Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.2.2007 16:17:18
|
|
|
|
stuhica
|
oj samo na brzino, BAMBINA ANREJAZ SE TI ZAHVALJUJE, JE PA V BOLNICI Z IN UPA DA BO K MALU NAZAJ. PROSI ČE LAHK POTEN UREDIT< ZADEVO DO KONCA?BI SE PA JAZ TUD PRIPOROČLA ZA TA ASPIRATOR ČE JE VARIANTA??? SAMO TOLK NEMOREM TIPKAT K MAM NAŠGA LUMPA V NAROČJU ANDREJAZ PA VSE LEPO POZDRAVLJA ČAV BAV
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.2.2007 20:25:16
|
|
|
|
Polly
|
http://
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.2.2007 20:32:17
|
|
|
|
Polly
|
Pa je kar poratalo . Pa še eno, z mojimi tremi srčki : http://
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.2.2007 20:53:02
|
|
|
|
Polly
|
Pa še slikica, ko se je bila naša Pia "zbudila" v četrti dan po rojstvu: http://
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.2.2007 20:56:17
|
|
|
|
Polly
|
Ups, naša je na levi, na desni pa je 2,5 ure mlajši snubec Max .
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.2.2007 21:40:10
|
|
|
|
tiasha77
|
Polly - kok ste luštni, mala je že skoraj tok velika kot ta velika samo še mami P moramo videt Ej kaj se vi tud pišete na P ? Stuhica - pozdravi Andrejoz in ji povej da držimo pesti, da bo mala kmalu zdrava in obe doma Melitkica - za tvojo Azro in njenega pol meseca - čestitke Piščanček - a zdej pa ti nam lušte delaš s to Anglijo al kaj ? Jst mam sestrično tam (v Walesu), pa se z mojim že 2 leti pogovarjava da bi šla na obisk, pa nikoli ni časa ( pa taka služba - njegova), tak da sem zato še tolk bolj vesela za vas . Kam bomo šli pa mi za 1.maj, pa še ne vem, upam pa da kam. Pa upam da se koža kmalu porihta! Bambina - kaj si ti ves Narhinel v Italiji pokupla al kaj ? Punce, super da vam pomaga, mi zaenkrat nimamo težav z noskom (trkam ). Lampica - dobrodošla Pri nas nič extra novega, razen tega, da ležanje na tleh in igranje z igračkami ni več fora , kotaljenje še manj, najbolj super je sedet in itak da mora mami bit skoz zraven, ker se znamo tudi zvrnit na nos . Ful mi je hecna, ko se prikloni čisto do tal (tega še jst ne morem na pilatesu). Zobkov še ni, še vedno pa gre vse v usta. Je pa včeraj dobila prvo rožico (tisto igračko) za valentinovo od enega malo starejšega fantka , mi je blo tak lepo, ko sta z mamico prinesla. Lepo se mejte, pa lahko noč!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.2.2007 21:58:11
|
|
|
|
HuAnita
|
Imeli smo posvetovalnico, pikice pa nismo dobili, ker Capinka še preboleva gripo, ubožica, že 6 dni z vročino 39,6 Newborn ima nove mere: 8350g, 72 cm Aja, zobkov je še vedno SAMO 5. Čakamo 6., ki že kaže špičko... Piščanček - wauuu za London,, moja najboljša prijateljica je tudi šla s 7m staro hčerkico takrat, je bila ful navdušena
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 15.2.2007 22:47:32
|
|
|
|
piscancek
|
čeeer! na hitrco se javim,sam tok da vprašam,če ima katera lublančanka jutr cajt. Midve prideva namreč okol 10:00 v Lj in imava velikooo cajta za kofi in čvek. javite mi na zS. nočko
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2007 23:55:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.2.2007 9:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Mi smo bili včeraj v šopingu. Je blo tak fajn. Našmu je blo že vse premalo, tak da je blo treba nabavit nove robe. Je bil revček pol tak zaspan, da je danes lepo spet spal do pol šestih. In pol še do pol osmih.Kak fajn, ga bo treba večkrat v šoping pelat. Huanita vi stepa res revčki. Non stop je eden bolan. Mislim, da vodie v številu zobkov. Držim pesti, da bodo vsi kmalu boljši. Stuhica kaj pa je z Andrejino malčico, da je v bolnici? Tiasha tud naš se tak dol skloni, ko sedi. Ko je pa treba spet pokonci pa nikakor ne gre. Pol se pa najraje prekucne na stran, pa kobacat naprej. dobrodošle vse nove avgustovke. Se nas kr nabira skup! Lep dan in se beremo!
