|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
18.8.2006 14:22:57   
Anonimen
Evo, poopsie zan poskrbet tudi zase in svojo rit. Ne rabi več meneuser posted image user posted image user posted image . No zdaj pa kar pij vodo in kavo na stran user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
18.8.2006 14:29:42   
Anonimen
ampak mene pa res skrbi zdej...zdjle sem si par člankov prebrala in vsepovsod piše, da je to slabo in bla bla..zdej sem se pa čist zasekiralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
18.8.2006 14:35:51   
Anonimen
Spet sem zašuštrala, da sem ti sploh povedalauser posted image . Sam po drugi strani pa dober, da sem, zdaj vsaj vidiš kaj je to in tudi veš kako preprečit oz olajšat zadevo. Zakaj se pupa zdaj sekiraš user posted image neki brezveze . Drži se teh zapovedi in prosim lepo, brez stresa, brez sekiranja, to ti samo dvigne pritisk in evola, že maš en znak hiperstimulacije. Relax baby, be cool user posted image . Tako hude pa spet ne boš fasala, da ti ne bi vsadili nobega, se še ni zgodilo na tem forumu, zakaj bi se tebi. Je pa res dober da veš, da ko bo enkrat vstavljeno not, da se paziš, da ti ob prehudi hiper... krči ne stisnejo ven zarodka. Zato prvo pravilo, brez sekiranja, praf

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
18.8.2006 14:36:40   
teira
Kaj se tu dogaja? Mišek mal sem user posted image  zaradi vseh teh izjav. Naj bom strogo resna in brez nobenega heca in .....?
Poopsie dej nehi se sekirat in brat. Jaz čisto nič več ne berem in se samo prepustim toku dogajanja. Kar bo, bo! Ne se obremenjevat.
Estera ti pa kar user posted image  naprej. Zdaj smo že četvorka - četvorolog user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
18.8.2006 14:38:58   
Anonimen
Fourlog, se bolj sliši kot četverologuser posted image user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
18.8.2006 14:40:11   
Anonimen
POopsie samo malo dražimo, ker ona zmeri iz muhe takega slona naredi, mamuta al celo dinozaura user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
18.8.2006 14:43:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1

Fourlog, se bolj sliši kot četverologuser posted image user posted image

user posted image user posted image
sej mi bo Reš razložil kaj to je in kako naj se pazim ane?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
18.8.2006 14:43:34   
teira
ja če me Mišek ne bi popravila ne bi bila Mišek......jah ni kaj policaj in to....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
18.8.2006 14:46:13   
Anonimen
Se opravičujem za moj dolg jezik in navihanost user posted image . Bom od zdaj naprej pridna kot samostanska miška. 

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
18.8.2006 14:48:52   
Anonimen
grem mal na zrak..morm mal zadihatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
18.8.2006 15:00:47   
teira
ne bo ti uspelo user posted image  ti je že pisano na kožo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
18.8.2006 15:19:54   
Anonimen
evo, še pol urce pa grem domov in se do nadaljnega ne beremouser posted image
Želim vam, da se boste imele lepo, da se boste kej spomnile name, predvsem v nedeljo, ko imam punkcijo in držite pesti da bo čim manj boleče.
Jst se vam pa javim , takoj ko pridem do rač.
teira čim manj bolečo punkcijo v ponedeljek,veš, da te imam v mislihuser posted image user posted image
MIŠEK, ti pa le glej, da bo končno punkcija uspelauser posted image user posted image
pridne boditeuser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
18.8.2006 15:31:36   
Anonimen
Joj poopsie upam, ad še nisi pobegnila user posted image na lepše, v objem svojga user posted image . Želim ti nič bolečin na punkciji in držim pesti, da ti bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image GO, poopsie, GO, poopsie, GO GOuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
18.8.2006 15:34:34   
Liya
POOPSIE držim velike peske zate da do čim manj bolečin in kaj hitro se nam javi!user posted image
TEIRA tudi tebi veliko sreče v ponedeljek in prav tako čim hitreje se javi
Mišek tudi tebi vso srečo.

