|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
16.8.2006 11:02:49   
marjetka
Dolgolaska: Kolk ima tel. dr. Strahova?

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 826
16.8.2006 11:14:02   
zora
Meni so rekli, da če ti posname na DVD, stane 19.000 SIT (v Dravljah).

Lp

Zora

Neposredna povezava do sporočila: 827
16.8.2006 11:38:08   
dolgolaska
MARJETKA!
01/72 45 221   ali
01/72 45 222   (dr.Strah)
Koliko časa pa si ti user posted image ???Jaz bom takrat 13.9...13t1d
Pa si ne želiš imeti to posneto na  DVD-ju?????

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 828
16.8.2006 12:16:52   
tinaaja
Sem bila tok jezna danes v leooniscu. Sem sla dat kri in se narocit za naslednji pregled.
In pridem pred okence in sestra debatira z drugo sestro, ki jo je sprasevala o tem, kam, kdaj, .. naj naroci svojo sorodnico. In to je trajalo 15 min!!!! user posted image  Jaz pa cakam in poslusam. In stojim k lipov bog. Je... se jim zame. In pol se hocem narocit in ona men, kje imate listek od ginekologinje. Jaz nimam ga, erk je na dopustu! ja kako pa bi se pol narocila rada - sem rekla, da da ne vem, ampak da mi je pri cerarju sestra rekla, naj se kar tukaj narocim  za naslednji redni pregled. In pol ona men: ja kdaj pa naj vas narocim.. Pismo, pa kwa jaz vem.. sem bleknla na zacet septembra in dobila datum 11.9. Kr neki.. ta leonisce je res nekaj posebnega.
drugace pa sem ok. zelo malo mi je slabo, predvsem bolj samo ce se lacna.
spet je sluzba tukaj in delo, delo, delo...
kaksne trebuhe so imela vse tam v leoniscu.. joj, hudo!! user posted image  se par mesecev, pa bomo tud me take user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 829
16.8.2006 12:30:08   
marjetka
Meni je dala moja ginekologinja seznam priporočljivih zdravnikov za nuhalno in sem se odločila za no. Drugače pa mi moja ginekologinja kar printa slikce (4 na zadnjem pregledu), tako da zame ni nujen DVD, jaz hočem samo profesjonalen, predvsem pa strokoven odnos in sem slišala kar nekaj pozitivnega od nje. Najlepša hvala ti za telefonske, pregled mam 8.9. in takrat bom 13t2d.
Drugač sm bla pa zdele tolk lačna in sm se tako najedla da mi je pa zdej že prov lepo slabo. Čakam dan ko bodo te slabosti minile, ker tole pa že traja ene 6t nepretrgoma!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 830
   [Brisano sporočilo]
16.8.2006 12:43:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
16.8.2006 12:52:01   
dolgolaska
KAJ NAJ NAREDIM????????????????user posted image (z NS)
ali naj sem v Domžalah odjavim pa prijavim tukaj...al kaj???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 832
16.8.2006 12:54:24   
urla
Jest grem v Dravlje, zaradi dobrih priporočil glede Pušenjaka, pa še filmček dobim.

Mi je moja G dala cd s filmčki že iz prvega pregleda (10 tednov in pol), sam na NS je baje 10x boljši UZ in se full dobro vidi bebico.

Neposredna povezava do sporočila: 833
16.8.2006 13:10:13   
tejčica
Se vam samo na hitro javim. Ja, sedaj ko sem začela z dopustom na polno, ni več časa za RR. Nam je danes uspelo vse urediti za dopust in tako gremo v soboto za en teden na Pag. Naša mala je že tako neučakana, kot da bo prvič videla morje.user posted image  Včeraj zvečer pa se me je spet lotil glavobol in nisem mogla nič.user posted image  Upam da se to ne bo ponavljalo.

Imejte se vse super. Bom zvečer prečekirala kaj vse ste napisale, ko bo šla mala spat.

Sedaj pa šibam kosilo do konca pripravit, potem pa spet na potep.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 834
16.8.2006 13:12:32   
Žabika
Urla: kam pa hodiš k G?

Tudi jaz grem na NS k dr. Pušenjaku, ker pravijo, da se res potrudi.

