|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
20.8.2006 10:08:19   
Liya
O punce dobr dan vidim da ste že vse pridne in tudi gor no lepo.
Mišek pa daj mal povej kako ti to tvojo masažico prakticiraš,če ni skrivnost???user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 526
20.8.2006 17:38:43   
Anonimen
Ti sem mislila, da jaz na tem forumu strašim z groznimi odgovori, ampak poglejte to našo rijo. Kar na rit me je vrglo user posted image , oči mam velke in bele kot user posted image , usta pa še kar odprta, mi je skor muha not zletela user posted image . Rija Boga rija, kar si mogla dat skoz user posted image .

Estera ti zaupam, če mi uspe jih še nafilat, če ne, pol pa najbrž nima haska. No nekaj ga ima, saj so mi folikli na levi strani zrasli user posted image .

Sem danes šla k tašči na obisk in sem zdaj tako hin user posted image , da bom sam še masažico sprakticirala, pogledala kak film, ob 21.00 bom pa že itak user posted image . Se pišemo jutri in takrat ti tudi napišem mal o masaži. Mogoče na z.s.

Vsem pupam lep nedeljski večeruser posted image user posted image

Poopsie si preživelauser posted image

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
21.8.2006 9:03:32   
kapica
Pa je prisel cas punkcij  user posted image user posted image user posted image .

Poopsie, upam da ni bilo prehudo in si danes ze na nogah user posted image .
Nisem cisto sigurna ce je danes tudi katera s punkcijo na vrsti, ne mi zamerit punce. Ampak za vsak slucaj, drzim pesti za tisto ki sedi na stolu in trepeta .

Misek, ti si pa jutri a ne? Mislim nate, ne daj se, glede na to kako si uzivala te zadnje dni z masazo in morjem in tako, upam da bo vsaj en  jajcek uspel, ki ti bo dal najlepsega user posted image  na svetu.

Pupe drzite se user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
21.8.2006 9:21:28   
nenna

Ojla punce,
Danes sem prišla na vašo stran po vašo pomoč.Sicer sem klomifenka.
5 let je že kar delamo na bebici pa nč ne rata.Imam op. preiskave lapar,hormone,pap,hsg,partner sperm.ki je odličen.Naj povem,da so mi zaradi izvenm.nosečnosti pred leti odst. jajcevod.Hsg izvid b.p. uglavno vse b.p.
Z mojim sva šla do dr Reša,ki mi je predpisal Klomifen za 4.mes.No še ta mes.jih jem pa sem končala.Zmenjena sva,če ne bo nič,da pridem maja nazaj.Torej zanima me kolk časa čakaš pri Rešu ,da te vzame na koncesijo.
kolk stane pri njem postopek,in kdaj plačaš?Jaz sem se definitivno odločla,da počakam še do maja,pol pa grem v akcijo sej nisem več tolk mlada,tko po moje mam še ene 3.l fore.Sicer jz mam 2.otroka s prvim partnerjem.
Kako bom pa začela s terapijo pri Rešu?No če nam ne rata,se vam bom pridružla še jz v vaš klub.Tko zaenkrat je to vse vse vas lepo pozdravljam,in želim,da bomo čim prej user posted image .čao N

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 529
21.8.2006 11:49:19   
Anonimen
nenna pri rešu nič ne čakaš, vse se takoj začne, ko dobiš naslednjo user posted image . Jaz sem šla en teden pred user posted image k njemu in naju ej poslal v italijo po inekcije drug dan user posted image pa sva se že začela špikat. Nič čakanja, nobene koncesije, konzilija, nič. samo na juriš. še zavedale se ne boš kolk hiter je vse skupaj. midva sva prvo plačala cc 340.000 za ICSI postopek in vsa zdravila (icsi je dražji in stame nekje 243.000 sit. plačaš po punkciji in prineseš račun na transfer. ker nisva pršla do transferja (ni bilo jajačec) se nama je znesek prištel k drugemu postopku. Imaš pa pri njemu tako, prvi se plača, drugi je zastonj, tretjega spet kasira. zakaj pa bi sploh čakala do maja??????user posted image

upam da sem ti kaj pomagala, če te pa še kaj zanima, pa kar vpraši

poopsie, teira javita se. HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!, FIRBEC

