|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
18.8.2006 9:00:58   
Pikca
Jutro!
Dons me pa prvo jutro po dolgem času ni zeblouser posted image . Sam popoldne bo pa najbrž vroče, no, ampak me veseli, da bo še kaj od poletja, ker se bliža naš dopustuser posted image . Najprej bo mal študijsko, 2. -12. 9. pa Baška, ful se že veselim.

Hlače so tud men že tesne, mam že par dni gumb odpet. Sem danes poskusila nosečniške (tudi jaz imam same poletne, bo treba spet nabavljat za jesen in zimo), ampak mi še dol lezejo. Glih zoprno je zdaj tole obdobje, kar se oblek tiče. Sicer mi pa že 2 dni ni skoraj nič slabo (s tem, da moram skoz po malem jesti), utrujenost in zaspanost sta pa še vedno problem.

NMJ in sezam - so-domžalčanki; krasno, se bomo zmenle za kakšen kofe, pa drugo leto seveda za sprehode z vozički. Edino mal me skrbi kako bo to šlo, ker moja tavelika (oktobra bo 2 leti) bi se samo nosila zadnje cajte - upam, da jo bo do takrat minilo.

Pozdravčki vsem!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 876
18.8.2006 9:23:33   
Gio
Dobro jutro!

Še jaz se malo oglašam...če se me kaj spomnite. user posted image Drugače vas stalno spremljam in berem.  Nisem hotela nič pisat dokler ne dobim vsem izvidov (toksa) in to sredo sem jih končno dobila in sem si oddahnila...vse je uredu. Zdaj me čaka samo še nuhalna user posted image . Potem pa bo upam konec z negotovostmi. No zdej sem v 10t 2d in imam PDP 15.3, tako da me lahko uvrstite na seznam user posted image .  Uživajte!!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 877
18.8.2006 9:45:54   
bibi
Na seznamu je na novo Gio. LULU3, sporoči še PDP, da lahko damo še tebe gor.

user posted image    1.3.  Zora
user posted image    1.3.  SPOKY
user posted image    1.3.  Urla
user posted image    2.3.  Slonči
user posted image    2.3.  Karina
user posted image    3.3.  Lana 22
user posted image    3.3.  Bibi
user posted image    3.3.  sezam
user posted image    4.3.  Žabika
user posted image    5.3.  klavdyk
user posted image    5.3.  force
user posted image    6.3.  Vanji
user posted image    6.3.  Lejci
user posted image    7.3.  Thaiss
user posted image    8.3.  Barči78
user posted image    9.3.  Meaa
user posted image  10.3.  Majita
user posted image  11.3.  tejčica
user posted image  11.3.  Encijan
user posted image  13.3.  Barbž
user posted image  14.3.  NMJ
user posted image  15.3.  jjasna
user posted image  15.3.  Kr_enamami
user posted image  15.3.  marjetka
user posted image   15.3.  Gio
user posted image  16.3.  tinaaja
user posted image  16.3.  Sibil
user posted image  18.3.  brinaa
user posted image  18.3.  dolgolaska
user posted image  18.3.  leya
user posted image  18.3.  Pikca (2cmokca)
user posted image  18.3.  malička
user posted image  18.3.  miri
user posted image  18.3.  Snorklja
user posted image  19.3.  blanči
user posted image  23.3.  A-N-J-A
user posted image  23.3.  Naomi
user posted image  23.3.  TeDyBear
user posted image  25.3.  LeINA
user posted image  26.3.  slumpo
user posted image  31.3.  Katja 80
user posted image  konec marca  Damo

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 878
18.8.2006 11:25:41   
Anonimen
Punce, jst sem danes v 10t1d, pa nimam več tistih značilnih nosečniških znakov?!
Nič več nisem tako grozno lačna, slabo mi ni, joškice me ne bolijo več (so večje, niso pa tako nabite)... Edino lulat hodim, ampak najbrž bi tako ali tako hodila, ker se tolk nacejam, pa mogoče mi je čisto malo neprijetno ob dotiki bradavic. Pa križ me boli, in občasno špikne v bušiju in malo stisne (kot da bi vsak čas dobila M).

A se preveč sekiram ali je lahko res kaj narobe?

