Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 8.2.2007 20:05:17
|
|
|
|
tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77 IZVIRNO SPOROČILO: bambina Sem pozabila prej vprašat kaj od suhega sadja lahko dam Jst ji dam suhe marelice, nežveplane (zgledajo ful grozno take temno rjave), ji kar zmiksam v sadno kašico, npr. z jabolčkom, hruško, banano,... Kaj ji še daješ od svežega sadja? Mislim da je to vse, razen v frutkih je probala še marelico pa višnjo, aja pa breskve. Je pa probala že mandarino (ati jo drži, ona pa sesa ), sem pa razmišljala še o kiviju, pa mangotu, pa ne vem, kdaj se lahko začne s tem? Katera ve?
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 8.2.2007 20:07:58
|
|
|
|
tiasha77
|
Aja, Polly - jst sicer nisem nikol trdila, da bom dojila samo do 6. meseca, zato je to še vedno 1.a pri nas, sploh ko je tečka se tak najhitreje pocarta, pa za uspavat je tud fajn (tu pa tam), tak da ne vem, kako potem nehaš dojit ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2007 20:35:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 8.2.2007 20:51:05
|
|
|
|
HuAnita
|
Evo, naše mere izpred 1,5m - 69 cm, 8010g, pa tudi sicer smo korenjaki - dobili smo 5. ZOBEK!!!! Zato torej neskončna zbujanja, pa zizlanje, pa občasna tečnoba. 15 more to go_!!!! Jaz še dojim, pa mislim, dokler bo mali hotel. Sva ravcno začela s sokci, najprej sem mu stiskala jabolko, danes dodala korenček, zvečer dobi malo rižka...
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 8.2.2007 21:49:10
|
|
|
|
beba76
|
HuAnita, vi ste pa res previ korenjaki!! Pri centimetrih, kilah, pa seveda pri zobkih! Naš Gl je imel pri letu in pol toliko zob. Mi pa že redno papcamo, ker smo pobruhančki in smo z dodajanjem rižka začeli že pri 2 mesecih.Seveda si mleko od takrat veselo črpam, ker Tia joške noče več, saj na flaško malo bolj teče menda... Zdaj mamo že kar en obrok brez dojenja. Smo pa že jedli jabolko, hruško, krompir, cvetačo, korenček in banano. Tiasha77 baje do 1. leta naj otroci ne bi jedli mandarin in pomaranč zaradi alergij, ki se lahko pojavijo pozneje, ne takoj po uživanju. Tako je prijateljici v LJ rekla pediatrinja, pa tudi moji svakinji je bilo tako rečeno.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 8.2.2007 22:03:06
|
|
|
|
beba76
|
Tia stara 3 urce Naš ati Nastja in Tia To so pa vsi naši "aduti" Naša pupa v oblekici To bo vse za danes, pa lahko noč
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 8.2.2007 22:04:20
|
|
|
|
stuhica
|
Ojla samo nahitro, Pri nas je bilo sinoči ful pestro celo noč zbujanja na 15-20 minut naš sonček je dobil vročino 39 tko da nismo nič spali! Danes smo dobili pri dežurnem zdravniku svečke in pa summamed zdravila, cel dan smo nervozni, Štala za znoret sem res ful utrjena, sem že mislila kako se bom lahko pripravila na izpit ki ga imam v soboto pa očitno ne kaže preveč dobr, sem se že sprijaznila saj mi je zdravje mojga bimbota bolj pomembno kot pa šola bomo že spedenal! Je pa revež ful nervozen pa tolk mi je blo hudo ker ga tud moja zizika ni potolažla! Huanita sem vidla da imate že 5 zobkov pri nas je na vidiku že 2! Res pa je da je morda tud zarad tega nervozen še bolj !! Kje ste se gorenjke zgubile!? Evo alarm po 20 minutah spanja upam da bomo dons spal!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 8.2.2007 22:06:53
|
|
|
|
beba76
|
Ups, kaj pa je zdaj to?? Pa sem jih pomanjšala.... Na nekaterih boste boljše videle, na naketerih pa nič
