|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
5.9.2006 18:04:36   
tejčica
Služba, služba, služba... in tako bolj malo časa za RR. user posted image  Že cel popoldan študiram neke zadeve za službo in mi bo kmalu glavo razneslo. Je danes šele tretji delovni dan po dopustu, pa imam že vsega vrh glave. Pa še non-stop se mi neki vrti. Kje je še petek...

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
5.9.2006 21:48:59   
Žabika
Takole dolgolaska, mislim, da je bila dobra ideja, tako da sem malo posodobila seznam še s starostjo - v oklepaju! Če sem katero izpustila, se opravičujem in jo prosim, da še enkrat napiše podatke, lahko tudi kot ZS!
Vidim da nas lepo vreme vleče ven in da nimamo toliko časa za pisanje, pa še to je, da se nas skoraj večina že bolje počuti, pa je tudi zato očitno pisanja malo manj! Ampak sej bomo skupaj še dolgo časa, se bomo še načvekale!

Evo seznam in lahko in mirno noč vsem - predvsem pa našim pikicam!

user posted image 1.3. Zora
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 1.3. Urla - PO
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. Karina - MB
user posted image 2.3. freya
user posted image 3.3. Lana 22
user posted image 3.3. Bibi
user posted image 3.3. sezam - LJ
user posted image 3.3. pocka
user posted image 4.3. Žabika (30) - LJ
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. Thaiss – PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 8.3. Barči78
user posted image 9.3. Dajadada
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 10.3. Majita
user posted image 10.3. darchy
user posted image 11.3. tejčica (29)
user posted image 11.3. Encijan
user posted image 12.3. klavdyk - SG
user posted image 14.3. MoonEve (26)
user posted image user posted image 15.3. NMJ (35) - LJ
user posted image 15.3. jjasna - LJ
user posted image 15.3. Kr_enamami (35) -JESENICE
user posted image 15.3. marjetka (24)
user posted image 15.3. Gio
user posted image 16.3. tinaaja
user posted image 16.3. Sibil - IZ
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. dolgolaska (27) - LJ
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. Pikca (2cmokca) - LJ
user posted image 18.3. malička
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Snorklja (30) - SG
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči
user posted image 19.3. babri - BREŽICE
user posted image 21.3. LI
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A - LJ
user posted image 23.3. Naomi
user posted image 23.3. TeDyBear
user posted image 23.3. kresnička – LJ
user posted image 23.3. soncek78 - IZ
user posted image 25.3. LeINA (25) - MB
user posted image 25.3. VRTNICA30 - LJ
user posted image 26.3. slumpo (27) - PO
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image --.3. Boni3
user posted image --.3. Neda

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.9.2006 8:32:27   
urla
Žabika še mene, 29 let. Kraj pa je že znan.

Sicer pa dobro jutro vsemnosečkam. Meni je končno malo manj slabo in to šele 15. teden. No sicer bolje sedaj kot nikoli.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
6.9.2006 9:11:58   
slumpo
ojla jutro nosečke

se je pa čvekanje res malček zmanjšalo...kaj ne bomo ohranili tempa?

urla to se men nič ne dopade kar praviš hlede slabosti v 15 T...jaz sem namreč sedaj 11T in1 dan in mi je še vedno zeloo slabo pa bruham vsaj zjutraj. pa mam veliko upanje da je to zadnji ali pa predzadnji teden ker so pol pa že 3 mesecu  skoz.

aha pa še neki sem dobila izvide krvi iz prveha pregleda in je vse OK..tudi toksa je negativna....kaj pa sedaj glede tokse ker mi je G  rekla da bomo mogli kontrolirat.

sedaj imam pa NS šele 19.9. in jo že prav nestrpno čakam in se mi zdi da je še tako daleč...jaz bi pa že rada videla mojo pikico.

lp

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.9.2006 9:25:54   
urla
Ja Slumpo, tudi jaz sem čakala drugo tomesečje, ko naj bi slabost minila. Pa ni bilo nič od tega. Pri prvi nosečnosti mi je bilo slabo do 16. tedna, potem pa kot, da bi odrezal, čez noč je bila slabost le grenak priokus. So se začele pa druge težave in grenkobe..... Sicer pa bomo vse prebrodii, da bomo marca v rokah držale naše sončke.