Lp, jjasna

(odgovor članu bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
18.8.2006 11:43:45   
marjetka
Jasna ne se sekirat, znaki kot so slabost minejo (naj bi) do 12 t, enim mal prej drugim mal kasnej, men je sicer še vedno slabo in komaj čakam dan ko slabosti ne bo več. Drugače pa tudi mene non stop neki špika pa boli, da o križu sploh ne govorim, tako da sem se odločila da začnem Mg jemat za tele moje vezi.
Glede prsi pa imam tud jst napete in večje (lubi navdušenuser posted image , jst pa še boljuser posted image user posted image ), niso pa boleče al pa občutljive. Tako da se ne sekirat, pravjo da šel zdaj pridejo najboljši časi nosečnosti.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
18.8.2006 11:45:52   
Žabika
jjasna: tudi pri meni ni več tistih značilnih znakov, ampak jaz mislim, da je to kar normalno. Jaz občutim samo stalne prebavne težave - driska ali zaprtje, kar se izmenja tudi samo v dveh urah, in povečane prsi, ki pa tudi niso več tako grozno boleče. Tudi utrujenost se manjša, pa tudi obiskovanje stranišča - čeprav grem najmanj enkrat ponoči.
Aja bom pa jutri 12t!!!
Lp,
Ž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
18.8.2006 11:47:33   
Anonimen
Marjetka, Žabika, hvala! Mi prav paše, da me kdo potolaži, da je vse v najlepšem redu. Sem prvič noseča, pa nimam nobenih izkušenj, pa se mi že kr zdi vse nenormalno. user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna -- 18.8.2006 11:48:08 >

(odgovor članu marjetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
18.8.2006 11:47:58   
blanči
Živjo po nekaj časa.user posted image

Jjasna, tudi jaz nimam več znakov nosečnosti in me je že skrbelo, da je kaj narobe. Noseča sem 9T in včeraj sem bila pri G. dala sem kri in vodo, komplet izvidi so O.K. Zdaj se moram še samo naročiti za nuhalno. Odločila sem se za Domžale - dr. Strah Darja. V ponedeljek začnejo delat, ker so zdaj na dopustu. kam pa boš ti šla na nuhalno?

LP Blanči

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
18.8.2006 11:52:12   
Anonimen
Jaz imam 2.9. pri dr. Pušenjaku. Malo sem razmišljala ali on ali pa dr. Strahova v Domžalah, pa sem slišala, da ima ona lahko opasno slab dan in ne želim, da mi pokvari dan, ko bo moj dragi prvič videl najino pikico. Pa še v okolici domžal sem doma (no Šentjakob, ampak smo veliko v Domžalah), pa ne bi rada da bi me kdo videl tam, ker še ne misliva povedati širši javnosti.

Lp, jjasna

(odgovor članu blanči)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
18.8.2006 12:06:57   
dolgolaska
JJASNA...jaz sem danes user posted image  9t3d,pa mi tudi skoraj več nič ni slabo,joškice me sicer še bolijo,apetit je tko tko,pa tudi mene vsake toliko šraufa.Včeri sva šla z mojim dragim na fulllll hiter sprehod(4KM)in je bilo vse ok,ponoči pa sem se zbudila...full me je špikalo v trebuhu,pa kot da bi me krč prijemal,tam okol popka....a se še kateri to dogaja?????????

AJA!KAJ NAJ NAREDIM PROTI ZGAGI???ŽGE KU PRAS.......SKORAJ CEL DAN???!

BLANČI!Jaz sem se tudi naročila pri dr.Strah...klicala sem v sre.pa me je naročila 13.9.

TINAAJA...kje se pa ti skrivaš????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 885
18.8.2006 12:11:44   
dolgolaska
Aja..kar pa se tiče hlač...hm..tudi jaz imam gumb odpet(ko sedim),ker me kavbojke preveč tiščijo.Danes sem si naročila nosečniške hlače od La Vie...sicer so kr drage,ampak so pa tako udobne in stojijo fenomenalno lepo!!!
A ve pa kar še vkavbojkah???
V pon.se imam namen pobarvat....sej lahko a ne???

A vse še delate al ste na bolniški?
Se kej pogovarjate z malimi pikicami?Jaz mu/ji vsak večer navijem uspavanko...dam si lunco na trebuh in jo navijem.....Še jaz lažje zaspim  user posted image !