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 9.2.2007 8:15:43
|
|
|
|
TODI
|
Dobro jutro!! Sam na hitro, ker se že oglaša in nevem koliko časa, se bo sama s seboj pogovarjala!! Najprej čestitke vsem ki praznujejo in so včeraj praznovali 6 mesecev!! Mi smo tudi malo bolani ima namreč vneto uho. sem pa imela veliko srečo ali pa deveti čut. Je bila v sredo tako sitna celo dopoldne in sam po naročju je hotla bit in spat v naročju. Potem pa sem ji potipala ušesek in se je začela prec jokati. Pol sem pa kar poklicala in povedala, da sicer nima vročine ampak se mi zdi da jo boli ušesek in smo šli se pokazat. No pa je pediatr. rekla, da sem prav ugotovila, in da ni še veliko sam malo rdeče ampak bo pri tako majhnem kar dala antibiotik, da nebomo nič čakali, da se kaj razboli ali pojavi vročina, pa še praznik je bil včeraj in bi potem mogli iti na Metelkovo. Tako da smo si prihranili neprespano noč in veliiiikooo joka in smo spali, le zdravila mormo dajati na 8 ur in je prav boga, ko jo zbudim, sploh sedaj ko mi je začela podaljševati spanje!! Drugače, pa gremo ta vikend spet k mojim domov po dolgem času in se že veselim da bo spet odklop in razvajanje. No se oglasim kasneje-naša hoče družbo!!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 9.2.2007 8:58:40
|
|
|
|
tiasha77
|
Beba76 - kaki lepi otročki, prav luštna družinica, ups družina ste; ja za mandarine vem da je malo prezgodaj, samo ji je moj dragi dal preden sem ga lahko opozorila in ustavla pa ti moški je v redu prenesla, tak da ni panike Huanita - za 5 zobkov, ste res pravi korenjaki, mali bo mel že pri enem letu celo garnituro Todi, Stuhica - upam da se vajina malčka kmalu pozdravita Luka in Žan - čestitke za 6 mesecev
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 9.2.2007 12:16:14
|
|
|
|
Sandra*
|
Pozdravljene! Sem pridna in vas kar berem, ampak kar ne vem kaj naj vam napišem. Mark ima 21.2 posvetovalnico, bom sporočila mere. Sem ga pa zadnjič sama merla ima okrog 74 cm in 8,5 kg. Velik dečko morem rečt, no pa priden tut. Ponoči lepo spimo, če cel dan bluzimo okrog se zbudi enkrat do dvakrat, če pa smo cel dan doma pa 2-3, sicer samo za jest. Predvčerajšnim sem mu prvič dala nekaj žličko goveje juhe, prva tekoča hrana ki mu je bila všeč. najbolj pa je navdušen ko mu dam krhelj od jabolka, ampak me je kar mal strah da se mu ne bi kaj zataknilo. Ko mu naribam jabolko in mu ga dam po žlički se pači, kot da je limono, ko pa dobi krhelj pa tako hiti, kot da že en teden ni nič jedel. Danes sva sama, oči je v službi, nekaj selijo, upam, da bo saj do 8.00 doma, da bom šla lahko na telovadbo. Tudi če spi ga nikakor ne morem zaupat tašči, mam kar slab občutek, kaj bi bilo, če bi se slučajno zbudil, čeprav se še ni. Mark ima dva zobka spodaj, Na dan sta pokukala prejšni vikend. Mi smo se pozdravili. Marku je najbolj pomagalo, da sem ga kopala v materini dušici in s paro sem zraven naredila savno. Dva do trikrat in že je bilo boljše. Kje ste gorenjke? A se potepate, da nič ne pišete? Todi: dobra izjava v podpisu. Jaz sem pa kar jezna na naše, mi kar naprej pametujejo kaj naj Marku dam za jest: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1319726, sem se že tukaj mal skašljala. Zdj pa grem še kakšne slikce pripopat. Lp
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 9.2.2007 12:33:55
|
|
|
|
Sandra*
|