< Sporočilo je popravil urla -- 6.9.2006 9:29:36 >

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.9.2006 10:25:38   
anna2007
dobro jutro
včeraj sem bila ful vesela da že dva dni se malo dobro počutim...
pa sem bila pre hitra
danes nisem spala (ob 2 do 5)
uf in želodec kar ne mora biti pri miru
uf! kje je že 15t....
lp,
anna 11t

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.9.2006 10:39:07   
dskubin
Jah, ene nimamo te sreče in nam ni slabo, pa potem kile gor letijo, druge spet nimajo te sreče in jim sploh ne neha bit slabo (tudi po celo nosečnost). Ampak jaz vseeno držim pesti, da vam bo čimprej boljše in boste lahko zares začele uživat nosečnost.

slumpo glede toksoplazme pa tole: ker je nimaš, ti bodo kontrolirali še v 2. in 3. trimesečju, kajti če se okužiš, boš morala zdravila jest. Znajo bit resne komplikacije, zato se rajši pazi. Sej veš: brez surovega mesa (tatarski), dobro oprano sadje in zelenjava, ..

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.9.2006 11:57:58   
klavdyk
hojla user posted image ,
kako smo v tem prijetnem dnevu? no js sm bol tk tk. sm pogruntala, da mi sploh ni slabo, če je slabo vreme oz. je bolj hladno. ko je pa vročina pa slabosti ko hudičuser posted image  tk da mi bolj paše hladno pa dežuser posted image
drugače mam pa dans nuhalno, pa me je vedno bolj strah. komaj čakam da bo ura 7 in da bomo konec in bo rekla, da je vse ok. user posted image  vem, da bo. čutim. upam!!!

a ma slučajno kira še take probleme ko js? ko se zvečer uležem v posteljo al pa čez dan na kavč, mi tk nekot sape zmanjka za enčas-ne znam razložit kak občutek je. to traja en čas pol je pa ok! čudno mi je, ker prej nisem mela kakih problemov, razen takega špikanja pri srčku, sm mi je oseb. zdravnica rekla, da se mišice raztegujejo in ker sem bol suhe sorte, da to čutim. nič drugega. no na zdravniškem za službo, aprila, pa mi je zdravnik rekel, da kot da čuti šum na srcu.user posted image  in to prvič. pa mi je oseb. zdravnica večkrat poslušala srce, pa ni nič rekla. sn to povedla gin. pa tut ni nič reagirala. ka vi mislite?

držite pesti ob 6

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.9.2006 11:59:16   
klavdyk
aja stara sem 24 in to  je moja prva bebica

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.9.2006 12:08:34   
Pegica*
user posted image user posted image  Držim pesti zate Klavdyk, mene tudi čaka v petek, pa me niti ne skrbi, bz delati paniko prej. Saj me bo lahko potem skrbelo, če bo res kaj narobe. user posted image
Jaz se super počutim, mislim, da me je še tista slabost kar jo je sploh bilo, minila. Se pa tudi jaz zdaj zbujam okoli 2.30 ure ponoči in moram na wc, potem pa sploh ne morem zaspat - še sploh če moj nosek zraven fulll smrči, sem ga danes budila, on pa se je samo prestavljal in ni nič pomagalo.
Pozdrav vsemuser posted image

papa user posted image

aja pa še vprašanje:tudi mene so se lotile neke glivice al vnetje al kaj??? In zdaj ni ničuser posted image ,  pa me zanima ali se sme mazati s kremo Canesten in pa ali se dobijo svečke, katere ste nekatere omenjale tudi brez recepta. Ker imam svojo G šele drug teden, pa ne bi čakala tako dolgo.
Hvala.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.9.2006 12:21:27   
karina
Ojla...vsem nosečkam lep pozdrav.
Tudi sama sem prčakovala naval neprebranih marčevskih strani, ker me ni bilo doma 5 dni.Vzrok za mojo odsotnost pa je tak da sem spet bila v bolnici.....sum na vnetje slepiča.Operacija na srečo ni bila potrebna, zdravnik mi je tudi povedal da je imel nujne primere operacije nosečnic za slepič v nekje 25t.....no kasneje pa je čez 14 dni rodila.V mojem primeru bi to pomenil splav. Operacijo na nosečnici za vse skupaj ugoden rezultat, je pričakovati po 30t ,tak da upam da se mi ne bo to ponovilo.Zaradi istega razloga sem bila letos aprila v bolnici.
No  upam da me do poroda več nič ne pripelje do bolnice ....
Pa lep dan želim, grem zdaj počivat.