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 886
18.8.2006 12:41:45   
blanči
No jaz še spravim nase kavbojke in hlače, res, da me je malo več skupaj in od začetka nosečnosti mislim, da sem se zredila za 1kg. Na bolniški do danes še nisem bila. Ali je že katera kupovala nosečniška oblačila v Avstriji - Graz?

Dolgolaska, barvanje las nič ne škodi, baje pa ni med nosečnostjo si dat delat trajne. Pravijo, da je v nosečnosti dobro veliko hoje. Tudi midva z mojim sva podaljšani vikend izkoristila za sprehode in vam povem da to prav paše. Tudi mene je pol nekaj špikalo, verjetno se maternica razteza ali pa pikica potuje sem ter tja. Ne vem.

LP Blanči

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 887
18.8.2006 12:53:16   
tinaaja
Punce, jst sem danes v 10t1d, pa nimam več tistih značilnih nosečniških znakov?!
Nič več nisem tako grozno lačna, slabo mi ni, joškice me ne bolijo več (so večje, niso pa tako nabite)... Edino lulat hodim, ampak najbrž bi tako ali tako hodila, ker se tolk nacejam, pa mogoče mi je čisto malo neprijetno ob dotiki bradavic. Pa križ me boli, in občasno špikne v bušiju in malo stisne (kot da bi vsak čas dobila M).

juhuhu kota da bi sebe opisovala :)) pol nisva edini!!! men je mal slabo, ampak velik manj kot pred dvema tednoma.. kriz me ne boli,ostalo identicno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
18.8.2006 12:53:24   
klavdyk
no mene tut ful peče zgaga in tut ne vem kaj naj naredim. mislim, da ko pojem kaj sladkega da je taj najbolj hudo-a ma katera kak recept-lepo prošena:)

pa kako hudiča naj spijem 2l na dan-js še pol litra ne morem-vse se mi je zagravžalo še navadna voda.

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 889
18.8.2006 12:58:37   
A-N-J-A
Hojla čveke!
Jaz sem si pa zdele nardila makarone s tuno pa rdečo peso zraven mmmm.Mi je tok pasal,pa še v miru sem pojedla k naša čbela spiuser posted image .Zdele pa čakam na Oprah,če bo kaj pametnega.Pa kumi čakam da moj user posted image pride da mal pospravuser posted image .
Danes semuser posted image 9t,pregled mam v torek.Joj me je strah.Komi čakam da bo mim in da bo vse okuser posted image .
Glede hlač pa jaz nimam težav,ker sem doma in mam lohk bolj razteglive hlačeuser posted image .Moram kakšne na knof probat da me kap zadane.
Počutje je kar ok,le zvečer me slabi.Pol pa ne vem a naj jem al neuser posted image .
lepo se mejte pa božite bušiteuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 890
18.8.2006 12:59:08   
tinaaja
Dolgolaska, preobilica dela v sluzbi mi odvzame kakrsno koli zeljo po pisanju.. Mal je ze noro zadnje case. 8-4 v sluzbi pol pa se do 9 doma.. mah.. bo ze booljs.
Jaz sem si v Avstriji kupila v prvi nosecnosti (4 dni preden sem izvedela, da bo treba prekinit) 3 nosecniske hlace. Ampak so za poletje user posted image user posted image  Tko da edino korist bom imela pozimi od njih doma, namesto trenerke.. Pa ene imam se od La vie, ki se jih zdaj posodila - te so lepe, zimske za v sluzbo. Men je vseen za ceno, jaz si bom ful privosla. Saj ne bom samo enkrta noseca.. Hocm bit lepa nosecka, vazicka!! user posted image user posted image  Itak pa da v mejah normale.. kar mi bo res vsec.
Po skoraj tednu dni z malo izcedka, imam zdaj spet ful povecanga - rumene barve user posted image  - mal normalno tekoc, mal pa tak sprijet sluzast.. Pregled pa imam pri G 11.9... Kwa naj? Naj grem kar samoplacnisko kaj kupit?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 891
18.8.2006 13:03:18   
tinaaja
Zgaga - Rupurut.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 892
18.8.2006 13:08:32   
Sibil_
Pozdravček tudi od mene!

