|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
7.9.2006 10:05:04   
zora
ŽABIKA - da dopolniš moje podatke: stara sem 28, ko bom rodila bom 29, rodila pa bom v LJ

Zora

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
7.9.2006 10:52:44   
urla
Slumpo ti se lepo pozdravi in počivaj. Sedaj sta važna ti in pikica, ne pa služba.

Tinaaja sem prav vesela za tako dobre novice. Smo te pa kar pogrešali.

Jest grem danes na drugi pregled, pa mislim da G ne bo delala UZ, tako da mi je prav hudo. Bo pa naslednjič zagotovo, ko bo delala morfologijo.

(odgovor članu zora)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
   [Brisano sporočilo]
7.9.2006 11:03:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
7.9.2006 11:11:13   
klavdyk
kr_enamami
a ti je na ns rekla za dht al si se sama odločila? ma sej vem, da rezultat ni kritičen sm ko tk bereš tte forume si pol čist paničenuser posted image  js pravim, če je namenjeno ti je tk namenjeno-pa če maš še tk neverjetno dober al pa slab rezultat. sm pa ful vesela, da sm šla. še lubi je bil zravn pa se mu je ful dopadlo. še posebej, ko je rekla, da se mu je nakaj posvetlo med nogami babyu. sm ni 100%-je tk rekla, da se še ne more videt spol. ah moškiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
7.9.2006 11:18:35   
A-N-J-A
Cao user posted image  marCice!

Najpej se opravicujem,ker mi ne delajo sumnikiuser posted image .Mene je tud prehlad ulovu,tko da sem mal boga.Pa ful sem slabe volje,ker mam mojo lubico v vrtcu.Upam da se bo kmalu navadla.

Tinaaja najprej ;estitke ya uspe[no opravljeno NSuser posted image .:e nisem preve; radovedna,kaj pa je G videl v 11t,da je mislu da je kaj narobeuser posted image
Dolgolaska a si kaj precekirala mutsYja.A ti je vsec.Jaz sem tud z Lj. pa se cajt mam,bi sla jaz tud nauser posted image .
Slumpo pozdravi se cim prejuser posted image
Naomi kje si se pa ti zgubila.Te ze mal pogresam.

Glede starosti pa tkole se 4 m sem na 29 kiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1405
7.9.2006 11:19:56   
force
Ojla punce!

Mal brskam po netu z namenom, da izvem kaj vse se dogaja z mano in sončkom v bušiju pa sem zasledila tole:

12. teden - V tem tednu je velika verjetnost, da se bodo težave z utrujenostjo in slabostmi razblinile. Počutile se boste veliko bolje.
Vaše telo bo, zlasti če to ni vaša prva nosečnost (mišice so bolj ohlapne), brez sramu kazalo na bližajoči se veseli dogodek.  
Možgani vašega otročička sicer še nimajo prave velikosti, je pa njihova struktura identična tisti, ki jo ima otrok ob rojstvu. Prebavni trakt je že dovolj razvit, da se lahko dobro zaznajo pravilni premiki gladke muskulature. To so le priprave na extrauteruno življenje.
Bitje srca je s posebnim aparatom dobro slišno.
In kako smo veliki? Skoraj 9 cm in 14 g težki.

13. teden
Dobrodošla v drugem trimesterju!

user posted image To je obdobje, ko se bodoča mamica počuti veliko bolje. Marsikatera bo v tem času prekipevala od energije in veselja. Nosečnost je sedaj veliko bolj otipljiva in tukaj je za bodočega očka zelena luč, da še bolj vstopi v proces nosečnosti.
Ta teden se dogaja veliko stvari. Formira se vseh 20 zobkov. Prebavni trak je dobro razvit in že normalno deluje. Pankreas že izloča inzulin. Otročiček ima v tam tenu približno 28, 3 g, placenta pa 1 g.

14. teden
Spremembe v ravnovesju hormonov se vidijo tudi na vaši koži. Nekatere boste mogoče opazile temno linijo vzdolž trebuha (linea negra). Prsne bradavice postanejo še temnejše in večje. Vaša maternica ima približno velikost grenivke.
Otročiček ima v tem tedni že dovolj dobro razvita ledvica, proizvaja urin in ga seveda tudi izloča v plodovnico. Tudi pljuča so že nared za dihanje. Velik je 12 cm.

