|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
13.2.2007 18:16:45   
melitkica
Dober večer!

Upam samo, da bom utegnila kaj napisat in da ne bo prehitro alarm...user posted image  Sve bile na sprehodu, nato se nama je pridružila soseda s sinekom in smo šetali. Danes sem ji dvignila dno v vozičku (ne v sedeči položaj) in me je cel čas opazovala, sploh ni spala (namreč ponavadi zaspi na sprehodu), se je igrala, skratka je kar nekaj časa bila mirna in seveda pridna. Potem pa sve prišle domov in je šla spat. Kako pa ve vozite vaše sončke v vozičku? V mestu večkrat vidim mamice, ki rodile sicer za mano in vozijo svoje otroke v sedečem položaju, tako da jim glavice letijo malo na desno, pa spet na levo ob opori seveda. Meni se zdi to mimo, še prehitro bodo zrasli ti naši sončki, ne pa da jih silimo sedeti. kaj pa ve mislite?

matejas - sorry za službo, upam, da boš uredila tako da bo vse ok; ali pa da si najdeš kakšno novo, boljšo... želim ti vse dobro!

TODI - user posted image  za izjavo v podpisu

HuAnita - user posted image  za 5. zobkov, mi še nimamo nobenega

Sandra* - tudi vam user posted image  za luštna zobka in user posted image  za odtis nogice. Nam ni uspelo (rokice, tako da sem odnehala, tako da do nogic nismo prišli), Azra je bila ful nemirna. Glede pametovanja drugih mi gre ful naživce, ko mislijo, da so bolj pametni od mame, ki itak ve kaj je najbolje za svojega otroka. Imam sosedo, ki ima 3 mesece mlajšega user posted image  in ko me vpraša za nasvet ji ga povem, na koncu pa dodam, da bo sama videla, kaj je najboljše, da to velja samo za mojega otroka in ni rečeno, da tudi za njenega.

Beba76 - ste lepa družinica. Kje pa imajo mamo? (ali vedno slika?)user posted image

Piščanček - tudi vam user posted image  za zobeka.

Stuhica - user posted image  za opravljen izpit.
Ful čestitk....

Saranika in ****sonček - dobrodošla med nami čvekicami. Iz katerih krajev prihajata?

Vsem polletnikom in polletnicam čestitamo in pošiljamo poljubčke. (ne slinastih)

Alarm... vsaj malo pa sem imela fore....user posted image

nočko

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
13.2.2007 19:33:11   
saranika
Jaz prihajam iz Ljubljane. In sem ponosna mamice dveh hčerk. Prva ima 3 leta, nedonošenka Nika pa se je rodila 29.08.2006 v LJ.Od kod ste pa kej druge?

lp

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
13.2.2007 20:28:18   
tiasha77
Čer!

Sem zadnje dni bolj take volje kot je vreme, se mi ni dalo ne brati ne pisati, pa vidim da ste ful načvekaleuser posted image .

Saranika in ****sonček - dobrodošliuser posted image

Hana, Lina, Tara, Tilen, Loris, Maša, Nik - čestitke za pol svečkeuser posted image
user posted image

Stuhica - user posted image  za izpit, si pa res pridna mama študenka

Piščanček - user posted image  za zobek, pa upam da se koža kmalu popravi, a jo kej namažeš po kopanju s kakim oljem? Mogoče je samo suha kožauser posted image

Miši - mi dajemo piščančka ali purančka vsak drugi dan (po nasvetu pediatra), ga dam kar med zelenjavo kuhat, pa potem vse skupaj zmiksam, goveje juhice še nismo probali, po moje bomo po 7. mesecu

Melitkica - naša žabica v vozičku "sedi" že vsaj 2 meseca, je bla ful radovedna in je bil sam jok, če ni videla drugega kot nebo, pa še glavica ji ni nihala sem in tja; ko zaspi jo položim

Bambina - luštne fotke, blagor vam ko mate morje blizu, pa magari italjanskouser posted image

Pust - boste našemile malčke in sebe? Naša bo mogoče medvedek - mamo eno tako kapico, pa narišem ji smrček in brčice in to bo to - tak to zgleda, ko je mama brez domišljijeuser posted image  jst bi bla lahko pa kar mama medvedka, se mi je ful zaloge nabralouser posted image

Želim vam eno lepo valentinovo, če ga praznujete ali pa ne!

