|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
18.9.2006 10:09:23   
tejčica
Soncek78, tvoj rezultat NS je prav super in mislim da nima smisla delati THT.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
18.9.2006 10:13:08   
slumpo
ojla

mi lahko katera na hitro pove naslov Pušenjakove ordinacije....sej vem da smo že govorili ampak sem pozabla

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
18.9.2006 10:24:33   
urla
Zasebna ambulanta
Ulica Bratov Babnik 10
Ljubljana

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
18.9.2006 10:45:35   
draja
No, pa da se spet še jaz malo javim.

Za mano je vikend, ki je bil zaznamovan z nenehno slabostjo. Že prejšnji četrtek in petek sem okrog hodila kot zombi, včeraj zvečer pa je bilo že nevzdržno. Jaz res upam, da bo to minilo, čeprav bi po knjigah sodeč lahko že bilo bolje.

Aha, torej so ovni najboljši samo grozni za vzgajat user posted image  user posted image . A ni zanimivo, kako se ti, ko si prvič noseč, zdi prav zabavno, da boš imel malega nagajivčka, ki bo imel svojo močno voljo, potem pa (domnevam) ko ga že nekaj časa imaš, si pa malo premisliš user posted image . Jaz sem zdaj naprimer čist navdušena, da bo mali nagajivček in trmast.

sicer me pa zanima, ali tudi vam okolica pametuje, da če vam je ful slabo bo punčka, če pa vam ni slabo pa fantek??? Meni vsi vztrajno dokazujejo pravilnost teorije, jaz pa v nič takega ne verjamem, čeprav je pa zabvano med nosečnostjo razpredati take neumnosti.

Lep začetek tedna vsem!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
18.9.2006 11:09:58   
urla
Draja - to glede napovedi spola po slabosti definitivno NE drži. Sabost, pa koža, pa poraščenost so dejavniki, ki so odvisni od posamezne nosečnice. Vsaka nosečnost je drugačna.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
18.9.2006 11:10:56   
tejčica
Draja, zanimiva ta tvoja teorija o malih nagajivčkih user posted image , ki pa kar drži. Naša pupa je hudiček in pol in res upam da drugi kaj bolj miren. Po drugi strani je pa kljub temu da je čez dan user posted image , ponoči pravi angelček. Spi od začetka cele noči in si ne predstavljam, da je možno da bo drugič drugače. Je pa pri nas zadnjič na roditeljskem rekla pomočnica vzgojiteljice, da ni pridnih in porednih otrok, so samo otroci.user posted image

Meni sedaj zaenkrat še nič pretirano ne solijo pameti a bo punčka a fantek. Prvič se je (potem v drugem delu nosečnosti) pa vsak vtaknil v moj trebuh, pol da bo punčka in pol da bo fantek, pol pa vedi kaj bo.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
18.9.2006 11:57:32   
dskubin
Glede bolečih bradavic, jaz sem uporabljala kremo Lanolin od MultiMam. Dobi se v lekarni in je kar draga (okoli 2000), ampak se je porabi zelo malo. Tako da jaz sem jo uporabljala vsak dan skoraj pol leta, pa nisem niti ene tube spucala. Mi je pa bla všeč, ker Bepanthen je potrebno dol sprat, ko dojiš, lanolina pa ne. Ti se lahko po mili volji mažeš, pa potem otročka kar pristaviš.

Aja Obalke, jaz sem priseljena na obalo in sem drugače s severnega konca Primorske, zato mi ni čisto jasno, kje se v petek dobimo. A na Triglavski ulici? Kaj pa je tam? A je to tam k je Pizzerija Atrij? Mi boste mogli bl tko po študentsko povedat, kaj se tam nahaja pa to, k če ne ne vem, če vas bom najdla user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
18.9.2006 12:20:27   
karina
Javim se samo toliko da povem da mam prestavljen datum poroda....in to je 8.3.2007.
Lep pozdrav vsem.

