|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
10.2.2007 23:03:23   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: ****sonček

Zdravo !
Sem nova med vami in me zanima , kako je kaj s spanjem vaših sončkov , ker mi se še vedno vso noč zbujamo .

Končno ena sorodna duša!!!!!!!!!!!! Pa ti ne privoščim...

Poglej, kako je pri nas, meni se že meeeeeša:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1322476&mpage=1

(odgovor članu xysonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.2.2007 0:51:05   
saranika
Živjo,
se vam še jaz pridružim. Tudi jaz imam doma sončka, ki pa se je rodil dva meseca prezgodaj, tko da smo bili v porodnišnici 1 mesec,da smo dosegli 2 kg.
Sedaj se pa že pridno redimo in rastemo. imamo 5 mesecev, koregirano 3 mesece, 62 cm in 5580 g. Je še kera, ki je imela user posted image na intenzivni v porodnišnici?

lp

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.2.2007 9:59:10   
L & L

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

IZVIRNO SPOROČILO: ****sonček

Zdravo !
Sem nova med vami in me zanima , kako je kaj s spanjem vaših sončkov , ker mi se še vedno vso noč zbujamo .

Končno ena sorodna duša!!!!!!!!!!!! Pa ti ne privoščim...

Poglej, kako je pri nas, meni se že meeeeeša:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1322476&mpage=1

No tukaj še ena sorodna duša, dones je blo na srečo do 4-ih zjutraj mir, prejšne dni je blo pa vsake pol ure dretje user posted image Obup.
Skratka nista sami tut mi smo tuki na žalost.
Kdaj bojo pa začel spat pa ne vem upam da kmal, upaaaaaaaaaaaaaaaaaamuser posted image
Lp. user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.2.2007 10:45:21   
moj sonček
Pozdravljene vse nove in stare avgustovke in seveda vaši user posted image . Bambina user posted image user posted image user posted image  za seznam ful si pridna. Me smo trenutno bolne. Špela ima gnojne oči že štiri dni. Pridno umivamo s kamilčkami. Vročina je imela dva dni potem pa ne več. Se pa pozna da je bolna se hoče samo dojit. Ko ji ponudim GH noče odpreti ust. Hvala bogu da imam dovolj mleka.

Kar se tiče spanja je pa ratala zelo pridna ob osmih jo položim v posteljico malo čeblja in cuza kovterček in sama zaspi. Enkrat se ponoči zbudi za hranjenje in potem spi do sedmih pol osmihuser posted image .

Čestitke vsem študentkam za opravljene izpite, res ste face. Kar se tiče let sem verjetno najstarejša sem letnik 1971.

Zelo lepe slikce vaših sončkov. Kakšne frizure, moja Špelca je še vedno skoraj brez lask. Bomo pa za frizerja prišparaleuser posted image .

Se beremo. 

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.2.2007 11:32:27   
xysonček
Zdravo
Ja tudi mi smo čisto skoraj brez lask , pa še tisto kar ima na glavici je svetlo.
Moj tavečji fantek bo star tri leta pa nima toliko las .

(odgovor članu moj sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.2.2007 12:29:22   
saranika
Mi smo pa pol ful pridne, se nafutramo ob cca. 22 h in pol spimo do 6-8 h zjutraj. Drugač pa nič obupat na koncu vsi spijo celo noč, eni pač prej eni poznej.

lp

(odgovor članu xysonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.2.2007 13:29:22   
xysonček
Včasih bi rada , da bi spal popoldan , da lahko kaj postorim ali pa se spočijem , toda mali spi vsako uro po 5min. Tako , da se tudi čez dan ne spočije. Razen zunaj v vozičku pa je zmožen spati tudi po 4 ure .

