|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
19.9.2006 18:59:21   
Ela80
Ojla user posted image ,
jaz sem imala včeraj redni pregled in smo spet srčka sišal pa na hitro sem spet malega vidla. Zdaj pa spet 4 tedne nič. Sem pa pri Križajevi, pa me zanima, če jo ima še katera in kako se ji zdi? Mene je včeraj kr malo napizdila pa čist brezveze, se človek pol kr ne upa vprašat stvari ki ga zanimajo user posted image . No saj pol se je malo umirila pa je bilo.

Meni prosim Žabika tudi popravi datum na 8.3..

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
   [Brisano sporočilo]
19.9.2006 19:29:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ela80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
20.9.2006 7:15:57   
blanči
Dobro jutro marčevke, kaj še kar spite? Paše ne? Kako se počutite zdaj ko smo že zakorakale v drugo trimesečje? Pravijo da so ti trije meseci nekaj najlepšega v nosečnosti. Punce izkoristimo to.
Jutri imam G. pregled, komaj čakam. Vam sporočim kako je bilo. Tudi izvide DHT sem dobila in se je riziko zelo spremenil iz 1:4... na 1:11... ne vem točno številk. Super. Ali še jemlete folno kislino?Jaz jo bom jemala še naprej. Pijem namreč napitek od Hipp-a, ki vsebuje poleg folne kisline tudi jod in železo. Dobra zadeva tako izgleda kot multivitaminski sok. Moj G. je rekel, da je to še boljše ker vsebuje tudi druge vitamine.
Danes grem v Avstrijo v C&A malo gledat za nosečniške obleke.

Zdaj pa grem na eno kavicouser posted image .

LP Blanči

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
20.9.2006 8:13:04   
marjetka
Dobro jutro user posted image !
Joj danes spet delavno , sm mela včeraj prosto pa se mi kar kolca po frej dnevih.
Včeraj smo meli pregled pri svoji G, in mala pupa pridno raste tudi UZ je naredila, tako da ga očitno naredi na vsakem pregledu :))
Ko pa je zagledala moje rezultate urina jo je pa kr zaskrbel (men se sploh niso zdel slabi) in sm dala spet vodo, tako da morm dons klicat za izvide, vendar mi je že nakazala, da me čaka napotnica za naprej. No ja bomo vsaj pupo bl pogostokrat vidl.
Ja pa prve nosečniške hlače mam, so vredne vsakega tolarja, to pa je udobje.
Slabost pride tu pa tam, pa tud ne jem tolk, ker mi hrana sploh ne paše več, ja pa zredila sm se za 0,5kg, tako da tukaj pripomb ni bilo.
Sedaj pa v polni zagon,
lp

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
20.9.2006 9:34:05   
urla
Nosečke, a vam tudi na koncu strani javlja spodnje sporočilo:

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: '[string: "18.9.2006 13:44:36"]'
/forum/js/m_functions.asp, line 13

Ne morem vas normalno brati, na drugih temah pa je OK.

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.9.2006 11:10:56   
A-N-J-A
Ela80 glede Križajeve jaz nimam dobrih besed.Sem hodila k njej ravno tako moja mami.Kolegici je rekla ko je bla noseča,ah te nosečke sej nimam nič od njihuser posted image .Zgubila je tud ful pacientov,tko da mogoče se je pa mal popravlauser posted image .
Pa če mal na mon-u pogledaš boš našla marsikaj od nje.
To je seveda moje mnenje,upam da te nisem v slabo voljo spravla.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
20.9.2006 14:28:42   
kresnička
Da se malo javim.
Mi smo včeraj upihnili tri svečke user posted image !

Imeli smo se krasno, danes smo malo utrujeni, v petek pa se odpravljamo v Nemčijo za en teden.
Še vedno čakam rezultate DHT.
Pa lep dan vsem.

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
20.9.2006 16:41:00   
tejčica
Punce, a je mogoče katera že kupovala nosečniške cunje preko kataloga Neckermann? Zanima me kvaliteta. Ne gre več drugače, bo treba zapravljat, saj nimam skoraj nič več za oblečt. Se mi zdi da sem se v zadnjem tednu noro razpihnila.