(odgovor članu nenna)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
21.8.2006 12:29:39   
nenna
Mišek,
Tko čist iskreno povedano zdejle naju mal denar baše,pa ne bom mogla it samoplačniško.Pa sploh lahko pridem na koncesijo?Slišalaa sem,da lahko,čaka pa se od 6 mes. do 1 leta.Joj sem že tolk nestrpana,da bi šla ta moment.Kako pa odloči Reš postopek oz.terapijo.
Pri men je problem jajcevod,ki pravi Reš,da mogoče tudi ta ni več tolk dober.Moževi plavalčki so pa super.Pred tremi leti ko sem mela laparoskopijo je bil ta jajc.b.p.A je možno.da se v tem času poslabša?
Kolk je pa uspešen pri meni ivf?
No Mišek še enkrat hvala za tvojo prijaznost.LP N

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
21.8.2006 14:53:37   
Anonimen
Ti midva sva pršla k Rešu, ker sem bila naveličana čakanja in kiksov v lj G. Začelo se je takoj, kot sem že prej povedala. Prnesla pa sva tudi vse izvide iz lj G, tako da nama ni bilo potrebno še enkrat delat pri njemu. K njemu sva pršla tako rekoč zdrava (tako so nama povedali v lj), pa sva takoj padla v postopek pri rešu. najprej je preveru, če sploh njegovi vojaki pridejo v maternico, ker je to bilo ok, pa sva že začela z inekcijami. Ponavadi vsi ki pridejo začnejo z suprefactom in menogonom, cel čas te pa spremlja z UZ, da vidi ali reagiraš in kako reagiraš, pol pa punkcija in transfer. Pa dolgo čakanje na user posted image . Voila, v enem mesecu je vsega konc. Nobenega čakanja kot pri konziliju v lj.
Glede na to, da sta že pri rešu, pa ne vem zakaj čakaš na konzilij. Za konzilij reševi izvidi niso dobri, moraš v ljubljanski G narediti določene izvide. Tudi stari ne smejo bit, jaz sem jih mogla določene še enkrat opravit, ker so bili eno leto stari. To samo sklepam, nisi nič napisla, kje si opravljala preiskave. Ne vem pa kako poteka, če te reš pošlje na konzilij, niti nikoli nisem pomislila na kaj takega. A je sploh možno. Jaz samo vem, da, kot sem rekla, prvega plačaš, drugega pa zavarovalnica krije, ti ga pa vseen on naredi in to takoj, tudi brez čakanja in brez konzilija.

Slabi jajcevodi znajo bit problem pri IVF ali ICSI, sam če se ne motim, je poopsie rekla, da imam zanič jajcevode in je ravno v nedeljo imela punkcijo in prav lepo število foliklov. Najbolj pridna  kokoška je bila med nami, ki pa imamo dobre jajcevode. Upanje je. Nažalost niam računalnika in čakamo, da bo šla v službo in nam sporoči ali je bilo uspešno.

mal si zmedeno napisla in jaz sem ti najbrž še bolj zmedeno odgovorila. saj bo še ktera pupa pršla gor in ti dala odgovor. jaz sem danes živčna in nenaspana, k me jutri čaka punkcija

upam, ad ti bo čimprej uspelo, ti se pa kar pridruži našemu klubuuser posted image , boš velik zvedela, ogromno vprašanj, odgovorov, tolažb, jokanj, smeha, vsega..... pa kar sprašuj, nekdo ti bo že dal pravi odgovor

(odgovor članu nenna)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
21.8.2006 15:38:36   
teira
živjo punce KKR user posted image
evo me s punkcije...preživelaaaa...user posted image . poopsie nisem imela časa prebrat...kako je šlo? Jaz sem bila pogumna, čeprav ni bilo ravno ne boleče. Zdaj počivam lepo doma in uživam user posted image . Kako ste ve? v glavnem pri naju vse o.k. in zato sem izredno vesela user posted image .

