|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
18.8.2006 13:16:13   
teira
....trolog se nadaljuje... Muser posted image  Puser posted image  Tuser posted image ......

Koga bomo dodali???? Punce kje ste?

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.8.2006 13:19:10   
Anonimen
Teira ovde nema nikakvog trio adijouser posted image user posted image . Trio že, amapk mene se ne rešite tako hitrouser posted image . Hočem še vsaj par tednov čvekat in čakat na user posted image . Ti bi pa že adijo rekla.
Kava sucks, najprej čez pobegne, pol pa jo hočem pit, pa mi slabo naredi user posted image , bljack. Sem raje ruknila domačo vitaminsko bombo.

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
18.8.2006 13:21:27   
Anonimen
ja no..kje ste??Klub bo težko preživel če ne bo še kakšne čanice, rabimo prispevkeuser posted image
..ja bom mogla ukrepat zgleda...že pišem opominčke...
teira mene bodo kave ubileuser posted image ...se mi kr roke tresejo, ker ponavadi ne pijem tolk kave danes sem pa že cel lavor spila pismo...ponoč bom pa spet mesečnikuser posted image
Kaj bostepa za vikend počele? Jst morm poštudirat kam bi šla na izlet?Je kaka ideja?

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
18.8.2006 13:23:20   
Anonimen
in kaj bi to bilo MIŠEK, domača vitaminska bombauser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
18.8.2006 13:25:54   
Anonimen
Kamor koli, kjer ni romantično. Je hudič zdaj ko hormoni delajo, on pa mora bit teščuser posted image , vsaj 3 dni.
Mal nas ta forum kensla, jaz napišem, pa hočem poslat in javi eror

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
18.8.2006 13:27:25   
Anonimen
Poopsie eni imamo problem z hrano kot so sadje in zelenjava user posted image . Pol pa si naredim sok iz tega, nekak lažje požrem vse skupaj. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
18.8.2006 13:27:52   
Liya
No pupe jez sem tuki ke pa ve????user posted image Joj mišek vse sem zamudila,ja kaj zavraga se pa tuki dogaja vsi se nekam selite,a pol bom pa sama ostala tle gor in ustvarjala monolog???user posted image Ja to pa tko ne gre???

Mišek je kdo pa bo potem meni nasvete dajal če tebe ne bo???
Že zdajuser posted image user posted image user posted image ,kaj bo šele potem???A to je kar za skoz al kako???

A je še kaj drucga novga punce razen to da nam bo Mišek pobegnil????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
18.8.2006 13:32:13   
Anonimen
mene itak zdej  razmetava, bi vsako sekundouser posted image user posted image user posted image ...user posted image , moj revček pa tud..ampak Reško prepovedal tko, da nič ne bouser posted image ...lahk njemu rečt trpiva pa midvauser posted image ...naju bo še pobral..nisva vajena take abstinenceuser posted image
user posted image kam pa potem lahko greva...tehnični muzej?al pa na kako gradbišče..samo men je vse romantično...moj srči pa tud v vsaki stvari najde nekaj kar ga spomne nauser posted image ..pa smo tam...v ritiuser posted image ..si bom deviški pas kupila..un tahud..železn, da bo za ziheruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
18.8.2006 13:33:55   
Anonimen
Estera daj mal posonči zobe user posted image . Hitro preden pride mamka teira in te nadera, nič user posted image je zapovedala user posted image user posted image . E pa saj je tam tudi internet, če glih je puščava, tud tam lahk kable potegnejo user posted image user posted image user posted image .
Mišek bo pobegnu, ker bo mucek pršu in se bo treba skrit v mišjo luknjo user posted image user posted image

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
18.8.2006 13:33:58   
Anonimen
estera, sej ne bo nikamor MIŠEK pobegnila...jst jo počasi ovijam okrog prsta, da si premisliuser posted image ...
ne bit žalostna, sej je veliko dobrih punc te pa zastopim, da jo boš pogrešala, ker jo bom jst tudi ampak nočem o tem razmišljat...jst uživam v njeni družbi dokler je še tuuser posted image ...ni čas za solziceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
18.8.2006 13:34:54   
Anonimen
ja, estera ne dovol si da te mama teira dobiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
18.8.2006 13:35:30   
Anonimen
DŽIZS KRAJST poopsie,  a tud v riti najdeta romantičnost? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
18.8.2006 13:38:42   
Anonimen
MIŠEK, no zdej pa povej a niluštn da te tkole v smeh spravljamuser posted image
da ti odgovorim..k je kriza sej veš...se potrpiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
18.8.2006 13:42:50   
Anonimen
Jaz mam sušo že 1 mesec, dober mesec, pa še 2 tedna sušnega obdošja je pred mano. Joj, pa še nekje sem prebrala, da naj po transferju tud ne bi user posted image . Džizs. Ti pa tle meni jokaš user posted image , da par dni nisi. Tišina, da te ne slišim več user posted image . Seks je tle tabu, zato pa se tudi gremo umetnega user posted image . Če bo pri meni še naprej taka suša, me skrbi, da mi ne bi še všeč ratalo na UZ user posted image user posted image , tam mam vsaj neki not user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
18.8.2006 13:45:30   
Anonimen
MIŠEK ena resna..zdej sem nekej brala zakaj punkcija ni nujno uspešna oz. oploditev in enden izmedrazlogov je da se zamudi ovulacija...
no jst sem user posted image  dobila ob pol enih zjutraj in sem potem ob 6h klicala reša, če naj pridem že kar isti dan ali naslednji in je rekel naslednji...zdej pa razmišljam kaj če sem tud špike prepozno dobila, ker moreš 2. danuser posted image  po špiko jst sem šla pa po špiko krepko po 24h urah...in zdej me skrbi, da nimam jst slučajno zdje ovolacije ker me tolk špika in izcedek imam..pismo..sploh ne vem zakj sem se zdej kr neki zasekirala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
18.8.2006 13:48:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ja to sem tud jst brala, da 14 dni po transferju tud ne priporočajouser posted image ..matr ej kako bom pa živela...me bo ja pobraluser posted image
1 mesec, evo zdej jokam zateuser posted image ...