Plodovnica je tekočina z izjemnimi lastnostmi. Vsake 3 ure se sama regenerira. Točno sestavo še raziskujejo.

15. teden
Vaše srce mora sedaj prečrpati dodatnih 20% krvi več. Do konca nosečnosti pa se to poveča še za 30 %.
V tem tedni se lahko razvije prva in ena najbolj motečih razvad vašega otroka. To je sesanje palca. Torej ta razvada ni pridobljena v rani mladosti, pač pa že v 15. tednu nosečnosti.

Razvija se tudi lasišče in zasnove za lase.

Jest sem zdj v 15.tednu. Sem kr solzne oči dobila k sm to prebrala. Ampak men se skor nič še ne vidi, vse hlače lahko še oblečem, sicer glih za glih ampak me nič ne tišči. Upam da kmal začne brcat. V nedelo grem končno na dopust, mogoče bo pa tud malček začel bl migat. Se že veselim. user posted image user posted image user posted image

Uživejte sončni dan in pobožjte svoje lubčke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1406
7.9.2006 11:34:53   
dolgolaska
O!
A-N-J-A..ja lahko se dobimo za kavico....
sem pogledala tisto stran,ki si mi jo napisala,.....zanimiva,lepi      vozički sam jaz se bom odločla ali za PP ali pa za JANE.Še ne vem,zame bo najboljše da ga bom kupla marca,ker če ne se bom do takrat že 100X premislila...ha-ha!

SLUMPO...sma res,tako kot so ti punce že prej napisale..ne se hecat z zdravjem....pismo pojdi in ostani na bolniški dokler se boš slabo počutila.....sedaj sta res na prvem mestu ti in tvoja pikica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TINAAJA...sem dobra,a ???!!Sem fenomen  user posted image  jaz bi kar že pri 12t rada čutila otročka  user posted image    user posted image    user posted image  !Ja sm nekje prečitala da najprej čutiš tko kot kakšne mehurčke al pa neki...in danes se mi je res tako zazdelo...al pa sem se včeraj najedla preveč fižola ....ha-ha   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    !!!

FORCE...a pol je moja pikica velika ŽE 9 cm....(pa si sigurna)???
Če je JUPIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!

Lep sončno oblačen pozdravček!  user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
   [Brisano sporočilo]
7.9.2006 11:55:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dolgolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
7.9.2006 12:12:53   
urla
Dolgolaska in ostale LJ, jest tudi obvezno na user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1409
7.9.2006 12:13:35   
marjetka
Ojla vse user posted image , se še jaz malo oglasim. Najprej moje mnenje glede rezultatov NS, ne vem če je že gdo šou na forum Otroci z posebnimi potrebami (sicer ne priporočam ker se začneš samo sekirat), ampak to je realno življenje. In je bilo tudi govora o rezulatih NS, je bila punca mlada, 24 let z odličnim rezultatom, pa ima njen otrok še vedno Dawnov sindrom, po drugi strani so pa eni zmerili verjetnost 1:4 in ni naredila splava in je bilo z otrokom vse o.k. Tako da so ti rezultati neka orjentacija, nič ti pa ne garantirajo.
No pa dost o tej temi. Zdej sm najdla nov hobi, mam doma stetoskop in mal poslušam kaj naš mali počne, najbolj hecno pa je, ker ge ne slišm pol pa ugotovim da se je maternica premaknila malo višje.
Drugač pa tudi nas jutri čaka NS, pa so žr mal prisotni mravlinci v trebuhu, pa je šele četrtek, ampak bo že.
Aja pa da ne pozabim, rodila bom verjetno v LJ, če se prej še ne premislm in poletim v Postojno.
LP, pa eno veliko user posted image  za vse nas ki še čakamo NS.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
7.9.2006 12:36:07   
tinaaja
Dolgolaska, morda bi preverila, ce bi te vpisali v guinessovo knjigo rekordov  user posted image user posted image user posted image  Slovenka ze pri 12 tednih cutila otroka - mal se moram hecat.. Zdaj pa do ene 20 tedna ne jej fizola, da ne bo kaksnih naravnih katastrof user posted image
In ne v 12 tednu ni user posted image  velik 9cm.. Jaz sem imela na dan natanco vceraj po ZM in je bila velika 6,3mm TT. Tele mere tukaj gor so cudne. meni je super tale stran: http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

Zdaj se bom mogla nekam vpisat na telovadbo, pa se ne vem kam.. Ampak v naslednjih dveh tednih bo treba rit premaknit.

