|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 20.8.2006 6:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
no, pa me daje jutranja ura, prezgodi jekljub enormni šalci . Namesto da bi smeškote prtisnila, sem poslala post. Kriza, mal me mede . Kje sem ostala? Ja, da bi si reško nas KKR res ne bi mogel privoščit naekrat, je že vedu kaj dela . Bi mogu preveč koruze potrosit po ordinaciji, da bi bile pridne in zobale in ne čvekale. Poopsie me firbec kako boš danes opravila. Upam na vse naj naj. Javi kokr boš lahk. Karmen kdaj približno se začne ta hiperstimulacija? Aja pa meni naprosin ne bi pomagal, ker me krči grabjo, takoj ko s stola pridem najkasnej ko vrata zaprem za sabo. Sem pa se dans z Reškotom zmenla, da doma vzamem ketonal svečko. Bomo videli zdaj tega . Tokrat sem res pripravljena, prav naspidirana. Se počutim kot v mladih letih na tekmi . Adrenalina vse polno in mnogo večji optimizem kot drugič . Aja karmen, levi jajčnik je v prvem postopku delal z polno paro, tudi pred tem vedno. V drugem je ratu tema in potem v tem tretjem postopku na prvem UZ tudi. Zdaj na 2 in 3 UZ pa se vidi folikel. 1 velik, ta pravi in 3-4 mičkenih, za katere ni upanja. Je pa danes bil vsaj Reško zadovoljen z desnim. Marička je en velik, še nikoli prej ni bil noben tak, sem šla že prej na punkcijo. Zdaj je bil 20,3 velik, ponavadi pa sem šla z 19 na stop in pol punkcija. Teira če boš dans kaj prebirala, vedi, da v ponedeljek zjutraj držim tudi zate pesti , tako kot danes za poopsie. Tudi ti čimprej javi. Kar se tiče skrivanja in ne skrivanja neplodnosti. Odkar se ne zmenim tolk za to skrivanje, sem nekak boljše volje in večjega upanja. Ne obešam pa tega na cerkveni zvon . Če pa povem po pravici, pa se mi je še zmeri najljubše pogovorit na temu forumu, kjer smo vse iste. Mal me pa vseen skrbi za v torek. To pa zato, ker mi je Reško danes dal samo eno špiko in zdaj ne vem ali je pozabu na drugo ali pa ni treba. Jaz sem se glih oblačila in obuvala, ko je pripravo špiko, tako da niti nisem videla ali mi je dal menopur ali dipherelin. Teira in poopsie ali sta vidve dobile menogon na dan stop inekcije. Če nista pol je ok, pol mi je dal dipherelin, kar je dobr, ker zavira odpiranje foliklov. Če pa sta, pol pa sem dobila menopur in ne dipherelin, pol sem pa v riti, ker mi grozi, da bi se folikel poču. Vsaj tak mi je reku zadnjič. Karmen tudi ti če se spomniš napiš kja, jaz sem pozabila. Šele ko sem pršla v avto, sem pomislila na vse to.
|
|
|