meseca je prišel, če sem še za in čez 9 mesecev se je rodil Tobija. Sem bila prav vesela, da je takrat prišel dragi, ker je Tobija rojen tudi septembra kot jaz, 30. jaz pa sem bila stara 30 let. V glavnem... Zdaj smo vsi zeeelooo veseli, da ga imamo. Kahljica: po izkušnjah sodeč še poskusila ne bom. Mah pri meni je bila najhitrejša Klara in še to je bila stara 2,5. Drugo leto, ko bo poletje pa ga bomo spustili nageca. Takrat je najlažje. Vsaj tako se mi zdi. Poskusiti pa ni greh! Mi smo pri Mateju tudi kmalu kupili kahljo, pa ni nič nucal. Vrči za vodo: me je teta iz Nemčije nakurila, da tega pa ne, ker baje se tam v fitru bakterije fino množijo. Pa ne vem če je res, ampak mi itak ponavadi čaj pijemo, tist, k gre iz pipe je pa ok. Uff, sem pisala..., bom še drugič kaj
|