A je katera ful bolj zadihana zadnje case?

Papa

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.9.2006 13:17:15   
tejčica
Pozdravljene punce!

Sem bila od včeraj do sedaj brez interneta in se mi je mešalo!!! Sedaj mi sicer dela, ampak je vse še provizori speljano. Modem imam sredi dnevne na tleh, rač. miza in računalnik tudi nista na svojem mestu, kabli čez celo dnevno tako da se komaj da hodit. Norišnica. Ampak važno da vas spet berem.user posted image

Ja, s Sibil sva včeraj prijetno čvekale in bi bil čas da se tudi ostale Obalke malo javite da se dobimo še v širši zasedbi.

Karina, upam da ti bo slepič dal mir vsaj do konca nosečnosti. user posted image

Dajadada, letenje v nosečnosti se odsvetuje oz. letalske družbe sploh ne dovolijo od cca 7. meseca naprej. Prej pa kar mirno v zrak.

Tinaaja, SUPER!!!user posted image user posted image user posted image  Samo da je z vajino pupo vse ok. Si nas pa pošteno prestrašila. Sedaj pa uživaj na polno srečka user posted image !

Slumpo, tebe pa slabo počutje kar noče zapustiti. Kot so ti že ostale rekle, vitaminčki, vitaminčki, vitaminčki, pa bo bolje. Prehlad pa tvojemu otročku ne bo nič škodoval. Pa poskusi ostati čim dalj časa na bolniški, si dobra da si do sedaj zdržala v službi. Špikanje pa tudi pri meni ni več prisotno tako pogosto kot na začetku.

Thaiss, pa si se le spet javila. Jaz imam tako službo da imam urnik tako zmešan da bolj ne bi mogel biti in se najde čas tudi dopoldan za kofetkanje. Povej kdaj bi pa tebi kaj ustrezalo? Šefu pa jaz še nisem povedala, ker je trenutno situacija taka da ne vem kako bo s službo in bom še nekaj časa tiho.

Zora, dobrodošla nazaj z dopusta. Pa čestitke za NS.user posted image  Branja te pa kar dosti čaka, ja.user posted image

Klavdyk, jaz bi na tvojem mestu najbrž delala še hormonske teste. Najprej DHT (če nisi že prepozna), ki skupaj s NS da bolj siguren rezultat kot druge preiskave (seveda razen AC). Če bi ti DHT rezultat zelo popravil (kot pri Kr_enamami user posted image ), bi bil THT skoraj nepotreben, še vedno pa ga greš lahko delat. Jaz sem imela v prvi nosečnosti na THT rezltat 1:5 pa imam doma zdravo štiriletnico. Saj najbrž je z user posted image vse ok, verjamem pa da boš bolj mirna če ti še drugi rezultati to potrdijo. Držim pesti.user posted image user posted image user posted image

Force, tole je bilo pa fino za prebrat. So pa te mere res malo velike. Jaz sem bila na NS noseča 12t4d, user posted image  je bil velik 70,5mm naj bi pa ta velikost ustrezala nosečnosti za kakšen teden več. Sicer so pa to povsaod samo povprečja, odstopanja +/- so pa vedno.

Težave z oblekami so pa tudi meni znane, vedno manj jih lahko nosim. Včeraj ko sva bile s Sibil na kavici se mi je kar naenkrat bluza odpela.user posted image So mi prsi tako zrasle, da je vse čisto napeto. Bo teba v nabavo.

Tinaaja, tudi mene matra kondicija. Smo v 4. štuku brez lifta in sem noro zadihana ko pridem do vrha. Pa še malo sem se polenila in skoraj opustila domačo telovadbo.

Joj, sem rabla več kot uro da sem tole napisala. Me ne morejo pri miru pustit.

Pa pa!