Ko si daleč, da ne zmoreš niti koraka več,si prehodil ravno polovico razdalje,ki si jo sposoben prehoditi.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.9.2006 12:59:47   
bibi
Pegica v lekarno si pojdi kupit svečke z boraksom in boš po 3 dneh ok! Najbolje je, da si jo daš notri pred spanjem in si daj tudi vložek, ker je tekoče.

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.9.2006 13:05:59   
Anonimen
karina, jaz pa poznam primer, ko je šla na operacijo slepiča pri 15-20 tednih (žal se vsega ne spomnim več točno) in je rodila tri dni čez rok.

Sicer pa sem tudi sama imela pred 2 letoma probleme s slepičem, pa me niso operirali, sedaj pa ni ne duha ne sluha o njem. Upam, da tako tudi ostane vsaj še pol leta.

Tinaaja, držim pesti, da bo tokrat vse v najlepšem redu s tvojo pikico. Pa javi se!

Drugače pa še podatki za našo evidenco, stara sem 24 let, pa pričakujeva prvega dojenčka.

Lp, jjasna

(odgovor članu karina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.9.2006 13:50:41   
bibi
Jjasna sem opazila da se čez dobra 2 meseca poročiš. A obiskuješ kaj portal http://najporoka.com/forum/ ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.9.2006 14:53:03   
Dajadada
Pri meni je tudi služba, služba... Takrat ko imam kaj časa pa sonček.

Danes sem dala vodo in kri. Komaj se je nateklo tistih pet epruvet, kolikor rabijo krvi za vse preiskave. Pri meni imajo vedno probleme z iskanjem žil in s krvjo, ki samo počasi kaplja, namesto da bi stekla. Ne vem, zakaj je rabijo toliko. Pa mi je rekla sestra: Ja, ste le prvič noseča in moramo naresti en kup preiskav. O.k., če je treba, je treba. Samo da bo vse v redu.

A je mogoče katera že letela v nosečnosti? Naslednji mesec grem službeno v London, pa me je malo strah, kako bo na avionu s pritiskom, slabostjo ipd. Prej nisem imela nobenih težav z letenjem.

Pa še za evidenco: stara sem 28, prva nosečnost, rodila bom v Lj.

Punce imejte se čim lepše.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
6.9.2006 14:55:01   
Pegica*
Hvala Bibi za tako ažuren odgovor!!!
Lepo se imejte,

pegica*user posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.9.2006 15:26:29   
Sibil_
Pozdravček!

TINAAJA_prosim javi se kako je bilo na NS, me že skrbi, pa verjetno nisem edina.user posted image

Danes sva se celo s Tejčico dobile na kavici, je bilo kar prijetno.Kje ste pa ostale primorke oziroma obalke?Se bomo kdaj skupaj kaj zmenili?

Thaiss-kam si pa ti izginila?Te kar ni in ni...javi se dej...user posted image

Drugače počutje kar ok, zdaj malega mulčka uvajamo v vrtec, no, je že kar uveden in gre v igralnico z veseljem.Ga je pa treba potem doma enkrat več cartat pa lupčkat, da nadoknadi tiste 4 ure v vrtcu, hehe.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

< Sporočilo je popravil sibil -- 6.9.2006 15:30:34 >

(odgovor članu Pegica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
6.9.2006 16:09:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bibi

Jjasna sem opazila da se čez dobra 2 meseca poročiš. A obiskuješ kaj portal http://najporoka.com/forum/ ?