Babe držte se vse po vrsti ter čim lepši vikend,lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
18.8.2006 15:49:28   
Anonimen
MIŠEK, evo me..sem na poti, da odidem..
hvala za dobre želje in tudi jst tebi želim da te tokrat nebi bolelo, če p aže more pa upam, da ne bo zaastonj in da končno zagledašuser posted image user posted image user posted image user posted image vso srečo!!

ESTERA hvala za lepe želje, vse lepo tudi tebiuser posted image

Pupe moje, hvala za vsa pojasnila in se javim, ko bom lahko upam, da samo z lepimi novičkami
p.s. močno stiskam pesti za vse vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
18.8.2006 15:52:38   
teira
Poopsie user posted image user posted image user posted image  vso srečo v nedeljo, čimmanj bolečin in same dobre foliklčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim nate in držim močne močne pesti user posted image . Ko lahko pa nam javi kako je bilo.
Mišek in Estera leeeep vikend in obilo užitkov na sončku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
18.8.2006 21:01:44   
kapica
Jao punce, pa ve ste res prave cvekice postale user posted image .

Dva dni nisem pogledala na ringarajo, pa se je toliko strani nabralo, da vas sploh ne morem vec zasledovat. Sedaj sem na hitro vse preletela, pa saj nimam cajta vsega podrobno prebrati.
Vidim da ste ze skoraj blizu punkcije, da se fajn drzite, samo tako naprej user posted image user posted image user posted image .

Meni dnevi zelo hitro  minevajo, poskisam cimmannj mislit na vse skupaj, v sluzbi je guzva in mi tudi dobro dene. September bo pa tudi hitro, ali pa oktober, kakor bo naneslo.

Do takrat pa sem z vami, stiskam pesti in navijam za vsako posebej!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 517
19.8.2006 6:35:18   
Anonimen
Joj kapica kolk sem te vesela user posted image .  Še karmen bi se lahk mal javila, kako kaj z njeno roko. Lepo kapica, da ti gre fino fajn in da se pripravlajš na nov jesenski podvig. Če ti ni odveč, se javljaj mal bolj pogosto, ker je fino klepetat s tabo. Tudi s tabo Karmen, te že ornk pogrešam user posted image .

No jaz sem v teh dnevih bila mal boljša koka.  Smo bile v tem času res ene kokoške na tem forumu in to se pozna tudi na folikelčkih user posted image .  Poopsie so neverjetno hitro zrasli, men se je pa število povečalo. user posted image za mene. Mal egoistično user posted image , sam jaz sem tak vesela user posted image . Reško mi je dans našu še na levi strani cca 4 folikelčke, res da so majhni, ampak iz majhnega zraste veliko, a ne? Po zadnjm UZ, ko ni bilo ne duha ne sluha o kakem foliklu na levi starni, sem se začela mal relaksirat, sama sem prakticirala refleksno masažo, mislila samo pozitivno in voila. Imam folikle, jajčnik se je zbudu. Tudi na desni se je število povečalo na 6-7 foliklov, en je enormni, že za spunktirat, sam ostali so mal majhni, zato mam punkcijo v torek. Teira nič ne bo s ponedeljkovim srečanjem. Ampak user posted image še velja. Evo tolk o meni, zdaj grem še  s  user posted image na sprehod, pol pa masažica.  Ne vem pa kdaj mi bo  user posted image šel z lic. Najbrž šele v torek na punkciji. Če se je število popravlo user posted image , naj se še vsaj kak jajc zdaj najde not user posted image . Reš vseen ni zadovoljen z mojim nesenjem jajc user posted image , sam jaz sem user posted image . To je zame že uspeh. 