Lp,
Ž.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 835
16.8.2006 13:17:25   
urla
Hodim z ZD za študente na Aškerčevi k dr. Recer (je naša družinska prijateljica) in sem z njo zelo zadovolnja in glede pregledov, posvetovanja, zdravil, zdravljenja, UZ in slikic iz UZ.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 836
16.8.2006 13:19:16   
dolgolaska
user posted image   user posted image  
a potem naj grem jaz tudi raje k dr.Pušenjaku????

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 837
16.8.2006 13:37:35   
tinaaja
Jaz imam v dravljah pri Tul Mandic. Pa mi je cist vseen nekako. Vazno je, da naredi stokoven pregled.
Dolgolaska, poklici, ce ima pusenjak frej in ce ima book, in cancel Strah. predvsem ne kompliciraj, oba ti bosta dobro naredila.

Neposredna povezava do sporočila: 838
16.8.2006 13:40:43   
zora
Pravzaprav je najbolj važno, da vidiš, če je z otrokom vse v redu. Slikce in filmčki niso tako pomembni. Jaz sem bila pred tremi leti s slikco čist zadovoljna. Mogoče pa se najprej pozanimaj ali ima Pušenjak sploh še kaj prosto. Pa tudi, če smo čisto odkrite, on ni edini dober zdravnik.

Zora

Neposredna povezava do sporočila: 839
16.8.2006 13:55:34   
malička
ojla , da se še jaz malo javim, zdaj se že dolgo nisem, slabost še kar ni minila vsak večer je pristona, drugače pa se počutim v redu, edino utrujenost, ki je prej minila se je zopet vrnila, bomo videli kaj nam bodo rekli 29.8 drugače pa še vedno jem dabroston, lep pozdrav!!user posted image user posted image

(odgovor članu zora)
Neposredna povezava do sporočila: 840
16.8.2006 15:02:45   
Sibil_
Pozdravček tudi od mene!

Mi smo pa šli včeraj na potep po Portoržu in zgleda da sem pretiravala, me je zvečer in ponoči kar bolel spodnji del trebuha.No, zdaj je že mimo in vse ok, ampak očitno ne smem pretiravat.user posted image

POčutje ok, sicer imam skozi občutek, da se ne naspim, ker mi pač ob ta malem ne uspe-on se zjutraj zbudi in je lauf, popoldan spi in jaz kuham, pol pa spet lauf-le kako se boš spočil?Komjaj čakam vrtec, da bo dopoldan kaj mira.user posted image

A se vam je okus za hrano kaj spremenil v nosečnosti-da vam kaj nenormalno paše, kaj pa smrdi?Jaz recimo ne morem rib videt ne vohat, mi kar obrne.PA bi bilo zdravo jih jest, ampak ne morem.KAj pa ostale?user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 841
16.8.2006 16:49:34   
slumpo
men se je tudi neki čudnega zgodilo. nos mi je začel delat 1000 na uro in mi več ali manj na svetu vse smrdi.
sem pa mela vcasih najraje makarone vseh vrst pa mleto meso pa solato pa velik začimb sem uporabljala. seadj se mi pa ob vsem tem obrača in mi pase krompir na tisoč in en način pa riž brez vsega pa kruh skratka neki kar nima izrazitega vonja in ne okusa.

skratka imam zelo skromen jedilnik. trenutno nič ne kuham ker sploh v kuhinjo ne morem tako da je vse ena velika žalost.
pa upam da se v kratkem spremeni ker sicer bomo lačni.

lp vsem nosečkam

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 842
16.8.2006 17:25:08   
Anonimen
Pozdravcek nosecke!

Sem vas zdaj nekaj dni prebirala,nisem se zelela oglasit pred svojim prvim pregledom,glede na vse napisano pa sem tako rabila teh nekaj dni ,da sem se skozi prebilauser posted image .
Moj izracunan datum se je potrdil 25.3.07 user posted image ...Pikica je danes bila velika 19.3mm. A ti napisani tedni pod slikco so glede na velikost ploda a ne??Potem bi moji izracuni drzali...Slikco sem dobila brez,da bi kaj rekla...Materinska knjiga tudi brezplacna..Pa potem mi je se sestra dala marcevsko revijo Moj malcek in nekaj papirjev,malo informacij...Hodim pa k Zavrsnikovi v Mb.In nimam nobene zal besede cez njo....