Ja, Bibi obiskujem, sicer samo pregledujem, sprašujem pa ne. Sem pa tudi tam prijavljena kot jjasna. Ja, imam kar pestro. Delam še zadnje izpite na faksu, delam preko študenta, da bo za bebico in za poroko, pol pa še letanja in papirjev ter organizacija za poroko... se ti kr utrga. user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
6.9.2006 16:56:09   
TeDyBear
Pozdravljene punce, po dolgem času se vam spet oglašam! user posted image Potrebujem namreč vašo pomočuser posted image ...
Danes sem bila na pregledu, hvalabogu je vse v redu (kolikor je lahko) - nehala sem neprestano objemati školjko, slabosti so le občasne, krvavkasti izcedki so se umirili in mala pikica veselo miga..user posted image .Edino kar je, mi otrdeva maternica in mi tišči navzdol - zelo neprijetno, zato veliko počivam user posted image ! Edino kar je, mi v tretje ne bodo delali cerklaže, ker je MV zaenkrat ok, imela pa sem jo dvakrat, kljub temu v prvo predčasno rodila (33/4)
No, zdaj pa k stvari: Na Jesenicah je dr. Tratnjek na dopustu, zato se moram naročiti na NS v Ljubljani, ki je najbližje. PROSIM, če je katera tako dobra, naj mi napiše KJE je NS najbolje opraviti, TEL.ŠT. in rada bi, da posnamejo na CD...So komu takrat že lahko povedali za spol?
Vem da ste o tem že pisale, pa sem šla brat ta naša "čreva" in nikamor prišla, le ure so minevale...Za prijaznost že vnaprej hvala, pa uživajte kar se da!
Aja, termin poroda so mi prestavili na 27.3, rodila pa bom na Jesenicah!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
6.9.2006 17:18:08   
tinaaja
Guess who's back!!!

Punce, danes je dober dan. Pol leta nazaj na NS sva bila postavljena pred dejstvo, da je treba nosecnost koncati.
Danes je pred nama poskakovala najina pupa (verjetno), bila malo divja malo pocivala - cist po mami user posted image
Tveganje za DS 1:6000, za 13&18 pa 1:9300. Vse ostalo bp. Mami in oci sta se malo v soku od pricakovanja pregleda, ampak najina srcka koncno spet sprosceno utripata.

Sprememba, ki je bila vidna na prejsnjem UZ, je izginila in v bistvu je un g naredil ful paniko, ker sploh ne bi smel v 11 tednu postavit take diagnoze user posted image  tko da...

Skratka tok zaenkrat od mene - hvala vam za vse podporo, misli in skrb za user posted image in mene.

Zdaj sem spet z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
6.9.2006 17:18:34   
tinaaja
aja, leta 28, porodnisnica LJ

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
6.9.2006 17:20:15   
dolgolaska
user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   

Trikrat hura za TINAAJO in njeno malo pikico!!!!!!
(kaj več o tem boš napisala sama, a ne??)
Sem fulllllll vesela,da je vse ok....user posted image
...no zdaj pa se le javi!!!!!! user posted image

Bodita super in ta dan si privoščita,kar vama srce poželi....user posted image
(samo brez neumnosti  user posted image    user posted image    user posted image  ...ha-ha...)

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
6.9.2006 17:23:54   
dolgolaska
.....ja sem mislila da bom napisala to pred tabo...sem te tam čitala....ampak saj je še bolj ok,da si to vse napisala sama!!!!
.... no zdajle pojdita pa le uživat   user posted image     user posted image  

še enkrat   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   

...mater sploh ne vem zakaj sem jaz tako vesela......ampak,tok si mi sedla v  user posted image , .....mogoče me je ganla tvoja zgodba iz preteklosti al pa kej....kr neki kot da bi te poznala al pa kej.....sej nima veze,važno je  da je vse ok,drugo pa tudi bo, a ne?????

Neposredna povezava do sporočila: 1373
6.9.2006 17:40:41   
TeDyBear
Ku-Ku!
Prosim?

Neposredna povezava do sporočila: 1374
6.9.2006 17:43:19   
TeDyBear
Tinaaja, čestitke tudi od mene!!! Upam, da bom tudi jaz kmalu izvedela tako dobro novico, ker se NS kar malo bojim, mlada sem namreč celih 32!
Lp, TeDyBear

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?