|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
16.8.2006 21:31:57   
Barči78
Joj, a še kakšni dons tale rr tko počas dela, me tolk jezi, da najbolš, da grem spat, a ne.user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 851
16.8.2006 22:05:43   
sezam
Dobrodošla LeINA. Čestitam, da vaju je tako presenetilo user posted image user posted image .

Barči - bravo za prvi dan. Boš videla, kako hitro boš pozabila, da si bila doma. Se boš ravno dobro "ulaufala", pa boš spet doma user posted image . Moj buhi -jao jao. Tud ne morem več skrivati. Svoje hlače pa komaj katere še dobim gor user posted image . Kja še bo? V prvo je bil buši tak dober mesec kasneje.

tejčica - Mi gremo pa čez 14 dni na Pag. Na kateri konec pa greste? Mi gremo v Zuboviće.

Drugače mi pa hrana vsa diši - nič sprememb. Samo bi pa skoz nekaj jedla, potem me pa vse tišči user posted image . Kilogrami pa letijo user posted image .

Lep večer in mirno nočko user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 852
16.8.2006 22:06:02   
Katja80
Barči78 hvala za odgovor! In ja tudi meni danes RR zeloooo počasi odpira okna oz. vse kar se tiče RR zato grem tudi jaz rajši spat ...user posted image in lepe sanje vsem.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 853
17.8.2006 8:32:20   
karina
Pozdravljena LeINA, seveda čestitkeuser posted image .
Tudi jaz hodim k Završnikovi, samo ne vem ali hodiva k isti.Sama sem že naročena k dr. Pelkič ,pregled pa mam 31.8.
Jutri pa mam pregled pri svoji G.Upam da je vse vredu.Včeraj se me je loteval tak močen glavobol, pa celo nebo do grla mam vneto+ zamašen smrkast nosuser posted image  ne vem kaj me je doblo, prehlad ali viroza.
zdaj si kuham čajček, pol pa grem še nazaj v posteljo.
Vsem lep sončen dan želim.

Ko si daleč, da ne zmoreš niti koraka več,si prehodil ravno polovico razdalje,ki si jo sposoben prehoditi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
17.8.2006 8:53:26   
dolgolaska
Jutro!
Ja meni tudi najbolj paše jesti kruh,krompir in pa riž...zanimivo,a ne?
ŽABIKA..jaz jem pašteto..sicer kadar mi zapaše,sicer ne kokošje,ker je že od prej ne maram,jem pa Kekec al pa turistično...zakaj ne,če paše???user posted image

Ah saj res..kar se tiče NS ne bom čisto nič komplicirala..šla bom k dr.Strah,tako kot sem se naročila,pa je....sam da bo z user posted image  vse ok!
Sej se bom potolažla z kako lepo slikico,tudi če ne dobim posnetka na DVD-ju!
...aja...pa upam,da se bo videl spol....ne moram dočakati...mater sem firbčna.....me zanima če tista kitajska,al katerakoli že karta drži....po tistem bi morala biti  user posted image !Jupiiii!!

A sem se že pohvalla, da čist zares že 14 dni niti ne kadim niti ne pijem več kave????(hvala bogu,da mi je oboje tako zasmrdelo,da grem rajši bruhat kot...)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 855
17.8.2006 9:50:54   
Anonimen
Jutranji pozdarvcekuser posted image

Lacna sem bila kot slon,pojedla nekaj,zdaj pa sibam pocasi za knjige.je treba se hitro izpite naredit,da koncam fax preden se prevec razbacamuser posted image ...

Karina: jaz hodim k Suzani Zavrsnik v ZD ADrolfca,verjetno je to kar ista a ne???V katerm tednu pa imas Pelkicevo?A ti si se dosti prej narocila??

Pridne bodite jaz pa sibam zdaj za knjigeuser posted image

(odgovor članu karina)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
17.8.2006 10:09:09   
karina
LeINA....jaz mam Renato završnik-Mihič......ima privat ordinacijo nasprot MB zavarovalnice, dela tud na koncesijo.Pri Pelkičevi ti dajo datum glede na tvojo ZM, vendar sem jaz zanosila kasneje, pa sem ji povedla kolko je mojuser posted image   velik na zadnjem pregledu....tak da mislim da bom na pregledu že v13t.Drugače me je mislila naročit malo več kot teden dni prej... bom vidla kaj bo rekla G zjutraj o velikosti user posted image ...in v katerem tednu sem, pa bom vprašala če je datum(31.8) redu za NS.