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
19.8.2006 13:38:00   
kapica
Super misek, naj ostane tvoj jajcnik buden in se kaj pridela do torka. Navijam za tebe user posted image user posted image user posted image , relaksiraj se naprej tako kot si to pocela do sedaj, da se kaj zraste.
Juhu, nasmeska pa sploh ne rabis dol dat, ti sigurno pase user posted image .

Pa res, Karmen se pa nic ne javi, mogoce tako trenira z roko, da nima casa in je pozabla na nas user posted image .
Poopsi drzim pesti da bos punkcijo jutri dobro prenesla user posted image user posted image user posted image .

user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
19.8.2006 21:01:46   
*Karmen*
Ojla, čvekice!

Končno se tudi jaz malo javljam. Danes ne bom nič pisala o svoji roki, ker se VAM dogaja toliko stvari, da sploh ne uspem misliti nanjo. Ste nakloftale toliko strani, da sem komaj uspela vse prebrat.

Kaj mate zdaj za ene probleme? Beli tok? Nenevarno in običajno pri takšnih mamutskih hormonskih dozah. Špikanje v jajčnikih? Normalno, ker jajčniki delajo bolj in več kot ponavadi. Hiperstimulacija? Običajno le manj intenzivna pri veliiiikem številu jajčec (nad 20 ali 25). Velja pa nepisan zakon, da ima punca, ki ima hiperstimulacijo večje možnosti za zanositev, ker je v njenem telesu več nosečnostnega hormona. Torej, tudi hiperstimulacija ni le hudič. Je pa po ET ravno zaradi preprečevanja hiperstimulacije potrebno spiti veliko tekočine. Ja?

Punkcija? Mišek je že napisala. Le še to, da igla je zares doooolga. Vendar da G v nožnico najprej UZ sondo in šele skozi njo nato vdene iglo, ki pa mora bit tako dolga, da na drugi strani sonde lahko vsaj za 1 cm pogleda ven. Sama punkcija je mala malca. Tudi krvavitve po njej. Vam pa svetujem, da takoj, ko odidete iz ordinacije zavijete k avtomatu za pijačo in spijete Naprosyn tabletko proti bolečinam. Tako bolečine sploh ne bodo imele časa, da bi se razvile. Tabletka prime v 20 minutah in drži 5 ur. Po petih urah pa nima nobena več norih bolečin. Boleča menstruacija nima zveze z bolečo punkcijo. Kvečjemu je tista, ki ima pri M močne krče, pripravljena na vrsto krčev pri punkciji, saj so popolnoma enaki. Le krajši.

Reškota ste imele tudi na temi. Meni osebno je faca, ker ne paničari in ne ovinkari. Mogoče takšne boječkice, kot smo me, potrebujemo ravno takega ginekologa. Če bi nas strašil in nam vse v potankosti povedal, bi verjetno marsikatera obupala. O zasebnosti pa tudi ne morem reči nič slabega. Mogoče je celo prav, da svoje nepolodnosti ne skrivamo, ampak, da se o njej odkrito pogovarjamo. Saj ni to nobena sramota. Zame je car. Njemu so ti postopki mala malca in počasi dobi tak občutek tudi vsaka njegova pacientka - kar je pa več kot dobrodošlo.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 520
19.8.2006 21:12:22   
*Karmen*
Hkm, mi je zmanal prostora za moj roman user posted image .

MIŠEK, vidiš, pa se je tudi tebi zgodilo tisto kar se je meni. Tudi meni se je pri drugem postopku čudežno prebudil levi jajčnik. Spal je kar osem let! Očitno je imel dovolj počivanja. Bravo zate in za tvoje število jajčec! V torek bom definitivno držala zate velike pesti!!! Pa čimveč dobrih živcev pri selitvi in seveda veliko veselja v svoji štalci!!!