Z najinim tako praviva tej mali pikici mali cudezuser posted image saj on se lani taksen cas ni imel veliko moznosti,da bi postal ati,so bili njegovi vojakci 20%gibljivi in je se novembra jemal tablete...Nacrtovala sva narascaj cez priblizno pet let pa naju je zdaj prehiteleo ampak nic za to...Tako kot sva bila presenecena nad rezultati testa tako sva bila vesela in srecna...In ko sem mu danes pokazala slikco se je cisto raznezil in kazal slikco po bajti,glejte mojo pupiko,on namrec cuti,da bo punckauser posted image ...
A ve ste se veliko prej narocile na nuhalno?? je katera nosecka iz Mb in gre na nuhalno k Pelkicevi??

Aja pa se to,da omenim...Slabosti ni,bruhanja ni,samo na dneve bolece joskice pa malo mi ze trebuscek napenjauser posted image ...

Lep dan od nove marcevkeuser posted image

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
16.8.2006 17:53:25   
Žabika
Pozdravljena LeINA med množico marčevk!

Sibil: tudi meni ne pašejo ribe, že ob misli, da bi jih morala jesti me vse mine. Sem pa tudi jaz nora na kruh - obvezno mora biti svež in nujno bel, pa na krompir in riž. Samo to bi lahko jedla! Pa vsako jutro mi noro diši mortadela, tako da za zajtrk ne sme manjkati. Ampak zdej sem na dopustu in si to lahko privoščim, naslednji teden pa grem v službo in ne vem kako bo to šlo. Sej še dobro da nimam blizu tehtnice, me pa prav zanima kaj bo pokazala, ko pridem domov.
Me pa zanima, če ve jeste pašteto; recimo kokošjo?

Lp,
Ž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
16.8.2006 18:48:21   
slumpo
žabika: sem v eni reviji zasledila da odsvetujejo vse vrste paštet...ni obrazložitve zakaj le to je pisal.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 845
16.8.2006 18:59:03   
Katja80
OJ!
Mi lahko katera pove naslov od dr. Pušnjaka in telefonsko št. da bi se naročila na NS?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 846
16.8.2006 20:01:49   
Anonimen
Nova marčevka dobrodošla!

Pa še zate Katja80;
dr. Pušenjak
Dravlje; Ul.  bratov Babnik 10
01/510 68 00
051/321 224
Ampak moraš izrecno poudarit, da želiš k dr. Pušenjaku

(odgovor članu Katja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
16.8.2006 21:05:47   
Katja80
Jjasna hvala na informaciji! Še eno vprašanje imam: kaj pri njemu dobiš posneto na dvd ali cd UZ in koliko je cena pregleda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
16.8.2006 21:26:51   
Barči78
Ojla punce,
Najprej pozdravljena LeINA, pa čestitke, da vama je potem tako hitro uspelo. user posted image

No, prvi delovni dan, po 17. mesecih takšnega in drugačnega dopusta je za mano. Niti ni bilo tko hudo. Takoj sem povedala direktorju, ta pa je bil ful vesel, pravi, ja to je pa lepo, čestitam, pa vsi ostali so bili seveda tudi veseli. Niso me vrnili na svoje delovno mesto, ravno zaradi tega, da ne bom zdej 4 mesece spet tukaj, pol pa spet šla, to se tud men zdi brez veze, ker se je ta punca, ki me nadomešča glih fino ulaufala. Tko, da so me dal prov na luštno mesto in sem zadovoljna. Res mi je pa hudo zjutraj malo pustiti domov, sem se danes kar h njej stiskala, groza. Sej bo.

No, kar se pa tiče obsega mojega trebuha, pa ne morem več skriti, tko da mi sploh ni jasno, kako da tast in tašča nič ne opazita. In sicer, moj obseg: takoj po prvem porodu mi je ostalo 74 cm obsega trebuha, pa je pol še fejst zginil, sam nisem merla, ampak vem, da kar od 8 - 10 cm, danes pa je moj obseg trebuha 90 cm, pol se pa pejd. A sm bajsi. Prov luštno okrogla.user posted image

Kako pa kaj vaši buhiji, a tud tko pridno rastejo?

Se še kaj javim, grem pripravit za jutri, ker morm v službo user posted image , sej mi še zdej ni jasno, dobr da je kratek teden.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 849
16.8.2006 21:29:05   
Barči78
Katja, ti kar jaz odgovorim, imam ravno v torek pri njem pregled, samo pregled stane 12.000 SIT, če pa želiš, da ti posname na CD, pa stane 14.000 SIT, CD dajo oni.

Ja, pa še to, jest isto jem pašteto k mi zapaše, sploh pa turistično.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?