|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
15.2.2007 16:17:18   
stuhica
oj samo na brzino,

BAMBINA ANREJAZ SE TI ZAHVALJUJE, JE PA V BOLNICI Z user posted image  IN UPA DA BO K MALU NAZAJ. PROSI ČE LAHK POTEN UREDIT< ZADEVO DO KONCA?BI SE PA JAZ TUD PRIPOROČLA ZA TA ASPIRATOR ČE JE VARIANTA???

SAMO TOLK NEMOREM TIPKAT K MAM NAŠGA LUMPA V NAROČJU

ANDREJAZ PA VSE LEPO POZDRAVLJA
ČAV BAV

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
15.2.2007 20:25:16   
Polly
http://user posted image

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
15.2.2007 20:32:17   
Polly
Pa je kar poratalo user posted image user posted image .
Pa še eno, z mojimi tremi srčki user posted image user posted image user posted image :

Kako je življenje lepo!

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
15.2.2007 20:53:02   
Polly
Pa še slikica, ko se je bila naša Pia "zbudila" v četrti dan po rojstvu:

Kako je življenje lepo!

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
15.2.2007 20:56:17   
Polly
Ups, naša je na levi, na desni pa je 2,5 ure mlajši snubec Max user posted image .

Kako je življenje lepo!

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
15.2.2007 21:40:10   
tiasha77
Polly - kok ste luštni, mala je že skoraj tok velika kot ta velikauser posted image  samo še mami P moramo videtuser posted image  Ej kaj se vi tud pišete na Puser posted image ?

Stuhica - pozdravi Andrejoz in ji povej da držimo pesti, da bo mala kmalu zdrava in obe doma

Melitkica - za tvojo Azro in njenega pol meseca - čestitke
user posted image

Piščanček - a zdej pa ti nam lušte delaš s to Anglijo al kajuser posted image ? Jst mam sestrično tam (v Walesu), pa se z mojim že 2 leti pogovarjava da bi šla na obisk, pa nikoli ni časa (user posted image  pa taka služba - njegova), tak da sem zato še tolk bolj vesela za vasuser posted image . Kam bomo šli pa mi za 1.maj, pa še ne vem, upam pa da kam. Pa upam da se koža kmalu porihta!

Bambina - kaj si ti ves Narhinel v Italiji pokupla al kajuser posted image ? Punce, super da vam pomaga, mi zaenkrat nimamo težav z noskom (trkamuser posted image ).

Lampica - dobrodošlauser posted image

Pri nas nič extra novega, razen tega, da ležanje na tleh in igranje z igračkami ni več forauser posted image , kotaljenje še manj, najbolj super je sedetuser posted image  in itak da mora mami bit skoz zraven, ker se znamo tudi zvrnit na nosuser posted image . Ful mi je hecna, ko se prikloni čisto do tal (tega še jst ne morem na pilatesu). Zobkov še ni, še vedno pa gre vse v usta. Je pa včeraj dobila prvo rožico (tisto igračko) za valentinovo od enega malo starejšega fantkauser posted image , mi je blo tak lepo, ko sta z mamico prinesla.

Lepo se mejte, pa lahko noč!

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
15.2.2007 21:58:11   
HuAnita
Imeli smo posvetovalnico, pikice pa nismo dobili, ker Capinka še preboleva gripo, ubožica, že 6 dni z vročino 39,6user posted image user posted image user posted image

Newborn ima nove mere: 8350g, 72 cmuser posted image user posted image user posted image   Aja, zobkov je še vedno SAMO 5. Čakamo 6., ki že kaže špičko...

Piščanček - wauuu za London,, moja najboljša prijateljica je tudi šla s 7m staro hčerkico takrat, je bila ful navdušenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
15.2.2007 22:47:32   
piscancek
čeeer!

na hitrco se javim,sam tok da vprašam,če ima katera lublančanka jutr cajt. Midve prideva namreč okol 10:00 v Lj in imava velikooo cajta za kofi in čvek.
javite mi na zS.

nočko

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 23:55:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1734
16.2.2007 9:51:34   
Anonimen
Ojla!