Ko si daleč, da ne zmoreš niti koraka več,si prehodil ravno polovico razdalje,ki si jo sposoben prehoditi.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
18.9.2006 12:31:39   
Sibil_
Dskubin-triglavska se reče slaščičarni, ki je nasproti tržnice.NA tržnici imaš razne barčke ob strani, zadnji prio cesti je Forum.Greš čez cesto in nasproti Foruma je triglavska-ima stole zunaj in notri.NA tisti strani je potem še trgovina Skiny pa od Simobila poslovalnica.Ti je kaj bolj jasno?Aja pa točno malo pred vhodom je pano za kino spored.Sicer pa pošlji meni ali kateri drugi svoj mobi, pa se bomo kliccale če ne boš našla.Sicer sem pa prav vesela da se dobimo, upam da me kaj ne ustavi (trkam hitro...).user posted image

Drugače počutje ok, malo utrujeno sicer, ampak gre.Je pa definitvno drugače kot prvič.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
18.9.2006 12:46:49   
dskubin
No, hvala Sibil. Zdej bom pa menda že našla. Še edobro, da sem se spomnla vprašat, drgač bi šla na čisto drug konec (ne bi blo prvič - še na predavanje o epiduralni sem zamudila oz. zgrešila meetingpoint). To bi blo smeha. Tudi jaz upam, da se dobimo v čimvečjem številu.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
18.9.2006 13:44:35   
anna2007
živio punce!

Me pa zanima če katera občuti bolečine v trebuhu.
Niso krči, je kot da bi dobila M.
Tudi hrbtni del me boli, (kadar vstanem je hudo)
Obalke v petek bom na NS medtem ko vi boste nauser posted image , mislite name!!
rajš bi bila na morje ampak komaj čakam da vidim mojo pikico!

lp,
anna
12t

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
18.9.2006 21:00:33   
Žabika
Pozdravljene souser posted image !
Smo imeli doma težave z serverjem, tako da sem imela oviran dostop do interneta - ampak se na mojo srečo niste preveč razpisale!

Je pa za mano naporen vikend, v katerem sem poleg veliko dela imela še naslednje nosečniške simptome: glavobol, zgaga, bolečina v križu, bolečina v trebuhu, utrujenost! Čist preveč za naenkrat. Glavobol danes še kar ostaja, ostalo je bolje.
Res ne vem kaj sem jaz čutila v petek, ampak taki občutki se mi niso več ponovili! Sem pa danes noseča 16t2d, tako da mislim, da je bilo še prezgodaj, da bi čutila otročička! Pa tako si tega želim! Se mi je pa čez vikend tudi vsaj malo napihnil trebuh, tako da se končno lahko hvalim naokrog - seveda oblečem najbolj oprijeto majčko!user posted image

Zdej pa šibam še malo pojest in v posteljo, da se max. naspim, saj je teden še dolg, dela v službi in doma pa veliko, ker v soboto odpotujem za en teden na izlet v SV kraje!

Osvežen seznam, ki se še kar širi oz podaljšuje:

user posted image 1.3. Zora (28) - LJ
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 1.3. Urla (29) - PO
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. Karina (32) - MB
user posted image 2.3. freya
user posted image 3.3. Lana 22
user posted image 3.3. Bibi
user posted image 3.3. sezam - LJ
user posted image 3.3. pocka
user posted image 3.3. erna14
user posted image 4.3. Žabika (30) - LJ
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. Thaiss (28) – PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 8.3. Barči78 (28) – KR
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ
user posted image 8.3. Karina (32) - MB
user posted image 9.3. Dajadada (28) - LJ
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 10.3. Majita
user posted image 10.3. darchy
user posted image 11.3. tejčica (29)
user posted image 11.3. Encijan
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 13.3. Ela80 - LJ
user posted image 14.3. MoonEve (26) - KR
user posted image user posted image 15.3. NMJ (35) - LJ
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ
user posted image 15.3. Kr_enamami (35) -JESENICE
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 16.3. Sibil – IZ
user posted image 17.3. tinaaja (28) - LJ
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. malička
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Snorklja (30) - SG
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči
user posted image 19.3. babri - BREŽICE
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ
user posted image 21.3. LI
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (29) - LJ
user posted image 23.3. Naomi
user posted image 23.3. TeDyBear (32) - JESENICE
user posted image 23.3. kresnička – LJ
user posted image 23.3. soncek78 - IZ
user posted image 25.3. LeINA (25) - MB
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ
user posted image 25.3. Pikca - LJ - user posted image
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 27.3. draja (27) - PO
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image --.3. Boni3
user posted image --.3. Neda

