jolly123
|
Dobro jutro! Mater tale sneg danes mi je čist zamoril, ker grem še na en razgovor za službo in mi lih ni v tem snegu se neki vozit sem pa ke. Jah bom pa 40 na uro vozila pol naj mi pa trobijo IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 nč bejbe upam da ne bomo sam me 4 čvekale in nas bo mbd najdla Ja sam res mbd kje si? IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Ne boste verjeli, ampak pri nas pri enem letu že trma vn rije 100 na uro! Moja svakinja ni mogla verjet, je rekla ooooooooo vi boste pa trmo prej dali skozi! Resno, ko ni po njeno, ko ne doseže svojega, se zvija, da tud stat ne more, tud sedet ne, jo dam ležaz na tla in potem se valja po tleh in tuli! Ali pa meče po tleh tisto, kar ji pride pod roke! Verjamem, verjamem Pri nas je ISTO. Če kaj ni po njegovem se kar na tla vrže in tuli In to že zdaj, HALO!!! Ali pa če nekaj probava pa mu ne rata, kaj šele potem tuli. No pa je zadnjič ravno svoje čare v razvojni pokazal, ko ga je una teta hotla naštimat, da se igra z žogo on je pa hotel avto, se je zadrl, da je joj. Pa sem ji povedala, da me mal skrbi, da je že zdaj tako trmast, pa je rekla da nikar, da je to noramalen razvoj, da sedaj se je začel zavedati sebe in svojih želja in da se na tak način izraža, da to še nič ne pomeni. da to samo pomeni da imamo normalno razvitega otroka, ki ni pasiven. No malo mi je odleglo IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan MISLIM, NA INFEKCIJSKI PA SO RES GROBI LJUDJE. So roka celega pošpikal po rokici, ker mu žilice niso našli, in so mu brskali. Mali je tako , da ko sem pogledala na uro, pa do konca je trajalo 20 celih minut. Aja pa še skup je padu. Jap vem, so nas tudi takrat tako grobo prešpikali, revež se je tako jokal, da se ti srce trga res. In une butare tam mi potem niso dovolile da ga imam v naročju, ker mu mora kao infuzija tečt v žilo. In mi ga je kar vzela iz rok in dala nazaj v posteljo, bogi se je pa jokal in jokal in potem ko je videla da se ne bo pomiril je pa rekla no vzemte ga. Eni so res čisto neosebni IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jolly evo sedaj šele vprašanje zate. A je tebe bilo tudi potem kaj strah. Vem ti si doživela nesrečo, jaz je HB nisem, ampak strah imam abnormalen. OK na normalnem pasu, prehitevalni pas..... nono sem čisto freez. Srce bije tristo na uro. Sam gledam, da mi ne bi kak izsilu in pred menoj skočil z avtom. uf joj HB da se je vse dobro izteklo zate. Te angelčki čuvajo Lej jaz sem imela kar nekaj prometnih nesreč v življenju, enkrat sem morala celo na travmatološki ležat, tko da vse te nesreče, so definitivno pustile en pečat, vozim FUL zanič. Resno, ker nonstop neki za brezveze bremzam, ker skoz mislim, da bo en ven prletu ali se ne bo ustavil itd. Nisem več ravno sigurna na cesti, je pa tisti grozni strah minil in tudi pri tebi bo, zdaj si še malo živčna in v skrbeh, ampak s cajtoma bo lažje. IZVIRNO SPOROČILO: valla. Sem ful prijetno presenečena, da je tako zdrav - v vrtcu je nepretrgoma že 4 teden (močno trkam na les!). Veš da sem jaz tudi ravno danes to pomislila, da smo res že cel mesec lepo v vrtcu - zdravi. Super, sem res vesela!
|