(odgovor članu saranika)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.2.2007 14:33:44   
saranika
Pa probaj s kakšno glasbo. Moja je navajena na hrup, tko da se mora zmeram kej dogajat oz. slišat. Pa ji naštimam CD z glasbo za dojenčke in pol spi, tud zvečer jo dam v posteljo in prižgem CD in zaspi že pri tretjem komadu. Probaj mogoče bo pa uspelo.

lp

(odgovor članu xysonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.2.2007 16:22:53   
stuhica
user posted image user posted image Končno je ena  znosna noč za nami, sinoči se je uspel zbuditi le ob pol enajstih in nato še ob treh pa h sreči se ni drl tako kot zadnjih par dni ko je bil bolan!user posted image user posted image

Danes je bil prav hecen, sva ga pustila z dragimv  varstvu pri svakinji da sva šla obiskat nečakinjo ki ima plučnico in je v bolnici (stara 5 let). Naju je bila res zelo vesela smo se čez dan vsi po malem razpoiredili da se ne drenamo vsi na enkrat!
Ko sva prišla domov je bil že čas za našga sončka za jesti in sem mu pripravila  govejo juhico ki jo ima zelouser posted image rad jo je začel jesti pri polovici pa je ker je bil kar utrujen ker od pol devete zjutraj pa do 14 30  ni nič spal vmes kar kinknil in lepo zaspančkov pojedu je pa vsaj polovičko obroka kot pa ponavadi ampak je bil res tol smešen user posted image user posted image user posted image ta naš cortimen!

H vala za čestitke za opravljen izpit zdaj se moram pripravt še naprej za tiste ki me čakajo ampak sem si danes vzela nedeljo kot NE DELO tako da si bom odpočila ker če ne bom pregorela!

Mi imamo pa težavico user posted image user posted image pri popoldanskem spanju ker noče dolgo časa spat sam v posteljici. Se zbudi potem ga moram vsaj ene 3x ko se zbudi vzet v naročje in se vležt na najino posteljo z njim da bi zaspal. Ssamo da ga položim v njegovo se takoj začne dret. Očitno hoče imeti popoldanski spanec na najini postelji user posted image user posted image user posted image Grem sedaj počivat knašmu sončku, da si naberem malcce moči za priajajoče izpite!

Aja pa sorči k skoz z to šolo pa izpiti utrujam!!!!!!user posted image

(odgovor članu saranika)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.2.2007 17:23:46   
Splet.Ka
Juhuhu.

Trenutno sem prepojena z vsemi user posted image  tekočinami: smrkljem, slino, bruhico,...iz povsod ji kar tečeuser posted image .

Sicer smo se pa zadnje 3 ure trudili, da bi user posted image  vsaj kapljico tekočine zaužila. Ni hotla ne joške, kozarca, flaške, žličke, nič. Tako je imela zamašen nos, da ni mogla nič po grlu spravit. Od silnega user posted image  je zdaj čisto hripava.

Aja, na koncu sva se le uspeli par požirkov dojiti...v stoje, tako, da jo je user posted image  držal tako, da je lebdela nad mano. Pravi cirkus!user posted image

Ojla nove, od kod ste kaj, kaj počnete v življenju?

****sonček, tudi mi zvečer najprej oddremamo, potem ima pa user posted image  do polnoči žur. Potem pa spi do 7, 8 ali 9 zjutraj brez prebujanja.

Vsi, ki ste bolni, pozdravite se. Vsi zdravi, čuvajte se!

Stuhica, bravo za izpiteuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
   [Brisano sporočilo]
11.2.2007 19:21:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
11.2.2007 20:39:19   
miši
hej punce
evo mene, končno.

sem imela bizi teden, predavanja na Ljudski pa take zadeve, tako da ni blo dosti časa čvekat.
dobrodošle novinke, oštja zdaj pa nas je res veliko a ?

vidim,da pripadam večini, tudi mi smo nekaj bolni, poleg zobkov nas muči še vneto grlo, Ajda je precej hripava, na srečo pa ne kašlja in ne smrka. je pa zelo nejevoljna, spi,joka,spi, joka pa tako naprej. ponoči je bla pokonci 3 ure, je mislila,da je dan,se je pokakala, smejala,igrala. midva pa ko dva zombija zraven. nas je že razvadila,da celo noč spi, tole je bil pravi šok.

huanita, kdaj si dala svečko? ko je imel vročino al ko je bilo stanje že neznosno? Ajda sicer nima več vročine, jo pa res očitno boli, kaže,da bo zgoraj pokukalo ven, ima vse nabreklo pa kar naenkrat začne tko kričat v joku.se zbuja in jamra v spanju. ji mažem s tistim gelom pa ne vem,a kaj deluje. ji kar malo dam na dudo,da pol sama z dudo masira dlesen.