Ko si daleč, da ne zmoreš niti koraka več,si prehodil ravno polovico razdalje,ki si jo sposoben prehoditi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 857
17.8.2006 10:13:00   
Anonimen
Dolgolaska, če ti paše kr jej pašteto! Jaz sem nora na razne sirčke, pa prej nisem bila tolk, sedaj ko sem noseča bi jih pa zmazala na tone. Sej če kupiš v trgovini in ne packaš sam doma mislim, da ne more biti nič narobe.
Pa jaz bom tud vprašala kaj bomo dobili, če se bo kaj videlo. Pa pri nama tudi kaže na punco!

Jaz sem pa ugotovila, da sem se že skoraj za kilo zredila v teh 10t, pa me skrbi kje bom šele pri 20t, 30t,..user posted image

LeINA, tudi jaz imam še nekaj izpitov (3) na faksu, upam da bo šlo vse skozi septembra, da potem v miru pišem diplomsko do prihoda našega dojenčka. Pa pridno se uči, tudi jaz grem k knjigam!

Lp, jjasna

(odgovor članu dolgolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
17.8.2006 10:33:59   
Pikca
Živjo,
je že cajt, da se spet mal javim. Mam tudi jaz še eno obveznost za opravit (magistrsko) in je terba delat…Uf, ste se razpisale! Tale marec je res močen mesec, to bo veselo v porodnišnici marca 07. user posted image Jaz bom rodila v Lj., sem tudi prvič in je bilo ok.
NS imam pri Strahovi 14. 9. (ravno, ko se vrnemo z morja). Prvič sem se tudi naročila v Domžale (sem domžalčanka), pa me je pregledala dr. Geršakova, ki je bila krasna, vse je lepo razložila, mal smo se hecali in z user posted image sva izbrala ime, glede na to, da je bila zelo živahna (spola se sicer takrat še ni videlo, ampak moj je bil itak prepričan, da je punčka). Se že veselim 14. 9.!
Drugače pa: počutje malo mešano, včeraj mi je bilo cel dan slabo, dons pa skoraj nič, ribe tudi meni smrdijo, pa če je preveč čebule ali začimb, mi tud ne paše. Dišijo mi pa tortice user posted image , pa včeraj zvečer se mi je zaluštalo solate z jajčkom, sem pojedla ogromno skledo. Tamala (oz. tavelika) zdaj ve, da je v trebuščku dojenčk in ko bo zrastel, bo prišel ven, pa ga bova z vozičkom peljali user posted image , mal jo edino skrbi dejstvo da dojenčki sesajo… ker bi ona še tud.

Tolk zaenkrat, pozdravčki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
17.8.2006 12:41:31   
leya
Lep pozdravček...
no, jst mam pa danes končno pregled ( je moja g. končno z dopusta) in me je kr malo strah. Sicer me je pa zjutraj čakalo presenečenje... po enem tednu na dopustu ne morem več zapet hlač za službo,. Če se bo takole nadaljevalo...

Sicer pa lep pozdravček novim marčevkam...

LP

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 860
17.8.2006 12:47:26   
urla
Srečke user posted image , ko smo že pri zapenjanju hlač; ste že kaj razmišljale o nakupu nosečniških oz. drugih cunj. Jest ne bi rada zmetela celega premoženja za nekaj, kar ne bom več oblekla. Vse kolegice in tudi moja 1. nosenost je bila čez poletno obdobje (rojstva od avg do nov) in mi prav nobeden ne mora nič posodit.
Razmišljam o tem, da bi se zapeljala do Ce ali do Mb v H&M, kjer imajo baje tudi nosečniške cunje.