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
18.9.2006 23:02:53   
amy26
Žabika, lepo od tebe da si osvežila seznam user posted image  nas je pa ogromno čez 60 user posted image  user posted image  marca zna v porodnišnici biti res gneča.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
18.9.2006 23:18:54   
sezam
Vidim, da na seznam dodajate tudi starost - moja 32.

Drugače je bil danes kar naporen dan. Sem šla zopet po dobrih 14 dneh v službo. Kako se hitro razvadimo biti doma. Pa saj bo hitro januar in takrat nastopi daljši dopust user posted image user posted image .

Počutje OK, le hitro utrujena. Trebušek pridno napreduje, kg pa tudi. Mislim da sem pridelal že ene 4 (v prvi user posted image  v tem času še nobenega).

draja - tale teorija, da če ti je slabo, da imaš user posted image  definitivno ne drži. V prvi user posted image  mi ni bilo enkrat slabo, pa imam sedaj user posted image . No sedaj mi tudi ni, mogoče bo še ena user posted image .

Sedaj še počakam, da se mi opere perilo, da ga dam sušit, nato pa hitro v posteljo. Jo že kar vidim user posted image .

nočko

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
19.9.2006 7:34:34   
karina
Žabika...mene maš 2x na seznamu....termin 2.3 lahko prosim zbrišeš...hvala.
Lep deževen dan.

Ko si daleč, da ne zmoreš niti koraka več,si prehodil ravno polovico razdalje,ki si jo sposoben prehoditi.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
19.9.2006 8:52:24   
urskas
hojla marčice!

Jaz že dva dni čutim nežne brcikeuser posted image user posted image user posted image .
Glede spola pravijo tudi, da če user posted image  paše sladko, da bo punčka, če pa kislo pa fantek. Pri prvi nosečnosti mi je bilo ful slabo in potem mi je pasalo sladko še pa še. In je blauser posted image . Zdaj je pa istouser posted image . Če bo še enauser posted image  bomo vidli čez nekaj tednov.

LP, Urska

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
19.9.2006 9:18:24   
Naomi
Aloha trebuscice ;)
Po dolgem casu spet back on the track ;)...tudi mi smo dali NS cez, vse BP...je pridno migal in kdr ni blo treba pridno miroval ;))...drugace pa, pocutje iz dneva v dan boljse, slabosti so samo se v zametkih, spim k top vsako noc, energija se je pa povrnila za gore premikat ;)...v glavnem. zakon ;)...pocasi bom lahko zacela uzivat v nosecnosti ;)...
...vsem cestitke za dobro razvite malcke in kar tako naprej...
...aja, moj PDP se je premaknu na 21.3., je manj guzve tisti dan, pa smo tko nastimal ;)...sicer sem pa zadnjic prebrala, da imajo v LJ porodnisnici 14 porodnih postelj, tko da...ce nas bo pa 14 naenkrat, pol pa naj sam se en pisne, da nataliteta pada ;)...
u glavnem..podatki za seznam...Naomi-21.3.- 30- LJ
No, pa lep dan se naprej!