(odgovor članu saranika)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
13.2.2007 21:01:56   
Splet.Ka
Dober večer!

Mi sploh nismo fajnuser posted image .

Princeska je boga, nikakor ne more dihat. Zaradi noska, ki se ji polni tako hitro, da že nekaj dni sproti ne uspemo celega spraznit. V pljučih ji pa piska, kot da bi nekdo napenjal strune. In posledica težav z dihanjem je, da ne more jest, pit, se dojit, spat...user posted image

Včeraj smo bili pri zdravniku (tam smo bili tri ure in pol, bilo je pravo mučenje, na inhalaciji se je 20 minut neprestano tako glasno jokala, da so ljudje hodili v sobo gledat, kaj se dogaja). Kot kaže, ima user posted image  astmo. Dobili smo pumpico in masko, upam, da se ji dihalne poti kmalu razširijo.

Drugače smo pa pri nas zadnje dni vsi bolj izmučeni. Jaz si pumpam mleko, da ji ga dajem vsake toliko časa par žličk, več noče. Pa še s user posted image  nikakor ne najdeva iste valovne dolžineuser posted image .

Ko bomo šli lahko spet malo ven, bo svet lepšiuser posted image .

Močno upam, da ste ostale precej bolje! Mirno noč vam želim!

Cvetim...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
13.2.2007 22:46:34   
stuhica
Pozdravljene,
evo si morm mal oddahnt, sem vas mal prebrala za nazaj Vsem skupaj hvala še enkrat za čestitke za opravljen izpit!

Ja ena je napisala kolk sem pridna, že moram biti če sem pa tolk engauser posted image denarja zmetala za to šolo, naš me zajeb.....  da sem piflarka, na konc bo pa spet tako da bom vse nardila samo en izpit me bo zajb..... tko kot je bilo že na višji! Ampak sej bo,za zdaj se res prav nič ne pritožujem in upam da se zgodba ne ponoviuser posted image !user posted image

Piščanček tudi jaz se zafrkavam z seminarsko nalogo tisto ki jo morm še prevest ne vem kako mi bo uspelo, v petek mora bit i že pri profesorju!! Super za dva zobka mi imamo tudi dva!user posted image

Polly bi rabla eno kuharco da mi pride pomagat, sej ti prav rada kuhaš! user posted image  Aja za belit se pa priporočam pol mal kasneje!?user posted image

Hruškica tako mi je žal za vašo user posted image  upam da bo bolje kaj kmalu naš tudi še vedno kašlja pa tudi noska imamo zabasanega ne vem če ne bomo šli jutri k zdravniku bom še vidla kako bo jutri zjutraj stanje!  kar se pa tiče valovne dolžine pri teh naših descih pa se ti lahk pridružimuser posted image že tko nimam kam iti, kar čvekam je telefon in pa RR sploh sedaj ko je naš sonček bolan. On hodi v službo, pa na sestanke pa na vsa dogajanje okrog in okrog pa še kam na pijačo zavije......

POZOR če bodo kaki čudni posti na RR pod mojim loginom je to skoraj ziher napisal moj predragi možek!user posted image  sem bila jezna k je začel kar pisati en post sem čist ven padla! user posted image user posted image  mislim za zjokat res- sem popiz....Kot da se jaz vtikam v njegove barmankse zadevščine - user posted image user posted image

Nič grem še mal pogledat to seminarsko k ne vem kako jo bom zaključila  upam da mi uspe!