Mi smo bili včeraj v šopingu. Je blo tak fajn. Našmu je blo že vse premalo, tak da je blo treba nabavit nove robe. Je bil revček pol tak zaspan, da je danes lepo spet spal do pol šestih. In pol še do pol osmih.Kak fajn, ga bo treba večkrat v šoping pelat.

Huanita vi stepa res revčki. Non stop je eden bolan. Mislim, da vodie v številu zobkov.

Držim pesti, da bodo vsi kmalu boljši.

Stuhica kaj pa je z Andrejino malčico, da je v bolnici?

Tiasha tud naš se tak dol skloni, ko sedi. Ko je pa treba spet pokonci pa nikakor ne gre. Pol se pa najraje prekucne na stran, pa kobacat naprej.

dobrodošle vse nove avgustovke. Se nas kr nabira skup!

Lep dan in se beremo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
16.2.2007 10:31:49   
TODI
OJ

Šele sedaj videla od piščančka sporočilo, da je v LJ. Če ima slučajno katera njeno št. mobitela, naj mi ga napiše na zs.

By

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
16.2.2007 15:19:04   
Nea
Hojla!

Mi smo danes imeli redni pregled. Lara še vedno malo kašlja in je zato dobila sirup, z noskom pa je malo boljše in ne šmrka več tolko kot prej. Vseeno pa smo cepljenje mogli prestavit za 10 dni.
Zdravnik pa je povedal da je glede motorike zelo napredna. Punca mu je v petih minutah pokazala vse kar zna: se je postavila na roke in nožne prstke in naredila lok ter se na kolenih zibala naprej in nazaj... Pravi da ji še samo malo fali, da jo začnemo lovit po stanovanju.
HuAnita - tvoj Mark je res pravi korenjak user posted image  Lara meri 66cm in še nima 7kg. Zobkov pa še tudi ne.

Pri nas danes tako lepo sonce. Sva z mamo očistile tepih (Ema je seveda pomagala) in pile kavo na vrtu. Zunaj je celo 14C. Prava pomlad! Yees!

Glede na to da me tudi prehlad lovi me zanima s čem ste se zdravile (tiste ki še dojite)?

Še to... v čakalnici je danes bila mamica s skoraj eno leto staro punčko. Pravi, da je punčka bila v hoduljici in ker je starejša sestrica pozabila zapreti varnostno ograjo od stopnic, je ta mala skupaj s hoduljico letela po stopnicah in si glavo poškodovala. Revica je končala v bolnici.
Pri nas to zadevo ziher ne bomo uporabljali ne glede na to koliko jo eni hvalijo.

Lep dan vsem!!!
Nea in družina

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
16.2.2007 17:35:39   
tija75
Pozdravljene

Nea ti moram kar pritrditi. Naša Tia ima sedaj že mogoče 7 kg, je tudi med bolj suhimi, zato pa že telovadi po celem stanovanju (prevali sem ter tja, kotaljenje, začetki plazenja - ni še čisto, vendar pa pride s kock na parket brez problema in to v par sekundah, jo mam raje sedaj v stajici da mi kam ne pobegne user posted image ). Se mi zdi da so te suhice bolj okretne in hitre, bo treba še bolj pazit.

Tudi jaz nimam hoduljice, čeprav mi jo sestra vztrajno ponuja. Ko slišiš takšne stvari pa sploh user posted image . Celo pri naših user posted image ki so tako hitri in lahko marsikaj ušpičijo.

Tudi jaz še dojim in se zdravim predvsem z Lekadolom in inhaliram kamilice pri zamašenem nosu, ter uporabljam fiziološko. To je zaenkrat pomagalo. Drži se in se ne daj!