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 861
17.8.2006 13:00:36   
Katja80
Oj marčevke!
Ne omanjajte mi zapenjanje hlač user posted image ! Jaz ne spravim več nobenih mojih več na sebe pa bom sedaj šele 8 teden user posted image , samo še trenerke nosim user posted image , zredila sem se pa že iz 49 kg na 51kg kaj šele bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom mogla postrani skoz vrate hodit.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 862
17.8.2006 13:21:52   
Anonimen
Hejla user posted image
Jaz imam ze tudi problem pri zapenjanju hlac...Posebej se zato,ker sem vedno dokaj oprijete stvari rada nosila...Tako,da sem mojega lepo peljala v H&M...Sicer nisva ne vem kaj kupila...Ene hlace,nek zmeckan stil...eno majcko z kratkimi rokavi pa tak lustkan pulovercek...In za vse skupaj dala 6000sit.Splaca se it pogledat,ker so stavri se od razrpodaj in to 40%,50%,70% znizane...So imeli tudi ene kavbojke znizane ampak xs,samo te so se ostale, se pred nosecnostjo neb spravla na sebeuser posted image ...
lp

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
17.8.2006 13:48:20   
karina
Jaz se pa nič ne obremenjujem s težo.....sem prav vesela dodatnih kg-čkovuser posted image ...sem bolj med suhimi in se mi nič ne prime.Sem se v prvi nosečnosti zredila za 19 kg.....pa je vse skopnelo kot lanski sneg.
Katja80....ti si tudi štartala s 49...jaz tudi.No zdaj pa jih mam 53 ravno sem stopla na vago...oblečena(oblačila majo cca.70 dag).Bom vidla kolko me bo pri G zvagala, men vedno odbije kg al pa 2 zaradi oblačil in čevljev.
Se pravi 11t in mam+4 kg?!

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 864
17.8.2006 15:37:10   
Žabika
Kok sem jaz vesela, da sem na dopustu in da nimam vage! Ampak že v nedeljo zvečer se bom lahko stehtala, pa da vidim koliko bo pokazala! Ampak sem pa tudi nizko štartala (45kg), tako da bi bila kakšna kilca za pikico kar dobrodošla, jaz pa se tudi ne bi rada preveč poredila! Jem dobro, ampak ne veliko, ker mi enostavno ne paše. Prej sem vedno pojedla vse kar sem dobila na krožnik, zdej pa vedno malo pustim.

leya: čakamo na informacije!!!

Lp,
Ž.

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 865
17.8.2006 18:54:56   
NMJ
Tudi jaz imam že težave s hlačami user posted image . Sedaj ko sem doma še kar gre in nosim še lanene, ki so na elastiko  oz. ene samo na trakec in zadrgo in so mi najbolj udobne . Od kavbojk pa sem se že poslovila. Sicer zjutraj še gre, zvečer sem pa kot bi šla že rodit user posted image user posted image user posted image . Sedaj sem zčetek 11t in me prav razganja  - amapak to sodi k naši user posted image . Se ne bom sedaj obremenjevala s težo - po nosečnosti.
Tudi jaz bom mojega kmalu prosila da me zapelje v MB (moj je od tam), da greva v H&M kupit kakšne hlače in pulover, ko bom začela spet s službo. Še 4 dni do pregleda user posted image .

lp

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 866
17.8.2006 18:58:43   
NMJ
aha še to... Pikca tudi jaz sem Domžalčanka. Se bova spomladi lahko skupaj sprehajali user posted image .

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 867
17.8.2006 21:02:58   
Naomi
cao user posted image
no po kratkem oddihu sem spet mal nazaj med vami...sem se relaksirala s svezim zrakom v objemu nasih gora ;)...drgac pa pocutje je so, so..en dan uredu en dan za umret...predvsem slabosti...dons se je ze zjutri ornk zacel, pa po 1. obroku nc bols...sem trpela k zvau...ampak pol sem pa skoz neki vase metala pa mal spala pa je slo...v torek imam prvi pregled...no enga urgentnga sem ze mela v pr 6 tednih, zdej sem u 9...tko da komi cakam, ce je tale mali user posted image super, da se mal drgac lahko zacnem veselit in dozivljat...k bojo pa tele hormonske zadeve mal mimo bo pa tut bols...kar se tice cunj se nekako brez problemov gor spravim, sam isto prot veceru cutm mal bolj napet trebuh...kako pa je kej vasa prebava?...jest jo mam k vreme...zanc ene 4 dni nisem nc sla, ni nic pomagalo...pol pa komi komi...sem mislna da mi bo creva razparal...trpela k zvau ;)...oprostite, sam res je blo...zdej pa ene tri dni ok...u glavnem...cakam torek...
pozdravcke vsem pomladankam ;)

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 868
17.8.2006 21:18:24   
LULU3
Pozdravljene user posted image , pridružujem se še ena marčevka!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 869
17.8.2006 21:23:16   
Žabika
Lulu3 pozdravljena med nami! Tale marec bo pa res dal novih slovenčkov!
Kdaj pa imaš PDP?

