|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 21.8.2006 14:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti midva sva pršla k Rešu, ker sem bila naveličana čakanja in kiksov v lj G. Začelo se je takoj, kot sem že prej povedala. Prnesla pa sva tudi vse izvide iz lj G, tako da nama ni bilo potrebno še enkrat delat pri njemu. K njemu sva pršla tako rekoč zdrava (tako so nama povedali v lj), pa sva takoj padla v postopek pri rešu. najprej je preveru, če sploh njegovi vojaki pridejo v maternico, ker je to bilo ok, pa sva že začela z inekcijami. Ponavadi vsi ki pridejo začnejo z suprefactom in menogonom, cel čas te pa spremlja z UZ, da vidi ali reagiraš in kako reagiraš, pol pa punkcija in transfer. Pa dolgo čakanje na . Voila, v enem mesecu je vsega konc. Nobenega čakanja kot pri konziliju v lj. Glede na to, da sta že pri rešu, pa ne vem zakaj čakaš na konzilij. Za konzilij reševi izvidi niso dobri, moraš v ljubljanski G narediti določene izvide. Tudi stari ne smejo bit, jaz sem jih mogla določene še enkrat opravit, ker so bili eno leto stari. To samo sklepam, nisi nič napisla, kje si opravljala preiskave. Ne vem pa kako poteka, če te reš pošlje na konzilij, niti nikoli nisem pomislila na kaj takega. A je sploh možno. Jaz samo vem, da, kot sem rekla, prvega plačaš, drugega pa zavarovalnica krije, ti ga pa vseen on naredi in to takoj, tudi brez čakanja in brez konzilija. Slabi jajcevodi znajo bit problem pri IVF ali ICSI, sam če se ne motim, je poopsie rekla, da imam zanič jajcevode in je ravno v nedeljo imela punkcijo in prav lepo število foliklov. Najbolj pridna kokoška je bila med nami, ki pa imamo dobre jajcevode. Upanje je. Nažalost niam računalnika in čakamo, da bo šla v službo in nam sporoči ali je bilo uspešno. mal si zmedeno napisla in jaz sem ti najbrž še bolj zmedeno odgovorila. saj bo še ktera pupa pršla gor in ti dala odgovor. jaz sem danes živčna in nenaspana, k me jutri čaka punkcija upam, ad ti bo čimprej uspelo, ti se pa kar pridruži našemu klubu , boš velik zvedela, ogromno vprašanj, odgovorov, tolažb, jokanj, smeha, vsega..... pa kar sprašuj, nekdo ti bo že dal pravi odgovor
|
|
|