(odgovor članu kresnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
20.9.2006 17:28:45   
Anonimen
Hojlauser posted image

Tudi nasa nuhalna je za nami... Veliko smo 71,4mm,srcek je bil 162 bpm... 1:5170 pa je riziko za DS. Zelo lepo je bilo spet videti naso pikico po tolkem casu user posted image , nama je snemala na dvd,samo je pol nekaj zezalo in je rekla,da ce na dvdu nic ne,boma spet prisla se en vecer ,da naredimo eno hitro snemanjeuser posted image ,nazalost  ali an sreco nam ni uspelo,tako,da boma kmalu spet videla najino pikico...Moj je vprasal,ce se vidi spol.Nekaj se je trudila ampak ni bilo nic videti,potem je nekaj le vidla ampak je rekla,da ne more nic rect,da mogoce bo fantek.Moj je se evdno trdno preprican,da bo pupikauser posted image ...Bomo ze vidli,ce ne prej marcauser posted image ....Mi je pa rekla,da mam nizko postlcouser posted image Na eni slikci je full lepo viden s profila pa se lepo vidi nosek pa ustnice,pravi moj,da ma cisto moje cobice,malo vecje in nasobljeneuser posted image ....To bi bilo nase porocilo kar se tice nuhalne....

Sem se pa danes po treh tednih zopet merila in cm so se pr trebuscku povecali za 6user posted image ....Glede na jutranjo tehtnico sem se zredila 0,5kg...Bomo vidli kam se bo to vse skup v visave slouser posted image .....Pa danes zopet en izmed redkih dnevov,da ni glavobolauser posted image ....

Ja nic,lepo bodite sreckeuser posted image pa bozajte user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
20.9.2006 18:59:54   
LI
Po dolgem času se spet malo javljam. Moram priznati, da vas kar redno spremljam, vendar službi ni kaj preveč časa za pisanje.
Vidim, da nas je vedno več -  dobrodošle vse nove user posted image .
Tudi moji rezultati na nuhalni so bili v redu (1:8585), danes pa je za mano še drugi pregled, kjer smo poslušali samo user posted image , ki veselo bije.
Za seznam, ki ga žabika tak pridno dopolnjuje sporočam dodatne podatke (29 let, in kraj MS).

Fajn bodite in uživajte v  zadnjih lepih sončnih dnevih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
20.9.2006 20:17:09   
Sibil_
Tejčica preko kataloga Neckermann jaz naročam večkrat cunje in so vse dobre kvalitete, zato kar pogumno v nakupe.So tudi kar velike številke, ampak včasih traja da stvari pridejo.Pri naročilu vprašaj če imajo artikel na zalogi, potem pride v roku dveh tednov.user posted image

Danes je en tak čuden dan, kar vse me boli in špika, komaj se kaj malega sprehodim.Dobro je samo če ležim, tega pa tudi cel dan ne mislim delat.user posted image

Tudi jaz sem se včeraj v liftu gčedala in se mi že zdi, da imam kar nosečniški trebuh-me je že groza.Tako lepo zaobljen in trd trebušček-joj kaj še bo.Merim se pa raje sploh ne, čeprav zredila se pa še nisem nič.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
20.9.2006 20:36:13   
Barči78
Ojla,
Da se vsaj malo javim, da vidite, da vas spremljam. Priznam, da me služba izčrpava, pol pa še mala žverica doma, tko, da se mi bolj malo ljubi pisat. Sej bom ujela tempo, pa bo bolš. Moram vam povedat, da me je včeraj prvič pošteno brcnil moj dojenček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No ja, sej je prov nežen. Lep občutek. Tko, da se grem zdele mal uležat, pa čakat.user posted image  Sem skoz v gibanju in sploh se nimam časa zbrati, da bi ga čez dan čutila.

Novo slikico sem dala v album, kakšen debelušček sem žeuser posted image , prov fletna, pa da vidte, kako ma moja bejbika rada dojenčka.

Zdej pa grem pripravit cunje za v službo, pa se še kaj javim.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.9.2006 8:52:59   
kresnička
Moram napisat, da so me danes klicali iz lab., kjer sem dala kri za DHT. Rezultat se je izboljšal iz 1:5500 na 1:16100.
Tako, zdaj pa pakirat.
Lp

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.9.2006 9:22:29   
urla
Kresnička super rezultat user posted image user posted image user posted image .

Sem pa ugotovila, da nismo več take čvekice, kot smo bile na začeku. Smo se malo vnesle.

Pridne bodite na ta lep dan.

(odgovor članu kresnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.9.2006 11:52:28   
sezam
No mi smo tudi imeli včeraj pregled - smo poslušali srček. Brca tudi že kar dobro. Tako, da pridno napredujemo. Naslednji pregled imam 20.10. in takrat gremo vsi trije gledat našega user posted image . user posted image user posted image

Naša mala (19M) tudi že dojema, da bomo dobili dojenčka. Ko jo vprašam kje ima mami dojenčka, poišče moj popek in pravi "tuti (=tukaj)". Pa jo vprašam ali imaš kaj rada dojenčka in se stisne k trebuhu in pravi "moa" (=moja). Je prav fini občutek, ko to vidiš. user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.9.2006 12:15:25   
marjetka
Evo mene od moje G z napotnico, na kateri piše nujno, naročena na polikliniki čez 2 mescauser posted image , dobr da še pred porodom. Očitno si vsi nujno razlagamo različno.