gorenjke, s Hruško naju jutri ne bo na telovadbo, tudi torkovo plavanje je vprašljivo. na pohodu so voroze, mi smo vsi 3je malo bolni,jaz sem še najbolj zdrava, moram bit.

a pol govejo juhico že daste? skuhate posebej brez začimb? koliko solite? ste že kaj piščančka dale? meni je pediatrinja rekla,da naj dam 1/4 kuhanega rumenjaka 2x na teden.
Tiasha, mislim da je mango in papaja in avokado po 6.mesecu. jaz še nisem dala,ker sem ga sama prej pohrustala user posted image .

stuhica, bravo, res si pridna! je mali že dober?
andreja, pozdravite se čimprej,da nadaljujemo s kofetki.
sandra, sem te pogrešala v petek,ti ni uspelo ane. jutri se ne vidimo.
bambina, iii, kakšne cuker, sem vam fovš morja user posted image .

evo, alarm kliče, sedaj je vsaka stvar ba-ba-ba-ba user posted image
imejte se pa na juriš nad viroze!!!!user posted image user posted image user posted image

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.2.2007 21:45:11   
xysonček
Pozdravljeni vse skupaj

MI SMO DANES POPOLDAN SPALI CELO DVE URI.
To je za popoldan zelo veliko . Pri katerem mesecu pa ponavadi rečejo , da lahko začneš z rumenjakom? Mi imamo šele čez štirinajst dni sistematičnega pri šestih mesecih.
Zanima me tudi ali katera uporablja že hodalico. Zadnjič sem na nekem forumu brala , da hodalico uporabljajo že pri petih mesecih - sama jo še nimam in mislim , da bom tudi malo počakala.Kaj pa še drugače dajete jesti malčkom?

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
12.2.2007 9:08:32   
Nea
Hojla!

Vidim, da nismo edini ki smo bolani user posted image . Včeraj zjutraj smo šli k dežurnemu, ker je Lara v soboto zvečer začela močno kašljat, celo noč je bila hripava in se zbujala vsako uro, včeraj zjutraj pa je skoraj brez glasu bila. Sem se prestrašila, da ni slučajno kakšen bronhitis fasala in smo se šli pokazat k zdravniku. Srečom ni nič hudega.Šlajm se ji je nabral v grlu in ker ga ni znala ven skašljat, jo je motil in je bila hripava. Smo dobili dve svečki, ki naj bi ji pomagali razbit šlajm. Eno smo ji dali pred spanjem, ampak jo je čez 10 minut pokakala ven user posted image Drugo ji potem nisem upala takoj dat, da ne bi kaj predozirala.
Nocoj je bilo boljše. Upam da bo tudi danes.
Smo jo pa pred spanjem skopali v fajn topli kopalnici, ki je bila skoraj kot savna. Izgleda d aji je to ful pomagalo.

Na obisk nam je v soboto prišla moja mami in smo vsi ful veseli. Ostane en teden in se bomo pustili malo razvajat user posted image

****sonček - mi hoduljico nimamo niti jo bomo uporabljali. Se mi zdijo preveč nevarne.

Lara je do zdaj jedla brokoli, krompir, banano, jabolko, korenček, bučko z rižem, včeraj pa govejo juhico, ki sem jo za nas posebej solila. V njen obrok pa dala samo malo soli.

Lep začetek tedna vam želim in da ste hitro zdravi!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu xysonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
12.2.2007 10:11:06   
Anonimen
Ojla punce!

Vidim, da ste pri vseh nekaj bolani. Jz moram potrkat na les, je zaenkrat stanje kar vredu. Zdaj sma ga imela dva dni malo zunaj. Počasi bova spet začela zahajat na zrak. Do zdaj sem 10 dni samo stanovnje zračila, ven pa nismo šli, po prepovedi pediatrinje. Saj je boljš tako, da se orng pozdravi.

Včeraj smo bili prio mojih doma. Že celo večnost nisem bila doma.Bova morala še kdaj čez teden smuknit k nam, sam ne vem kdaj ob to, ker imam natrpan teden z čiščenjem in beljenjem. Do treh pa tak ne morem nič, ker sva sama. Torej mi ostane samo popoldanski čas.