Lep pozdrvček vsem skupaj in lahko nočko!

stuhica

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
14.2.2007 7:54:52   
L & L
Evo točno na valentinčka ima Loris pol svečke.
Vse naj naj srček moj.
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
14.2.2007 8:49:16   
Nea
Čestitke Lorisu za pol svečke !!!!

Tudi mi ne spimo, Lara še vedno šmrka, ne more dihat, se zbuja... katastrofa. Revica.
Ne vem več kaj lahko naredim da bi ji pomagali. Včeraj je bilo boljše, danes pa spet zabasan nosek user posted image

Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
14.2.2007 9:22:52   
matejas
Čestitke Lorisu za 6.mesecev .
user posted image Mi imamo za sabouser posted image  slabo noč. Nonstop se je zbujala in jokala, pa ne vem kaj bi ji lahko blouser posted image  Zobkov še ni videti in uhica tudi ni. Mislim, da jo nekaj v trbuščku zvija, bomo vidli, kako bo čez dan.
Nasploh jo zadnje dneve nekaj muči. Začela je spet jokati v vozičku in v avtu. Težko zaspi, prej je zaspala brez problema na joškici, zdaj pa jok in jok, dokler ne zaspiuser posted image . Upam, da ne bo kaj zbolela.
Danes gremo našo taveliko vpisati v 1.razred OŠuser posted image user posted image user posted image . Ne morem verjeti. da bo stara že 6. let. Tiste, katere imate prvega user posted image , boste videle kako hitro čas zbeži.

user posted image

zdaj pa še malo telovadbe:
user posted image

Cao!

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
14.2.2007 9:24:25   
matejas
Joj, sem skoraj pozabila.....

user posted image

Srečnega Valentinčka vsem...

30.08.2001 se nam je rodila prva zvezdica Larisa, 20.08.2006, pa še druga zvezdica Enya.
11.01. 2011 pričakujemo še našega fantka
17.01.2011 nas je osrečil še sonček Patrick

http://matejkas.moj-album.com/

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
14.2.2007 9:48:50   
L & L
Hvala za čestitke, in tudi vsem ostalim malčkom palčkom čestitke za pol svečke.
Pa seveda zaljubljenega valentička.
Vsem ki so bolančki čim prej okrevajte, tudi mi smo na tem seznamu ta šmrkavih, bo že boljš.
Lp, in veliko prespanih noči.
Morm nehat veliki kliče.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu matejas)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
14.2.2007 10:14:35   
lampica
Pozdravljene avgustovke in vaši sončki.

Tud jz spadam k vam, sam se do zdaj nisem kaj oglašala. Skoraj od začetka vas spremljam in končno sem se odločla, da se še jaz včlanim k vam.

Imam sina, devetega je bil star 6 meseecev. Je kar priden fantek. Nima še nobenega zobka, sam mislim, da se mu počasi nekaj svita na dlesnih. Drugače pa ponoči še kar pridno spi. Se ne dojiva več in že malo jema gosto hrano.

Poskusila se bom večkrat kaj oglasit, ker imam drugače kar dosti dela in mi večkrat zmanjka časa za internet.

lp

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
   [Brisano sporočilo]
14.2.2007 12:03:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lampica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
14.2.2007 14:04:05   
Anonimen
Oj!

Trenutno naš sonček spi, jz malo kuham in hitro še na RR.
Danes je bil ful priden in je spal celo noč. Res pa je da smo bili včeraj malo dlje pokonci. Kr ni bil zaspan. Še vedno ni kakega duha ne sluha o kakšnem zobu. Ampak bo že. Tud jz sem jih dobila menda šele pri enem letu.
Me zanima če že vaši malčki sami sedijo? Naš zelo rad sedi, sam se še ne obdrži, ga kr zanese naprej ali pa nastran. Obvezno se mora pa s hrbtrom naslanjat na kavč.

Še vedno s sestro pospravljama stvari na svoja mesta. ker ne morema biti cel dan pri stvari, pač dlje traja. Jz ji grem pomagat šele po tretji uri ,ko pride moži.