čau pupe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 533
21.8.2006 15:41:54   
Anonimen
teira sem si vse nohte že pogrizlauser posted image , k te ni bilo nič na spregled. pa še vseeno nisi napisala kolk jajc si zneslauser posted image . Kdaj je transfer. Ta pomembne info si izpustila, barabicauser posted image , sam da bomo še bolj živčni. Da bom jaz jutri brez nohtov, saj reško bo vesel, ga ne bom mogla spraskat,eč bo preveč bolelouser posted image .
če si še pri moči javi, drgač pa hitr v posteljo in počivaj

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
21.8.2006 15:48:22   
teira
Mišek torej jutri je tvoj dan. Bom z mislimi pri tebi user posted image . Torej pridelala sem 4 celice, nevem koliko je to dobro user posted image  Reš je rekel, da je odlično user posted image  in zato sem bila vesela. Transfer pa naju čaka v četrtek. Sem tok vesela, čeprav me še kar boli. Toda ta bolečina mi prav nič ne pomeni, samo da bi bilo vse v redu user posted image . A se Poopsie ni nič oglasila? Poopsie kje si, kako si?
Mišek boš videla, da bo šlo jutri vse tako, kot mora in da nam boš veselo pisala, da si pridelala....celic. Si ali nisi KKR user posted image ? user posted image
Grem še mal počivat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
21.8.2006 22:03:18   
Sisy
čau punce,

mene pa zanima kdaj imate kaj predvidene transferje? Jaz ga imam v sredo...pa ve?Tko da malo vem za koga je treba navijat user posted image

lep večer!

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 536
22.8.2006 8:47:52   
teira
Jutro user posted image
vidim, da se je naš klub kar na enkrat povečal user posted image .
Sisy čestitke, jutri je tvoj veliki dan. Držim močne user posted image da boš lepo grela user posted image  celih 9 mesecev. A si tud ti pri Rešu? Prosim povej mi kako je pri tebi? Koliko user posted image  ti bodo vstavili - če slučajno veš user posted image  Jaz imam transfer v četrtek in upam, da bo moja user posted image  ali user posted image user posted image  zdržala pri meni ceeelih user posted image  mesecev.
Mišek mislim nate in držim pesti, da boš pridelala kar veliko število zdravih celic user posted image . Drži se!!!!!
Poopsie kje si??????

Vsem ostali pa en velik pozdrav user posted image

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 537
22.8.2006 10:54:16   
teira
Punce nevem kam ste vse šle, ampak jaz rabim pomoč. Ko berem ostale teme vidim, da ste nekatere razvile 16, 20 ...celic ...jaz pa samo 4user posted image  Tako me je strah, da se nebi vsaj ena oplodila. A je imela katera manjše število celic in je vseeno zagledala user posted image .
Prosim za kakšno vspodbudno besedo. Res jo rabim!
Hvala in srečno vsem, ki ste v postopku user posted image

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 538
22.8.2006 10:55:29   
Niovi
user posted image Čau punce user posted image
Kok ste pridne ste že vse jajčka oddale in zdaj čakate samo še vgnezditev user posted image  . Jaz sem bila prejšnji teden na pogovoru in dobila navodila za spraj s katerim se že od včeraj pridno fiksam 2x dnevno. S špikami začnem 2 dan user posted image  , to pa bo nekje okoli 25-28. 8 , ko boste ve že visoko noseče user posted image
Pri meni nič novega. Sem pa vesela za vse user posted image  ki ste se špikale in ste že na cilju. Meni je tole branje prineslo predvsem več miru in malce potisnil negotovost in strah, ki se me loteva. Sicer pa itaq, strah user posted image