Odtis nogice: Moji zobki: Telovadim: Ko me hrani oči:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2007 20:48:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 9.2.2007 21:09:09
|
|
|
|
HuAnita
|
beba76, tvoja mala je pa kot Suri, hči Katie Holmes in Toma Cruisea... Malega sem danes peljala k zdravniku, je spet nekja tožil, pa mu ko nič ni, le dlesen valda ful nabrekla Ta BO PO MOJEM DO 1. SVEČKE DOBIL ŽE VSE ZOBE
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2007 21:36:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 10.2.2007 9:06:12
|
|
|
|
tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina ženske kje pa ste danes? a vse krofe pečete? Ne bambina, jst sem brala knjigo in mi jo je uspelo dokončat . Sandra - super ste ustvarjali, dej mi povej, kako je šlo z rokico? Mi2 sva ji zadnjič delala odtise, ampak samo nogice, rokica bi po moje takoj letala v usta . Tudi men mami zmeraj pravi, da sem že pri 2 mesecih pila juhice iz flaške, pa ne vem kaj vse sem že jedla, tak da ji včasih komaj preprečim da tamali kej ne uturi, še dobr da jo moj fotr mal bremza. Ti jim kar reč, da bo še celo življenje jedel GH in da se naj jim nč ne mudi, časi se pa itak spreminjajo. Huanita - pri vas boste lahko kašice preskočli in šli kar na konkretno hrano Danes je en tak zaspan dan, mi2 pa spet same (moj možek mora delat). Upam da se megla dvigne, da bomo šle malo na zrak! Lep vikend!T Kiar in Anej - čestitke za pol svečke
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 10.2.2007 11:33:32
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Dobro jutro po dolgem času Lepo pozdravljam vse nove in stare. Vam dolgo nič nisem napisala, ker pri nas ni nič tako zelo novega. Končno tudi mi pridno papamo nogice in se skušamo obrnit s hrbta na trebuh. In na vsak način bi se igrali sede, čeprav nam še ne gre najbolje...in bi plezali čez mamičine noge. Mi je malo žal, da vas nisem prišla pozdravit, ko smo bili celo en teden zdravi. Ker smo uspeli spet malo zbolet...Sara kašlja (tokrat ima ogromno za izkašljat), ima poln nos, vneto oko,... Vsi, ki ostajate zdravi, pazite se viroz! Pozdrav!
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 10.2.2007 13:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce! Včeri enostavno nisem imela cajta pridet do neta, da bi kaj napisala. Z sestro namreč belima ene prostore in imava ful dela. Dela z beljenjem in čiščenjem.Danes sva delali smao do 12.ih, ker ona gre na praznovanje, jz bom pa še malo doma počistila in preživela popoldne z družinico. Luka je bil včeraj star 6 mesecev. Še nismo nič praznovali. Enostavno je zmanjkalo časa. Ati mu je kupil igračko, da bo imel spet nekaj novega. Se mi zdi, da se straih igrač kar naveliča. eno ropotuljico je ćist stolku, zdaj je dobil p anovo. Jutri gremo verjetno k mojim. Je še v dogovoru. Itak pa že dolgo nismo bili. Sandra - tud naša mama mi je zadnjič rekla, da bi že lahko kaj več jedu, kot pa je. Pa teta mu je zadnjič na praznovanju nek piškotek tišala v usta. Sem mogla kar malo huda bit. Pač mislijo, da se tem malim kam mudi. Itak se jim šele pri pete ali šestem mesecu razvije želodčna kislina za prebavljanje goste hrane. Midva se oba strinjama, da je prav da sva šele zdaj začela počasi dodajat. Drugače pa lepo se imejte in lep vikend vsem! lp
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 10.2.2007 22:02:42
|
|
|
|
xysonček
|
Zdravo ! Sem nova med vami in me zanima , kako je kaj s spanjem vaših sončkov , ker mi se še vedno vso noč zbujamo .