Komaj čakam jutri, ko imamo namen iti v šoping. Našmu malemu je že vse premalo. Kr naenkrat je prerastu vse. Malo je pa zraven verjetno tudi sušilec kriv.

Zdaj grem pa kuhat naprej. Potem pa likat.

Pa mali Maši čestitke za pol svečke!

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
14.2.2007 20:04:18   
L & L
Samo na hitro.
Danes sem imela predstavitev Just kozmetike pri meni in uspelo je. Stranke zadovoljne predstavnica pa tut saj je spet nekej prodala. Meni je ta kozmetika vredu pa vam?
No drugač smo mi še kar prehlajeni zabasani, komaj čakam da bo nosek normalno prehoden.
GH, nam gre zdaj tudi malo boljše, nič več ne pljuva vn zelenjave, tako da imamo en sadni in en zelenjavni obrok, ostalo pa ziza. Ponoči pa itak še, aja pa zvečer rižolino, ga mazne za šalo malo. Zobkou še ni naspregled bojo pa kmalu se mi zdi, po sitnobici sodeč user posted image .
To je to na kratko, lepo praznujte valentinčka še naprej in lepe sanje ter čim več spanca. Pa pa
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
14.2.2007 21:21:09   
piscancek
živjo!

Maša in Loris čestitkeuser posted image user posted image  za mini rojstni danuser posted image

LUMPICA- dobrodošla med nami čvekicamiuser posted image user posted image

PTICA- fajn šoping vam želim.

L&L- men je ta kozmetika zakon, imamo kar precej stvari, brez olja 31 in Deo intima pa si sploh ne znam predstavljat. Midva sva oba zelo navdučena nad tem in imamo 2x na leto predstavitve, super je res.

Tiasha- Ajda nima suhe kožice,naredijo se ji orng rdeči flekci, znotraj njih pa beli mehurčki,ki pa čez nekaj časa zginejo in potem spet jovo na novo. Se ji pa prestavljajo po telesu, pa opazila sva, da po kopanju ima še bolj izrazite. Je pa ne milima,tako da jo kopava samo v vodi brez vsega. mažem pa z bubchen oljem,pa tudi ne vsak dan. Sva šli danes k pediatru,pa je bila taka gužva,da sva se takoj obrnili in odšli. Bom jutri poklicala,samo me jezi,ker ni naše pediatrinje, je nadomestna,ta mi pa nekot ne sede.

Sprobali smo Aspirator,ki nam ga je poslala Bambina,pa morem rečt,da sem bila zelo zadovoljna z materialom,ki smo ga ji izsesali iz noska. Sem ji pa namesto fiziološke dal v vsako nosnico malo vode. Js upam,da bo ponoči lažje dihala,vam jutr javim.

Pa še to sem pozabila povedat: včeraj me je mala tako ugriznila za joškico,da sem zarjula kot lev, ona pa v smeh, sem bla pol huda- dans me pa cela joška boli,mi je kr groza ko ji morem dat L joško za zizatuser posted image

Pa še to: smo bli prej na kofetku v Merkatorju in sem js jabolko jedla,pa sem dala mali za polizat in je bla takooo navdušena, tako da kot kaže ne bo problema z uvajanjem, začnemo v ponedeljekuser posted image  

< Sporočilo je popravil piscancek -- 14.2.2007 21:24:01 >

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
14.2.2007 21:35:44   
Polly
Stuhica, si faca user posted image user posted image ! V prejšnjem življenju sem res rada kuhala, mogoče bom še kdaj user posted image user posted image . Glede beljenja pa se pazi, da te ne držim za besedo user posted image .

ČESTITKE VSEM ZA POLLETNICO user posted image

Mi še vedno ne spimo. Včeraj sem bila z obema pri pediatrinji; mala ima napete dlesni in zamašen nosek (Z pravi, da je dobra kombinacija za prečute noči user posted image ), tavečja pa k sreči le še kašlja.