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.2.2007 10:31:49
|
|
|
|
TODI
|
OJ Šele sedaj videla od piščančka sporočilo, da je v LJ. Če ima slučajno katera njeno št. mobitela, naj mi ga napiše na zs. By
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.2.2007 15:19:04
|
|
|
|
Nea
|
Hojla! Mi smo danes imeli redni pregled. Lara še vedno malo kašlja in je zato dobila sirup, z noskom pa je malo boljše in ne šmrka več tolko kot prej. Vseeno pa smo cepljenje mogli prestavit za 10 dni. Zdravnik pa je povedal da je glede motorike zelo napredna. Punca mu je v petih minutah pokazala vse kar zna: se je postavila na roke in nožne prstke in naredila lok ter se na kolenih zibala naprej in nazaj... Pravi da ji še samo malo fali, da jo začnemo lovit po stanovanju. HuAnita - tvoj Mark je res pravi korenjak Lara meri 66cm in še nima 7kg. Zobkov pa še tudi ne. Pri nas danes tako lepo sonce. Sva z mamo očistile tepih (Ema je seveda pomagala) in pile kavo na vrtu. Zunaj je celo 14C. Prava pomlad! Yees! Glede na to da me tudi prehlad lovi me zanima s čem ste se zdravile (tiste ki še dojite)? Še to... v čakalnici je danes bila mamica s skoraj eno leto staro punčko. Pravi, da je punčka bila v hoduljici in ker je starejša sestrica pozabila zapreti varnostno ograjo od stopnic, je ta mala skupaj s hoduljico letela po stopnicah in si glavo poškodovala. Revica je končala v bolnici. Pri nas to zadevo ziher ne bomo uporabljali ne glede na to koliko jo eni hvalijo. Lep dan vsem!!! Nea in družina
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.2.2007 17:35:39
|
|
|
|
tija75
|
Pozdravljene Nea ti moram kar pritrditi. Naša Tia ima sedaj že mogoče 7 kg, je tudi med bolj suhimi, zato pa že telovadi po celem stanovanju (prevali sem ter tja, kotaljenje, začetki plazenja - ni še čisto, vendar pa pride s kock na parket brez problema in to v par sekundah, jo mam raje sedaj v stajici da mi kam ne pobegne ). Se mi zdi da so te suhice bolj okretne in hitre, bo treba še bolj pazit. Tudi jaz nimam hoduljice, čeprav mi jo sestra vztrajno ponuja. Ko slišiš takšne stvari pa sploh . Celo pri naših ki so tako hitri in lahko marsikaj ušpičijo. Tudi jaz še dojim in se zdravim predvsem z Lekadolom in inhaliram kamilice pri zamašenem nosu, ter uporabljam fiziološko. To je zaenkrat pomagalo. Drži se in se ne daj! Uživajte
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 16.2.2007 21:30:23
|
|
|
|
HuAnita
|
Punce, mene zalivajo solze!!! Ubogo ubogo ubogo tole dete, v Fari pri Kostelu!!! Verjetno je šele komaj znal povedati mama.... Ne pridem in ne pridem k sebi, kako se je lahko kaj tako krutega zgodilo!!!! Nenehno mi je pred očmi, kako je padel, pa se ni znal pobrati, siromaček mali!!!! Groooooooza! Samo molim lahko, da mi bo kaj tako krutega, kot je smrt mojega otroka, prihranjeno, sploh pa na tak krut način!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2007 22:19:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.2.2007 0:14:21
|
|
|
|
miši
|