Gremo naprej in čim več user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 539
22.8.2006 11:18:08   
Liya
Čao bejbe madona kolk sre ene pogumne,user posted image user posted image mene pa še vse to čaka.Ne veste kolk sem že nestrpna,obenem pa me je ful strah.Sploh si ne predstavljam kako to vse poteka???user posted image
Marsikaj pa vam bom člahko povedala ko dobimuser posted image in morama poklicat v lj.
Saj to bo tako kmalu-čez dober teden.Občutki pa so tako mešani a naj bolj mislim nauser posted image
Ali sploh nič-kaj pa ve pravte.....

Za vse tiste pa ki imate v kratkem,ali pa ste že imele,da čim prej zagledate verjetno težko pričakovanuser posted image

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 540
22.8.2006 11:32:22   
teira
Estera,  Niovi nč bat vse gre kot po tekočem traku. Samo umirjene živčke in čimveč optimizma v glavi user posted image . Vse bo šlo kot mora. Jaz upam in molim boga, da se moje celice oplodijo, da bom lahko moje user posted image  odnesla domov in jih 9 mesecev čuvala v sebi.
Prosim držte pesti.  Mislim na vas.

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 541
22.8.2006 11:52:30   
Liya
Veš kakšne pestke držim,ogromne,sploh tisti čas bom ful mislila nate!

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 542
22.8.2006 13:44:59   
teira
Hvala Estera user posted image  
To pa je zate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  da bi šlo vse po sreči!

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 543
22.8.2006 13:49:16   
Anonimen
ku-ku. Pupe jaz sem živa. Zgleda da so mi vaše želje pomagala, saj sem pridelala 3 jajčeca, celo enega v levem jajčniku. Teira jaz sem jih prvič imela 4, nažalost nezrele in se ni noben pravilno oplodil. So pa ženske z enim jajčecem bile in so zdaj mamice. Verjemi in ti bo uspelo. Jaz kljub 3 verjamem, da pa mogoče tokrat bo vseen 1 dober. Ti maš 1 več, zato imaš še toliko več upanja, kot jaz. Je loterija, ampak tudi z enim uspeš. Lahko pa bojo vsi 4 uspeli. Držim pesti zate.

Moja današnja punkcija ni bila tako zelo boleča. Bila je, sam sem bila precej bolj močna in odločna, da mi ne bo hudega. Tokrat vsaj nisem skup padla. Boli pa me še zmeri, zato grem kar nazaj v posteljo. Sam tolk, da sem se vam javila, da sem živa in zdrava.

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
22.8.2006 13:53:58   
teira
Bravo Mišek user posted image user posted image user posted image
morda pa bo še kaj s tega KKR user posted image ........user posted image

Zdaj lepo počivaj in VSE držmo močne user posted image za VSE!!!!!

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 545
22.8.2006 15:53:14   
kapica
Vau, punce kako ste pridne.

Misek, cestitke za tri user posted image user posted image user posted image user posted image , Teira za stiri user posted image user posted image user posted image user posted image . No kokoske, pa ste prezivele, a ne da se da?
Drzim pesti da se jih cimvec oplodi, samo pozitivno energijo in optimizem v roke !!!

Niovi cestitke za dober start. Cas bo tako hitro minil, pa bos ze ti o punkciji porocala.
Estera, pri tebi tudi, bos videla, naenkrat bos nosecka, tako hitro se vse odvija, ko se enkrat zacne.

Fajn ste punce, pozdravcek vsem! 

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 546
22.8.2006 15:55:07   
kapica
Sissy, ti si zgleda prva z transferjem, tako da jaz ti ze drzim pesti user posted image .

Veliko srece jutri user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
22.8.2006 16:45:50   
Anonimen
Joj se zgrešila, ko mi je kazalo že na bolje z bolečinami, sem šla in pojedla nektarino in par sluhih sliv in zdaj me napenja user posted image , v jajčnikih pa me črviček spet ščipa user posted image .