HuAnita, čestitke za toooliko zobkov! Mi smo še vedno brezzobi - na mojo srečo, saj mi Pia že sedaj včasih tako stisne zizo, da mi postane slabo...

Jaz bom vsekakor našemila moji princeski - sicer le mišja ušeska in pobarvan nos z brčicami, a je to za taki mali čisto dovolj user posted image .

Tudi naša Pia že nekaj časa "sedi" v vozičku, saj je zelo radovedna in drugače ne bi zdržala na sprehodu (če zaspi, ji poležem naslonjalo). Praktično pa že samostojno sedi, tako da ji niti pod razno glavica ne opleta.

Hruška, user posted image user posted image in veliko pozitivne enrgije! Vsi smo včasih user posted image .

LUPICA - dobrodošla user posted image .

Vsem "zamašenim noskom" pa želim čimprejšnje okrevanje!!!

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

Neposredna povezava do sporočila: 1716
14.2.2007 21:41:05   
Polly
Skoraj sem pozabila; ZELO ZALJUBLJEN VALENITOV DAN user posted image user posted image user posted image   user posted image vam želi family 4xP

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
14.2.2007 23:01:21   
HuAnita
miši, jaz ji dajem te zadeve, ko je že fejst kritično.
Andreaz, dobrodošla med 'živimi'user posted image
Hruška -  ne obupaj glede dojenja, so krize in so lepi trenutki (lahko ti napišem roman, ker sem 3 noči spala LE po 1 uro v kosu, pa verjetmi, da si tudi čez dan ob obeh bolnih bibicah niti malo ne spočijemuser posted image - p me še tako vleče za dojko in preskuša nove zobke, da kar trepetam, ampak danes je že boljšeuser posted image ).

GH - Petja je sprva nadvušeno srkal sokce, ki sem mu jih delala iz jabolk in korenčka, opdkar je dobil 5. zob, pa ne odpre ust. Toliko o teoriji moje mame in tašče, da siromak umira, tako je lačen in žejen (ker moje mleko mu je pa zdaj ja že prevodenouser posted image , iste debate kot pri Capinki, a se nobena stran ne predauser posted image )... Ne in ne, on že ne bo jedel. Sem mu pa le danes stišala malo ananasa, mu je prijalo, ko je tiste nitke sesljal - vsaj malo predaha za moje joškiće...user posted image

Čestitke vsem, ki praznujete na valentinovo.

Grem spat.user posted image   (Yeah right!)

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
14.2.2007 23:02:35   
HuAnita
Pust - Capinka bo Nodi, mislim, kaj pa drugegauser posted image , newborn pa bo dalmatinec, ena kolegica mu bo sešola kostum oz. ga je že...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
   [Brisano sporočilo]
14.2.2007 23:14:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Polly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
15.2.2007 8:27:20   
piscancek
DOBRO JUTRO (zahvaljujoč Bambini in aspiratorju)user posted image

tawžnkrat hvala Bambinauser posted image user posted image , smo zaspali ob 20:00, se zbudili ob 4:20 in se dojili, zdaj pa še vedno veselo drnjoha. Sem ji zvečer fajn spucala nosek,je dihala kot nova ponočiuser posted image .
Tk da priporočam,pri nas deluje.

Mi smo si pa včeraj rezervirali letalske karte za prvomajske praznike- gremo za teden dno v Anglijouser posted image user posted image user posted image  juupiiiii, komi že čakam.

Nč, bežim za likalnik, se morem mal še z njim poigratuser posted image - mi sploh ne sede.

lep dan vsem

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 10:00:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1722
15.2.2007 10:26:12   
tija75
Pozdravljene avgustovke in user posted image

Se javljam malo po daljšem času, sem sicer vmes napisala celo sporočilo (in to 2x) in mi je vse zginilo user posted image . Sem bila tako jezna, da sem se kar en cajt mogla odklopit od foruma user posted image .