POOPSIE, tud ti si pridna kokica!!! Se opravičujem, ker sem zamudila tvoje zadnje javljanje. Upam, da ne boš zamerila. Tvoj dan je nedelja in moje pesti bodo v nedeljo namenjene le tebi. Upam, da boš čimprej s svojim poročilom o punkciji potolažila te naše prestrašene kokoške.

TEIRA, tudi ti si začela. Bravo! Lepo število folikelčkov si pridelala. No, še dobro, da nimate vse punkcije na isti dan. V ponedeljek torej držim pesti zate, Teira!

NIOVI, kaj pa je s tvojim pogovorom pri Reškotu? Javi nam, kaj si izvedela!

ESTERA, končno si se tudi ti javila! Lepo te je bilo spet brat. Torej moraš septembra poklicat, da ti dodelijo datum, al kaj? Upam in želim, da boš padla med septemberčice!!!

Tako, mislim, da sem predelala vse. Se opravičujem, ker sem nekaj dni manjkala. Smo delali pri hiši (no, jaz sem bolj stregla in kuhala) pa je zmanjkovalo časa za naše debate. Zdaj je spet vse ok. in bom pridno klepetala z vami. Sicer ste pa polne optimizma in smeha in ste druga drugi čisto dovolj velika tolažba. A ni fajn, da se lahko malo pomeniš s sebi enakimi user posted image ?

Zdaj pa vas lepo pozdravljam in vam želim veliko smeha, sreče in uspeha!!! Karmen.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 521
20.8.2006 6:17:15   
Anonimen
jeee! Karmen je spet naša user posted image user posted image . Še dobr, da si pršla, ker prihajajo kritični dnevi, saj veš, čakanjeuser posted image . Poopsie, kolko jo poznamo, bo ziher najbolj panična user posted image . Pri meni se lahko spet zgodi, da mi ne bo treba čakat, bom prikrajšana za to muko user posted image . Teira bo pa sigurno vse fino fajn prenesla. Teira, naša mamkauser posted image , mora biti močna resna. Poleg tega, pa si naš dragi Reško res ni mogel privoščit 3 take koke KKR

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
20.8.2006 6:40:21   
Anonimen
no, pa me daje jutranja ura, prezgodi jekljub enormni šalci user posted image . Namesto da bi smeškote prtisnila, sem poslala post. Kriza, mal me mede user posted image user posted image . Kje sem ostala? Ja, da bi si reško nas KKR user posted image res ne bi mogel privoščit naekrat, je že vedu kaj dela user posted image . Bi mogu preveč koruze potrosit po ordinaciji, da bi bile pridne in zobale user posted image in ne čvekale.

Poopsie me firbec user posted image kako boš danes opravila. Upam na vse naj naj. Javi kokr user posted image boš lahk.

Karmen kdaj približno se začne ta hiperstimulacija? Aja pa meni naprosin ne bi pomagal, ker me krči grabjo, takoj ko s stola pridem najkasnej ko vrata zaprem za sabo.  Sem pa se dans z Reškotom zmenla, da doma vzamem ketonal svečko. Bomo videli zdaj tega user posted image . Tokrat sem res pripravljena, prav naspidirana. Se počutim kot v mladih letih na tekmi user posted image . Adrenalina vse polno in mnogo večji optimizem kot drugič user posted image . Aja karmen, levi jajčnik je v prvem postopku delal z polno paro, tudi pred tem vedno. V drugem je ratu tema in potem v tem tretjem postopku na prvem UZ tudi. Zdaj na 2 in 3 UZ pa se vidi folikel. 1 velik, ta pravi in 3-4 mičkenih, za katere ni upanja. Je pa danes bil vsaj Reško zadovoljen z desnim. Marička je en velik, še nikoli prej ni bil noben tak, sem šla že prej na punkcijo. Zdaj je bil 20,3 velik, ponavadi pa sem šla z 19 na stop in pol punkcija.

Teira če boš dans kaj prebirala, vedi, da v ponedeljek zjutraj držim tudi zate pesti user posted image , tako kot danes za poopsie. Tudi ti čimprej javi.