Sisy jutrije tvoj dan, me pa bomo že vse čile in zdave, tako, da bomo lahko 100% navijale za tvoje zmrzkote user posted image user posted image user posted image . Želim ti, da ti tokrat  user posted image ostane not za 9 mesecev in da boš pol v user posted image .

Niovi uspešno špikanje, snifanje in čakanje na user posted image .

Estera tudi tvoj čas bo kmalu pršu, še verjela ne boš kako hitro.

Kapica ti se pa lepo spočij, naberi novih moči, pol pa v lov za nami vsemi. Te čakamo in tudi tvoji zmrzkoti so že nestrpni, da te pridejo obiskat, tokrat pravijo, da bi se greli kar celih 9 mesecev.

Poopsie za tvoj r.d.  pa ti bo klub KKR user posted image , kupil nov računalnik, da nas ne boš tolk časa nategovala in držala v nesigurnosti user posted image . Je že skrajni čas, da nam kaj sporočiš, pejd sosedu in sprosi računalnikuser posted image . A si mela dans transfer a ga maš jutri, al pojutrišnjem......

v glavnem vsem en lep sončni preostanek dneva user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
22.8.2006 20:28:17   
Sisy
hvala punce za lepe želje user posted image

držte se,navijam za vse,zdej pa grem počas proti postli da si naberem moči za sprejem mojih eskimčkov user posted image  (namreč nameravam ju greti celih 9 mesecev user posted image )

nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
22.8.2006 21:27:05   
*Karmen*
Pozdravljene vse članice teh strani in vse članice KKR!

Uspešno peljete tole kalvarijo h koncu, ni kaj user posted image ! Polne ste optimizma in sreče.

TEIRA, BRAVO ZA PUNKCIJO, KI JE BILA USPEŠNA user posted image !!!

MIŠEK 1, TUDI TEBI ČESTITKE ZA PREŽIVETO PUNKCIJO user posted image !!! Evo, pa tudi ti nisi šla zastonj na punkcijo. In ker ste tako lepo sproščeno klepetale tu gor in se smejale tudi nisi padla skupaj od bolečin. Ja, veliko, veliko pomeni, če lahko o vseh teh kalvarijah klepetaš in zraven še vse obrneš na hec. Ni kaj, KKR je ZAKON user posted image !!! Število jajčec pa ni tako zelo pomembno. Jaz sem imela v prejšnjem postopku le enega in ta se je oplodil. Žal pa je po ET-ju največ odvisno od "borbenosti" jajčeca. Biti mora močno in imeti veliko željo po preživetju, da postopek uspe. Je pa, kot vidiš, vse možno tudi z enim dobrim jajčecem. Tako, da, kar brez strahu.

SISY, A TI SI PA KR MAL PRESKOČILA DOLOČENE DELE POSTOPKA? Blagor se tebi! Jutri držim najmočnejše pesti za tvoje eskimčke, da se prilepijo k tebi in da jih ne bo mogoče odlepiti naslednjih 9 mesecev user posted image !!!

NIOVI, TEBI PA ČESTITKE ZA USPEŠEN START user posted image !!! Saj verjetno vidiš, da vse skupaj ni nič tako groznega, kajne? Tule gor vlada vsesplošno rajanje in vse pohvale puncam, ki tako lepo skrbijo za dobro razpoloženje user posted image !!!

POOPSIE, HALO?! Dej že prvleč tist računalnik iz tistga kota in napiši kaj dogaja...

Jaz pa, uboga kokica, sem morala danes pričeti s službo user posted image . Ah, veste, pa se je vse kar dobro končalo user posted image . Prvi šok je mimo. Vse je ok. Preživela v glavnem prvi dan. In to uspešno in lepo. Zdaj pa še osemkrat v službo, potem pa (UPAAAAAM) končno na morje user posted image !!!

LP vsem kokicam in veliko sreče v nadaljevanju postopkov user posted image . Karmen.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?