No mene je pa danes napadla driska, pa res ne vem od kje. Upam, da ni kaj hujšega! Sej na srečo nimam nič vročine!

Lp,
Ž.

(odgovor članu LULU3)
Neposredna povezava do sporočila: 870
17.8.2006 21:27:17   
Barči78
Ja čestitke LULU3. Tle pri marčevkah je prav pestro, kar veselo na čvek.
Jest sm itak tolk zmatrana, da se mi stat ne da. Zdele kuham golaž, da sem popoldan lahko več s tamalo, ko pridem iz službe.
V glavnem tamala dobro prenaša mamino odsotnost, težave pa nastopijo, ko je treba iti spat. Dons jo je tašča eno uro spat dajala. Nimaš kej, spat pa more, k začne na glavo letet. Vidm taščo, da je ful zmatrana, pol gre pa še peglat zvečer, matr tile stari ljudje pa majo energije. Kokr če, jest pa pravim, da cunje tud počakajo, če sem utrujena.
Jutri pa končno petek, komej čakam.
Se še kaj oglasim, grem golaž mešat, da se ne zasmodi.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu LULU3)
Neposredna povezava do sporočila: 871
18.8.2006 7:04:21   
tejčica
Jutro punce!

Danes me čaka en nor dan. Šibam vse nabavit za dopust, potem pa likanje, pakiranje, pospravljanje...user posted image  Komaj že čakam, da bo današnji dan mimo. Drugače pa je moje počutje dobro.

LeINA, dobrodošla med marčevkami.user posted image

Barči78, no pa je uspešno minil tvoj prvi delovni dan. Tudi mala se bo počasi navadila in s spanjem ne bo več težav. Me veseli da so tvoji sodelavci, predvsem direktor, tako lepo sprejeli novico o novi nosečnosti. Strah je bil odveč.user posted image

Sezam, mi gremo na Pag v Povljano. Še nismo bili tam, sem pa slišala pohvale. Je manjši kraj, tako da ni šundra (upam tudi da ne pretirane gužve).

Težav z zapenjanjem hlač zaenkrat še nimam. Najbrž bo pa čisto drugače po dopustu. Mi pa skoraj nobena cunja iz prve nosečnosti ne bo prišla prav, ker sem prvič rodila poleti in sem se čez zimo še lahko malo švercala v širših puloverjih. Hlače bodo pa samo še za doma dobre. Bomo pa več zapravljali.user posted image

Naomi, dobrodošla nazaj z dopusta. Jaz s prebavo nimam težav. Zjutraj vedno najprej jem sadje in to me požene. Če se ti je vse skupaj malo bolj ustavilo pij donat, pomagajo pa tudi suhe slive.

LULU3, tudi ti dobrodošla med marčevkami. Sporoči še PDP, da te damo na naš seznam.

Leya, čakamo na informacije kako je bilo na pregledu.

Sedaj pa se bo teba počasi v nabavo odpravit, ker potem bo gužva za zmešat.

Pa pa!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 872
18.8.2006 7:20:29   
tejčica
Na seznamu je na novo LeINA. LULU3, sporoči še PDP, da lahko damo še tebe gor.

