špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka OMG kaj vse človek lahko tukaj prebere oz. se "nauči" 1. 10. mesečni dojenček se odziva na tisto, kar mu je všeč. To še ne pomeni, da so mu všeč mehiške nadaljevanke, mogoče mu je enostavno jezik lep in mu lepo gre v uh, se ob njem počuti umirjenega. 2. Pa kaj vas briga kaj folk gleda. 3. pa kaj vas briga, kolikšen IQ ima določen folk 4. najprej pometajte pred svojim pragom in se ukvarjajte s sabo in s svojo familijo in svet bo lepši 5. norčevati se iz naziva nekoga je meni najboj nizko, podlo, najmanj IQ-jevsko. Vsi ne moremo biti enako pametni, vsi ne moremo imeti visokih šol, vsi ne moremo imeti srednjih šol, vsi ne moremo imeti enakih mnenj. Hvala bogu! 6. Bog, ne daj, da si visoko izobražen, bog ne daj, da imaš malo večjo plačo, bog ne daj, da dobiš na lotoju, bog ne daj, da voziš boljši avto od soseda - tale lepa lastnost "zavist", fovš, se tukaj na RR tako lepo vidi, da ti gre kar na bruhanje. Sploh, če imaš visoko šolo in drugačno mnenje - udri po nazivu! 7. In potem... konec koncev se vsaka debata razvije v isto sranje in bog ne daj, da tvoj drek ne diši enako kot sosedin 8. Kaj je že bilo prvotno vprašanje? A še katera ve?... NE vse tulite v en rog: mehiške nadaljevanke so za.... bla, bla bla.... Mamica je vprašala nekaj čisto nekaj drugega. Ve pa lajate ena čez drugo kot v pesjaku in na koncu se itak več ne ve katere kako laja. Glavno, da se laja, da je glasno. PUdlice na eni srani, rotvajlerji na drugi strani. Kdo bolj laja? Vsak bo lajal tako dolgo dokler je na vrvici, dokler se lahko skriva v svoji kletki ( za svojim računalnikom)- In če bi vas kdo spustil iz vrvice (bi se srečale v face to face), bi si drug druga riti lizale in vohale. 9. In konec koncev... boli me patak, ker sem tukaj že tako dolgo ve, da vem kako tale forum funkcionira. 10. Moje dete se tako odziva na dr. Phil Collinsa in drug pa na Tino Turner. Znorita, ko ju slišita... A to pomeni, da bosta rokera? 11. Pa kaj si ti nor, kaj vse človek tukaj izve? 12. Vrtec, povem vam, vrtec! Ej, Paštetka, midve nisva vedno enakih misli in se najina mnenja, izkušnje ter pogledi na stvari včasih krepko razhajajo, tule pa lahko rečem samo: PODPIŠEM VSAKO TVOJO BESEDO!!!
|