bori1
|
Pozdravljene nove in OPRAVIČILO starim junijkam, ker sem poniknila,... naj vam najprej voščim LEPE PRAZNIKE TER ČIMVEČ VESELJA Z OTROČKI, VELIKIMI, JUNIJSKIMI IN VSEMI, KI ŠE SLEDIJO,... Hja kje naj začnem. Najprej tole pošljem potem pa nadaljujem, sem že 1 krat napisala polno pa je error, stran potekla, ja kaj, ko pa nisem toliko časa poročala,... Matic je 12. praznoval pol leta, sledila je pikica, kismo jo tokrat okronali z vročino in mere 44 glava, 67 cm in 7830 kg. Vse ostalo je brez posebnosti. Največja novost pri nas je zavračanje dojenja, v doberm tednu sva tako 6 dojenj zamenjala s 600 do 750 ml hipp-a in enim ""falš" nočnim dojenjem - ne priteče nič več. Čez dan sva uvedla 5 obrokov hrane, od tega 3 brez flaške zraven. Jemo sadje, zelenjavo, piškote, skuto in ta teden piščančka v mineštri. S taščo sta drgnila tudi že napolitanko - česar pa raje ne bom komentirala. Noči so bile že ok, z enim zbujanjem, ta teden pa je spet noro - vsi razen Matica smo namreč preboleli virozo - 14 dni vročine, glavobolov in šmrkla. Zobkov gospodič nima, obrača se še vedno rajši z dvigalom (mano) in tudi sedi rajši v fotelju (med mojimi nogami). Čakajte, da spravim,... evo. Tole lenuharjenje sem zašpecala pediatrinji in je tam na njeni mizi demonstriral iz hrbtka v levo in desno, s trebuha v levo in desno, ter dodal dvig na kolena in komolce z dvignjeno glavo in sončenjem njegovih dlesni in sem se jih seveda nabrala, da preveč kompliciram. Jah, no. Sem že rekla mojmu, da me hčerka okoli prenaša in da me bo simko verjetno znal še bolj. Jutri bova probala govejo župco. Drugače pa se je pri nas decembra dogajalo. S hčerko sva pridno izdelovali voščilnice in obeske za smreko, gledali lutke in obiskovali dobre može, ter seveda porabili 2 škatli lekadolov in 3 pakete robcev. Sedaj smo zaenkrat bp. Malce nam je ta december s sicer sončnim vremenom tukaj na postojskem nagajal z vetrom, tako da smo bili re čisto naveličani gledanja tv ja in eden drugega. žvčreja smo šli prvič po 14 dneh ven in smo 100% boljši. Aja pa še ena novost se nam je pojavila - strah pred tujci. Saj ne, da ni to obrambni mehanizem, da ti ravno vsakdo ne odšelje otroka, ampak Matic tole šobo pospremi z groznim jokom in tako da me zagrabi za jopo in se zarine pod brado. doma še gre, ampak v vrsti na blagajno v šparu tole ni ravno hec,... Pošiljam,...
< Sporočilo je popravil bori1 -- 26.12.2006 19:55:43 >
|