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
19.9.2006 9:26:51   
Naomi
A-N-J-A...pritkana k si me pogreskala ;)...evo lupcka...
papa

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
19.9.2006 11:27:00   
dolgolaska
Ojla!!!
Evo mene malo...sem se komaj iz postelje privlekla...user posted image ...sem sicer malo boljše,ampak zvečer pa vročina noče in noče popustiti,pa sedaj sem še kašljat začela...tko da cela bajta ponoči ne spi zaradi mene!!!!
No upam,da bo kmalu ok...
...in jeeee danes praznujemo 14teden!!!  user posted image
Jupiii...še malo pa bom tudi jaz začutila prve brcike...
Komaj čakam....tistim ki pa ste jih že pa    
                                   user posted image   user posted image    ČESTITKE  user posted image   user posted image     !!

Aja...danes sem šla kupit okvirček (za sliko) za na mizo...skopirala sem sliko iz NS...in sedaj bom slikco najinega user posted image  postavila na omaro,ali pa nekam kjer jo bodo lahko vsi videli....user posted image   user posted image    user posted image
No se kmalu spet kaj oglasim!!!!

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 19.9.2006 11:29:03 >

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
19.9.2006 11:33:05   
slumpo
ojla

danes imam NS pri Pušenjaku. Za mano je pa najhujša noč v moji nosečnosti in bojim se da se mi ta slabost ne bo nikoli nehala.
Ponoči sem kar naprej bruhala trebuh me je bolel nepopisno ker sem čutila tak pritisk not...šele ob 5 zjutraj se je stanje malenkost umirilo ko sem se pa res že čisto spraznila.
tako da sem danes ostala doma in nisem šla v službo ker se mi slabost in bolečine nadaljujejo.
Groznoooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image .
Aja pa še to prej sem bruhala sam po hrani sedaj pa že po pijači. Ful sem žejna pa ne vem kaj naj pijem. Skratka z eno besedo vse me matra.

lp   grem nazaj v poslo.
Na koncu nosečnosti bom najbolj vitka nosečka...user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
19.9.2006 12:09:59   
draja
Joj, Slumpo! Se jaz smilim sama sebi zaradi mojih slabosti, ampak to kar pa ti preživljaš je pa še 100-krat hujše!!! Sočustvujem s tabo in ti želim, da se ti stanje čim prej umiri in da lahko končno začneš uživati v nosečnosti. Se bom zdaj pol manj smilila sama sebi, ker vidim da so še hujši primeri.

Drži se!!!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
19.9.2006 12:17:14   
A-N-J-A
Žabika mi bomo mel tud baje user posted image ,tko da daš lahko na seznamuser posted image .
Naomi končno si se oglasila.A zdaj pa nočeš več rodit na 23-gauser posted image ?
Dolgolaska,ja čimprej se pozdravi neuser posted image .
Slumpo ti pa po žličkah pij tekočino,da ne boš dehidrirala.Božikauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
19.9.2006 13:30:32   
Marinko
Punce, v ponedeljek imam AC. Me ze mora tlaci. Upam,da bo vse ok. Kako hitro dobis rezultate???user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
19.9.2006 13:42:28   
Dajadada
Dolgolaska, jaz imam tudi že dve uokvirjeni fotki iz obeh ultrazvokov, 10 in 12 tedna. Se kar vidi razlika in ful je lepo pogledati svojo pikico in njene prve slikice.

Se pa prav zares nabiramo marčevke in kakšne klepetulje smo. Komaj sproti berem vsa vaša sporočila. 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
19.9.2006 17:45:22   
slumpo
ojla

pa smo domov iz NS. rezultat je 1:6060 in tudi  drugo je bil Pušenjak kar zadovoljen. Je reku da je vse OK. Spola se ni upal napovedat ampak ko sem doma gledala posnetke mislim da mu je neki plavalo med nogami. Datum ostaja isti.

Slabost me še ni zapustila ampak mislim pa da sem ob tej moji blazni kondiciji fasala gripo. Bomo vidli do jutri v kaj se bo razvil.

Bodte pridne in se slisimo jaz pa sibam v poslo.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?