Uživajte

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
16.2.2007 21:30:23   
HuAnita
Punce, mene zalivajo solze!!! Ubogo ubogo ubogo tole dete, v Fari pri Kostelu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjetno je šele komaj znal povedati mama....
Ne pridem in ne pridem k sebi, kako se je lahko kaj tako krutega zgodilo!!!!
Nenehno mi je pred očmi, kako je padel, pa se ni znal pobrati, siromaček mali!!!! Groooooooza!
Samo molim lahko, da mi bo kaj tako krutega, kot je smrt mojega otroka, prihranjeno, sploh pa na tak krut način!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
   [Brisano sporočilo]
16.2.2007 22:19:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1740
17.2.2007 0:14:21   
miši
ja, res grozno, kako se morajo počutit starši, vzgojiteljice pa starši drugih otrok....

mi se počasi vračamo k zdravju, smo kašljali, na srečo pa nič smrklja in vročine. borbamo z zobki, zgoraj ima že vse nabreklo in čakamo....

Se strinjam, tudi naša pupa je bolj vitalna in dobesedno dela akrobacije. res jo je treba pazit in jo dobro zaščitit, ker se v sekundi znajde na drugem koncu. pri nas hojice ne bomo imeli, pomojem je ne bo treba...

Andrejaz, čimprej se podzravita in pridita domov.

Midva s Hruško sva prestavili plavanje na spomladanski čas, se mi zdi veliko bolj pametno, grozljivo, koliko je bolnih ljudi pa gripa je menda šele na pohodu.

Imejte lep vikend, mi smo ga prav težko čakali,da gremo ven na potep. fajn maškarajte user posted image

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
17.2.2007 9:03:21   
goda13
Ojla!

Končno so nas nazaj priklopili in internet! Sem bila jezna ko user posted image ! 10 dni brez interneta!

Ste se toliko razpisale v teh 10 dneh, da še nisem vsega prebrala.

Vse nove - dobrodošle.
Andreja Z - upam, da boste kmalu zdravi in doma

Pri nas vse po starem. V sredo smo imeli posvetovalnico. Imamo 9500g in 72 cm. Dobili smo tretji pik in zdaj smo končali do enega leta.

Spimo še vedno od 19 do 5 in nato od 5:10 do 8:30.

Danes gremo v maškare. Kimi bo superman. Mu ga je prinesla teta iz Amerike.

Včeraj so napovedali neko slabo vreme. Ne vem, sam pri nas sije sonce user posted image . Še user posted image  počakava, da pride iz smučanja, potem pa jaz k frizerju-bom zadnja stranka moji frizerki, ki danes zapira salon in gre na porodniško, potem pa v bazen.

Aja! Danes imamo pa mi 6 mesecevuser posted image .

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
17.2.2007 20:54:17   
tiasha77
Čer, punce!

Sej ne vem, kaj naj vam napišem...

Ko sem prebrala tole o tem fantku, me je kar zmrazilo, sploh si ne morem in nočem predstavljat kaj to pomeni za starše...user posted image user posted image user posted image  Božček maliuser posted image user posted image user posted image

Goda - čestitke Kimiju za pol leta
user posted image

Danes smo bili malo v šopingu, pa pri babici, zdejle sem pa čist kaput! Jutri mam malo frej, gremo s kolegico eni voščit za rojstni dan, pa mal počvekat, ker se vidimo glih 3x na leto (za vsak rojstni danuser posted image ), pa mogoče bomo šli pogledat še maškareuser posted image . Lep vikend vsem, T

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
17.2.2007 22:55:21   
andrejaz
Pozdravljene punce

Midve s Saro dva danes zvečer prišle iz bolnice. Tam sva bile od torka popoldne. Sara je v ponedeljek in torek imela vročino, smrkala, kašljala,… in jo je naša pediatrinja poslala na pregled še v bolnico na Jesenicah, kjer so jo zadržali. Diagnoza – bronhiolitis. Ker jo dojim sem še jaz ostala v bolnici na polnem penzijonu. Ker je imela zelo nizko saturacijo je bila vmes tudi nekaj časa na kisiku.
Danes zjutraj saturacija še ni bila čisto ok, Sara pa je bila sicer videti že čisto zdrava . Ker pa se je popoldan zelo izbolšala tudi saturacija in ker so imeli grozen naval bolanih otrok, sem jih prosila če bi lahko šle s Saro kar domov. Jo je zdravnica  potem zvečer še enkrat pogledala in naju je spustila domov. Sedaj morave še vedno izpirati nos s fiziološko raztopino in dajati kapljice v nos
Kako je biti lušno po nekaj dnevih spet doma. V bolnici pa je ogromno otrok z bronhiolitisom – so jih danes spet ogromno sprejeli. Nekaj dni nazaj je v sosednjo sobo prišel tudi Maj od Nisaa-e.

