miši
|
hej punce evo mene, končno. sem imela bizi teden, predavanja na Ljudski pa take zadeve, tako da ni blo dosti časa čvekat. dobrodošle novinke, oštja zdaj pa nas je res veliko a ? vidim,da pripadam večini, tudi mi smo nekaj bolni, poleg zobkov nas muči še vneto grlo, Ajda je precej hripava, na srečo pa ne kašlja in ne smrka. je pa zelo nejevoljna, spi,joka,spi, joka pa tako naprej. ponoči je bla pokonci 3 ure, je mislila,da je dan,se je pokakala, smejala,igrala. midva pa ko dva zombija zraven. nas je že razvadila,da celo noč spi, tole je bil pravi šok. huanita, kdaj si dala svečko? ko je imel vročino al ko je bilo stanje že neznosno? Ajda sicer nima več vročine, jo pa res očitno boli, kaže,da bo zgoraj pokukalo ven, ima vse nabreklo pa kar naenkrat začne tko kričat v joku.se zbuja in jamra v spanju. ji mažem s tistim gelom pa ne vem,a kaj deluje. ji kar malo dam na dudo,da pol sama z dudo masira dlesen. gorenjke, s Hruško naju jutri ne bo na telovadbo, tudi torkovo plavanje je vprašljivo. na pohodu so voroze, mi smo vsi 3je malo bolni,jaz sem še najbolj zdrava, moram bit. a pol govejo juhico že daste? skuhate posebej brez začimb? koliko solite? ste že kaj piščančka dale? meni je pediatrinja rekla,da naj dam 1/4 kuhanega rumenjaka 2x na teden. Tiasha, mislim da je mango in papaja in avokado po 6.mesecu. jaz še nisem dala,ker sem ga sama prej pohrustala . stuhica, bravo, res si pridna! je mali že dober? andreja, pozdravite se čimprej,da nadaljujemo s kofetki. sandra, sem te pogrešala v petek,ti ni uspelo ane. jutri se ne vidimo. bambina, iii, kakšne cuker, sem vam fovš morja . evo, alarm kliče, sedaj je vsaka stvar ba-ba-ba-ba imejte se pa na juriš nad viroze!!!!