sezam
|
Jutro vsem. Se danes malo "s službe" oglasim. Včeraj sem bila cel da z doma in se mi ni dalo še zvečer iti na RR. Pa sem mislila, da bom šla malo bolj kmalu spat, pa je naša pupa poskrbela, da smo zaspali šele ob 1h . Danes pa komaj gledam, pa že ob 5h sem morala vstat . Glede kg, je meni sestra pri G rekla v prvi rekla, da itak nocečnice ful različno pridobivajo na teži - ene na začetku ful, pa se potem omori, ene obratno, ene pa skoz po mal. Pa kar bo pa bo. V prvi sem po pridobljenih 16,5 kg prišla na -3 kg, pa sem ta minus kmalu pridobila. Sedaj pa sem štartala na +1, kot v prvo, pa mislim, da sem do sedaj že ene 3 kg pridobila. Pašteto tudi jaz občasno jem - od Argete - Junior. Jo jeva skupaj z malo. Pa kot je že ena rekla, če te stvari (sirčke, pršut, majonezo..) kupiš v trgovini in je potem doma še ne pocaš, nima kaj biti, saj so vse toplotno obdelane. Nosečniške obleke še nekaj imam, sicer bolj zimske. Sem si pa sedaj že kupila hlače v kepice, da bom imela za tale prehod, ker sem se v prvo, kasneje prestavila v nosečniške obleke (čeprav je bil PDP dober teden prej kot sedaj). tejčica - za Povljano sem tudi jaz slišala same pohvale. Pa se mi zdi, da tja hodi ful mladih družin, ravno zaradi miru. Pa še skoz jo nekaj obnavljajo. Lepo se imejte in maksimalno uživajte. LULU3 - dobrodošla med marčicami Pikca in NMJ - sem tud Domžalčanka, pa se bomo lahko zmenile za kako pijačo ali pa kasneje za sprehod No se še kaj kasneje oglasim, sedaj pa šibam delat