Danes zjutraj je Sara v bolnici dobila tudi svoj prvi zobek.
Pa zaradi bolezni Sara ni hotela nobene goste hrane, tako da se sedaj že nekaj dni samo dojive.

Zdej grem pa počasi spat, jutri pa si vzamem čas in vas preberem tudi za nazaj

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
18.2.2007 8:57:03   
Nea
andrejaz - super da ste spet doma! Tudi naša Lara še vedno šmrka in sploh več ne vem kako naj se rešimo teh slinčkov.
Po vrhu sem še jaz prehlajenauser posted image

Punce, kaj je bilo s tem fantkom? A je kje kakšen članek za prebrat, al pa je boljše da ne vem.

Mi bomo danes šli na sprehod, popoldan pa na pizzo - mi ne bo treba kuhat.
Jutri pa naša babi gre nazaj v Slovenijo user posted image in bomo spet sami.
No ja... se čez nekaj tednov spet vidimo. Če bodo otroci zdravi imamo namen priti za praznike.

Lepo nedeljo,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
18.2.2007 12:10:12   
lampica
Nea res grozno. Fantek 1,5 leto star je pobegnil vzgojiteljcam iz vrtca in, Kot sem jaz razumela, padu v 40 cm vodo in pod nekim mostom umrl zaradi podhladitve. Mislim, grozno. Ne vem, kak se morajo počutit vzgojiteljice?

Andrejaz upam, da bo Sara kmalu bolje. Res jhe veliko otrok bolnih.

Goda tvoj je pa pravi velikan.Mislim, da mu je naš kar za petami. MOramo počakat do posvetovalnice.

Smo bili te dni ka rzaposleni. Malo sem šivala in pospravljala. Se kar nabere cunji z alikat in praha za pobrisat.

Danes bomo verjetno kar bolj doma.

Punce ste kaj pekle krofe. Midva z mojim sv ajih pekla včeraj. Mnjami kak so dobri.

Lepo nedeljo.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
18.2.2007 12:48:15   
goda13
Mal najnovejših slikic

user posted image
user posted image
url=http://shrani.si/?slika007tp39.jpg]user posted image [/url]

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
18.2.2007 14:28:38   
Splet.Ka
Dober dan.

Mi smo vsak dan bolj zdravi. Pljuča še niso čista, ampak vsaj dojiva se spet lahko.

Po eni strani sem ful vesela, da je otroški oddelek v bolnici tako poln, drugače bi midve tudi šli v bolnico. Je imela čez 200 srčnega utripa in v prvem merjenju samo 90 saturacije...po inhalaciji se je na srečo dvignila na 94-96. Samo je imela zdravnica ukaz, naj v bolnico pošilja samo najbolj kritične primereuser posted image

Tudi ostali upam, da ste že bolje!

Ful imate lepe slikice!

Še zadnje novice: Mi pridno sedimo (v leže se nočemo več igrat) in še vedno smo brezzobi!

Takole je pa fino na kuhinjskem pultu:
user posted image

Cvetim...

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
18.2.2007 16:57:44   
tija75
Pozdravljene

No pa da še jaz pripopam eno slikico naše medvedke user posted image

user posted image

No taki maškari smo bili mi včeraj, samo smo bili kar zaspani user posted image

Pozdravite se vsi bolni in čestitke vsem ki praznujejo pol leta

user posted image

Kje ste vse? A ste vse na karnevalih?

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
18.2.2007 18:26:38   
goda13
Še malo našega supermanauser posted image

url=http://shrani.si/?slika467tqau.jpg]user posted image [/url]
user posted image
user posted image

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?