ja, res grozno, kako se morajo počutit starši, vzgojiteljice pa starši drugih otrok.... mi se počasi vračamo k zdravju, smo kašljali, na srečo pa nič smrklja in vročine. borbamo z zobki, zgoraj ima že vse nabreklo in čakamo.... Se strinjam, tudi naša pupa je bolj vitalna in dobesedno dela akrobacije. res jo je treba pazit in jo dobro zaščitit, ker se v sekundi znajde na drugem koncu. pri nas hojice ne bomo imeli, pomojem je ne bo treba... Andrejaz, čimprej se podzravita in pridita domov. Midva s Hruško sva prestavili plavanje na spomladanski čas, se mi zdi veliko bolj pametno, grozljivo, koliko je bolnih ljudi pa gripa je menda šele na pohodu. Imejte lep vikend, mi smo ga prav težko čakali,da gremo ven na potep. fajn maškarajte
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.2.2007 9:03:21
|
|
|
|
goda13
|
Ojla! Končno so nas nazaj priklopili in internet! Sem bila jezna ko ! 10 dni brez interneta! Ste se toliko razpisale v teh 10 dneh, da še nisem vsega prebrala. Vse nove - dobrodošle. Andreja Z - upam, da boste kmalu zdravi in doma Pri nas vse po starem. V sredo smo imeli posvetovalnico. Imamo 9500g in 72 cm. Dobili smo tretji pik in zdaj smo končali do enega leta. Spimo še vedno od 19 do 5 in nato od 5:10 do 8:30. Danes gremo v maškare. Kimi bo superman. Mu ga je prinesla teta iz Amerike. Včeraj so napovedali neko slabo vreme. Ne vem, sam pri nas sije sonce . Še počakava, da pride iz smučanja, potem pa jaz k frizerju-bom zadnja stranka moji frizerki, ki danes zapira salon in gre na porodniško, potem pa v bazen. Aja! Danes imamo pa mi 6 mesecev .
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.2.2007 20:54:17
|
|
|
|
tiasha77
|
Čer, punce! Sej ne vem, kaj naj vam napišem... Ko sem prebrala tole o tem fantku, me je kar zmrazilo, sploh si ne morem in nočem predstavljat kaj to pomeni za starše... Božček mali Goda - čestitke Kimiju za pol leta Danes smo bili malo v šopingu, pa pri babici, zdejle sem pa čist kaput! Jutri mam malo frej, gremo s kolegico eni voščit za rojstni dan, pa mal počvekat, ker se vidimo glih 3x na leto (za vsak rojstni dan ), pa mogoče bomo šli pogledat še maškare . Lep vikend vsem, T
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 17.2.2007 22:55:21
|
|
|
|
andrejaz
|
Pozdravljene punce Midve s Saro dva danes zvečer prišle iz bolnice. Tam sva bile od torka popoldne. Sara je v ponedeljek in torek imela vročino, smrkala, kašljala,… in jo je naša pediatrinja poslala na pregled še v bolnico na Jesenicah, kjer so jo zadržali. Diagnoza – bronhiolitis. Ker jo dojim sem še jaz ostala v bolnici na polnem penzijonu. Ker je imela zelo nizko saturacijo je bila vmes tudi nekaj časa na kisiku. Danes zjutraj saturacija še ni bila čisto ok, Sara pa je bila sicer videti že čisto zdrava . Ker pa se je popoldan zelo izbolšala tudi saturacija in ker so imeli grozen naval bolanih otrok, sem jih prosila če bi lahko šle s Saro kar domov. Jo je zdravnica potem zvečer še enkrat pogledala in naju je spustila domov. Sedaj morave še vedno izpirati nos s fiziološko raztopino in dajati kapljice v nos Kako je biti lušno po nekaj dnevih spet doma. V bolnici pa je ogromno otrok z bronhiolitisom – so jih danes spet ogromno sprejeli. Nekaj dni nazaj je v sosednjo sobo prišel tudi Maj od Nisaa-e. Danes zjutraj je Sara v bolnici dobila tudi svoj prvi zobek. Pa zaradi bolezni Sara ni hotela nobene goste hrane, tako da se sedaj že nekaj dni samo dojive. Zdej grem pa počasi spat, jutri pa si vzamem čas in vas preberem tudi za nazaj