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 10.2.2007 22:14:12
|
|
|
|
andrejaz
|
Pozdravljene punce po dolgem času. Sem postala čisto lena za pisanje. Mi je veliko bolj všeč čvek v živo – se gorenjke dobimo kar na telovadbi in nato še na dolgem kofetku. Včeraj sem pa spet postala prav grozno prehlajena (bom vse robce kmalu porabila) in najbrž sem spet prenesla prehlad na Saro. Upam da ne bo kaj hujšega. Čestitke vsem sončkom za pol leta – nekaterim za nazaj, drugim pa za vnaprej. Matejas – joj mi je žal za tvojo službo. Upam da boš čimhitreje našla kaj novega. Tiasha77 – od suhega sadja lahko poskusiš tudi rozine. To sem jaz prakticirala pri Marku, pri Sari pa z gosto hrano še nisem tako daleč. S kivijem, mandarinami pa raje še malo počakaj. Polly – jaz še zmeraj dojim. Z gosto hrano sem začela pri cca 5,5 mesecih, pa ji sploh ni preveč všeč, razen mogoče mlečne kašice, ki jo dobi zvečer. Huanita – ja sej ti boš pa malemu lahko že kmalu dala zrezek za jesti, ko ima že toliko zob. Sara nima še nobenega Stuhica – držim pesti za tvoj izpit. Dej si vzemi kdaj v ponedeljek čas in pridi na telovadbo in nato na čvek. Sandra – glede na to da je tvoj Mark pri zelo velikih in težkih polletnikih, bi jaz na neumne izjave o hrani s strani sorodnikov komentirala v tem smislu – da če se jim zdi, da je presuh in premajhen, pa naj mu oni skuhajo golaž, ali pa raje kakšna pečena svinjska reberca. Tko nekako bi poskusila na hec obrniti. Lepo se imejte
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 10.2.2007 22:16:46
|
|
|
|
andrejaz
|
****sonček - dobrodošla med nami Pri nas gre trenutno Sara spat med 19.30 in 20 uro in spi do cca 7.30 do 8. Vmes se zbudi 1-2x.
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 10.2.2007 22:26:55
|
|
|
|
xysonček
|
Mi gremo spat ob 8ih in spimo do 11 zvečer , potem imamo pa ves večer veselice. Sredi noči hoče naš sonček , da bi ga vzel iz postelje in da bi se z njim igral . Moj tavečji sinko je pri dveh mesecih spal že vso noč .
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 10.2.2007 22:36:59
|
|
|
|
stuhica
|
Oj , samo na brzino da vam sporočim da sem danes uspela nardit izpit iz komunikologije! Še 7 za oba letnika pol sem pa na konju!!! Sem res ful vesela ma da bom ta mesec imela še ful noro ker imam še 3 izpite za enga morem iti pa težit da mi ga priznajo!! Upma dami rata, saj jim raj plačam tistih 20-30 eurov kokr da bi se še zezala z učenjem tko da upam da mi uspe! Matejas tudi meni je žal da is ostala brez službe! Saj ne vem kaj je huje najbrž res to da ostaneš brez čeprav jeaz jo imam ampak mi gre kar na bruhanje ko pomislim da bom šla nazaj v to glupo firmo ! No ja konec koncev sem pa tud vesela da jo vsaj imam aneda! v glavnem mi smo še vedno bolani, naš sinko iscer nima več vročine je pa zato začel fajn kašljat, upam le da se bo kmalu pozdravil! Andrejaz a imate v ponedeljek telovadbo pa greste pol na čvek ! Naš alvin je zbolel tko da edina varianta da pridem je le na čvek, v primeru da bo naš atek doma da ga pomerka da si grem privoščit eno kavo z vami ker vas že res pogrešam! Bomo videli, s telovadbo pa ne bo še nič vsaj ta mesec ne da damo te izpite skoz potem bo pa čas do konec aprila potem pa spet eno predavanje še pa za letos zakljjuučim tako da držite pesti da mi uspe vsaj še kak izpit naredit! Je pa tko ne spimo ničl skorajda zbuja se vsako uro do dve se dere k bi ga nekdo tepu, tko da se nosimo in pojemo in vse sorte počnemo ponoči pri nas! Ne vem le zakaj mi naš noče več toliko mojega mleka popiti, a morda ker ima manjši apetit zdaj ko je bolan ali pa mu je začela dišat GH! Včeraj smo prvič jedli Fruchtzwerge pa ga je kar pojedu enega, danes smo probali mlečni gres z mojim mlekom pa ravno ni šlo pa smo pojedli spet še en FRW , tko da ne vem očitno mu je to res všeč! Jutri bomo probal jest cetačko, bomo videli kakešen bo odziv! Tolk za danes grem spat ker sem že ful utrujena, pa itak bo treba kmalu vstat pa sprehajat se!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2007 22:38:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 10.2.2007 22:59:32
|
|
|
|
andrejaz
|
Stuhica - čestitke za izpit V ponedeljek pa najbrž mene ne bo na telovadbo, ker mi sedajle zvečer že tako lije iz nosa, da moram kar držati robec pod nosom. Ker je bolan, to sigurno tudi vpliva na hranjenje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?