piscancek
|
živjo! Maša in Loris čestitke za mini rojstni dan LUMPICA- dobrodošla med nami čvekicami PTICA- fajn šoping vam želim. L&L- men je ta kozmetika zakon, imamo kar precej stvari, brez olja 31 in Deo intima pa si sploh ne znam predstavljat. Midva sva oba zelo navdučena nad tem in imamo 2x na leto predstavitve, super je res. Tiasha- Ajda nima suhe kožice,naredijo se ji orng rdeči flekci, znotraj njih pa beli mehurčki,ki pa čez nekaj časa zginejo in potem spet jovo na novo. Se ji pa prestavljajo po telesu, pa opazila sva, da po kopanju ima še bolj izrazite. Je pa ne milima,tako da jo kopava samo v vodi brez vsega. mažem pa z bubchen oljem,pa tudi ne vsak dan. Sva šli danes k pediatru,pa je bila taka gužva,da sva se takoj obrnili in odšli. Bom jutri poklicala,samo me jezi,ker ni naše pediatrinje, je nadomestna,ta mi pa nekot ne sede. Sprobali smo Aspirator,ki nam ga je poslala Bambina,pa morem rečt,da sem bila zelo zadovoljna z materialom,ki smo ga ji izsesali iz noska. Sem ji pa namesto fiziološke dal v vsako nosnico malo vode. Js upam,da bo ponoči lažje dihala,vam jutr javim. Pa še to sem pozabila povedat: včeraj me je mala tako ugriznila za joškico,da sem zarjula kot lev, ona pa v smeh, sem bla pol huda- dans me pa cela joška boli,mi je kr groza ko ji morem dat L joško za zizat Pa še to: smo bli prej na kofetku v Merkatorju in sem js jabolko jedla,pa sem dala mali za polizat in je bla takooo navdušena, tako da kot kaže ne bo problema z uvajanjem, začnemo v ponedeljek
< Sporočilo je popravil piscancek -- 14.2.2007 21:24:01 >