< Sporočilo je popravil tejčica -- 7.9.2006 13:23:03 >

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
7.9.2006 13:41:49   
slumpo
ojla
sem mal vstala da vas preberem in mal napisem.

kar se šefa tiče mam jaz pravega biserčka ki je zelo družinski in dober pa še podjetje dober fura...univerzal. tako da sem mu povedala 3 dan ko sem jaz zvedela ker mora poiskat zame nadomestek. pa je bil prav vesel. mi smo mejhna firma in imamo veliko otrok malčkov in dojenčkov.

tinaaja kar se moje bajne kondicije tiče ti povem da me še sprehod do WC zmuči....pa se vsak dan odpraviva z možem na krajši sprehod.
bom pa jaz mislim da oktobra začela hodit v črnuče v moj fit. sem se lih včeri zanimala in je torek in četrtek popoldan ob to:16.30 in če:17.30, stane pa okrog 7 ali 8 tisoč mesečna karta. men se zdi ugodno in se bom kar odločila sam da ta prehlad dam mim.
tiste ki set za se pa tam dobimo.
se pa definitivno lahko prej zmenimo za čajčka z medom nekje v Lj.

zdej grem pa nazaj v ninčkolend ker sem utrujena od dopoldanskega spanja.user posted image user posted image

lp in pozdravček vsem.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
7.9.2006 13:57:13   
dskubin
Jaz sem nazaj z NS, tveganje za DS je nizko, tako, da se nisem odločila za DHT (tudi če bi se mi za pol poslabšalo, še vedno ne bi padla v rizično skupino, tako da se mi je zdelo brez veze). Tudi na THT (oziroma četvorni) ne bom šla - v prejšnji nosečnosti sem sicer bila, ampak samo zato, ker sem nuhalno zamudila.

Če pa bi imela zelo zelo slab razultat, bi se odločila za DHT, ker je v kombinaciji z NS med 85 in 93% in bi se potem odločila za/ne AC. Tudi zaradi tega, ker je NS in DHT veliko prej (med 11 in 14 tednom), THT pa šele v 16. pa potem če je slabo AC in čakanje na rezultate, pa znaš hitro bit noseč že okrog 20 tednov. Pol se pa odločaj za splav.

Drugače sem pa kar v redu, sem mislila še zadnje lepe dni izkoristit za kopanje, pa izgleda, da ne bo nič, ker si je naš najmlajši ravno danes, ko naj bi šel z nami v Postojno, omislil vročino user posted image

Obalke, naj ena pove, kdaj naj bi se dobile (jaz mam skoraj vedno čas, ker sem še na porodniški), pa če bomo kar začele s kakšno telovadbo al pa jogo. September je tu, prvo trimesečje pa tudi že za nami.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 7.9.2006 14:01:29 >

(odgovor članu zora)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
7.9.2006 15:20:35   
leya
čaw...,.
no pa še jst danes...zadnji teden letam bolj po dopustih kot pa da sem v službi, ker se mi nonstop vrti.
no tko da glede na to da sem ko sem na dopustu v kopru bi se tud jst priporočala za kšno kavico.
Sicer sem pa jutri naročena za NS v Dravljah in me je fuuuuuuuuuuuul strah,
sploh glede na to, da so ble v preteklosti krvavitve...

LP

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
7.9.2006 15:28:46   
Sibil_
OBALKE in vse ostale, če pridete v Koper-kaj če bi bilo srečanje recimo v torek okrog 8-ih v triglavski v Kopru?
Javi naj se tista ki lahko pride, če ne druge predlagajte kaj vam paše, pa da se zmenimo.No, če se nas bo nekaj nabralo se lahko vseeno dobimo-kavica tko pašeee (al pa čaj al pa sok), hehe.user posted image

DAnes sem bila pri mojem g. na uz in mi ni nič kaj všeč kar mi je povedal.Imam namreč placento čez maternični vrat, ampak ni čisto čez, malo ga prekriva.Drugače je z bejbijem vse ok, brca in se premika ko velik, vse mere super.Zdaj imam ponovno kontrolo čez tri tedne pa bom videla kaj bo rekel.Naj bi pa bolj počivala in upala, da se ta placenta dvigne.Držite pesti prosim.user posted image

Tukaj je pa vročeee-komaj čakam, da jutri malo zahladi.Upam, da bo res.user posted image
Grem zdaj na kosilo z mojimi fanti, lepo se imejte in uživajte,
LP,Sibiluser posted image

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
7.9.2006 15:55:53   
tinaaja
sibil,
ti le pocivaj. ker mislim, da se lahko postlejica dvigne s tem, ko se veca maternica. je imela znanka tako. in drzim pest, da se bo to tud zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leya, ti pa le porocaj, kako je bilo. Ce krvavitev ni vec, pol je kul in sploh zdaj pocasi natopi cas, ko se zmanjsa verjetnost za ss...

