Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:16:13
|
|
|
|
teira
|
....trolog se nadaljuje... M P T ...... Koga bomo dodali???? Punce kje ste?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira ovde nema nikakvog trio adijo . Trio že, amapk mene se ne rešite tako hitro . Hočem še vsaj par tednov čvekat in čakat na . Ti bi pa že adijo rekla. Kava sucks, najprej čez pobegne, pol pa jo hočem pit, pa mi slabo naredi , bljack. Sem raje ruknila domačo vitaminsko bombo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ja no..kje ste??Klub bo težko preživel če ne bo še kakšne čanice, rabimo prispevke ..ja bom mogla ukrepat zgleda...že pišem opominčke... teira mene bodo kave ubile ...se mi kr roke tresejo, ker ponavadi ne pijem tolk kave danes sem pa že cel lavor spila pismo...ponoč bom pa spet mesečnik Kaj bostepa za vikend počele? Jst morm poštudirat kam bi šla na izlet?Je kaka ideja?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
in kaj bi to bilo MIŠEK, domača vitaminska bomba ...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:25:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kamor koli, kjer ni romantično. Je hudič zdaj ko hormoni delajo, on pa mora bit tešč , vsaj 3 dni. Mal nas ta forum kensla, jaz napišem, pa hočem poslat in javi eror
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:27:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie eni imamo problem z hrano kot so sadje in zelenjava . Pol pa si naredim sok iz tega, nekak lažje požrem vse skupaj.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:27:52
|
|
|
|
Liya
|
No pupe jez sem tuki ke pa ve???? Joj mišek vse sem zamudila,ja kaj zavraga se pa tuki dogaja vsi se nekam selite,a pol bom pa sama ostala tle gor in ustvarjala monolog??? Ja to pa tko ne gre??? Mišek je kdo pa bo potem meni nasvete dajal če tebe ne bo??? Že zdaj ,kaj bo šele potem???A to je kar za skoz al kako??? A je še kaj drucga novga punce razen to da nam bo Mišek pobegnil????
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mene itak zdej razmetava, bi vsako sekundo ... , moj revček pa tud..ampak Reško prepovedal tko, da nič ne bo ...lahk njemu rečt trpiva pa midva ...naju bo še pobral..nisva vajena take abstinence kam pa potem lahko greva...tehnični muzej?al pa na kako gradbišče..samo men je vse romantično...moj srči pa tud v vsaki stvari najde nekaj kar ga spomne na ..pa smo tam...v riti ..si bom deviški pas kupila..un tahud..železn, da bo za ziher
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Estera daj mal posonči zobe . Hitro preden pride mamka teira in te nadera, nič je zapovedala . E pa saj je tam tudi internet, če glih je puščava, tud tam lahk kable potegnejo . Mišek bo pobegnu, ker bo mucek pršu in se bo treba skrit v mišjo luknjo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
estera, sej ne bo nikamor MIŠEK pobegnila...jst jo počasi ovijam okrog prsta, da si premisli ... ne bit žalostna, sej je veliko dobrih punc te pa zastopim, da jo boš pogrešala, ker jo bom jst tudi ampak nočem o tem razmišljat...jst uživam v njeni družbi dokler je še tu ...ni čas za solzice
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, estera ne dovol si da te mama teira dobi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
DŽIZS KRAJST poopsie, a tud v riti najdeta romantičnost?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, no zdej pa povej a niluštn da te tkole v smeh spravljam da ti odgovorim..k je kriza sej veš...se potrpi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam sušo že 1 mesec, dober mesec, pa še 2 tedna sušnega obdošja je pred mano. Joj, pa še nekje sem prebrala, da naj po transferju tud ne bi . Džizs. Ti pa tle meni jokaš , da par dni nisi. Tišina, da te ne slišim več . Seks je tle tabu, zato pa se tudi gremo umetnega . Če bo pri meni še naprej taka suša, me skrbi, da mi ne bi še všeč ratalo na UZ , tam mam vsaj neki not .