Barči78
|
Ojla punce, Najprej pozdravljena LeINA, pa čestitke, da vama je potem tako hitro uspelo. No, prvi delovni dan, po 17. mesecih takšnega in drugačnega dopusta je za mano. Niti ni bilo tko hudo. Takoj sem povedala direktorju, ta pa je bil ful vesel, pravi, ja to je pa lepo, čestitam, pa vsi ostali so bili seveda tudi veseli. Niso me vrnili na svoje delovno mesto, ravno zaradi tega, da ne bom zdej 4 mesece spet tukaj, pol pa spet šla, to se tud men zdi brez veze, ker se je ta punca, ki me nadomešča glih fino ulaufala. Tko, da so me dal prov na luštno mesto in sem zadovoljna. Res mi je pa hudo zjutraj malo pustiti domov, sem se danes kar h njej stiskala, groza. Sej bo. No, kar se pa tiče obsega mojega trebuha, pa ne morem več skriti, tko da mi sploh ni jasno, kako da tast in tašča nič ne opazita. In sicer, moj obseg: takoj po prvem porodu mi je ostalo 74 cm obsega trebuha, pa je pol še fejst zginil, sam nisem merla, ampak vem, da kar od 8 - 10 cm, danes pa je moj obseg trebuha 90 cm, pol se pa pejd. A sm bajsi. Prov luštno okrogla. Kako pa kaj vaši buhiji, a tud tko pridno rastejo? Se še kaj javim, grem pripravit za jutri, ker morm v službo , sej mi še zdej ni jasno, dobr da je kratek teden.