A bo sla kaksna na AC? jaz ne vem, ce bi sla - imam brezplacno, ker je imel prvi user posted image  trisomijo 13... mnenja pa so ful deljena..

kako pa zgleda THT? kok casa cakas na izvide? morda bi bilo bolje en neinvaziven test skoz dat najprej.. user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
7.9.2006 16:40:51   
dskubin
THT izgleda enako kot DHT (sanmo kontrolirajo druge hormone in ob drugačnem času). Vzamejo ti kri, pošlljejo v bolnico (če nisi tam dal), rezultate pa dobiš na dom v 7-10 dneh.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
7.9.2006 16:43:44   
tinaaja
Malo sem brala Pusenjaka in ugotavljam, da bi morala iz na DHT - da je kombinacija NS + NK + DH v 95% zanesljiva.. verjetno se popoldne v lj ne da dat kje krvi user posted image  bi morala dopoldne it kam.. pa itak ne vem kam..

Tole vam bo morda zanimvio, sem skopirala od Puskija

Pregledi v nosečnosti

1. pregled: do 12. tedna
- I. UZ
- Ginekološki pregled + PAP bris
- Merjenje krvnega tlaka, telesne teže,
- Laboratorij: krbna skupina, Rh faktor, 1. ICT, preiskava za sifilis, toksoplazmozo, hepatitis B, rdeča krvna slika, pregled seča
- Posvet o presejalnih testih za Downov sindrom, po 35. letu napotnica za test (nuhalna svetlina ali THT), po 37. letu napotnica za diagnostični test (horionska biopsija ali amniocenteza)

2. pregled okrog 16. tedna
- pogovor, preverjanje plodovih utripov
- krvni tlak, teža
- pregled seča

3. pregled okrog 20. tedna
- II. UZ morfologija
- Pogovor
- Krvni tlak, telesna teža
- Laboratorij: rdeča krvna slika, pregled seča, II pregled za toksoplazmozo

4. pregled okrog 24. tedna
- pogovor
- razdalja SF (sramna kost – vrh maternice)
- plodovi utripi ali gibi ploda
- krvi tlak, telesna teža
- pregled seča

5. okrog 28. tedna
- pogovor
- razdalja sramna kost – vrh maternice,
- plodovi utripi ali gibi
- krvni tlak, telesna teža, preverjanje oteklin
- laboratorij: pregeld seča, II. ICT pri Rh negativnih, ce je negativen, injekcija RhOGam-a

6. pregled okrog 32. tedna
- III. UZ, če je razdalja sramna kost – vrh maternice prevelika ali premajhna
- Pogovor
- Plodovi utripi ali gibi
- Krvni tlak, telesna teža, preverjanje oteklin
- Laboratorij: rdeča krvna slika, pregled seča, II. Pregled za sifilis, III. Pregled za toksoplazmozo
- Priprava napotnice za porod in reševalni prevoz ter naročilnice za paket za novorojenca

7. pregled okrog 34. tedna
- pogovor
- krvni tlak, telesna teža, otekline?
- Razdalja sramna kost – vrh maternice,
- Plodovi utripi ali gibi
- Zunanja porodniška preiskava
- Laboratorij: urin

8. pregled okrog 36. tedna
- pogovor
- razdalja sramna kost – vrh maternice
- plodovi utripi ali gibi
- zunanja porodniška preiskava
- krvni tlak, telesna teža
- laboratorij: urin

9. pregled okrog 38. tedna
- enako kot pri 36 tednih

10. pregled okrog 39. tedna
- ginekološki pregled

11. pregled okrog PDP
- CTG
- Ginekološki pregled

12. in pregledi po PDP vsakih 3 – 4 dni
- ginekološki pregled
- CTG
- UZ po potrebi
- Amnioskopija po potrebi

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
7.9.2006 17:11:30   
dolgolaska
Ola!
Le kje se danes skrivate vse user posted image ???