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK ena resna..zdej sem nekej brala zakaj punkcija ni nujno uspešna oz. oploditev in enden izmedrazlogov je da se zamudi ovulacija... no jst sem dobila ob pol enih zjutraj in sem potem ob 6h klicala reša, če naj pridem že kar isti dan ali naslednji in je rekel naslednji...zdej pa razmišljam kaj če sem tud špike prepozno dobila, ker moreš 2. dan po špiko jst sem šla pa po špiko krepko po 24h urah...in zdej me skrbi, da nimam jst slučajno zdje ovolacije ker me tolk špika in izcedek imam..pismo..sploh ne vem zakj sem se zdej kr neki zasekirala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ja to sem tud jst brala, da 14 dni po transferju tud ne priporočajo ..matr ej kako bom pa živela...me bo ja pobral 1 mesec, evo zdej jokam zate ... da bi ti šele všeč ratalo...komaj zdjle ...zakaj pa misliš, da sm jst tolk vesela k grem k rešu
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:55:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne kje pa, O se gleda in se točno ve kdaj bo po foliklih. Glede na to kolk so veliki. Zato, tista prva špika ni tolk pomembna. Saj pa vidiš, teira je prej dobial špiko, pa gre kasnej na punkcijo, ima tudi manjše folikle. Zgodi pa se lahko, da ti največji folikel že prej poči. To je ta nevarnost. Ampak saj imaš še veliko drugih foliklov, vsi ti pa ne bodo popokali. . Na prvem postopku sem jaz isto imela en dan pred stop inekcijo hude bolečine v jajčnikih. Tako da se nisem mogla vsest. Potem stop inekcija in punkcija. 4 nezrela jajčeca. Ko sva šla na razgovor k Rešu, sem vprašala, če je možno, da sem imela že prej ovulacijo, pa je reku, da je vse možno. Redko, amapk možno. No drugi postopek, sem zato imela en dan prej punkcijo in tudi zbadanja v jajčnikih nisem čutila, tako kot prej. Pa nobenga jajčka, niti nezreli, prazno. Vse je loterija. Ampak že pri naravni O, imaš nekaj dni prej izcedek, kije prozoren in redek, da lahko semenčeca lažje prodrejo. Tako, da si tu tudi pač prej dobila. Kaj pa naj pol jaz rečem, ko mam tud že izcedek, pa špika me, pa še niti 2 Uz ni za mano. Ne mi rečt, da sem pol v riti. Ker v moji riti oz v tisti ko sem, ni tako romantično
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidiš na to tvoje veselej, ko prideš od reša, nisem nikoli pomislila . Zato pa jaz skoz pridem v solzah, k je tako hitro vsega konc .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 13:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, kaj bi jst brez tebe ..spet bi bila v riti No moj izcedek je kar naenkrat ratal beli tok tega pa res skoraj nikoli nimam..ne vem kaj se dogaja
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 14:03:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dogaja se, končno se neki dogaja, tudi s tabo, vse samo dobro . Pa začni mal več vode pit, počasi se ti bo začela hiperstimulacija, celo ko bo začela progestreon jemat in pol bo hudič. P a dozo kave znižaj, praf
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 14:10:11
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, po domače prosim, nič ne razumem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 14:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Boš še vse zvedela ko prideš do tega. . Ti bi kar po domače, po domače, pa daj si eno domačo salamo vzam
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 14:16:18
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej si me zrajcala pa mi ne boš povedela kaj je hiperstimulacija no, hočem vedet (zdejle cepetam k mejhen otrok)
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 14:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
bi rada videla, kaj boš ti naredila, ko bo tvoj otrok tako cepetal pred tabo .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 18.8.2006 14:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
zdjle sem šla pogledat na net kaj je hiperstimulacija in berem da to ni dobro "Drugače pa je transfer odvisen od stopnje hiperstimulacije. V kolikor je ta blaga ne igra velike vloge inse ves postopek nadaljuje. Pri hujših oblikah se odločijo za prenos enega samega zarodka ali celo nobenega."
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?