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.2.2007 8:57:03
|
|
|
|
Nea
|
andrejaz - super da ste spet doma! Tudi naša Lara še vedno šmrka in sploh več ne vem kako naj se rešimo teh slinčkov. Po vrhu sem še jaz prehlajena Punce, kaj je bilo s tem fantkom? A je kje kakšen članek za prebrat, al pa je boljše da ne vem. Mi bomo danes šli na sprehod, popoldan pa na pizzo - mi ne bo treba kuhat. Jutri pa naša babi gre nazaj v Slovenijo in bomo spet sami. No ja... se čez nekaj tednov spet vidimo. Če bodo otroci zdravi imamo namen priti za praznike. Lepo nedeljo, Nea
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.2.2007 12:10:12
|
|
|
|
lampica
|
Nea res grozno. Fantek 1,5 leto star je pobegnil vzgojiteljcam iz vrtca in, Kot sem jaz razumela, padu v 40 cm vodo in pod nekim mostom umrl zaradi podhladitve. Mislim, grozno. Ne vem, kak se morajo počutit vzgojiteljice? Andrejaz upam, da bo Sara kmalu bolje. Res jhe veliko otrok bolnih. Goda tvoj je pa pravi velikan.Mislim, da mu je naš kar za petami. MOramo počakat do posvetovalnice. Smo bili te dni ka rzaposleni. Malo sem šivala in pospravljala. Se kar nabere cunji z alikat in praha za pobrisat. Danes bomo verjetno kar bolj doma. Punce ste kaj pekle krofe. Midva z mojim sv ajih pekla včeraj. Mnjami kak so dobri. Lepo nedeljo.
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.2.2007 12:48:15
|
|
|
|
goda13
|
Mal najnovejših slikic url=http://shrani.si/?slika007tp39.jpg] [/url]
|
|
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.2.2007 14:28:38
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Dober dan. Mi smo vsak dan bolj zdravi. Pljuča še niso čista, ampak vsaj dojiva se spet lahko. Po eni strani sem ful vesela, da je otroški oddelek v bolnici tako poln, drugače bi midve tudi šli v bolnico. Je imela čez 200 srčnega utripa in v prvem merjenju samo 90 saturacije...po inhalaciji se je na srečo dvignila na 94-96. Samo je imela zdravnica ukaz, naj v bolnico pošilja samo najbolj kritične primere Tudi ostali upam, da ste že bolje! Ful imate lepe slikice! Še zadnje novice: Mi pridno sedimo (v leže se nočemo več igrat) in še vedno smo brezzobi! Takole je pa fino na kuhinjskem pultu:
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.2.2007 16:57:44
|
|
|
|
tija75
|
Pozdravljene No pa da še jaz pripopam eno slikico naše medvedke No taki maškari smo bili mi včeraj, samo smo bili kar zaspani Pozdravite se vsi bolni in čestitke vsem ki praznujejo pol leta Kje ste vse? A ste vse na karnevalih?
|
|
RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 18.2.2007 18:26:38
|
|
|
|
goda13
|
Še malo našega supermana url=http://shrani.si/?slika467tqau.jpg] [/url]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?