user posted image    1.3.  Zora
user posted image    1.3.  SPOKY
user posted image    1.3.  Urla
user posted image    2.3.  Slonči
user posted image    2.3.  Karina
user posted image    3.3.  Lana 22
user posted image    3.3.  Bibi
user posted image    3.3.  sezam
user posted image    4.3.  Žabika
user posted image    5.3.  klavdyk
user posted image    5.3.  force
user posted image    6.3.  Vanji
user posted image    6.3.  Lejci
user posted image    7.3.  Thaiss
user posted image    8.3.  Barči78
user posted image    9.3.  Meaa
user posted image  10.3.  Majita
user posted image  11.3.  tejčica
user posted image  11.3.  Encijan
user posted image  13.3.  Barbž
user posted image  14.3.  NMJ
user posted image  15.3.  jjasna
user posted image  15.3.  Kr_enamami
user posted image  15.3.  marjetka
user posted image  16.3.  tinaaja
user posted image  16.3.  Sibil
user posted image  18.3.  brinaa
user posted image  18.3.  dolgolaska
user posted image  18.3.  leya
user posted image  18.3.  Pikca (2cmokca)
user posted image  18.3.  malička
user posted image  18.3.  miri
user posted image  18.3.  Snorklja
user posted image  19.3.  blanči
user posted image  23.3.  A-N-J-A
user posted image  23.3.  Naomi
user posted image  23.3.  TeDyBear
user posted image  25.3.  LeINA
user posted image  26.3.  slumpo
user posted image  31.3.  Katja 80
user posted image  konec marca  Damo

Tinaaja, boš ti prevzela sedaj nazaj seznam ko me ne bo?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 873
18.8.2006 7:44:33   
tinaaja
Tejčica - ti uzivaj na dopustu, jaz bom pa seznamcek posodobljala.. Saj je priblizno glih a ne hehehe user posted image
Ker nosim samo lanene hlace cez poletje, mi je vse se prav, ampak mislim,da kavbojk ne zapnem vec. Jaz sem nosila tud vse oprijeto, tko da.. ne gre vec.
ne vem, a si domisljam, da imam spodnji del trebuha vecji al kwa - malo je se zgodaj, da  bi se kaj poznalo. me pa od vcer popoldne zelodec zeza, tko da nisem ravno najboljse volje.
Sluzba me tok izmozga, da se mi tud pisat ne da user posted image  Za cez vikend pa imam v planu po ene 8 ur ucenja za fax user posted image user posted image  No vsaj naspala se bom lahko..
No je pa danes soncek tko da pozitivna enegrgija ze siba okol.. pridne bodte, pobozajte busije user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 874
18.8.2006 8:06:57   
sezam
Jutro vsem. Se danes malo "s službe" oglasim. Včeraj sem bila cel da z doma in se mi ni dalo še zvečer iti na RR. Pa sem mislila, da bom šla malo bolj kmalu spat, pa je naša pupa poskrbela, da smo zaspali šele ob 1h user posted image . Danes pa komaj gledam, pa že ob 5h sem morala vstat user posted image .

Glede kg, je meni sestra pri G rekla v prvi user posted image  rekla, da itak nocečnice ful različno pridobivajo na teži - ene na začetku ful, pa se potem omori, ene obratno, ene pa skoz po mal. Pa kar bo pa bo. V prvi sem po pridobljenih 16,5 kg prišla na -3 kg, pa sem ta minus kmalu pridobila. Sedaj pa sem štartala na +1, kot v prvo, pa mislim, da sem do sedaj že ene 3 kg pridobila.

Pašteto tudi jaz občasno jem - od Argete - Junior. Jo jeva skupaj z malo. Pa kot je že ena rekla, če te stvari (sirčke, pršut, majonezo..) kupiš v trgovini in je potem doma še ne pocaš, nima kaj biti, saj so vse toplotno obdelane.

Nosečniške obleke še nekaj imam, sicer bolj zimske. Sem si pa sedaj že kupila hlače v kepice, da bom imela za tale prehod, ker sem se v prvo, kasneje prestavila v nosečniške obleke (čeprav je bil PDP dober teden prej kot sedaj).

tejčica - za Povljano sem tudi jaz slišala same pohvale. Pa se mi zdi, da tja hodi ful mladih družin, ravno zaradi miru. Pa še skoz jo nekaj obnavljajo. Lepo se imejte in maksimalno uživajte.

LULU3 - dobrodošla med marčicami

Pikca in NMJ - sem tud Domžalčanka, pa se bomo lahko zmenile za kako pijačo ali pa kasneje za sprehod

No se še kaj kasneje oglasim, sedaj pa šibam delat

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?