Kar se tiče skrivanja in ne skrivanja neplodnosti. Odkar se ne zmenim tolk za to skrivanje, sem nekak boljše volje in večjega upanja. Ne obešam pa tega na cerkveni zvon user posted image . Če pa povem po pravici, pa se mi je še zmeri najljubše pogovorit na temu forumu, kjer smo vse iste.

Mal me pa vseen skrbi za v torek. To pa zato, ker mi je Reško danes dal samo eno špiko in zdaj ne vem ali je pozabu na drugo ali pa ni treba. Jaz sem se glih oblačila in obuvala, ko je pripravo špiko, tako da niti nisem videla ali mi je dal menopur ali dipherelin. Teira in poopsie ali sta vidve dobile menogon na dan stop inekcije. Če nista pol je ok, pol mi je dal dipherelin, kar je dobr, ker zavira odpiranje foliklov. Če pa sta, pol pa sem dobila menopur in ne dipherelin, pol sem pa v riti, ker mi grozi, da bi se folikel poču. Vsaj tak mi je reku zadnjič.  Karmen tudi ti če se spomniš napiš kja, jaz sem pozabila. Šele ko sem pršla v avto, sem pomislila na vse to. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
20.8.2006 7:12:16   
Anonimen
Še neki, kakšna ideja koko sprakticiraš špikanje inekcije v rit, brez pomoči partnerja ali tretje osebe user posted image ? Komi sem se navadila v trebuh, zdaj pa naj eksperimentiram  v rit user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
20.8.2006 9:25:16   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: *Karmen*

. Hiperstimulacija? Običajno le manj intenzivna pri veliiiikem številu jajčec (nad 20 ali 25). Velja pa nepisan zakon, da ima punca, ki ima hiperstimulacijo večje možnosti za zanositev, ker je v njenem telesu več nosečnostnega hormona. Torej, tudi hiperstimulacija ni le hudič. Je pa po ET ravno zaradi preprečevanja hiperstimulacije potrebno spiti veliko tekočine. Ja?

Hiperstimulacije vam drage moje niti pod točko razno ne želim. Jaz sem jo fasala, pa hvala bogu ne tisto najhujšo kot moja kolegica, ki so ji punktirali nenoramalne količine vode iz trebušne votline. Pride pa do nje res zaradi velike količine foliklov. Jaz sem jih pridelala 24. In ko so me spunktirali ni še nič kazalo na hiperstimulacijo, vendar moj G izkušen kot je, je predvidel, da se stvari ob takšnem številu foliklov verjetno ne bodo razvijale v željeni smeri. Najprej so mi mislili delati delno punkcijo: en jajčnik danes, drugega jutri, vendar so mi potem pod splošno narkozo spunktirali vse naenkrat. Ko sem odhajala iz bolnišnice, so mi najprej rekli, da mi bodo vse oplojene zamrznili in vstavili v naslednjem ciklu, ker ne želijo reskirat HS. No, potem pa smo se zmenili le, da mi enega vstavijo.
In drage moje, res sem dobila HS. Napihnilo me je tako, kot sem pozneje bila noseča v 7 mesecu. Bila sem polna vode, bolečine pa take, da se nisem mogla vstat s postelje. Ko sem vstala, sem se podpirala na omaro ene 5 minut, preden sem naredila prvi korakuser posted image   Pa so me tolažili, češ, ziher se je prijelo, ker zanositev še poslabša HS. Pa na žalost nič.
Pri hs je pomembno pitje velike količine tekočine in merjenje izločenega urina, da vidiš, da ti voda ne zaostaja prekomerno. Pomembno je počivanje, sicer pa ti tega noben ne rabi povedat, ker itak nisi sposoben vstat....in nobenih hitrih gibov, ker obstaja nevarnost zasuka jajčnika....

Želim vam postopke brez HS in čimprejšnjo zanositev.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?