So rekli naši, da je naš mali ful zrastu od kar so ga vidl. Saj se pa že nama zdi, da je vsak dan večji. Cunjice so pa itak premale. Torej gremo v šoping, ko pride plača.

Zdaj že pridno jema bolj sadne kašice. ugotavljama, kaj mu je všeč. Rad ima kaj z breskavami ali marelicami. Včeraj pri nas mu je stara mama na vsak način htela dat čokolado za lizat. Dobr da sem bila zraven, da sva se hitr zmenle, da še čokolade ne je. Ja tole pa tud mene zanima, kak je z govejimi juhcami? A to že date iusto juhco kot sami jeste al posebej skuhate? mIdva imava šele čez 10 dni posvetovalnico. Itak bomo takrat vse na dolgo in široko vprašali.

Spanje je pri nas očitno odvisno od njegovega počutja. Spat gre do 19.30 potem pa čist različno. Včasih spi do 4.00 ali pa se že ob 2.00 uri dere ko tbi ga iz kože dajal. Potem pa ob 6.00 uri konec spanja. čez dan pa dopoldne kako urco in popoldne eno do dve uri.

Tak lep dan vsem!

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
12.2.2007 10:36:05   
moj sonček
Pozdravljene!
Kar se tiče GH v prvem letu odsvetujejo dodajati sol in kristalni sladkor. Jaz ji ponavadi skuham posebej in nič ne solim, če pa vzamem govejo juho, ki jo kuham za nas jo solim pozneje ko za našo pikico odlijem. Zdaj par dni ni hotela jesti GH, bom danes spet poskusila.
Hruška jaz sem imela srečo, da je pri meni lepo pila. Se mi kar smiliš, ko se morate tako matrat. Upam, da bo kmalu bolje.

Kar se tiče noska. Jaz ji ga zvečer čist očistim. Ji kar s šprico nalijem fiziološko, da se ji vse razmoči in s pumpico potem potegnem ven. Če je potrebno pa še z vatko. Vztrajam dokler ni nosek čist. Tudi če malo user posted image . Potem jo podojim in potem tako mirno spi in lepo diha, vsaj pol noči. Če je potrebno pa ponoči ponovim. Moram pa še poskusit z nivea ampulami s fiziološko. Sem prebrala, da jih imajo v lekarni in da so v redu.

Upam da se naši sončki čim prej pozdravijo. Že komaj čakam, da bova šle spet na sprehod. Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.2.2007 11:55:55   
andrejaz
Pozdravljene punce – stare in na novo pridružene avgustovke

Očitno imamo pri vseh navale bolezni. Želim, da se čimprej vsi pozdravite. Tudi midve s Saro sva zelo prehlajeni in z vročino. Sem morala včeraj zvečer in tudi ponoči dati Sari svečke za zbijanje vročine – je imela že skoraj 39 stopinj. Pa grozno zamašen nosek ima. Pa kupčke tako podira, da zraven še malo pobruha, tako da komaj uspem zadnje dni sproti oprati spalne pajace, spalne vreče, pa svoje trenerke. Sami bruhci vsepovsod. Pa ponoči zbujanja. Sedajle pa celo že spi kake 2,5 uri skupaj in očitno ji gre počasi na boljše. Samo jedla pa ni že od 1 ponoči – pa še takrat se je bolj malo dojila. Občutek imam, da mi bo joške razneslo, ona pa ni hotela jesti, samo drla se je ko je vidla moje joške.

Jaz pa pojma nimam kaj mi je to zimo – sem bila letos že tolikokrat prehlajena kot nisem bila najbrž zadnjih 10 let skupaj. Komaj se dobro pozdravim, pa spet prehlad in nato okužim še Saro. Pa sem se bala, kako bo Mark nosil bolezni domov iz vrtca, pa sem jaz tista ki trosim bacile po Sari.

Bambina – Z iskalnikom sem našla, da imaš ti aspirator za nos Narhinel. Kako si kaj z njim zadovoljna?

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu moj sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.2.2007 12:31:11   
Polly
Dobrodolše vse nove!!!