da bi ti šele všeč ratalo...komaj zdjleuser posted image ...zakaj pa misliš, da sm jst tolk vesela k grem k rešuuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
18.8.2006 13:55:10   
Anonimen
Ne kje pa, O se gleda in se točno ve kdaj bo po foliklih. Glede na to kolk so veliki. Zato, tista prva špika ni tolk pomembna. Saj pa vidiš, teira je prej dobial špiko, pa gre kasnej na punkcijo, ima tudi manjše folikle. Zgodi pa se lahko, da ti največji folikel že prej poči. To je ta nevarnost. Ampak saj imaš še veliko drugih foliklov, vsi ti pa ne bodo popokali. user posted image .
Na prvem postopku sem jaz isto imela en dan pred stop inekcijo hude bolečine v jajčnikih. Tako da se nisem mogla vsest. Potem stop inekcija in punkcija. 4 nezrela jajčeca. Ko sva šla na razgovor k Rešu, sem vprašala, če je možno, da sem imela že prej ovulacijo, pa je reku, da je vse možno. Redko, amapk možno. No drugi postopek, sem zato imela en dan prej punkcijo in tudi zbadanja v jajčnikih nisem čutila, tako kot prej. Pa nobenga jajčka, niti nezreli, prazno. Vse je loterija. Ampak že pri naravni O, imaš nekaj dni prej izcedek, kije prozoren in redek, da lahko semenčeca lažje prodrejo. Tako, da si tu tudi pač prej dobila. Kaj pa naj pol jaz rečem, ko mam tud že izcedek, pa špika me, pa še niti 2 Uz ni za mano. Ne mi rečt, da sem pol v riti. Ker v moji riti oz v tisti ko sem, ni tako romantičnouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
18.8.2006 13:56:29   
Anonimen
Vidiš na to tvoje veselej, ko prideš od reša, nisem nikoli pomislila user posted image . Zato pa jaz skoz pridem v solzah, k je tako hitro vsega konc user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
18.8.2006 13:59:51   
Anonimen
user posted image user posted image MIŠEK, kaj bi jst brez tebeuser posted image ..spet bi bila v ritiuser posted image
No moj izcedek je kar naenkrat ratal beli tokuser posted image tega pa res skoraj nikoli nimam..ne vem kaj se dogaja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
18.8.2006 14:03:47   
Anonimen
Dogaja se, končno se neki dogaja, tudi s tabo, vse samo dobro user posted image user posted image . Pa začni mal več vode pit, počasi se ti bo začela hiperstimulacija, celo ko bo začela progestreon jemat in pol bo hudič. P a dozo kave znižaj, praf

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
18.8.2006 14:10:11   
Anonimen
MIŠEK, po domače prosim, nič ne razumemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
18.8.2006 14:13:54   
Anonimen
Boš še vse zvedela ko prideš do tega. user posted image user posted image . Ti bi kar po domače, po domače, pa daj si eno domačo salamo vzamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
18.8.2006 14:16:18   
Anonimen
zdej si me zrajcala pa mi ne boš povedelauser posted image kaj je hiperstimulacija no, hočem vedetuser posted image (zdejle cepetam k mejhen otrok)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
18.8.2006 14:17:33   
Anonimen
bi rada videla, kaj boš ti naredila, ko bo tvoj otrok tako cepetal pred tabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
18.8.2006 14:20:04   
Anonimen
zdjle sem šla pogledat na net kaj je hiperstimulacija in berem da to ni dobrouser posted image

"Drugače pa je transfer odvisen od stopnje hiperstimulacije. V kolikor je ta blaga ne igra velike vloge inse ves postopek nadaljuje. Pri hujših oblikah se odločijo za prenos enega samega zarodka ali celo nobenega."user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?