Drugače pa z glavobolom čakamo da bo dan minil, lep pozdrav vsem user posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.9.2006 12:36:51   
brundi
LP user posted image

Pr nas nč novga saj čakamo na tist pregled v 20t(monografija??)jaz si teh izrazov nč ne zapomnem..brcike še ne čutimo-čeprav je drugi otrok in pravjo da jih mal prej čutiš???Me pa zanima če se katera doma zjutraj,ko vstane al pa kadarkol  razmiga-potelovdi?Jaz mam že od prej navado,sam ne vem če lahko delam vse vaje k sem jih prej..user posted image kaj pa ve delate-če ?

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.9.2006 13:31:45   
Anonimen
Zdravo punce!

Da se še jaz malo oglasim. Prejšnji teden sem imela pregled, vse OK. Nisem še prebolela tokse pri 9-ih mačkih, ki so malo zunaj malo notri. Se pa moram malo pazit, vsaj kar se tiče mačjih WC-jev. Pa sem mislila, da pri tolkih mačkih, pa že tolk let smo skupaj, da bi pa ja že to prebolela, ampak so očitno zdravi.
Naslednji pregled imam šele 26.10. morfologijo. Pa bom še enkrat vprašala, če bomo res dobili fanta, ker pol se moramo pa zagrebsti še za fantovsko ime.

Drugače pa vidim, da nisem edina bolna, kašljam, smrkam, boli me grlo, glava, malo vročine... Tko da sem danes pa jutri doma.

Lp, jjasna

(odgovor članu brundi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
21.9.2006 14:30:54   
dolgolaska
OOOOOOOO!!!

Evo mene..malo boljša...vročine ni več,ampak še zmeraj se ne počutim najboljše!

JJASNA...jaz tako kot ti..že od malega imamo doma mačke...in sedaj tudi,pa tudi jaz še zmeraj nisem prebolela tokse(v kar sem bila prepričana da sem jo)

Se slišmo kasneje....
pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.9.2006 15:33:27   
dskubin
To je tudi meni tako čudno, že od malega mamo vedno kakšno mačko (al pa več) okoli, pa kot otroci smo spali skupaj z njimi, pa jih lizali pa vse, pa še nisem prebolela tokse in se morem zdej pazit. Eni pa mačke v življenju niso vidli, pa jo fašejo?

Sicer me pa že drugi dan glava boli in če ne bo boljš, bom zvečer en lekadol spila. Da ne bom jutri na naš zmenek zamudila ;)

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.9.2006 16:11:21   
tinaaja
tukaj se ena z glavobolom user posted image
Drugace pa ok, sem 2 tedna do pregleda. V sluzbi imam tako guzvo, da se mi pol tud pisat ne da vec. Od soncka nimam nic, ker moram do zvecer delat.
Glede toxe se strnjam.. kot otrok sem meckala blato, macke, ne prala sadja, .. skratka, vse moznosti, da bi fasala kaj. Ampak tud nisem.
No tko.. grem naprej delat. Papa
uzivajte

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.9.2006 18:56:41   
Sibil_
OBALKE-jutri okrog 9-ih v triglavski, ok?JAvite se katera pride, da malo vem koliko nas bo.Pa upam da čimveč.Jaz pridem, sigurno.Torej-najbolj okrogla nosečka tam-to je Sibil.user posted image

Sicer pa počutje bolj tako tako, ampak nekako gre, počivam kolikor se da ob malem miškotu.

Pa res nekam manj čvekamo zadnje čase, dejmo se mal popravit no....

Aja-je katera iz Kranja?Bi rabila pod nujno eno uslugo, če bi se dalo...user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.9.2006 19:18:29   
Barči78
Sibil, jaz sem iz Kranja, sam reci.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.9.2006 19:55:17   
tejčica
Evo, pa imam spet 5 minut časa za RR. Mi sploh ne uspe več gor priti. Služba, mala, služba... ob devetih zvečer sem pa že koma. Še dobro da se je čvek malo umiril, drugače vam sploh ne bi uspela slediti.

Obalke, jaz jutri pridem. Eno urco časa bom imela za vas, potem pa spet šibam na teren. Še dobro da je vikend že skoraj tu.

Vse ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image , vse ki se pa slabo počutite vam želim da se počutje čimprej izboljša.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.9.2006 20:00:51   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Marinko
Punce, v ponedeljek imam AC. Me ze mora tlaci. Upam,da bo vse ok. Kako hitro dobis rezultate???user posted image user posted image

Marinko, jaz sem AC imela v prvi nosečnosti, na rezultate pa sem čakala cca. 3 tedne. Vem da je težko, ampak BODI POZITIVNA.

Držim pesti da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marinko)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?