HuAnita, ****soncek, ... tudi jaz sem že dolgo v vašem klubu neprespanih noči. Vmes, za pokušino, od 2. do 3. meseca je Pia  ponoči spala tudi po 12,13 ur v enem kosu, potem pa se je odločila, da je to brezveze user posted image . Ponoči se zbujamo tudi na 10 minut, tako da celo noč "telovadim", za spanje pa zmanjka časa.
Sedaj pa smo še vsi štirje bolni... tak da kihamo, kašljamo, smrkamo, tamali sta imeli visoko vročino v nekajdnevnem presladku (40,5) user posted image ...

Pa vidim na na žalost nismo edini.

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.2.2007 13:14:44   
L & L
Oj andrejaz. Sem zasledila da sprašuješ kje se kupi Aspirator- bateriski, za nosek, jest sm ga kupla v Merkatorju v Kranju- Primskovo, tam not je ena nova lekarna Farmacer (al neki tazga), je pa zdej ta mesec v akciji stane pa 41,79, na to ti pa dajo 10% popusta.
Zadeva je zakon res pomaga user posted image .
Upam da nisem prepozna in da sem ti kaj pomagala.
Vsem ostalim pa en lep deževen pozdravček.
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
12.2.2007 13:37:01   
miši
LL, hvala da si povedala, tole bom šla pa jst kar iskat.upam,da jih ne zmanjka.

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 14:49:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 14:55:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.2.2007 22:14:26   
andrejaz
Tale aspirator Narhinel pa je očitno bistveno cenejši kot baterijski aspirator.

Bambina - ti pošljem sporočilo na z.s. če bi mi ga lahko nabavila v Italiji.

Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.2.2007 22:23:21   
andrejaz
L&L - hvala za info. Sem se odločila, da najprej poskusim z narhinelom

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
13.2.2007 10:33:11   
piscancek
pozdravljene

Najprej vsem čestitke za polletnico,pa za nove "š****"..
Malčki na slikcah so pravi lepotci. Beba, tvoja mala je itak zmagovalka, kako čupico ima, waw.

Sem se na začetku preveč hvalila,kak naša lepo spi vso noč, evo zdaj pa mam.
Zdej pa že skor 2 meseca dojenje tudi ponoči. Kakšno noč se dojiva samo enkrat, večino pa 2-3x. Spat gre ob 20:00,lepo zaspi,pol se pa zbudi ob 00:30,me pocuza,zaspi,se spet zbudi ob 3:00 vajo ponovima,po spet ob 5:30 in zopet dojenje,pol spima do 8:30, sledi previjanje, umivanje,dojenje in pol spanje približno 2h. Pa še to,se ne dojiva več ponoči leže,ker ji ne paše,tk da more mami lepo sedet,pa obvezno morma kupčka podret,pol pa spi dalje.

Drugače je Ajda zdrava,HB še ni fasala kake viroze, ima sam zabit nosek od suhga lufta( pa vlažimo z vlažilcem). sem ji kupla fiziološko v razpršilu ( drugače uporabljamo ampule od Nivee), pa ji je zgleda vse skup preveč razdražilo nosno sluznico,zato mi je pediatrinja odsvetovala uporabljat fiziol. vsaj nekaj časa. verjamem,da bi mala tud lažje spala,če bi lahk orng dihala.

Pa še druga stvar,ki nam krati spanec- Včeraj je moja češpljica dobila prva zobeka ( v kompletu) in jo je tud to fajn matralo.

Imamo pa še neke rdeče flekce po telesu,ki izginejo in se spet pojavijo, najprej so na hrbtu,potem po nogicah,... pediatrinja meni,da bi bilo od klora v bazenu,tako da morava danes izpustit plavanje,da vidimo če je res od tega.

Drugače je pa tudi pri nas BA;BA,BA   pa DA,DA,DA  pa razno razne gage..

Stuhica- ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image   super si! Js se pa spet s eminarsko matramuser posted image .

A  mogoče katera proda ali pa posodi lupinico MAXI COSO CABRIO, smo nabavli nov voz ( zapp-a),bi ga pa rada že kr zdaj zalaufala,je taka milina za furat proti temu našmu traktorjuuser posted image , js sem že kripl zravn.

nč babnce,lep dan ,pa polupčkejte svoje pikece

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?