TINAAJA...jaz pa na 1 pregledu nisem dala vode(seča)tako kot piše Pušenjak....Šla sem dati kri za tokso in to...ampak vode pa ne,a to se da na vsakem pregledu???????user posted image
Mater ta moja g ni vredna da jo pes pošč user posted image  e!!!!
To se pravi,da je naslednja morfologija...mislim,da tega moja g ne dela...a je za plačat, in kje se naročiš????

SIBIL...jaz se sicer ne prav dosti zastopim v te vaše strokovne izraze,tok da v bistvu niti ne vem kaj je narobeuser posted image ,...ampak vseeno držim pesti zate in itak,da se bo vse poštimalo,tako kot mora biti!!!!!!!!!
URLA....če se nam bo ratalo do marca zment  za  user posted image   itak,da si zdraven!!!!user posted image

Še eno vprašanje!?
Z temi rezultati iz NS ste me čisto zmešale!...torej na kratko če je vse ok z  user posted image   mora biti rezultat najmanj......(koliko) user posted image
Kaj je boljše da je 1:manj(1400)
                      ali   1:več   (1900)
NIMAM POJMA!!!!  user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image !!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
7.9.2006 17:11:47   
Sibil_
Tinaaja pojdi dat kri kam, to ti res svetujem, tudi če imaš dober rezultat.Saj menda kje daš lahko kri, pokliči malo okoli pa vprašaj.
Pri THT ti izmerijo tudi obseg glave otročka preko uz in to mero pošljejo skupaj s krvjo v Lj, tam pa potem po enih treh tednih dobiš izvid.Pa še težo mora zraven napisat, pa starost menda.
AC pa baje ni nevarna oziroma zelo malokrat, ampak jaz poznam fanta ki ima znak na hrbtu-so ga pomotoma piknili pri AC in mu je ostalo znamenje.Tako da je treba pazit kje se to dela.user posted image

Jaz tudi upam da se mi dvigne ta placenta, zdaj pa naj bi počivala doma pa je en mali razbojnik.Le kako naj počivam?Ah ja...user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
7.9.2006 17:15:40   
Sibil_
Dolgolaska-za NS mora bit rezultat več kot 1:300, kar pomeni da mora bit druga številka večja kot 300 (od 301-10000 al še več menda).
Rezultat pa je enostavno interpretirat: 1:450 npr. pomeni, da je en otrok od 450 rojen z okvaro oziroma kromosomsko napako.Da je takšna verjetnost.Tile testi so pša itak zanesljivi samo do določene mere.Žal.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
7.9.2006 17:19:00   
dolgolaska
AJA...še nekaj....
a se kateri tudi dogaja to kar se meni????
Ne da me šraufa po trebuhu(kot prej preden sem dobila menstruacijo),tako kot me je do sedaj,ampak imam prav občutek kot da me grabi nekje notri v trebuščku KRČ...tudi ponoči se mi je to že parkrat zgodilo,da sem se zbudilo,ker me je bolel trebuh...no ne bolel trebuh...ampak grabil KRČ!!!!!!

KAJ JE TO,ALI DELAM PO NEPOTREBNEM PANIKO??????????
Help  meeeeeeeeeee!!!!!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
7.9.2006 17:20:25   
Anonimen
Moja tema je malo off teh topic marčevk, pa vseeno...

Zanima me, če katera pozna kakšno cenovno ugodnega fotografa in seveda dobrega - lj in okolica (inf kar na ZS, da ne bomo zašle preveč s teme marčevke). Sicer pa je Barči78 hvalila svojega poročnega fotografa, pa ji žal ne morem poslati ZS, zato te prosim, če mi ga ti.

Hvala!

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
7.9.2006 17:22:04   
dolgolaska
SIBIL...zakaj pa je potem KLAVDYK zaskrbljena z njenim rezultatom(1:736)...mislim,da je bila par strani nazaj panika zaradi tega??!!!!
Al spet ne zastopim za kaj gre???!!!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?