Hranjenje ponoči: mi se po novem spet hranimo 3 x na noč (in tako fajn je že spala) user posted image

Uvajanje GH: gre nam kar fajn od rok, danes sva poskusili prvič avokado. Ji ni preveč šmekalo, je pojedla samo 2 žlički, vendar za prvič mislim da je dovolj.

Mi bomo pa za prvomajske kar doma, da se oči malo spočije od službe in bomo lenarili in se sprehajali kar v Mb (upam da bo lepo vreme), ter nardili kakšen krajši izlet na Pohorje.

Pozdrav vsem novim pridruženim avgustovkam in čestitke vsem user posted image za polletnice.

Mi pa nimamo še nič zobkov, pa saj fajn, me že z dlesni zna ugriznit, kaj bo pol šele ko bojo zobki user posted image .

Matejas - a ti si bila na tistem predavanju o dodajanju hrane dojenim otrokom?

L&L - jaz Just kozmetike ne poznam?! user posted image Zgleda da mora bit ful v redu.

Vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje, mi smo zaenkrat v redu. user posted image

Glede naslona v vozičku. Tia se je do 6. meseca vozila čisto v ležečem položaju. Nato se je začel user posted image v vozičku in sem poizkusila z malo dvignjenim naslonom, da vidi ven. Sedaj je spet v redu in se vozimo tako, da princeska vidi ven, da je seveda bolj zanimivo user posted image .

Ok, uživajte in moram it, ker je alarm

Čao Tija75

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1723
15.2.2007 11:07:00   
lampica
Hoj!

Piščanček vi sta pa dobri, da greste že tako daleč. a greste to v kak hotel ali imaste tam kake sorodnike? Mi bomo verjetno prišli samo do toplic za kak dan.

Naš mali lumpek tudi že sedi v vozičku, kar nekaj časa. Ker je elo radoveden in mora vse videt.

Drugače je pa danes nekaj revček. Včeraj je bil malo zunaj in je že zjutraj nekaj kašljal, pa skoraj ima malo vročine. Očitno je res zelo občutljiv. Tudi mi smo bili bolni. Smrkali, kašljali, vročina, pa vnetje ušesa. Samo je bilo že vredu. Upam, da se to ne bo ponavljalo v nedogled.

Just kozmetiko uporaljamo tudi mi. Samo ni pa poceni.

Jaz našemu dam tudi kakšno jabolko ali hruško tak za vlečit. Se mi zdi, da se kar trese zraven.

No zdaj grem pa šivat. Fantič pa spava.

Neposredna povezava do sporočila: 1724
15.2.2007 11:43:32   
melitkica
hojla

lampica - welcome user posted image  med nami

piščanček - wau... sva bila z dragim predlani (po terorističnem napadu) v Angliji, zadrževala sva se pa predvsem na Škotskem. Ful lepo nama je bilo, še imam željo pokukat na otok. Kam pa greste? Si pa dobila ugriz v joško, jaz uporabljam nastavek in me že ful grize pa čeprav nima še zob user posted image , z dlesnimi me ful stisne, pa ko zajaukam se ful prestraši in ne smeji. Veš, ugotavljam, da je Azra prava mala bojezljivka. Glede kože pa ti svetujem, da prosiš pediatrinjo, naj ti napiše na recept kremo, ki se meša v lekarni skupaj (olivno olje in lanola fett). Mi jo uporabljamo že od rojstva. Bo pa zdravnica najbolje vedela, kaj je narobe s kožo.

saranika - jaz sem iz Prekmurja (MS)

Mi za pusta hrusta ne bomo nič oblečeni, imamo pa takrat posvetovalnico in dobimo zadnjo pikico (naslednja je pri 9m). Jutri pa itak praznujemo, kajti naša pučara bo pol leta stara. GH lepo papcamo, za kosilo dobi zelenjavni obrok, zvečer pa sadnega. Redimo se lepo, jutri vam sporočim mere (ne manekenskih user posted image ), ker jo bova tehtala in da vidimo koliko cm smo pridobili. Spimo eno noč ja, drugo ne...kljub prehodnemu nosu.

Alarm...

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?