Meni je bilo pa včeraj malo slabo in sem skoraj ves večer preležala-bljak.Upam da je bil to enkratni dogodek, mi res ni do tega.user posted image

Sicer sem pa ok, trebušček že malo bolj napet ampak imam itak vse hlače prevelike tko da ni panike-bolj bo panika pozimi zaradi bunde, ker ne vem kaj bom imela oblečeno.A ve boste vse nove bunde kupile al kako?Al imate kake plašče itd?user posted image

Sem pa malo zmatrana, sem danes ta malega dve uri lovila po igrišču, je divjal in se spuščal po toboganu ko zmešan.user posted image

LP, grem malo počivat,
Sibiluser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 893
18.8.2006 13:08:36   
A-N-J-A
Tinaaja pejt kupit v lekarno NATRII TETRABORATIS vagitoria 20 %.To nič ne škoduje.Do 12 t ne priporočajo nič drugega.Lahko pa si tampon namočiš v Lca jogurt pa pustiš 2-3 ure.Al pa če maš od Justa Tea Tree namažeš na vložek .Kaj druzga ti pa ne preostane.

Glede zgage..DONAT.Men se kr obrne ko ga vidim.Ga mam dost še iz prveuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 894
18.8.2006 13:12:02   
leya
Halo....
Lep pozdrav novim...
sicer pa je blo včeri na pregledu prov fajn, G pravi edino, da je moj pikec mal hiperaktiven. Drugače pa 9 teden, veliki smo 19 mm in veselo skačemo okoli. Moj user posted image  pa tud čist presrečen.
Rekla mi je edino, da se zdej folna kisklina priporoča celo nosečnost in ne samo do konca 3 meseca in če špika v trebuhu je povsem dober znak.

to bo to....
LP za danes.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 895
18.8.2006 13:12:35   
A-N-J-A
Sibil jaz sem mela skos mojo bundo,mi ni blo trba nove kupit.Tko al tko sem bla pa skos odpeta pa kratke rokave spodi,mi je blo tko vročeuser posted image .
Res pa je da sem rodila konc majauser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 896
18.8.2006 13:31:48   
dolgolaska
Mater spet ŽGEEEE....veš kjero čupo bo imel moj  user posted image !!user posted image    user posted image
Ruporut ne pomaga čisto nič,hm...če pa popijem donat pa samo driskam user posted image   zgaga pa še zmeri žge!
ANJA meni je g predpisala neke druge svečke,ki ravno tko naj nebi škodle!Upam,da bo meni tudi pozimi tako vroče,kot je bilo tebi...
...drugače pa se mi zdi fajn za pozimi pončo iz flisa,al pa kej takega...vzpodaj oblečeš debelo jopo pa je....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 897
18.8.2006 13:36:50   
Sibil_
Ma saj imam jaz tudi še eno preveliko bundo, ampak je taka bolj enostavna, samo v sili bo morala bit ok.No, se bomo potem sekirali.Sem pa jaz tudi v prvi nosečnosti več ali manj nosila iste cunje kot navadno, ker so vse elastične in so se prilagodile trebuhu (itak pa sem že prej imela velikega, tako da se skoraj ni poznalo).Ampak baje je v drugo trebuh dosti večji in tega me je groza.user posted image

Tiste ki ste že šle rodit kdaj-v kakšnih cunjah ste šle v porodnišnico in kam ste jih potem dale?Ste šle v enakih domov?Mene je prvič presenetilo sredi noči in sem šla v spalni srajci in brez gat (je itak vse teklo od mene, pa še v rešilec sem samo šla), mož je potem vse odnesel domov in dal prat.Kako pa ostale?Aja-za domov mi je pa prinesel nove cunje seveda, ki sem jih imela že pripravljene v torbi.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 898
18.8.2006 13:43:52   
klavdyk
čvekice kaj pa masaža telesa v nosečnosti-men bi tk pasala pa ne vem a lahk grem ko mreš kr eno uro na trebuhu ležat. ka vi mislite

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 899
18.8.2006 13:44:14   
tinaaja
A-N-J-A -> Hvala, bom sla iskat. Morda pa pomaga. Srbi me ne, nekega vonja nima, samo velik ga je pa nenavaden user posted image
Donat jaz pijem zjutri, mi je vcasih prou slabo po njemu. Ampak za prebavo pa je gut. Drugace pa ugotavljam, da bom morala manj jesti za kosilo, ker me pol prou trebuh boli.. Ce pa toook pase..
Leya, cestitam za pregled!

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?